חדש ! Western Digital WD TV HD Media Player | סטרימר ב 99$ !
- eranrez
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
bariko -
אני יכול להגיד לך מה שבדקתי אצלי ...
לי זה קרה בכל סרט , וזה די מציק..
האמת שלי זה לא כל כך משנה ואין לי בעיה לראות סרט בלי כתוביות או עם כתוביות באנגלית
אבל כבר מסקרן אותי האם זה רק אצלי קורה ..
חוץ מהעניין של הכתוביות -אני מדבר רק על sub/idx .. בפורמט srt הכל בסדר (אבל אין עיברית כרגע).. אני ממש מרוצה מהמכשיר , עושה את העבודה בצורה מצויינת ולא נתקלתי בסרט או סידרה שלא הצלחתי לראות (ואני רואה די הרבה..)
אני ממליץ.
אני יכול להגיד לך מה שבדקתי אצלי ...
לי זה קרה בכל סרט , וזה די מציק..
האמת שלי זה לא כל כך משנה ואין לי בעיה לראות סרט בלי כתוביות או עם כתוביות באנגלית
אבל כבר מסקרן אותי האם זה רק אצלי קורה ..
חוץ מהעניין של הכתוביות -אני מדבר רק על sub/idx .. בפורמט srt הכל בסדר (אבל אין עיברית כרגע).. אני ממש מרוצה מהמכשיר , עושה את העבודה בצורה מצויינת ולא נתקלתי בסרט או סידרה שלא הצלחתי לראות (ואני רואה די הרבה..)
אני ממליץ.
- tomer_
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
Can you tell me or send a link to a good guide on how to convert an mkv file with DTS into AC3. Thank you in advance.duder כתב:ללא רסיבר הטלויזיה לא "תבין" את הסאונד כשהוא מקודד ב DTS, ולא תשמיע כלום.
האפשרויות לפתרון:
1. לקנות מכשיר שתומך ב DTS downmix כיום זה רק PH-A110.
ייתכן שיכנס גם למכשירים אחרים. בנתיים זה רק הבטחות של יצרנים שונים.
2. לבצע המרה לסרטים אלו ל AC3. היו מספר פוסטים איך לעשות את זה. אמור להיות די קל.
3. לקנות רסיבר ולהנות עוד יותר...
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
eranrez
תודה על התשובה.
לצערי אצלי הקטע של הכתוביות בעברית הוא קרדינאלי, כך שכל עוד שלא ימצא לזה פתרון, המכשיר הזה בכלל לא יכול להוות אופציה עבורי.
דרך אגב שאלה כללית לגבי כל הסטרימרים- מה קורה אם לפתע צץ פורמט חדש של ווידאו/ אודיו שכל הסרטים ברשת מתיישרים על פיו?
האם הסטרימר הופך בעצם להיות "פיל לבן", או שתמיד יש אפשרות לעדכן?
תודה על התשובה.
לצערי אצלי הקטע של הכתוביות בעברית הוא קרדינאלי, כך שכל עוד שלא ימצא לזה פתרון, המכשיר הזה בכלל לא יכול להוות אופציה עבורי.
דרך אגב שאלה כללית לגבי כל הסטרימרים- מה קורה אם לפתע צץ פורמט חדש של ווידאו/ אודיו שכל הסרטים ברשת מתיישרים על פיו?
האם הסטרימר הופך בעצם להיות "פיל לבן", או שתמיד יש אפשרות לעדכן?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
tomer_,
בדוק את הדביק, קיים קישור לתוכנה כזאת.
bariko,
הדבר תלוי פורמט, אם הוא ניתן למימוש במסגרת החומרה הקיימת - יהיה אפשרי להכניס לו תמיכה.
לגבי פיל לבן, לא בטוח שזאת המילה מתאימה לכאן, כיום המזרימי מדיה יודעים לנגן Blu-ray Rips שזה הפורמט הכי מתקדם כיום וכנראה שגם בשנים הקרובות.
bariko,
הדבר תלוי פורמט, אם הוא ניתן למימוש במסגרת החומרה הקיימת - יהיה אפשרי להכניס לו תמיכה.
לגבי פיל לבן, לא בטוח שזאת המילה מתאימה לכאן, כיום המזרימי מדיה יודעים לנגן Blu-ray Rips שזה הפורמט הכי מתקדם כיום וכנראה שגם בשנים הקרובות.
- yakirdvir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
מה לגבי X264 הוא תומך בפורמט לא תיהיה בעיה בקבצים MKV??
- tomer_
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
תודה על ההפניה, אני אנסה ובתקווה אחזיר את השמע לכמה סרטים ולהנאה מהנגן החביב הזה.ziv_r כתב:tomer_,
bariko,
לגבי פיל לבן, לא בטוח שזאת המילה מתאימה לכאן, כיום המזרימי מדיה יודעים לנגן Blu-ray Rips שזה הפורמט הכי מתקדם כיום וכנראה שגם בשנים הקרובות....
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

