תבצע sysupgrade נקי לimg האחרון שעבד לך. ה bootflags אמורים להתאפס..24/02/2024 18:59elmo כתב: בדיוק.
עכשיו בעיה אחרת... כשנכנסים לממשק מקבלים את ההודעה הזאת, ועדכון לא עוזר. בכל ריסטרט זה תקוע על recovery mode
System running in recovery (initramfs) mode.
No changes to settings will be stored and are lost after rebooting. This mode should only be used to install a firmware upgrade...
Xiaomi AX3000T
Re: Xiaomi AX3000T - ראוטר חדש ומעניין ב160 ש"ח
משונה - אחרי שמבצעים sysupgrade דרך luci לגרסה מלפני יומיים, הראוטר נשאר על הגרסה של היום, ועדיין ב-recovery mode
אולי הוא נכשל. מה הוא מדפיס?24/02/2024 19:14elmo כתב: משונה - אחרי שמבצעים sysupgrade דרך luci לגרסה מלפני יומיים, הראוטר נשאר על הגרסה של היום, ועדיין ב-recovery mode...
- kenny_omega
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תוכל לשלוח קישור לדף המוצר שהזמנת ממנו?22/02/2024 23:12the-hexx כתב: טוב, באופן מפתיע קיבלתי היום את ה3000t שהזמנתי אחרי ששוחרר מהמכס אחרי עיכוב של כמה ימים עם חותמת "לא ציוד תקשורת" למרות שעל תעודת המשלוח כתוב Router. כמו כן, כמו שאפשר לראות על התמונה, יש אפילו סימון CE על האריזה.
הראוטר שיפר לי את הקליטה בדירה בצורה משמעותית ביחס ל-vr600 שהיה לפניו, ואני מקבל מהירות של קרוב ל1000 במרבית הבית (120 מ"ר). אמנם חסרים לו פיצ'רים מתקדמים, אבל הוא בהחלט עושה את העבודה
1000015120.jpg...
זה דף המוצר ממנו קניתי רק לפני חודש, למרבה הצער מופיע שהמוצר לא זמין/לא נשלח לישראל:...
https://www.aliexpress.com/item/1005006006578468.html
היא עדיין הואשמה בריגול ע"י כמה מדינות ויש איסור להשתמש בציוד שלה בלא מעט מדינות01/09/2023 12:27integral כתב: לגבי תיאוריות הקונספירציה, למיטב ידיעתי, הוואוי היא יצרנית ציוד הטלקומונקציה הגדולה בעולם היום. חלק גדול מתעבורת הרשת העולמית עוברת דרך ציוד שלה. אם רוצה להתעסק עם DATA היא לא צריכה לעשות את זה דרך ראוטרים או טלפונים. סביר להניח שאם בתחום הטלפונים לא הייתה עוקפת את אפל, עד היום הטלפונים המדהימים שלה היו ממשיכים להשתמש בגוגל.
https://asia.nikkei.com/Business/Compan ... hone-maker...
היי. התקנתי אתמול OpenWrt. זה לא היה קל בכלל, אבל המדריך שלך מאוד עזר (יש לי כמה הערות קטנות, כמו כמה חבילות שלא מוזכר שצריך לעשות להן wget, וכן שלקח לי קצת זמן להבין שצריך להתקין Luci כדי שיהיה web UI). אפילו הצלחתי לתכנת את ה-NFC כדי להשתמש בו לחיבור!18/01/2024 21:59tzah כתב: אין דבר כזה הלך. אתה יכול לשחזר. להתקין את ה- FIRMWARE הקודם עם הכלי של שיאומי MIWIFIRepairTool
הערה: יש לך באתר של OpenWrt גם את הקובץ המקורי של ה-FIRMWARE אשר מגיע מתוקן בראוטר כ- Default....
