חבל ! ,זה חיוניהמכשיר יהיה חף מחיבור USB Slave...
חידושים מבית Syabas/Popcorn Hour
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

[/quote]
את התוכן יהיה ניתן להעתיק ל 2 הכוננים הפנימיים דרך הרשת בלבד...
...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

לא ממש חיסרון. המזרימדיה יהיה גדול למדי ולכן הסבירות שמישהו ינייד אותו למחשב עבור העתקת תכנים - קטנה. הרבה יותר הגיוני להעביר את הכונן ה 3.5 השליף או כונן חיצוני.
תחשוב על היתרון של 4 מחברי USB, יש מקום לכל האביזרים הדרושים לנו.
תחשוב על היתרון של 4 מחברי USB, יש מקום לכל האביזרים הדרושים לנו.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

כמה יותר גדול ? עד כדי כך שזה יפריע לניוד ? ,הרי כתבת באחד העמודים שהוא יהיה בגודלו כעוד חלק מהמערכת אז אני משער בגודל DVD , זה קשה לניוד ?
אולי לא הבנתי אבל כל פעם שארצה להעתיק חומר אצטרך להוציא את הכונן לחבר אותו למחשב , לבצע העתקה ,לפרק ולהחזיר לסטרימר ?
למה אני צריך 4 כניסות USB בו זמנית ?
אולי לא הבנתי אבל כל פעם שארצה להעתיק חומר אצטרך להוציא את הכונן לחבר אותו למחשב , לבצע העתקה ,לפרק ולהחזיר לסטרימר ?
למה אני צריך 4 כניסות USB בו זמנית ?
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
מבחינת גודל - עיין בעמוד 13 למעלה, זיו עדכן את הגודל (רוחב ~45 ס"מ, גובה 7 ס"מ, עומק לא ידוע עדיין).bossgt6 כתב:כמה יותר גדול ? עד כדי כך שזה יפריע לניוד ? ,הרי כתבת באחד העמודים שהוא יהיה בגודלו כעוד חלק מהמערכת אז אני משער בגודל DVD , זה קשה לניוד ?
למה אני צריך 4 כניסות USB בו זמנית ?...
זה די גדול... ספק הכוח גם פנימי, כך שגם המשקל גבוה יותר.
אם אין לך כונן קשיח חיצוני (שאתה יכול לחבר ולהעתיק ממנו), או חיבור רשת (חוטי / אלחוטי), אז כן - תוכל לנייד רק את הכונן 3.5 אל המחשב השולחני שלך (מה ההבדל בסה"כ? יש מתאמים חיצוניים לכונן 3.5, והוא יותר קטן מאשר ה 110...).
לגבי 4 כניסות -
מקלדת, עכבר, כונן חיצוני קבוע (גדול), ועדיין נשאר לך מקום לחבר DOK של חבר עם מוזיקה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

בתחילת עמוד 13 יש מידות מדוייקות של רוחב וגובה. המכשיר לא נועד להיות נייד. תתפלא, אבל אנשים מעדיפים לא לנייד ציוד, במיוחד כזה אשר הינו בגודל פיזי כפי שנרשם.
לגבי ניוד תוכן, תנייד כונן קשיח נייד, אם לא מקובל עליך הפתרון, אף אחד לא עומד מאחוריך עם אקדח ומכריח אותך לרכוש...
לגבי ניוד תוכן, תנייד כונן קשיח נייד, אם לא מקובל עליך הפתרון, אף אחד לא עומד מאחוריך עם אקדח ומכריח אותך לרכוש...
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

