תגובות לכתבה: ביקורת על הממיר החדש yesMax HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #281 

גם אני שואל את עצמי...איך אתם עושים את זה?

אני ניסיתי, והזכרתי גם אותך שקיבלת 50 אחוזי הנחה על ההתקנה...ואמרו לי שזה בלתי אפשרי...ואין דבר כזה וכו'...

מה לומר להם כדי לקבל את ההתקנה לפחות בהרבה יותר זול? בבקשה תן לי ציטוט מדוייק :?

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #282 

JPOST
לא ברור לי המחיר שאתה משלם מעכשיו?
ואם אני זוכר נכון מסלול אנלימיטיד עולה בסביבות ה290 לפני הHD או שאני טועה?
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #283 

ישראל123, העסקה שהוצאת בהחלט טובה מאוד.

אני אשלם 19.90 על ממיר ה מקס HD + פחת מהפקדון של כ 11 ש"ח לחודש + מחיר התוכנית שהוא באזור ה 245 ש"ח (אני צריך לבדוק את המחיר העדכני של התוכנית, לא זוכר בדיוק).

ההבדל מהעסקה שלך הוא שיש לי את כל הערוצים שיש היום ואת כל הערוצים שיושקו בעתיד כולל ערוצי פרימיום. כמובן שאת זה יס לא נותנים יותר. ברור להם היום שבעתיד יהיה אחוז שיגדל של ערוצי פרימיום. כמו כן לי אין התחייבות (לא שאני אעזוב עם תוכנית כזו :D )

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #284 

תגידו רק אני משלם 19.90 ש"ח לחודש על ערוץ ביבי ?!

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #285 

jpost כתב:ישראל123, העסקה שהוצאת בהחלט טובה מאוד.

אני אשלם 19.90 על ממיר ה מקס HD + פחת מהפקדון של כ 11 ש"ח לחודש + מחיר התוכנית שהוא באזור ה 245 ש"ח (אני צריך לבדוק את המחיר העדכני של התוכנית, לא זוכר בדיוק).

ההבדל מהעסקה שלך הוא שיש לי את כל הערוצים שיש היום ואת כל הערוצים שיושקו בעתיד כולל ערוצי פרימיום. כמובן שאת זה יס לא נותנים יותר. ברור להם היום שבעתיד יהיה אחוז שיגדל של ערוצי פרימיום. כמו כן לי אין התחייבות (לא שאני אעזוב עם תוכנית כזו :D )
...
אני זוכר מצויין את המסלול הזה אפילו בזמן שעבדתי ביס קיבלנו פרויקט ליזום שיחות לכל הלקוחות במסלול הזה ולהעביר אותם לחבילות הTOP(כל הערוצים ללא פרימיום)
ב199 שח עד 6 ממירים
החברה מפסידה המון בחבילה הזו
לעולם אל תוותר עליה (Y)
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #286 

osherov,

כן...

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #287 

oferlaor כתב:osherov,

כן...
...
מה???
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

Yoel68
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #288 

osherov כתב:תגידו רק אני משלם 19.90 ש"ח לחודש על ערוץ ביבי ?!
...
גם אני לצערי...

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

התרבות הישראלית במיטבה

שליחה #289 

השרשור הזה , ב-20 עמודיו עד כה מתאר במדוייק את מה שכולנו כבר מכירים : התרבות הישראלית של התמקחות , של "אני טוב ממך אחי " ושל " יהיה בסדר איש " .
כל אחד זורק פה מחיר על כמה זה עלה לו , למה כולם צריכים לעשות מה שהוא עשה , למה השיטה של ההתמקחות המקורית שלו היא הטובה ביותר , איך כולם מנסים להוריד 20 שח מהמחיר כדי להיראות מרוצים לפחות מהמחיר שקיבלו .
זה פשוט לא יאומן . אף אחד לא יודע כמה צריך לשלם ועל מה בדיוק . המעניין הוא שכמו הלקוחות , ככה גם יס . הם זורקים מחיר התחלתי . הלקוח מתנגד ? מנסים מחיר אחר . הלקוח מפעיל שרירים ? מורידים עוד 5 שח כדי שיהיה מרוצה .
אבל המדהים ביותר זו העובדה שאף אחד בסופו של דבר לא יודע למה הוא משלם את מה שהוא משלם . אז יס הכריזו שבעתיד יהיו עוד כמה ערוצים . בגלל זה כולם רצים ? ומה אם יס לא יעמדו בהבטחתם כמו שזה כבר קרה כמה פעמים לאורך השנים ? אני מניח שזה ממש לא איכפת לכם כי בכל מקרה אתם "הרווחתם" התקנת ממיר חינם או שקיבלתם חתיכת מבצע של 259 שח במקום 299 שח למשל שנה אחת ועל זה קופצים משמחה .

