חוויותי עם הטכנאים של YES כבר הרבה שנים - מאד חיוביות!
תמיד נחמדים, תמיד יעזרו ויתנו לך חלקים (מפצלים/כבלים) ואפילו ישאלו אותך אם אתה צריך עוד משהו.
הדבר היחיד שצריך לעבור הוא את המוקדנים - אם עברת אותם ונקבע לך טכנאי - הכל בסדר...(דרך אגב, גם הם מאד נחמדים...)
אני בהחלט חושב על שדרוג המערכת למערכת דיגיטלית - ועכשיו כשהבעיה האחרונה של כרטיס "לבן" - ברת פיתרון קל וזול יחסית - רק מציאת הזמן הנכון היא הדבר היחיד שנשאר.
djmarom כתב:מישהו יודע אם כל העניין הזה עובד טוב גם על VMC
כי שמעתי מהרבה אנשים שזה לא עובד אבל גם שמעתי שזה כן עובד אז מישהו יכול לתת לי תשובה סופית בבקשה.
מרום
...
תיאורטית, אפשר להשתמש בתוכנה הזאת יחד עם תוכנות צפיה ב-DVB כמו MyTheatre או ProgDVB. כמובן שיהיה צורך לקנפרג את התוכנות האלה לשימוש ב-NDSCAM כדי לפענח את השידור של YES.
אני אישית מעולם לא התשמשתי בפתרון כזה. אם מישהו רוצה לנסות, היה מעניין לדעת את התוצאות.
חוויותי עם הטכנאים של YES כבר הרבה שנים - מאד חיוביות!
תמיד נחמדים, תמיד יעזרו ויתנו לך חלקים (מפצלים/כבלים) ואפילו ישאלו אותך אם אתה צריך עוד משהו.
הדבר היחיד שצריך לעבור הוא את המוקדנים - אם עברת אותם ונקבע לך טכנאי - הכל בסדר...(דרך אגב, גם הם מאד נחמדים...)
אני בהחלט חושב על שדרוג המערכת למערכת דיגיטלית - ועכשיו כשהבעיה האחרונה של כרטיס "לבן" - ברת פיתרון קל וזול יחסית - רק מציאת הזמן הנכון היא הדבר היחיד שנשאר.
אורן.
...
רק כולנו צריכים לקוות ש SAGE ימצאו פתרון מהיר לתרגום...
ואז SAGE תהפוך להיות למושלמת בשבילנו.
הפיתרון של מערכת דיגיטלית כזו היא מושלמת בשבילך....
הזמנתי כרטיס.
אני חייב לציין שקצת היה קשה לשכנע את הנציגה לשלוח לי טכנאי היא לא הבינה מה אני רוצה מימנה.
אבל הכל הסתדר.
בכל אופן טכנאי יגיע שבוע הבא העלות היא 200 שקל להחלפת כרטיס
וכדי שאני לא התבלבל יש רק כרטיס אחד שהוא לבן עם נקודות.
והוא יהיה אמור לשדך לי אותו ל 3100
guyellen, הזמנת במקרה את ה-DVB S2 3200 PCI של Technotrend ?
אני מחכה לכרטיס הזה כבר זמן מה מdvbshop.net "אמור" לצאת במשלוח לארץ ביום רביעי הזה, היצרן עושה בעיות באספקה וכל פעם דוחים לי את המשלוח בזמן אקראי מ1 עד 9 ימים.
גרמנים עאלק,
מזכיר לי בדיחה על ישראלים שסוף סוף לאחר שנים של תכנון ופיתוח עמדו לשגר מעבורת לחלל והנה הם הגיעו לרגע המיוחל של הספירה לאחור: 10..9..8..7..6..5..4..3..2..1......................
עוד קצת......כמה רגעים.........רק שנייה..........עוד מעט.............