אתה ממליץ על עונה 7 של 24? אפילו אשתי ראתה שני פרקים ושמה את ג'ק ב HOLD...yosifon כתב:איפה הסידרה העגלתית הזו
ואיפה 24![]()
יאללה שתעוף כבר מהמרקע...
Prison Break - עונה 4
באמת...2 הפרקים הראשונים של עונה 7 ב -24 הם יחסית חלשים...שח_מט כתב:אתה ממליץ על עונה 7 של 24? אפילו אשתי ראתה שני פרקים ושמה את ג'ק ב HOLD...yosifon כתב:איפה הסידרה העגלתית הזו
ואיפה 24![]()
יאללה שתעוף כבר מהמרקע......
ההמשך-סוף הדרך..
זורו44 כתב:אני מעדיף במקום פיצה במיטה,כוסית שתראה את הלמפה.ronen61 כתב:למרות שהעונה הזאת הייתה קצת מיותרת לטעמי, אני אחכה עוד קצת עד שהיא תגמר ואז אני יעשה מרתון בחדר השינה עם פיצה במיטה והאישה והילדה בחו"ל...שתפענח למה התכוון המשורר "סילה" או מי גוד
...
בקושי עם אישה אחת אני מסתדר, אתה מפיל עלי עוד צרה?!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5085 פעמים
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
גם אני רואה את הסדרה בעיקר מכוח האינרציה - נהייתה קצת אופרת סבון.
בקשר לסילה / סקילה - באנגלית כותבים Scylla, אז מי שתירגם מתוך הכתוביות באנגלית בלי לראות את הסדרה עצמה (או להכיר את משמעות המילה), תירגם עם ק'.
בקשר לסילה / סקילה - באנגלית כותבים Scylla, אז מי שתירגם מתוך הכתוביות באנגלית בלי לראות את הסדרה עצמה (או להכיר את משמעות המילה), תירגם עם ק'.
!I do my own stunts
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
כמה שנמלטים הפכה למאוסה ומופרכת עד מוות..שח_מט כתב:אתה ממליץ על עונה 7 של 24? אפילו אשתי ראתה שני פרקים ושמה את ג'ק ב HOLD...yosifon כתב:איפה הסידרה העגלתית הזו
ואיפה 24![]()
יאללה שתעוף כבר מהמרקע......
עונה 7 של 24 בין החלשות אם לא החלשה וההזויה ביותר!!!
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
WOW,
איזה פרק גרוע!
איך הם מנסים לחבר שם דברים אחד לשני,
למרות שזה כ"כ לא טבעי והגיוני.
איזה פרק גרוע!
איך הם מנסים לחבר שם דברים אחד לשני,
למרות שזה כ"כ לא טבעי והגיוני.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ראיתי אתמול, הכל היה צפוי למדי, לא הופתעתי משום דבר שהיה אמור להפתיע (אני בספק אם מישהו מכם הופתע שקרה מה שקרה כאשר היא ביקשה מאורן שישים את הטלפון על ספיקר), בקיצור, מנסים לבנות מתח מכלום ולא הולך להם.
המשחק נהייה יותר יותר זוועתי, והרצון ששרה טנקרדי תמות כבר, מתגבר מפרק לפרק...
אני ממשיך לצפות רק בשביל לראות איך זה ייגמר, ובגלל שאני יודע שנשארו רק עוד 5 פרקים (אני בספק אם הייתי ממשיך לראות בידיעה שיש עוד עונה שלמה לפניי.
חבל מאוד שלא ידעו להוריד את השלטר בזמן.
המשחק נהייה יותר יותר זוועתי, והרצון ששרה טנקרדי תמות כבר, מתגבר מפרק לפרק...
אני ממשיך לצפות רק בשביל לראות איך זה ייגמר, ובגלל שאני יודע שנשארו רק עוד 5 פרקים (אני בספק אם הייתי ממשיך לראות בידיעה שיש עוד עונה שלמה לפניי.
חבל מאוד שלא ידעו להוריד את השלטר בזמן.
- BigDragoon
- חבר ותיק

עוד פרק גרוע יצא היום!
משהו יודע עוד כמה פרקים יש?
משהו יודע עוד כמה פרקים יש?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מה לא ברור?
המזוודה בסוף בכלל לא כוללת את התכנים שאמרו לסקופילד אלא טכנולוגיות שיכולות לעשות את מי ששולט בהן עשיר ולעזור לעולם. קרנץ רוצה להסתיר את זה מהעולם ולשלוט על המידע.
אמא של סקופילד לא הרבה יותר טובה, היא רוצה להפיץ את זה לעולם אבל במחיר של 50% מהרווח של המיזם.
סקופילד רוצה להשמיד את החברה ולהפיץ את המידע בחינם לכולם. הדוקטורית רוצה לחזור הביתה בשלום ולרצות את החבר שלה (יש לה עכשיו יותר מוטיבציה לנוח אחרי הפרק האחרון).
בורוז ושאר הקבוצה עובדים בשביל קרנץ בגלל שמאיימים למשפחות שלהם על החיים ובגלל שלבורוז נמאס מהמרדפים והוא רוצה להחזיר את סילה למקומה בלי כל הבאלגן.
המזוודה בסוף בכלל לא כוללת את התכנים שאמרו לסקופילד אלא טכנולוגיות שיכולות לעשות את מי ששולט בהן עשיר ולעזור לעולם. קרנץ רוצה להסתיר את זה מהעולם ולשלוט על המידע.
אמא של סקופילד לא הרבה יותר טובה, היא רוצה להפיץ את זה לעולם אבל במחיר של 50% מהרווח של המיזם.
סקופילד רוצה להשמיד את החברה ולהפיץ את המידע בחינם לכולם. הדוקטורית רוצה לחזור הביתה בשלום ולרצות את החבר שלה (יש לה עכשיו יותר מוטיבציה לנוח אחרי הפרק האחרון).
בורוז ושאר הקבוצה עובדים בשביל קרנץ בגלל שמאיימים למשפחות שלהם על החיים ובגלל שלבורוז נמאס מהמרדפים והוא רוצה להחזיר את סילה למקומה בלי כל הבאלגן.
- BigDragoon
- חבר ותיק

oferlaor כתב:מה לא ברור?
בורוז ושאר הקבוצה עובדים בשביל קרנץ בגלל שמאיימים למשפחות שלהם על החיים ובגלל שלבורוז נמאס מהמרדפים והוא רוצה להחזיר את סילה למקומה בלי כל הבאלגן....
גדול!
עלילה גרועה!!
משהו יכול להזכיר לי למה "החברה" רצתה להפליל את בורוס?
מה הוא בכלל עשה להם?