Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
לא ברור לי מה מסורבל, מצד שני רדיו אינטרנט לא ניסיתי אף פעם ובאף רסיבר.
בהצלחה
בהצלחה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בין המילה "רדיו" לבין הפיצ'ר שנקרא "רדיו אינטרנט", אין שום דמיון.14/01/2021 19:14niko כתב: לא ברור לי מה מסורבל, מצד שני רדיו אינטרנט לא ניסיתי אף פעם ובאף רסיבר.
בהצלחה...
למי שלא חווה או ניסה אותו, לדעתי צפויה הפתעה נעימה. מדובר בעצם על סטרימינג של מוזיקה הממוקדת בדרך כלל בז'נר ספציפי/ממוקד עפ"י העדפה אישית.
מתוך מאות רבות של "תחנות", מחפשים את הז'נר הרצוי ופשוט מקבלים סטרימינג של אודיו ללא הפסקה 24/7.
בתוך מאות ה"תחנות" לבחירה, יש גם כאלו באיכות רגילה (כמו האיכות ב spotify) ויש גם באיכות גבוהה יותר.
- aviparvin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני אסביר. רדיו אינטרנט שמוטמע ברסיבר מופעל באופן דומה לרדיו רגיל, בעזרת מספר לחיצות על השלט. אם מאזינים לתחנה קבועה, מספיק להפעיל את הרסיבר והוא מנגן באופן מיידי.
הזרמה מסמארטפון: הפעלת נעילה, אפליקציה, וכו', צריכת סוללה מיותרת וקרינה עודפת.
הזרמה ממחשב: דומה, מותנה בפעולה תקינה וללא הפרעה (עדכוני מערכת הפעלה, ריסטארט מכל סיבה שהיא, ניגון יוטיוב במקביל).
סטרימר יעודי (אני מודה שאין לי נסיון עם אלו): עוד מכשיר עם עוד שלט או עוד אפליקציה.
כאמור, אפשרי, אבל מסורבל.
באופן אישי אני מעדיף האזנה לרדיו אינטרנט ללא תלות במכשירים אחרים, וצמצום במספר הקופסאות בחזית הסלון. ומאוד מעוניין להשקיע ב-RC איכותי, ולכן אני כאן.
כמובן שלאנשים אחרים העדפות אחרות.
הזרמה מסמארטפון: הפעלת נעילה, אפליקציה, וכו', צריכת סוללה מיותרת וקרינה עודפת.
הזרמה ממחשב: דומה, מותנה בפעולה תקינה וללא הפרעה (עדכוני מערכת הפעלה, ריסטארט מכל סיבה שהיא, ניגון יוטיוב במקביל).
סטרימר יעודי (אני מודה שאין לי נסיון עם אלו): עוד מכשיר עם עוד שלט או עוד אפליקציה.
כאמור, אפשרי, אבל מסורבל.
באופן אישי אני מעדיף האזנה לרדיו אינטרנט ללא תלות במכשירים אחרים, וצמצום במספר הקופסאות בחזית הסלון. ומאוד מעוניין להשקיע ב-RC איכותי, ולכן אני כאן.
כמובן שלאנשים אחרים העדפות אחרות.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
האני מאמין של אנתם מתומצת במישפט אחד "“separates like performance”.
והם אכן עומדים מאחורי הקוו המנחה אותם ומייחד אותם אל מול שאר הרסיברים הקיימים כיום בשוק.
הם לא עמוסים בפיצ'רים כמו שאר חברות המיינסטרים אשר מוכרות לרובנו והם לא מכוונים לשם מין הסתם, ולכן הם לא מתאימים למישתמש אשר מחפש את כל מה שיש לחברות כגון מרנץ,דנון או ימהה.
הם מיועדים לקולנוע ביתי בעיקר ושם היתרון הברור שלהם אל מול שאר חברות המיינסטרים והכל בזכות מערכת הכיול שלהם שהיא המיתחרה הישירה ל- DIRAC LIVE.
למרות שאני בעליו של אנתם לדעתי הDIRAC יותר טובה במיקצת מה ARC GENESIS.
ולכן כל מי שמחפש bells and whistles הוא לא יקבל אותם באנתם, אבל מי שמחפש קולנוע ביתי ברמה גבוהה מאוד יופתע מאוד מרמת הסאונד שיש לאנתם להציע.
גם לפרוססורים של trinov ו storm-audio ו JBL Synthesis אין את כל הפיצ'רים, אבל למי שמחפש בעיקר קולנוע ביתי ברמה גבוהה אלו המוצרים שאליהם צריך לשאוף במידה והתקציב מאפשר זאת.
והם אכן עומדים מאחורי הקוו המנחה אותם ומייחד אותם אל מול שאר הרסיברים הקיימים כיום בשוק.
הם לא עמוסים בפיצ'רים כמו שאר חברות המיינסטרים אשר מוכרות לרובנו והם לא מכוונים לשם מין הסתם, ולכן הם לא מתאימים למישתמש אשר מחפש את כל מה שיש לחברות כגון מרנץ,דנון או ימהה.
הם מיועדים לקולנוע ביתי בעיקר ושם היתרון הברור שלהם אל מול שאר חברות המיינסטרים והכל בזכות מערכת הכיול שלהם שהיא המיתחרה הישירה ל- DIRAC LIVE.
ולכן כל מי שמחפש bells and whistles הוא לא יקבל אותם באנתם, אבל מי שמחפש קולנוע ביתי ברמה גבוהה מאוד יופתע מאוד מרמת הסאונד שיש לאנתם להציע.
גם לפרוססורים של trinov ו storm-audio ו JBL Synthesis אין את כל הפיצ'רים, אבל למי שמחפש בעיקר קולנוע ביתי ברמה גבוהה אלו המוצרים שאליהם צריך לשאוף במידה והתקציב מאפשר זאת.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
תודה14/01/2021 20:28masteraudio כתב: האני מאמין של אנתם מתומצת במישפט אחד "“separates like performance”.
גם לפרוססורים של trinov ו storm-audio ו JBL Synthesis אין את כל הפיצ'רים, אבל למי שמחפש בעיקר קולנוע ביתי ברמה גבוהה אלו המוצרים שאליהם צריך לשאוף במידה והתקציב מאפשר זאת....
עזרת לי להבין שאנתם לא בשבילי - תקציבית כן
אני משתמש ברסיבר לצפיה בטלויזיה 24/7 - תמיד כשצופה וגם מזרים מוזיקה ברשת לעיתים במשך מספר שעות ביום
אני מחפש את הכיול האיכותי אבל לא בהכרח רוצה להשתמש בסטרימר או מקור אחר בגלל רסיבר שחסר יכולות שבעיני הן בסיסיות
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 14/01/2021 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9021
- נתן תודות: 1577 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
אז אני כנראה מפספס משהו...13/01/2021 18:53niko כתב:לא יודע למה בדיוק אתה מתכוון, יש אפשרות סטרימינג דרך play if אפליקציה מובנית ואתה בחור ספוטיפיי13/01/2021 10:11aviparvin כתב: אין רדיו אינטרנטי ושירותי סטרימינג? כל דבר צריך לשדר מהסמארטפון, או לרכוש סטרימר בנפרד?
למי שמאזין לרדיו אינטרנטי ברקע רוב הזמן, כמו שהאזינו לרדיו FM פעם, זה חסרון רציני....
או כל חברת הזרמת מוזיקה, בנוסף אפשרות בחירת ניגון מהמחשב דרך הרשת הביתית....
מה ההבדל בין הזרמה באמצעות Play fi (שלפי מה שאני מבין מרכזת "מקורות הזרמה") אל מול הזרמה ממקור ספוטיפיי ?
בשני המקרים מדובר בהזרמה מאפליקציה מהסמארטפון כאשר בחלק מהרסיברים המקור לעיתים מוטמע ברסיבר כדוגמת ספוטיפיי אבל בכל מקרה השליטה היא מהסמארטפון.
אם אני מבין נכון את ההקבלה זה בדיוק מה שמיוזיקאסט של ימהה עושה.
ומעבר לזה, גם מצטרף ומחזק שרדיו אינטרנט זה מעולה בכל קנה מידה.
אפילו את התחנות הרגילות של הרדיו, אני שומע דרך הרדיו אינטרנט.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- masteraudio
- חבר ותיק

