מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Sharp Objects
משודר בסלקום TV
עיתונאית מתעמתת עם השדים מעברה כאשר היא חוזרת לעיר הולדתה כדי לכסות רצח אלים.
למרות שלכאורה מדובר בעוד סידרה מתח על רוצח סידרתי (אולי) הפוקוס כאן הוא יותר דרמתי פסיכולוגי.
לא ממש נסגרתי לגבי דעתי על הסדרה שמתקדמת באיטיות רבה, אבל המשחק המעולה והאווירה המעניינת גורמת לי להנות ולרצות לחזור אליה יום אחרי יום.
חוץ מזה שאני מעריץ של איימי אדמס הנהדרת...
8/10
משודר בסלקום TV
למרות שלכאורה מדובר בעוד סידרה מתח על רוצח סידרתי (אולי) הפוקוס כאן הוא יותר דרמתי פסיכולוגי.
לא ממש נסגרתי לגבי דעתי על הסדרה שמתקדמת באיטיות רבה, אבל המשחק המעולה והאווירה המעניינת גורמת לי להנות ולרצות לחזור אליה יום אחרי יום.
8/10
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
·השלמתי את הצפיה ב Patrick Melrose והרי הדיווח:OferL כתב:@Huber
·מצפיה בשלושה פרקים זו סידרה שמתמקדת במעמד העליון באנגליה של ימינו.
במיוחד ביחסי הורים ילדים. אנחנו נחשפים למערכות יחסים מעוותות דרך סיפור הילדות של פטריק בגילום ב. קמברברברקנק ומה שקורה לו היום. מכור לסמים. יורש עשיר בלי הכרה. מרוכז בעצמו.
ב. ק. משחק מעולה בעוצמה ובדיוק. כל כך טוב שכל האחרים נעלמים לידו.
הסיפור שלו לעומת זאת לא כל כך מעניין. ההתפתחות איטית והדברים שהובנו מאליהם ב10 הדקות הראשונות של הפרק הראשון מוצגים כתגלית מרעישה בפרק השלישי.
שורה תחתונה פוטנציאל גדול. הצגת יחיד. נראה שלא מתקדם ודי קלישאתי.
אני אחזור לזה מתישהו....
שני הפרקים האחרונים הרבה יותר מוצלחים. ניתנת במה לשחקנים האחרים והם בהחלט טובים. פיפ טורנס בפרק האחרון פשוט מעולה. אני רואה אותו בדמות שונה לחלוטין ב Preacher. שחקן מדהים.
הסיפור מתקדם בזמן ועלילה. פטריק מבוגר יותר, אב לשניים, נאבק בהתמכרויות שלו.
הסיום מוצלח ונותן סגירה. לסיכום סידרה על איך הורים יכולים לדפוק את החיים לילדים שלהם וכל הכסף שבעולם לא יתקן. נכון שכבר היו סדרות וסרטים בנושא. ונכון שיש כאן לא מעט בעיות בביצוע. אבל שווה צפיה.
ואם כבר פיפ טורנס אז...
Preacher עונה 3
סידרה שאיבדה כיוון. מפנטזיה אלימה עם נגיעות במציאות ובהומור, שהזכירה את באפי יותר מהכל, הפכה לערבוב מוזר של סיפורים מוזרים ולא הכי מעניינים.
הדמויות של ג'סי, טוליפ וקאסידי מבוזבזות על סיפורים שטותיים יותר ויותר.
קאסידי הוא רודי מ misfits! והוא בכלל לא מצחיק בעונה הזו!
Enjoy the Silence
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
OferL
גם לדעתי OferL פשוט לא טובה, הפסקתי אפשהו בעונה שניה, די בהתחלה. חבל - שחקנים טובים סה"כ.
גם לדעתי OferL פשוט לא טובה, הפסקתי אפשהו בעונה שניה, די בהתחלה. חבל - שחקנים טובים סה"כ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78854
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
integral - אם לא ציינו תבין לבד 
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11534
- נתן תודות: 1201 פעמים
- קיבל תודות: 2431 פעמים
·integral כתב:@Kondo10
·
איפה ראית את Quarry ?
