Jayush כתב:גם אני חטאתי ב-55B7Y עכשיו.
חייב להודות מני שאתה עושה רושם הרבה יותר טוב משירות הלקוחות שלכם. אבל קל להגיד וקשה לעשות.
יש לי 47LW570Y בת כ-5-6 שנים ולפני כמה חודשים השלט הפסיק לעבוד. גיליתי שהסוללות תקינות וגם הוא תקין ומשדר אותות, זו פשוט הטלוויזיה שמסרבת לקבל אותם (כל חיישניה נקיים).
התקשרתי אליכם בידיעה שלא באמת תוכלו לעזור לי אלא פשוט רציתי שיגיע אליי טכנאי שלכם (בתשלום), ואחרי שיחה ארוכה עם בחור הזוי שהתעקש מרבית השיחה שהדגם שלי לא קיים בכלל, הוא הבטיח לחזור אליי בהקדם להמשך טיפול. מאז לא שמעתי מכם ולא טרחתי לנסות לעבור שוב שיחה כזאת...
שם בכם שוב את מבטחי ומתפלל שלא אצטרך לממש אחריות. העניין הזה של ה-14 ימי *התנסות* הוא לא פחות מחסר תקדים, ובלי להעליב אני ממש בספק שיהיה ניתן לממשו - לא לחינם הוא לא מפורסם בשום מקום.
...
היי, ברור שקשה לעשות.
ברור שבכמויות הפניות שאנו מטפלים - (לצערי) גם יהיה אחוז מסויים שיקבל שירות פחות טוב. אבל אני מבטיח לך שזה לא בכוונה, ואנחנו ממש משתדלים שדברים כאלה לא יקרו.
וברור שבמוקד שירות כה גדול שנותן שירות ל-10 חברות הקבוצה מכל מיני סוגי עסקים, ועם תחלופה גדולה מאוד של אנשים (שוב, לצערי, אבל זה מאפיין מוקדי שירות באופן כללי) - קשה להבטיח ש-100% מהנציגים יתנו את המענה הכי איכותי שאפשר. אבל אנחנו כן מאוד משתדלים שלפחות הרוב הגדול יהיה כזה, ואני כן יכול להבטיח לך שמי שאנחנו מגלים שמדבר לא יפה ללקוח או מקשה על החיים של הלקוח ללא סיבה, אנחנו מטפלים בזה מהר.
שוב, בווליום בו אנו עובדים, יש תקלות, אבל הרוב הגדול של הלקוחות מטופל ברמה גבוהה מאוד ועם המון לב.
אתה לא מעליב, זה בסדר שאתה מפקפק.
מצד שני - אנחנו נותנים את הזכות החזרה הזו כבר 3 שנים בכל אתרי הסחר הגדולים. זה לא שירות חדש. זה חלק מחבילת שירות שקראנו לה בזמנו "קנייה באינטרנט - 100% שקט נפשי" . אתה יכול לראות את זה מפורסם בחלק מהאתרים. לדוגמא:
https://bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=39821
(ראה את החותמת הירוקה בתמונת המוצר)
הסיבה היחידה שאתה לא רואה את זה יותר מדי היא שבאמצע דצמבר אנחנו משדרגים את חבילת השירות (שאתה בכלל תיפול מהרגליים מהשירות שהולך להיות

) , ואנחנו גם ממתגים אותה מחדש. לכן כשהעלינו לא מזמן את האתר החדש של ח.י. - לא השקענו בלהעניק לזה תשומת לב מיוחדת, כי ידענו שבקרוב יעלה מיתוג מחדש - יפייפה.
באתר שלנו אתה כן יכול לראות את זה, אבל שוב, לא מושקע ואנחנו לא מקדמים את זה.
חובת ההוכחה עלינו - תרכוש משהו שלנו, לא משנה מה (אפילו סאנדיסק ב-20 ש"ח), מתוך רשימת האתרים המומלצים שלנו - ותנסה אותנו.
תעדכן אותי אם זה עובד או לא
שבוע טוב!