אתה מחפש כיול אכותי?- קיבלת את אחת ממערכות הכיול הטובות ביותר שקיימות כיום.
אתה מחפש שרותי סטרימינג? קיבלת ,Google Chromecast AirPlay2 SpotifyRoon.
לא מבין מה חסר לך האמת.
אבל רצונך כבודך.
אתה מחפש שרותי סטרימינג? קיבלת ,Google Chromecast AirPlay2 SpotifyRoon.
לא מבין מה חסר לך האמת.
אבל רצונך כבודך.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
על איזה עומס של פיצ'רים מדובר? ויי פיי? פקודות קוליות? מוזיקה בשירותי סטרימינג? תעשו השווה בין פיצרים של דנון למשל לזה של אנתם, לא תמצאו הרבה הבדלים.14/01/2021 20:28masteraudio כתב: האני מאמין של אנתם מתומצת במישפט אחד "“separates like performance”.
גם לפרוססורים של trinov ו storm-audio ו JBL Synthesis אין את כל הפיצ'רים, אבל למי שמחפש בעיקר קולנוע ביתי ברמה גבוהה אלו המוצרים שאליהם צריך לשאוף במידה והתקציב מאפשר זאת....
מה בכלל הקשר בין זה לאיכות הסאונד?
לא חסר כלום
לא רוצים להשקיע מעבר לסטנדרט מסויים.
פשוט כך.
מחפשים תירוצים.
אנטם חברה פצצה
להתעלות צריך כבר לפתוח הארנק עמוק יותר.
הכי בטוח זה סטנדרט.
וזה בסדר.
לא רוצים להשקיע מעבר לסטנדרט מסויים.
פשוט כך.
מחפשים תירוצים.
אנטם חברה פצצה
להתעלות צריך כבר לפתוח הארנק עמוק יותר.
הכי בטוח זה סטנדרט.
וזה בסדר.
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 14/01/2021 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- masteraudio
- חבר ותיק