אין שום בעיה לגבי קבצי MKV- X264 והוא מראה בצורה יפה את קבצי ה- FULL HD 1080P..yakirdvir כתב:מה לגבי X264 הוא תומך בפורמט לא תיהיה בעיה בקבצים MKV??...
לגבי הכתוביות ששאלו מקודם , גם אני נתקלתי בענייין שנעלמות שורות אבל העלמות ממש מינורית , ולא מורגשת .
המכשיר שווה כל שקל שהוצאתי עליו .. ממליץ בחום
- yakirdvir
-
- חבר פעיל מאוד

תגידו מישהו ניסה קובץ MKV שמטמעות בו כתוביות
יש מצב הוא יקרא אותם
אני מתכוון לקבצי MKV שהשתמשו בmkvmerge כדי להכניס לקובץ את זרם הכתוביות
יש מצב הוא יקרא אותם
אני מתכוון לקבצי MKV שהשתמשו בmkvmerge כדי להכניס לקובץ את זרם הכתוביות
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבה זיו.ziv_r כתב:tomer_,
bariko,
לגבי פיל לבן, לא בטוח שזאת המילה מתאימה לכאן, כיום המזרימי מדיה יודעים לנגן Blu-ray Rips שזה הפורמט הכי מתקדם כיום וכנראה שגם בשנים הקרובות....
ברשותך, שני שאלות בבקשה-
1.משתמשים אחרים דיווחו פה שהם כתבו ל-WD, לגבי הבעיה של הכתוביות בעברית.
בהנחה שהחברה אכן תיקח את העניין לתשומת ליבה ותתקן את הבעיה בגרסאות הבאות של המכשיר- האם עדכון קושחה עתידי יוכל לסדר את זה? במילים אחרות, האם ניתן לרכוש את המכשיר כבר עכשיו ללא חשש(בהנחה שעדכון קושחה עתידי יפתור לגמרי את הבעיה) או שעדיף להמתין עד שהם יוציאו מכשיר שמסתדר עם כתוביות SRT בעברית, ללא שום עיוותים ושורות נעלמות?
2.במידה ואני רוצה ללכת על בטוח- האם יש סטרימר חזק באיכות טובה שהמחיר שלו לא יקר בהרבה מהנגן של WD , שעלותו כ-700 שקלים? לפני מספר חודשים התקשרתי לאניגמה (או ארמגדון, אני כבר לא זוכר), ואמרו לי שמחיר של סטרימר איכותי זה לפחות 2000 שקל, אבל במחיר כזה, נראה לי כבר עדיף מחשב נייח שישמש כמדיה סנטר.
חשובה לי התשובה שלך בעניין זה, זיו, כי אני יודע שאתה המומחה מס' 1 של הפורום בתחום הזה, ואני מאוד אוהב לקרוא את הביקורות שלך
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
בעיקרון, פופקורן A 110 או HDX1000 (שני נבחרי הפורום להשנה, NMT שניהם) עולים 2000 בארץ, בערך 1300-1400 בהזמנה מחו"ל (כולל המסים), אבל אז האחריות היא בחו"ל (צריך לשלוח לתיקון - זמני המתנה וכו').
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
bariko,
תודה על המחמאות
אני לא הייתי רוכש מזרימדיה על פי הצהרות של אנשי השיווק, הייתי ממתין כי המכשיר מכיל את כל מה שאני זקוק לו ורק לאחר מכן מבצע רכישה. לגבי תמיכה טבעית בעברית, היא בהחלט יכולה להגיע בצורה עדכון קושחה עתידי.
לגבי השאלה השנייה שלך, החבר uriler ענה יפה. הייתי רק מוסיף ואומר כי אין שום חשש באחריות מעבר לים, חברים מהאתר עשו שימוש בשירות כזה (כולל אנוכי) וברוב המקרים השירות נפלא ולא משאיר שום מקום לטעם רע.