הבעיה היחידה שנותרה היא המהירות. המהירות עדיין טובה עם OpenWRT, אבל לא טובה כמו שהייתה לפני. במקום לקבל את מלוא החיבור ב-WIFI (1000 MBps). אני מקבל בין 700-900 בתנאים אופטימליים. זה כרגע הקונפיגורציה שלי (כיוונתי לסין כדי לקבל את התדרים של ה-firmware המקורי)
כמו שאתם רואים, הביטרייט יושב על 800, למרות שהראוטר מסוגל ליותר. שיחקתי עם התדרים ככל שיכולתי, אבל לא מצאתי קונפיגורציה טובה יותר
יש המלצות לשינויים שאפשר לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
כמו כן, אם אני רוצה לחזור ל-stock firmware מה הדרך הטובה ביותר? האם MIWIFIRepairTool.x86.exe יעבוד כאן (אני כרגע עם OpenWrt U-Boot)
תשנה לערוץ 100 ורוחב 160mhz.27/02/2024 14:36the-hexx כתב: היי. התקנתי אתמול OpenWrt. זה לא היה קל בכלל, אבל המדריך שלך מאוד עזר (יש לי כמה הערות קטנות, כמו כמה חבילות שלא מוזכר שצריך לעשות להן wget, וכן שלקח לי קצת זמן להבין שצריך להתקין Luci כדי שיהיה web UI). אפילו הצלחתי לתכנת את ה-NFC כדי להשתמש בו לחיבור!
הבעיה היחידה שנותרה היא המהירות. המהירות עדיין טובה עם OpenWRT, אבל לא טובה כמו שהייתה לפני. במקום לקבל את מלוא החיבור ב-WIFI (1000 MBps). אני מקבל בין 700-900 בתנאים אופטימליים. זה כרגע הקונפיגורציה שלי (כיוונתי לסין כדי לקבל את התדרים של ה-firmware המקורי)
Screenshot from 2024-02-27 14-32-37.png
כמו שאתם רואים, הביטרייט יושב על 800, למרות שהראוטר מסוגל ליותר. שיחקתי עם התדרים ככל שיכולתי, אבל לא מצאתי קונפיגורציה טובה יותר
יש המלצות לשינויים שאפשר לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
כמו כן, אם אני רוצה לחזור ל-stock firmware מה הדרך הטובה ביותר? האם MIWIFIRepairTool.x86.exe יעבוד כאן (אני כרגע עם OpenWrt U-Boot)...
גיבית את המחיצות המקוריות לפני התהליך?
אין ערוץ 100, שמתי 160 עם ערוץ 64, הביטרייט לכאורה עלה ל-1300, אבל המהירות עדיין לא ב-1GBPS, אבל יכול להיות שזה עומס על פרטנר. אנסה מחוץ לשעות העומס שוב....
לגבי הגיבוי - עשיתי את כל מה שכתוב במדריך, אבל לא שמרתי אף קובץ על המחשב המקומי, אז אני מניח שמה ש"שמרתי בצד" בזמן ההתקנה הלך (אלא אם כן אני מפספס כאן משהו). בכל מקרה, MIWIFIRepairTool.x86.exe לא יכול לדרוס הכל?
טוב, יש ערוץ 100 כשמחליפים מדינה. אבל בגלל להבנתי באג כשבוחרים ערוץ מעל 64 הערוץ עולה מעל ל-6GHZ והחיבור לא מסתנכרן
לא אמורה להיות בעיה להגדיר ערוץ 100. תפעיל מחדש את המכשיר.27/02/2024 17:00the-hexx כתב: טוב, יש ערוץ 100 כשמחליפים מדינה. אבל בגלל להבנתי באג כשבוחרים ערוץ מעל 64 הערוץ עולה מעל ל-6GHZ והחיבור לא מסתנכרן...
יכול שאני מתבלבל, אתה התקנת uboot layout או stock? אם התקנת stock אתה יכול לחזור לתוכנה המקורית עם הכלי של שיאומי, אם לא אז בגדול אי אפשר
לגבי מה שעשיתי: עברתי על כל השלבים כאן, כולל האופציונליים (Change to OpenWrt U-Boot (Optional)).27/02/2024 17:05elxyzad כתב: לא אמורה להיות בעיה להגדיר ערוץ 100. תפעיל מחדש את המכשיר.
יכול שאני מתבלבל, אתה התקנת uboot layout או stock? אם התקנת stock אתה יכול לחזור לתוכנה המקורית עם הכלי של שיאומי, אם לא אז בגדול אי אפשר...
https://www.androidpimp.com/wireless-ro ... wrt-flash/
לגבי ערוץ 100, זה מה שקורה כשאני בוחר אותו:
כמו שאפשר לראות, הוא על 6450GHZ במקום 5500, והביט רייט תקוע על "?" והרשת לא זמינה. לפי הפורומים זה באג, ולא מצאתי workaround
- goldeneyez
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
עשיתם לי תאבון לראוטר הזה. אני יביא כמה יחידות ממנו. יעשה עליו מעבדה.