אולי כדאי שמי שממליץ על סדרה יגיד איפה ראה/אפשר לראות אותה?...
אם לא ציינתי? כנראה באופן "פיראטי".
זה לא הגיוני לציין שזה ממקורות כאלו וגם בניגוד לחוקי האתר, לדעתי.
אגב נראה לי שגם killing Eve? (כי הוא יושב אצלי בכונן חיצוני)
בכל אופן לא משודר בנטפליקס, אולי מקורות אחרים.
- liorreem
- חבר ותיק

היום שודר הפרק האחרון בסדרה.... אאוץ'... מזמן לא נשארתי מופתע ומזועזע כל כך מפרק סיום.liorreem כתב:Sharp Objects
משודר בסלקום TV
8/10...
סדרה מומלצת בחום.
·
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
- Kondo10

Borderliner
שוטר יוצא לחופשה כפויה לאחר שהאשים את שותפו ברצח. עד שיעיד נגדו בבית המשפט, הוא חוזר לעיר הולדתו.
בזמן שהוא מבקר את אחיו ואביו הוא נשאב לחקירת מקרה רצח נוסף שהוא מנסה לטייח כדי להגן על משפחתו.
החלטותיו ומסירותו למשפחתו מסכנות אותו ואת הקריירה שלו.
דרמת מתח נורווגית בסגנון פילם -נואר. מיני סדרה בת 8 פרקים של נטפליקס.
משחק טוב אבל ללא עומק, אווירה וצילומים יפים, תסריט סביר אבל תוצאה לא משכנעת במיוחד,
אם היו הולכים עוד כמה צעדים קדימה לעומק הדמויות - זו הייתה יכולה להיות סדרה מעולה.
טובה ושווה צפייה בהחלט,אבל לוקה בכמה חסרונות.
7.2/10
שוטר יוצא לחופשה כפויה לאחר שהאשים את שותפו ברצח. עד שיעיד נגדו בבית המשפט, הוא חוזר לעיר הולדתו.
בזמן שהוא מבקר את אחיו ואביו הוא נשאב לחקירת מקרה רצח נוסף שהוא מנסה לטייח כדי להגן על משפחתו.
החלטותיו ומסירותו למשפחתו מסכנות אותו ואת הקריירה שלו.
דרמת מתח נורווגית בסגנון פילם -נואר. מיני סדרה בת 8 פרקים של נטפליקס.
משחק טוב אבל ללא עומק, אווירה וצילומים יפים, תסריט סביר אבל תוצאה לא משכנעת במיוחד,
אם היו הולכים עוד כמה צעדים קדימה לעומק הדמויות - זו הייתה יכולה להיות סדרה מעולה.
טובה ושווה צפייה בהחלט,אבל לוקה בכמה חסרונות.
7.2/10
- Kondo10

Deadwind
בלשית חוקרת מקרה רצח של צעירה, חודשים ספורים אחרי טרגדיה נוראית שהיא חוותה.
החקירה מסתעפת לכיוונים שונים ומגיע עד לאנשי מפתח. ברקע היא צריכה להתמודד עם גידול ילדים
שצריכים ממנה הרבה תשומת לב. הפקת של נטפליקס.
דרמת מתח מסתורין נורווגית עשויה טוב. עלילה מרתקת בשילוב ליהוק מצוין.
השחקנית הראשית pihla viitala מציגה דמות מיוסרת והחלטית בכישרון רב, כנ"ל שאר הקאסט.
סיפור טוב בבסיסו שלא נותן מנוח עד למציאת האשמים. יש הרבה חשודים שלכל אחד מניעים משלו.
הבעיה שהפתרון לתעלומה נעשה באופן חובבני עקב תסריט לא מושלם וכמה חורים.
לא פעם השתוממתי איך הם יכולים להגיע לזירת הפשע במהירות בלתי הגיונית, או באירוע משמעותי
הנשק תמיד לא נמצא. זה מפריע לרצף האירועים להיות אמינים.