תודה על המחמאות
אני לא הייתי רוכש מזרימדיה על פי הצהרות של אנשי השיווק, הייתי ממתין כי המכשיר מכיל את כל מה שאני זקוק לו ורק לאחר מכן מבצע רכישה. לגבי תמיכה טבעית בעברית, היא בהחלט יכולה להגיע בצורה עדכון קושחה עתידי.
לגבי השאלה השנייה שלך, החבר uriler ענה יפה. הייתי רק מוסיף ואומר כי אין שום חשש באחריות מעבר לים, חברים מהאתר עשו שימוש בשירות כזה (כולל אנוכי) וברוב המקרים השירות נפלא ולא משאיר שום מקום לטעם רע.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על התשובות
אני לעולם לא אזמין מכשיר כזה מחו"ל , גם אם העלות תהיה חצי מהעלות בארץ. אין לי בעיה להזמין ספרים או דיסקים מחו"ל, אבל לא מוצרי חשמל ואלקטרוניקה.
2000 שקלים בשביל מזרים מדיה זה יקר מדי. לי עצמי יש בבית מחשב מדיה סנטר איכותי מאוד שעלה לי יותר מ-6000 שקלים.
כאן חשבתי ללכת על משהו יותר זול שישתלב במערכת הקולנוע אצל החברה שלי. לכן הנגן של WD נראה לי פתרון הולם.
כך שהדילמה העומדת כרגע לפניי, האם לקנות כעת את הנגן הזה, ולהסתמך על כך שעדכון קושחה עתידי יסדר את הבעיה של הכתוביות, או לחכות עד שהם יוציאו גרסה חדשה, שבה פורמט הכתובית בעברית היא כבר פונקציה מובנת.
או אולי בכלל להעדיף מחשב נייח ,בעלות של כ- 1500 שקל, שנראה לי מספיק חזק כדי להריץ HD...
אני לעולם לא אזמין מכשיר כזה מחו"ל , גם אם העלות תהיה חצי מהעלות בארץ. אין לי בעיה להזמין ספרים או דיסקים מחו"ל, אבל לא מוצרי חשמל ואלקטרוניקה.
2000 שקלים בשביל מזרים מדיה זה יקר מדי. לי עצמי יש בבית מחשב מדיה סנטר איכותי מאוד שעלה לי יותר מ-6000 שקלים.
כאן חשבתי ללכת על משהו יותר זול שישתלב במערכת הקולנוע אצל החברה שלי. לכן הנגן של WD נראה לי פתרון הולם.
כך שהדילמה העומדת כרגע לפניי, האם לקנות כעת את הנגן הזה, ולהסתמך על כך שעדכון קושחה עתידי יסדר את הבעיה של הכתוביות, או לחכות עד שהם יוציאו גרסה חדשה, שבה פורמט הכתובית בעברית היא כבר פונקציה מובנת.
או אולי בכלל להעדיף מחשב נייח ,בעלות של כ- 1500 שקל, שנראה לי מספיק חזק כדי להריץ HD...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
ארמגדון לא מוכרים את ה-HD X 1000 ב-1600 ש"ח? או שהם הקפיצו את המחיר חזרה ל-2000 ש"ח? חבל...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
ה 1,600 היה מבצע מוגבל לזמן קצר מאוד...pixies כתב:ארמגדון לא מוכרים את ה-HD X 1000 ב-1600 ש"ח? או שהם הקפיצו את המחיר חזרה ל-2000 ש"ח? חבל......
גם שם וגם ב 7pc מוכרים אותו ב 2,000 (בדיוק כמו את ה A110 ).
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