צודק ערן באמת, מה הקשר של כל השאר לסאונד איכותי.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- masteraudio
- חבר ותיק

לפי מיטב ידיעתי אין TIDAL באנתם.
אך במידה ויש לך TIDAL במסך תוכל לנגן ישירות מהמסך לרסיבר.
אך במידה ויש לך TIDAL במסך תוכל לנגן ישירות מהמסך לרסיבר.
נערך לאחרונה על ידי masteraudio ב 14/01/2021 22:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
במידה ואתה יכול דרך המסך עם הימאהה אני חושב שתוכל גם עם האנתם אבל ללא שימוש במסך לא תוכל . אילו האנתם היה תומך ב ROON שתומך בטיידל היית יכול.14/01/2021 22:43HDMI כתב: אולי אני מפספס משהו כאן, יש לי ימאהה ואני שומע טיידל דרך מיוזיק קאסט של הימאהה או דרך האפליקציה של המסך (אנדרויד)
אם ארכוש אנת'ם (זומם לרכוש...) לא אוכל לשמוע טיידל דרך הרסיבר ???...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
ההגיון אומר שכן, נראה לי אתה צודק בהזרמה מהמסך שישמש כמקור כמו נטפליקס למשל...14/01/2021 22:51istarmini כתב:במידה ואתה יכול דרך המסך עם הימאהה אני חושב שתוכל גם עם האנתם אבל ללא שימוש במסך לא תוכל . אילו האנתם היה תומך ב ROON שתומך בטיידל היית יכול.14/01/2021 22:43HDMI כתב: אולי אני מפספס משהו כאן, יש לי ימאהה ואני שומע טיידל דרך מיוזיק קאסט של הימאהה או דרך האפליקציה של המסך (אנדרויד)
אם ארכוש אנת'ם (זומם לרכוש...) לא אוכל לשמוע טיידל דרך הרסיבר ???......
שורה תחתונה, מה שמעניין זה הסאונד !!!!!
מישהו יודע מתי הפרוססורים שלהם יגיעו ? יש צפי ?
- masteraudio
- חבר ותיק

ליקראת חודש מרץ, בהיסתמך על מידע בקבוצה של אנתם שאני חבר בה.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
כתוב נדמה לי שכתוב שROON יהיה בהמשך, אבל זה שירות שעולה דמי מנוי נוספים ככל שידוע לי.14/01/2021 22:51istarmini כתב: במידה ואתה יכול דרך המסך עם הימאהה אני חושב שתוכל גם עם האנתם אבל ללא שימוש במסך לא תוכל . אילו האנתם היה תומך ב ROON שתומך בטיידל היית יכול....
Jack of some trades, master of none
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9021
- נתן תודות: 1577 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
מתוך מה שפורסם בהודעה שיצאה:
(Platform Agnostic Streaming with AirPlay2, Google Chromecast (Audio), Bluetooth v4.2, and Spotify Connect (coming soon!) and Roon (coming soon.
מהאתר של אנתם:
All AVM/MRX components support Spotify Connect allowing you to turn your smartphone into a remote and allows you to play, pause, and stream content from Spotify.
וגם:
All AVM/MRX components support Roon allowing you to connect, stream and manage your music collection. Roon tells your music what to do and where to do it.
(Platform Agnostic Streaming with AirPlay2, Google Chromecast (Audio), Bluetooth v4.2, and Spotify Connect (coming soon!) and Roon (coming soon.
מהאתר של אנתם:
All AVM/MRX components support Spotify Connect allowing you to turn your smartphone into a remote and allows you to play, pause, and stream content from Spotify.
וגם:
All AVM/MRX components support Roon allowing you to connect, stream and manage your music collection. Roon tells your music what to do and where to do it.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- niko
- חבר מביא חבר

יש גם tidal וכמו שציינו פה זה עובד כמו ברסיברים אחרים, באנטם זה דרך play fi14/01/2021 22:48masteraudio כתב: לפי מיטב ידיעתי אין TIDAL באנתם.
אך במידה ויש לך TIDAL במסך תוכל לנגן ישירות מהמסך לרסיבר....
- niko
- חבר מביא חבר

וכמו שאמרתי, בנוסף יש אפשרות לבחור תיקיה במחשב media server.