אווירה וצילומים עשויים טוב,משחק משכנע, פס קול מצוין.
יש בסדרה את כל האלמנטים להיות סדרה מעולה, אבל עקב תסריט חסר עקביות וחסר היגיון
הסדרה נשארת טובה ודי חביבה לצפייה. (אגב, הייתה לי הרגשה שהתרגום לא תמיד זהה למה שאומרים באמת?)
7.8/10
בלשית חוקרת מקרה רצח של צעירה, חודשים ספורים אחרי טרגדיה נוראית שהיא חוותה.
החקירה מסתעפת לכיוונים שונים ומגיע עד לאנשי מפתח. ברקע היא צריכה להתמודד עם גידול ילדים
שצריכים ממנה הרבה תשומת לב. הפקת של נטפליקס.
דרמת מתח מסתורין נורווגית עשויה טוב. עלילה מרתקת בשילוב ליהוק מצוין.
השחקנית הראשית pihla viitala מציגה דמות מיוסרת והחלטית בכישרון רב, כנ"ל שאר הקאסט.
סיפור טוב בבסיסו שלא נותן מנוח עד למציאת האשמים. יש הרבה חשודים שלכל אחד מניעים משלו.
הבעיה שהפתרון לתעלומה נעשה באופן חובבני עקב תסריט לא מושלם וכמה חורים.
לא פעם השתוממתי איך הם יכולים להגיע לזירת הפשע במהירות בלתי הגיונית, או באירוע משמעותי
הנשק תמיד לא נמצא. זה מפריע לרצף האירועים להיות אמינים.
אווירה וצילומים עשויים טוב,משחק משכנע, פס קול מצוין.
יש בסדרה את כל האלמנטים להיות סדרה מעולה, אבל עקב תסריט חסר עקביות וחסר היגיון
הסדרה נשארת טובה ודי חביבה לצפייה. (אגב, הייתה לי הרגשה שהתרגום לא תמיד זהה למה שאומרים באמת?)
7.8/10
Sharp Objects / 2018
עיתונאית עם בעית אלכוהול חמורה ויצר הרס-עצמי מפותח, נשלחת אל עיירת ילדותה על מנת לסקר מקרה רצח של נערה, ומקרה היעלמות של נערה נוספת. במהלך שהותה במקום היא נאלצת להתמודד עם משקעי העבר, בדמות יחסיה המורכבים עם חלק מתושבי העיירה ודפוסי התנהגותה של אמה הקשה והמתוסבכת.
מיני-סדרה בשמונה פרקים מאת הבמאי של Big Little Lies, עם קווי דמיון מבחינת הדרך בה היא עשויה כמו למשל פלאשבקים להרף-עין, חסרי משמעות כביכול, שהולכים ומתבררים ככל שהסדרה מתקדמת, אבל שונה לגמרי מבחינת האווירה המורבידית שבה, ללא כל שמץ הומור כפי שהיה ב- Big Little Lies.
איימי אדאמס (בתפקידה הטלוויזיוני הראשון!) עושה את תפקידה היטב כמו גם שאר השחקנים, אבל באופן אישי הסדרה לא מאוד הצליחה לעניין אותי והעלילה הרגישה קצת מאולצת ונמרחת.
ציון: 6.9/10
עיתונאית עם בעית אלכוהול חמורה ויצר הרס-עצמי מפותח, נשלחת אל עיירת ילדותה על מנת לסקר מקרה רצח של נערה, ומקרה היעלמות של נערה נוספת. במהלך שהותה במקום היא נאלצת להתמודד עם משקעי העבר, בדמות יחסיה המורכבים עם חלק מתושבי העיירה ודפוסי התנהגותה של אמה הקשה והמתוסבכת.