קשיח חיצוני אין ליuriler כתב:אם אין לך כונן קשיח חיצוני (שאתה יכול לחבר ולהעתיק ממנו), או חיבור רשת (חוטי / אלחוטי), אז כן - תוכל לנייד רק את הכונן 3.5 אל המחשב השולחני שלך (מה ההבדל בסה"כ? יש מתאמים חיצוניים לכונן 3.5, והוא יותר קטן מאשר ה 110...).bossgt6 כתב:כמה יותר גדול ? עד כדי כך שזה יפריע לניוד ? ,הרי כתבת באחד העמודים שהוא יהיה בגודלו כעוד חלק מהמערכת אז אני משער בגודל DVD , זה קשה לניוד ?
למה אני צריך 4 כניסות USB בו זמנית ?...
לגבי 4 כניסות -
מקלדת, עכבר, כונן חיצוני קבוע (גדול), ועדיין נשאר לך מקום לחבר DOK של חבר עם מוזיקה...
רשת אל חוטית יש לי , אבל תהליך ההעתקה איטי , לא ?
לגבי מקלדת עכבר וכו'.....לא רלוונטי לגבי
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
השאלה היותר נכונה היא האם בהמשך יצא מזרימדיה עם הצ'יפ החדש של סיגמא שיהיה בגודל הפיזי של הדור הנוכחי.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

לא הבנתי למה זו השאלה היותר נכונה ? לצורך הניוד ?
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
כן אם מישהו רוצה מכשיר לניוד אז שיקנה מכשיר קומפקטי. זה נכון גם למי שרוצה ל'קחת את הסטרימר לחברים.
אם מישהו רוצה מכשיר שיתאים לו לשאר הציוד אז שיקנה את המכשיר הגדול יותר.
השאלה היא האם יהיה יצור ב- 2 תצורות כאלו.
אם מישהו רוצה מכשיר שיתאים לו לשאר הציוד אז שיקנה את המכשיר הגדול יותר.
השאלה היא האם יהיה יצור ב- 2 תצורות כאלו.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

בלי קשר לניוד אני מעדיף מכשיר קטן , למה אני צריך את הפוזה של פאנל שיושב לי כביכול עם השאר החלקים ? בין כה לא לכולם יש סטנד מלמטה למעלה שמכיל את כל המערכת , ובכלל אני גם ככה סוגר הכל בשידה ולא עושה תצוגת ראווה של כל המכשירים האלקטרונים
אישית הייתי מעדיף את הגודול של ה A-110 עם הנתונים החדשים מן הסתם
אישית הייתי מעדיף את הגודול של ה A-110 עם הנתונים החדשים מן הסתם
- shkop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
למישהו יש מושג מתי המוצר הזה אמור לצאת?
פשוט יש לי ידידה שקונה לבעלה מזרימדיה ליומלדת והיא שאלה אותי אם יש טעם לחכות עוד קצת או לבחור מהזרימדיה הקיימים היום בשוק?
פשוט יש לי ידידה שקונה לבעלה מזרימדיה ליומלדת והיא שאלה אותי אם יש טעם לחכות עוד קצת או לבחור מהזרימדיה הקיימים היום בשוק?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני הייתי מחכה...
זה הולכת להיות ככל הנראה קפיצה רצינית קדימה
זה הולכת להיות ככל הנראה קפיצה רצינית קדימה
- shkop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
כן אין לי ספק שזה יהיה מוצר מהדור הבא (בייחוד בכל מה שקשור ליכולת אינטגרטיבית לרשת אלחוטתית) אבל רק רציתי לדעת הערכה כללית באיזה טווח זמן מדובר וגם אם ידוע שם הדגם.
- GaliaL
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
הנגן תומך רק בבלוריי שהוא קורא מהכונן או גם בבלוריי שיושב על הדיסק הקשיח?
ומה לגבי תמיכה בכתוביות לבלוריי?
ומה לגבי תמיכה בכתוביות לבלוריי?
- tercian
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
גם וכןGaliaL כתב:הנגן תומך רק בבלוריי שהוא קורא מהכונן או גם בבלוריי שיושב על הדיסק הקשיח?
ומה לגבי תמיכה בכתוביות לבלוריי?...
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
האם כבר יש תאריך יציאה משוער ? נמאס לחכות 
Utopia
- tercian
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
רסמי..kipikipod כתב:האם כבר יש תאריך יציאה משוער ? נמאס לחכות...
רשמו שהמכשיר יצא לחנויות בסוף מרץ וניתן יהיה כבר להזמין כנראה באמצע החודש pre order כנראה.. נחכה עוד כמה ימים :\
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag