מבצעי Black Friday של ח.י.

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #281 

sky1sky10 כתב:סתם שאלה או באמת שאלה מטרידה,

האם המסכים המוחזרים מלקוחות, ממשיכים ללקוחות אחרים?
...
ממש לא.
כשאנחנו מוכרים מוצר כחדש, מדובר אך ורק במסך חדש סגור הרמטית שמעולם לא נפתח, או שהאריזה נפתחה אך ורק לטובת הוספת משהו לאריזה (כמו החלפת תעודת אחריות או הוספת כבל) אבל גם זה מאוד נדיר.

המסכים שחוזרים מלקוחות במסגרת 14 יום - אנו משתמשים בהם בעיקר לתצוגה בחנויות, או לחליפין מוכרים את המסכים כמשומשים בהנחה מסויימת, ואז אנו מציינים מפורשות שמדובר במסך פתוח.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #282 

@keyser
·מני, חייב לפרגן לך על ההשקעה והמענה המהיר, השקוף והכן.
יש לנו כאן שירות של יבואן (ח.י.) שהוא רמה אחת מעל כולם.

אגב,

יש עליכם גם חוות דעת חיובית מאוד על שירות ומסכי האולטראסואנד שאתם מספקים לאחד הארגונים הגדולים במדינה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #283 

sky1sky10 כתב:@keyser
·מני, חייב לפרגן לך על ההשקעה והמענה המהיר, השקוף והכן.
יש לנו כאן שירות של יבואן (ח.י.) שהוא רמה אחת מעל כולם.

אגב,

יש עליכם גם חוות דעת חיובית מאוד על שירות ומסכי האלטראסואנד שאתם מספקים לארגון גדול.
...
תודה, משתדלים, בצניעות (Y)

viper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 693
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #284 

גם אני התחדשתי בB7 ב 7 .

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1581 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #285 

@viper
וגם ההודעה שלך היא משעה שבע. ושבע דקות.
לך תמלא איזה לוטו...
מניח שאם עשית בתשלומים, אנחנו כבר יודעים מה התשובה.
קיצור, תתחדש !!
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #286 

avihuli כתב:@viper
וגם ההודעה שלך היא משעה שבע. ושבע דקות.
לך תמלא איזה לוטו...
מניח שאם עשית בתשלומים, אנחנו כבר יודעים מה התשובה.
קיצור, תתחדש !!
...

גדול :lol:

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #287 

גם אני חטאתי ב-55B7Y עכשיו.

חייב להודות מני שאתה עושה רושם הרבה יותר טוב משירות הלקוחות שלכם. אבל קל להגיד וקשה לעשות.

יש לי 47LW570Y בת כ-5-6 שנים ולפני כמה חודשים השלט הפסיק לעבוד. גיליתי שהסוללות תקינות וגם הוא תקין ומשדר אותות, זו פשוט הטלוויזיה שמסרבת לקבל אותם (כל חיישניה נקיים).

התקשרתי אליכם בידיעה שלא באמת תוכלו לעזור לי אלא פשוט רציתי שיגיע אליי טכנאי שלכם (בתשלום), ואחרי שיחה ארוכה עם בחור הזוי שהתעקש מרבית השיחה שהדגם שלי לא קיים בכלל, הוא הבטיח לחזור אליי בהקדם להמשך טיפול. מאז לא שמעתי מכם ולא טרחתי לנסות לעבור שוב שיחה כזאת...

שם בכם שוב את מבטחי ומתפלל שלא אצטרך לממש אחריות. העניין הזה של ה-14 ימי *התנסות* הוא לא פחות מחסר תקדים, ובלי להעליב אני ממש בספק שיהיה ניתן לממשו - לא לחינם הוא לא מפורסם בשום מקום.

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #288 

מני, תוכל לומר לי האם יש בארץ את הזרוע
הארוכה המתאימה לגודל 65".
שמעתי שרק את האקורדיון יש.
האם נכון הדבר?

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #289 

Jayush כתב:שם בכם שוב את מבטחי ומתפלל שלא אצטרך לממש אחריות. העניין הזה של ה-14 ימי *התנסות* הוא לא פחות מחסר תקדים, ובלי להעליב אני ממש בספק שיהיה ניתן לממשו - לא לחינם הוא לא מפורסם בשום מקום.
...
מפורסם בכול מקום בלי אותיות קטנות
נכון שזה נשמע הזוי אבל אני לא חושב שתהיה בעיה לממש

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #290 

קל להגיד אבל אין כיסוי ל"מפורסם בכל מקום".

הנה 3 מקומות לדוגמה שראוי היה לציין את זה בהם:

http://lg-electronics.co.il/blackfriday-oled/

http://www.hye.co.il/products/productpa ... ctId=10744

http://www.hye.co.il/landingpages/finalsale

כשאתה מציע דבר כ"כ ייחודי בשוק אתה מציב אותו בראש חוצות ככלי שיווקי.

וגם לא ראיתי את זה כתוב באף אחד מאתרי הסחר המומלצים.