uriler כתב:ה 1,600 היה מבצע מוגבל לזמן קצר מאוד...pixies כתב:ארמגדון לא מוכרים את ה-HD X 1000 ב-1600 ש"ח? או שהם הקפיצו את המחיר חזרה ל-2000 ש"ח? חבל......
גם שם וגם ב 7pc מוכרים אותו ב 2,000 (בדיוק כמו את ה A110 )....
וואלה חבל.
יכול להיות ש-1600 שקל עוד הייתי מוכן לשלם, למרות שגם זה כבר היה מבחינתי מתיחת קצה הגבול הכספי שהקצבתי לעניין הזה.
אני עוד ממתין לשמוע ממשתמשים שרכשו את הנגן של WD, - האם בעיית הכתוביות בעברית, היא "סבילה", או שזה פשוט מטרד שמוציא את כל ההנאה מצפייה בסרט?
כמו כן, אלה שפנו בכתב לWD – האם הם קיבלו הבטחה לעדכון קושחה עתידי שיוכל לתקן את הבעיה לגבי גרסאות המכשיר הנוכחיות, או שהעניין יוסדר באופן מובנה רק בגרסאות המאוחרות יותר?
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

bariko כתב:uriler כתב:לכל אותם אנשים שלא מחפשים להוציא סכום אסטרונומי על מכשיר NMT אני חושב שכדי להם מאוד לרכוש את המכשיר של WD,לאחר העברת מספר לא קטן של סרטי HD 780P ו- 1080P לא נצפתה שום בעיה המכשיר יודע להתמודד עם מגוון של קבצים, לגבי התרגום הדבר נעשה בפשטות - כדקה אפילו פחות לסרט .pixies כתב: אני עוד ממתין לשמוע ממשתמשים שרכשו את הנגן של WD, - האם בעיית הכתוביות בעברית, היא "סבילה", או שזה פשוט מטרד שמוציא את כל ההנאה מצפייה בסרט?...
לגבי התרגום נדיר שנעלמו לי שורות וגם אם נעלמו אפילו לא שמתי לב, הדבר לא מפריע , אולי שורה שניים במהלך כל הסרט.
לאותם אנשים שלא רוצים להוציא אלפי שקלים על מכשיר - לדוגמא- A 110 עולה כ- 2000 ש"ח + הארדיסק 1 טרה 500 ש"ח הוצאה משמעותית, לעומת 1000 כולל הארדיסק
מקווה שעזרתי , לעוד שאלות אני אשמח לענות.........
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

avishaiar17, בהחלט עזרת, תודה.
למעשה קיימת אופציה נוספת לגבי הכתוביות, והיא להצמיד אותן לגוף הסרט לצמיתות. אלא מה, התוכנה שאני בד"כ עובד איתה AviRecomp מקודדת מחדש את הסרט, וכידוע כל קידוד כזה פוגע באיכות.
אגב,האם למכשיר יש גם יציאת אודיו קואקסלית, או רק אופטית?
שאלה נוספת שמופנית אל המומחים כאן. באחד הדפים הקודמים של האשכול הזה, דיברו על כך שהצ'יפ של ה-WD לא מספיק חזק. האומנם? במילים אחרות- האם הנגן של WD יציג תכנים של 1080p באותה רמת איכות כמו הסטרימרים החזקים ביותר, או כמו מדיה סנטר עם חומרה חזקה?
למעשה קיימת אופציה נוספת לגבי הכתוביות, והיא להצמיד אותן לגוף הסרט לצמיתות. אלא מה, התוכנה שאני בד"כ עובד איתה AviRecomp מקודדת מחדש את הסרט, וכידוע כל קידוד כזה פוגע באיכות.
אגב,האם למכשיר יש גם יציאת אודיו קואקסלית, או רק אופטית?
שאלה נוספת שמופנית אל המומחים כאן. באחד הדפים הקודמים של האשכול הזה, דיברו על כך שהצ'יפ של ה-WD לא מספיק חזק. האומנם? במילים אחרות- האם הנגן של WD יציג תכנים של 1080p באותה רמת איכות כמו הסטרימרים החזקים ביותר, או כמו מדיה סנטר עם חומרה חזקה?
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

http://maddhat.com/?p=31dizingof כתב:הצ'יפ: Sigma SMP8635LF
...
bariko- הצי'פ הוא אותו צי'פ שקיים במכשירים הרציניים, כלומר קיימות אצלו אותן יכולות תצוגה כמו הסטרימרים הכבדים.
לגבי יציאות-
יציאת HDMI
אופטי
2X USB
ו- RCA
לא קיימת יציאה קואקסלית
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
רכשתי את WD MP ואני מאד מרוצה..
רק מה,יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה..כשאני מבקש מהמכשיר להראות לי את כל קבצי הוידאו שקייימים על אמצעי האחסון המחובר עליו הוא מראה לי,אבל ללא תמונה קטנה(תצוגה מקדימה)...יש למישהו מושג למה? ניסתי לשמור את תמונה תצוגה מקדימה בכל פורמט שקיים(jpeg,bitmap,giff ועוד....).
רק מה,יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה..כשאני מבקש מהמכשיר להראות לי את כל קבצי הוידאו שקייימים על אמצעי האחסון המחובר עליו הוא מראה לי,אבל ללא תמונה קטנה(תצוגה מקדימה)...יש למישהו מושג למה? ניסתי לשמור את תמונה תצוגה מקדימה בכל פורמט שקיים(jpeg,bitmap,giff ועוד....).
- yakirdvir
-
- חבר פעיל מאוד

גם לי יש את הבעיה הזאתHatori_Hanzo כתב:רכשתי את WD MP ואני מאד מרוצה..
רק מה,יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה..כשאני מבקש מהמכשיר להראות לי את כל קבצי הוידאו שקייימים על אמצעי האחסון המחובר עליו הוא מראה לי,אבל ללא תמונה קטנה(תצוגה מקדימה)...יש למישהו מושג למה? ניסתי לשמור את תמונה תצוגה מקדימה בכל פורמט שקיים(jpeg,bitmap,giff ועוד....)....
נראה לי אין אפשרות כזאת המכשיר או שיש ואם יש אז יש מצב להסבר
בעיקרון המכשיר מאוד טוב מכל הבחינות אני משתמש בו גם לנגן מוזיקה עם המגבר תוך כדי תמונות ברקע וכל מיני אפשרויות
חבל רק שיש את הבעיה עם העברית אבל בטח ישחררו מתי שהוא בנתיים אני מקודד את כל הסרטים עם תרגום מובנה