משרד התקשורת הוא בדיחה. אין שום סיבה הנדסית לא לאשר את הראוטר הזה.
תדרים 2.4 ghz
תדרים 5 ghz
תדרים 6 ghz
כולם מאושרים לשימוש Indoor במדינת ישראל.
פשוט משרד התקשורת חזק על היבואן הפרטי הקטן שלא יריץ מעבדה הנדסית בבית בשביל יחידה אחת.
ולגבי יבואן בישראל. אף יצרן סיני לא סופר את השוק הישראלי. אם היצרן מכוון ליצוא. היעד שלו תמיד ארהב.
תדרים 2.4 ghz
תדרים 5 ghz
תדרים 6 ghz
פשוט משרד התקשורת חזק על היבואן הפרטי הקטן שלא יריץ מעבדה הנדסית בבית בשביל יחידה אחת.
ולגבי יבואן בישראל. אף יצרן סיני לא סופר את השוק הישראלי. אם היצרן מכוון ליצוא. היעד שלו תמיד ארהב.
אם אתה מביא כמה, תוסיף עוד 1-2 בשבילי28/02/2024 5:03goldeneyez כתב: עשיתם לי תאבון לראוטר הזה. אני יביא כמה יחידות ממנו. יעשה עליו מעבדה.
תדרים 2.4 ghz
תדרים 5 ghz
תדרים 6 ghz
ולגבי יבואן בישראל. אף יצרן סיני לא סופר את השוק הישראלי. אם היצרן מכוון ליצוא. היעד שלו תמיד ארהב....
אין בעיה מבחינת תדרים.28/02/2024 5:03goldeneyez כתב: עשיתם לי תאבון לראוטר הזה. אני יביא כמה יחידות ממנו. יעשה עליו מעבדה.
תדרים 2.4 ghz
תדרים 5 ghz
תדרים 6 ghz
ולגבי יבואן בישראל. אף יצרן סיני לא סופר את השוק הישראלי. אם היצרן מכוון ליצוא. היעד שלו תמיד ארהב....
הבעיה היא בעוצמות שלא מאושרות לשימוש בישראל. להזמין אותו זה סיכון כי אם יבדק ע"י משרד התקשורת הוא לא יאושר (כמו במקרה שלי ואחרים)
תוודא את כל הרשימה:27/02/2024 18:05the-hexx כתב: לגבי ערוץ 100, זה מה שקורה כשאני בוחר אותו:
Screenshot from 2024-02-27 18-00-34.png
כמו שאפשר לראות, הוא על 6450GHZ במקום 5500, והביט רייט תקוע על "?" והרשת לא זמינה. לפי הפורומים זה באג, ולא מצאתי workaround...
שערוצי 160Mhz פנויים בלי DFS. יש רק 2 ב WiFi 6 ב 5Ghz.
קליינט תומך WiFi6 160Hz 2x2 - לא אפל כי הם תומכים ב 160 רק ב 6Gz למיטב זכרוני. די משאיר כמה לפטופים ווינדוס High End ואולי כמה אנדרואיד יקרים.
לבדוק קרוב מאוד לנתב.
לנתק את כלל הקליינטים מלבדך כדי לא להוריד למהירויות 80Mhz או אפילו AC. אפשר לפתוח עוד SSID ולנטרל לרגע את הקודם.
אתה אמור להיות יכול לקבל קרוב ל1000 גם ב 80 בתנאים המתאימים, ראה בקישור ובצילום מסך המצורף.
https://www.wiisfi.com/#wifi6
אגב זה אחד ממקורות המידע המקיפים והמעולים שמצאתי על WiFI.
השגתי את הנתב הזה ממישהו שקנה לפני ירידת מסך הברזל ועוד לא השמשתי, בכל מקרה אין לי קליינט AX עדיין
וגם שים לב, תלוי איזו מדינה בחרת, יש כאלו שלא כל הספקטרום מאושר אז בפועל לא תקבל 160Mhz
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_W ... h/n/ac/ax)
תגיד הוא לא צריך לבחור ערוץ 114?...
אני יודע ש114 מתחיל מערוץ 100 20Mhz, לא יודע איך עובדת בחירת ערוצים ב 160Mhz ב OpenWRT
נערך לאחרונה על ידי NACHUM37 ב 28/02/2024 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.