מה לגבי התכנים ? כמה פעמים בשבוע אתם רואים סרט שמשודר ביס מהתחלה ועד הסוף ? כמה אחוזים מהערוצים שבהם אתם צופים במשך השבוע הם ערוצים של יס וכמה הם ערוצים חינמיים כמו 11 , 22 , 10 , 33 ,24 ? מבלי להכיר את רובכם אישית יכול להגיד שרובכם צופים 70% או יותר במשך השבוע באחד או יותר מחמשת הערוצים החינמיים האלה .
ועכשיו נעבור לשאלה האמיתית : עבור 30% או פחות הנותרים , שווה לשלם 300 שח או יותר לחודש ולהתחייב ל-3 שנות חברות ?

rgb31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 602
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #290 

אני אחריי המון ויכוחים קיבלתי התקנה ב 60 שח בלבד כמו כן קיבלתי את ספורט HD חודש חינם
אני לקחתי את המקס HD בפיקדון
היום יש לי מסלול טופ כולל YES MAX ו YES HD ב 204 שח כולל וזה גם אחריי המון ויכוחים ואיום בהיתנתקות

djeuro
עובדה היא שבמצב שנוצר אין מנוס מלהיתווכח ביגלל שבחברות מסוג זה אין מחיר אחיד והן עובדות בשיטת המצליח ותוקעות לך מחיר גבוהה אז אין ברירה וחייבים להיתווכח ושורה תחתונה מי שמיתווכח מקבל מחיר זול יותר וזו עובדה
אגב חבל שזה כך ומראש לא מקבלים מחיר טוב ואז היו נחסכים כל הוויכוחים והמלחמות

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #291 

מכירים את אלה שנוהגים לנהוג שעה בשביל לחסוך כמה שקלים בסופר?

כמה זמן וכסף עלתה הנסיעה?

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #292 

oferlaor כתב:מכירים את אלה שנוהגים לנהוג שעה בשביל לחסוך כמה שקלים בסופר?

...
600 שח זה לא כמה שקלים
ובדרך לעבודה זה לא ביזבוז זמן
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

rgb31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 602
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #293 

oferlaor כתב:מכירים את אלה שנוהגים לנהוג שעה בשביל לחסוך כמה שקלים בסופר?

...
האמת שזה נכון אנחנו מבזבזים המון כסף בשיחות טלפון בוויכוחים עם יס ועוד חברות אי אלו
אבל זה מישתלם בטווח הארוך
חוץ מיזה תרבות הוויכוחים היא לא רק עם יס אלה לצערי עם כמעט כל חברה שנותנת שרותים בביתינו ובסופו של דבר חמישה שקלים פה וחמישה שקלים שם מיצטברים לסכום דיי מכובד בסוף החודש

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #294 

djeuro,
תחשוב 20 שקל בחודש*12=240 שקל.
כיכר לחם לא פרוס עולה בערך 4 שקל[?].
240/4=60 כיכרות לחם לא פרוס.
נגיד ואתה ומשפחתך צורכים כיכר אחד של לחם לא פרוס בשבוע.
60/4=15 שבועות או 3.75 חודשים שבהן תוכל להאכיל את משפחתך בלחם לא פרוס.

כנראה לא חווית עוני בחיים שלך. זה מזלך.

**אומנם לא במקום, אבל היתי חייב להעיר אותך מהסרט שאתה נמצא בו.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #295 

nimrodg כתב:djeuro,
...

MaxHD בפרט, ושידורי לווין/כבלים בכלל, אינם מוצרים לאלה שהעוני מהווה חלק מהחוויה היום יומית שלהם,כך שהטיעון שלך לא לעניין בכלל.
**אם יש פה הערה לא במקום, היא דווקא שלך..

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #296 

אם הזיכרון לא מטעה אותי בשנת 2004 עם יציאת המקס הראשון שנמכר ב2500
הוא היה נחלתם של אלפים בודדים בחסות ניופאן.שלוש שנים לאחר מכן הוא הושק מחדש ב15.90 שכירות והופץ מעל 150000 יחדות, ונכנס לכל בית ללא קשר למצב הכלכלי,ויש בתים ששידרגו את כל הממירים בבית למקס.כיום שמסך דק נפוץ בכל השכבות זה יהפך לחלק מהצריכה בHD לכולם במשך הזמן בלי לחשב עלות כיכר לחם היות ולחם ושעשועים הולך ביחד לא רע למרות המיתון :wink:

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
קיבל תודות: 13 פעמים

הקשר בין עוני וערך הכסף לבין צרכנות נבונה

שליחה #297 

nimrodg
למרות שלא מדובר כאן על עוני , אלא בדיוק ההפך , מוצרי פאר , אני מבין את כוונתך למרות שאתה כנראה לא הבנת את הכיוון שלי ושאני נגד לשלם כל כסף מיותר לכל חברה לא רק ליס . ( והתשובה לשאלה שלך היא חד משמעית "כן" - חוויתי עוני . זה היה מזמן אבל אולי זה מה שהפך אותי לצרכן נבון ) .
מבחינת יס , אני מעריך שהחבילה שהם מציעים של בסיס + YES-MAX-HD במתכונת של התכנים הנוכחית , עם המון שידורים חוזרים שממלאים את לוח השידורים לא שווה יותר 50-60 שח לחודש . בתמחור הזה אני לוקח בחשבון המון חבילות דומות שנמכרות בחו"ל על ידי חברות תוכן אחרות עם המחירים שהם דורשים , באיכות זהה או טובה יותר מזו של יס .
ההתמקחות היחידה שאני אעשה מול יס זה רק בטווח המחירים הזה . כל טווח מחירים שונה מזה מהווה בזבוז זמן מבינתי , כך שאני לא מנסה ליצור קשר איתם בכלל .
כמובן שלגבי כל נושא אחר כמו לשלם על זה שאתה מצטרף לשרות שלהם ועוד סכום מטורף של 159 שח או חלק ממנו , ממש לא בא בחשבון . אם הם רוצים אותי כלקוח , הם יספגו כל העלויות הקשורות להתחברות , תמיכה ושירות , בדיוק כמו שבזק עשו כשחילקו חינם מודמים אלחוטים לכל הלקוחות שביקשו לפני שנתיים ועדיין עושים זאת .
התחייבות ? 3 שנים ? ממש , ממש לא ! עצם הדרישה הזו של פקדון או דרישה להתחיבות ל-3 שנים מראה שיס חוששת מעזיבהת הלקוח . הלקוח צריך לשאול את עצמו שאלה פשוטה : למה יס עושה את זה ? אולי בגלל שהיא חושבת שלא אהיה מרוצה מהמוצר שאקבל ?
אולי היא חוששת שלא אהיה מרוצה פתאום מהעלות שאני משלם ביחס לתמורה ? או שאולי לא אהיה מרוצה מאיכות השידורים ולא מכל ההבטחות על ריק שיובטחו לי ?

בגדול לא חייבים לחוות עוני כדי להיות צרכן נבון אבל אני מבין את כוונתך שרוב האנשים צריכים לחוות עוני כדי להבין את ערך הכסף . בלי זה הם בכלל לא יבינו מה לא בסדר בזה לשלם 310 שח לחודש ועוד 160 שח התקנה ועוד פקדון או התחייבות ל-3 שנים על מוצר שרוב הזמן בכלל לא משתמשים בו .
כשמשלמים 310 שח לחודש אולי הצרכנים לא חושבים שמדובר על לשלם 37200 שח ל-10 שנים ( נדמה לי שזה לא כולל אפילו לא מע"מ , נכון ? ) אבל תאמינו לי , חברות כמו יס\הוט חושבות וחולמות רק על המספר הזה .
nimrodg כתב:djeuro,

...

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #298 

djeuro,

אני משלם כבר 9 שנים על חברת שמירה (לא השתמשתי בהם מעולם) כ-200 ש"ח לחודש. בחשבון קצר, זה יוצא 21 אלף ש"ח שהעברתי להם במהלך הזמן הזה ללא שהשתמשתי בהם פעם אחת. האם זה בזבוז של כסף?

לא - כי לא ידעתי מתי אשתמש בזה. יותר מזה, הם כן נתנו לי משהו, שלווה שאם יקרה משהו יש לי למי לפנות ויש מי שמפקח לי על הבית כשאני לא שם (לשמחתי זה לא הרבה, אני רוב הזמן רובץ בבית...)...

על ה-YES HD שילמתי למרות שהאמת היא שכמעט ולא השתמשתי בזה. עכשיו אני באמת משתמש בזה (ה-MAX HD דואג לזה).

כידוע יש לי אותו כמה שבועות והבעיה הקשה ביותר כרגע זה איך לרוקן אותו בלי סתם למחוק תוכן כי אני כרגע על 80% CAPACITY (בנפרד מה-MAX הרגיל שנמצא קבוע על 90% CAPACITY או יותר...).

ההבדל הוא שב-MAX HD מרבית התוכן שהקלטתי הוא ב-HD.

אני חושש שדי מהר יגיע המצב שבו אם אראה שהמצב מספיק לחוץ אאלץ להשתמש ב-STREAMER כגיבוי לסרטים שאין לי כבר מקום לשים ב-MAX HD...

אשתי מעדיפה באופן מובהק לצפות בתכנים ב-MAX HD על פני צפיה ב-STREAMER. לי אישית זה לא ממש מזיז.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #299 

על ה-YES HD שילמתי למרות שהאמת היא שכמעט ולא השתמשתי בזה
...
לפחות אני לא לבד..

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #300 

djeuro, הבנתי אותך ואני מתנצל אם פגעתי בך.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”