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #291 

Jayush כתב:
וגם לא ראיתי את זה כתוב באף אחד מאתרי הסחר המומלצים.
...
אז תסתכל שוב
http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... tid=255440

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #292 

לא בדפי ח.י הרישמיים, לא בוואלה, לא באולסייל, לא בערוץ הקניות, לא בלאסטפרייס. ב-P1000. מפורסם בכל מקום. אוקיי. ואני אומר: לפחות איפשהו.

אם אתה חושב שלא תהיה בעיה לממש אתה לא חי את השוק הישראלי או שאתה בעל אינטרס. מקווה שלא אצטרך לבחון את האפשרות.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #293 

מפורסם גם בוואלה ובלאסטפרייס בוודאות, ראיתי בעצמי במהלך היומיים האחרונים. לא אטרח לחפש עכשיו קישור במיוחד.

שים לב שזה מוגבל אך ורק למס' אתרי אינטרנט מורשים ע"י ח.י.. יש סיבה שזה לא מפורסם באתר של ח.י. או בפרסום רשמי כי בפרסומים שלהם הלקוח יכול לרכוש בסוף בכל בית עסק, זה שח.י. יאשרו ביטול עסקה ויסכימו לקבל מוצר משומש לא בהכרח אומר שבית העסק יסכים לוותר על הרווח שלו ולבטל עסקה.
בסופו של דבר ההתנהלות היא מול בית העסק, ברוב המקרים אם המוצר היה בשימוש המגבלה העיקרית היא הפחת על המוצר שאף אחד לא רוצה לספוג.

זאת לא חוכמה לבטל עסקה כשעוד לא קיבלת את המוצר או כשהוא סגור באריזה, מקסימום משלמים דמי ביטול, אבל מה קורה כשהמוצר פתוח ומשומש?
כאן נכנסת לסיפור ח.י. ואומרת ללקוח - "תשמע, יש לך את הגב שלנו, לא מרוצה? עלינו." וזאת הגדולה שלהם לעומת יבואנים אחרים.
עכשיו זה לא אומר שח.י. מחזירים לך כסף, הביטול עדיין מתבצע מול החנות, רק את הבעיה של מה קורה עם המוצר שאתה מחזיר לחנות הם פותרים לך.
כמובן שזה דורש גם שהחנות תהיה פתוחה לרעיון ותהיה מוכנה לבטל עסקאות באופן שרירותי ולכן אתה רואה את זה רק במס' מצומצם מאד של אתרים. לאפשר דבר כזה לכל בית עסק או אתר אינטרנט נותן פתח גדול מאד לניצול ע"י הצרחן הישראלי הממוצע ולכן זה לא קורה.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #294 

ח.י. התחיל ב 14 יום, נקווה ששאר היבואנים ילמדו ממנו ואף יתיישרו כמו בחו"ל ל 30 יום.
בינתיים שאפו גדול ל ח.י. מה שאמת אמת.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #295 

Jayush כתב:גם אני חטאתי ב-55B7Y עכשיו.

חייב להודות מני שאתה עושה רושם הרבה יותר טוב משירות הלקוחות שלכם. אבל קל להגיד וקשה לעשות.

יש לי 47LW570Y בת כ-5-6 שנים ולפני כמה חודשים השלט הפסיק לעבוד. גיליתי שהסוללות תקינות וגם הוא תקין ומשדר אותות, זו פשוט הטלוויזיה שמסרבת לקבל אותם (כל חיישניה נקיים).

התקשרתי אליכם בידיעה שלא באמת תוכלו לעזור לי אלא פשוט רציתי שיגיע אליי טכנאי שלכם (בתשלום), ואחרי שיחה ארוכה עם בחור הזוי שהתעקש מרבית השיחה שהדגם שלי לא קיים בכלל, הוא הבטיח לחזור אליי בהקדם להמשך טיפול. מאז לא שמעתי מכם ולא טרחתי לנסות לעבור שוב שיחה כזאת...

שם בכם שוב את מבטחי ומתפלל שלא אצטרך לממש אחריות. העניין הזה של ה-14 ימי *התנסות* הוא לא פחות מחסר תקדים, ובלי להעליב אני ממש בספק שיהיה ניתן לממשו - לא לחינם הוא לא מפורסם בשום מקום.
...
היי, ברור שקשה לעשות.
ברור שבכמויות הפניות שאנו מטפלים - (לצערי) גם יהיה אחוז מסויים שיקבל שירות פחות טוב. אבל אני מבטיח לך שזה לא בכוונה, ואנחנו ממש משתדלים שדברים כאלה לא יקרו.
וברור שבמוקד שירות כה גדול שנותן שירות ל-10 חברות הקבוצה מכל מיני סוגי עסקים, ועם תחלופה גדולה מאוד של אנשים (שוב, לצערי, אבל זה מאפיין מוקדי שירות באופן כללי) - קשה להבטיח ש-100% מהנציגים יתנו את המענה הכי איכותי שאפשר. אבל אנחנו כן מאוד משתדלים שלפחות הרוב הגדול יהיה כזה, ואני כן יכול להבטיח לך שמי שאנחנו מגלים שמדבר לא יפה ללקוח או מקשה על החיים של הלקוח ללא סיבה, אנחנו מטפלים בזה מהר.

שוב, בווליום בו אנו עובדים, יש תקלות, אבל הרוב הגדול של הלקוחות מטופל ברמה גבוהה מאוד ועם המון לב.

אתה לא מעליב, זה בסדר שאתה מפקפק.
מצד שני - אנחנו נותנים את הזכות החזרה הזו כבר 3 שנים בכל אתרי הסחר הגדולים. זה לא שירות חדש. זה חלק מחבילת שירות שקראנו לה בזמנו "קנייה באינטרנט - 100% שקט נפשי" . אתה יכול לראות את זה מפורסם בחלק מהאתרים. לדוגמא:
https://bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=39821
(ראה את החותמת הירוקה בתמונת המוצר)

הסיבה היחידה שאתה לא רואה את זה יותר מדי היא שבאמצע דצמבר אנחנו משדרגים את חבילת השירות (שאתה בכלל תיפול מהרגליים מהשירות שהולך להיות :wink: ) , ואנחנו גם ממתגים אותה מחדש. לכן כשהעלינו לא מזמן את האתר החדש של ח.י. - לא השקענו בלהעניק לזה תשומת לב מיוחדת, כי ידענו שבקרוב יעלה מיתוג מחדש - יפייפה.
באתר שלנו אתה כן יכול לראות את זה, אבל שוב, לא מושקע ואנחנו לא מקדמים את זה.

חובת ההוכחה עלינו - תרכוש משהו שלנו, לא משנה מה (אפילו סאנדיסק ב-20 ש"ח), מתוך רשימת האתרים המומלצים שלנו - ותנסה אותנו.

תעדכן אותי אם זה עובד או לא :)

שבוע טוב!

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #296 

sky1sky10 כתב:ח.י. התחיל ב 14 יום, נקווה ששאר היבואנים ילמדו ממנו ואף יתיישרו כמו בחו"ל ל 30 יום.
...
חכה תראה איזו הפתעה אנחנו מבשלים :wink:

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #297 

keyser כתב:
...
...
גדול :lol:
...
אגב, אם הוא זוכה בלוטו, הוא יוכל לקנות את ה- OLED בגודל 77...

ולגבי התכנונים לגבי תוכנית השירות, יופי... (Y)
חברה שמאמינה ביכולות המוצר שלה ועוד יותר חשוב עומדת מאחוריו, מראה הרבה על מה הולך להיות קדימה.
המוצר יכול להיות טוב, אבל אם מוסיפים לו שירות מצוין, זה יהיה בוננזה !!!
מתחיל להזכיר את מה שסטנדרט בחלק מהחברות בחו"ל. הנה רפרנס קטן לדוגמא: https://www.svsound.com/pages/bill-of-rights
"מותג הבית" אצל לא מעט חברים פה.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #298 

avihuli כתב:
...
...
אגב, אם הוא זוכה בלוטו, הוא יוכל לקנות את ה- OLED בגודל 77...

ולגבי התכנונים לגבי תוכנית השירות, יופי... (Y)
חברה שמאמינה ביכולות המוצר שלה ועוד יותר חשוב עומדת מאחוריו, מראה הרבה על מה הולך להיות קדימה.
המוצר יכול להיות טוב, אבל אם מוסיפים לו שירות מצוין, זה יהיה בוננזה !!!
מתחיל להזכיר את מה שסטנדרט בחלק מהחברות בחו"ל. הנה רפרנס קטן לדוגמא: https://www.svsound.com/pages/bill-of-rights
"מותג הבית" אצל לא מעט חברים פה.
...
מסכים איתך ב-100%
ואני מחכה שיזכה בלוטו :)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #299 

@keyser
גם אני... אולי יזרוק לי איזה עצם... :P

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #300 

Nunatak כתב:מפורסם גם בוואלה ובלאסטפרייס בוודאות, ראיתי בעצמי במהלך היומיים האחרונים. לא אטרח לחפש עכשיו קישור במיוחד.
...
זהו שאני בודק כבר פעם שלישית וזה לא בלאסטפרייס ולא בוואלה.

בוואלה יש קישור לקובץ PDF של "מהפכת הקניות באינטרנט", אבל אין שום מיתוג של ח.י ומהניסוחים זה נשמע כמו מסמך של וואלה שופס, והפסקה של "זכות החזרה מלאה" תוך 14 ימים לא חד משמעית לגבי מוצר משומש או ארוז + אתה צריך להחזיר את המוצר בעצמך אם אתה בקרבת 8 ק"מ מנקודת השירות.

אז או שאתה/ם טועים ומטעים, או שהתוכן השתנה (בכל זאת עמוד ווב), או שזה מוסתר טוב מכדי שלא יספיקו לי 3 קריאות + ctrl+f כדי למצוא את זה, שזה גם אומר משהו.

בכל אופן, נראה לי שמיצינו את הנושא.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”