מיני-סדרה בשמונה פרקים מאת הבמאי של Big Little Lies, עם קווי דמיון מבחינת הדרך בה היא עשויה כמו למשל פלאשבקים להרף-עין, חסרי משמעות כביכול, שהולכים ומתבררים ככל שהסדרה מתקדמת, אבל שונה לגמרי מבחינת האווירה המורבידית שבה, ללא כל שמץ הומור כפי שהיה ב- Big Little Lies.
איימי אדאמס (בתפקידה הטלוויזיוני הראשון!) עושה את תפקידה היטב כמו גם שאר השחקנים, אבל באופן אישי הסדרה לא מאוד הצליחה לעניין אותי והעלילה הרגישה קצת מאולצת ונמרחת.
ציון: 6.9/10
- Kondo10

Alias Grace
אישה בשנות הארבעים של המאה ה-19 בקנדה מואשמת ברצח שאינה זוכרת שביצעה.
רופא אובססיבי מנסה לאבחן אותה. זמינה בנטפליקס.
הסדרה מבוססת על ספר מאת מרגרט אטווד ("סיפורה של שפחה") כבר נשמע מעניין.
דרמה תקופתית על תקופה אפלה של דיכוי וניצול נשים לצורך הנאה או השפלה.
ההפקה של הסדרה ושיחזור התקופה עשויה בצורה מושלמת. משחק מהפנט של Sarah Gadon
שמציגה דמות של קורבן מסתורי או מכשפה. (תחליטו לבד)
דרמה משכנעת עם דיאלוגים מרתקים בשילוב פלשבקים מהעבר.
עשויה טוב למרות סוף לא ברור או סגור עד הסוף. מומלצת לחובבי הז'אנר.
7.7/10
אישה בשנות הארבעים של המאה ה-19 בקנדה מואשמת ברצח שאינה זוכרת שביצעה.
רופא אובססיבי מנסה לאבחן אותה. זמינה בנטפליקס.
הסדרה מבוססת על ספר מאת מרגרט אטווד ("סיפורה של שפחה") כבר נשמע מעניין.
דרמה תקופתית על תקופה אפלה של דיכוי וניצול נשים לצורך הנאה או השפלה.
ההפקה של הסדרה ושיחזור התקופה עשויה בצורה מושלמת. משחק מהפנט של Sarah Gadon
שמציגה דמות של קורבן מסתורי או מכשפה. (תחליטו לבד)
דרמה משכנעת עם דיאלוגים מרתקים בשילוב פלשבקים מהעבר.
עשויה טוב למרות סוף לא ברור או סגור עד הסוף. מומלצת לחובבי הז'אנר.
7.7/10
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
·Lee כתב:Sharp Objects / 2018
ציון: 6.9/10...
תאור מדויק. אני אתן ציון מעט יותר גבוה. כי די אהבתי את הזרם תודעה.
7.5
Enjoy the Silence
Fortitude / 2015
פורטיטיוד היא עיירה מושלגת תמידית על גבול החוג הארקטי, שאוכלוסיתה מונה כ-800 תושבים בסה"כ, החיים לצד אוכלוסיה גדולה בהרבה של דובי קוטב. פרנסי העיירה דואגים לטפח את המוניטין שיצא לה כמקום הבטוח בעולם בו לא מתרחשים מעשי פשע אלימים, עד ששרשרת מקרים מחרידים הופכת את החיים בעיירה ללא פחות מגיהינום עלי אדמות...
צפיתי בזמנו בעונה הראשונה כשהיא יצאה ב-2015 וחשבתי שהיא מצוינת, וגם עכשיו בצפייה חוזרת דעתי לא השתנתה. על אף שלפעמים העלילה מתפזרת ליותר מדי עלילות משנה מקבילות, הסך-הכל עשוי טוב מאוד ומצליח לרתק, עם שחקנים שעושים עבודה מצוינת, ומוסיפים לאווירה גם עבודת הצילום והנופים המושלגים המרהיבים.
(בעונה השנייה עדיין לא צפיתי, משום מה אני לא מוצא את הפרקים שהורדתי בזמנו, כנראה שנמחקו בטעות. אשמח אם מישהו שיש לו מנוי נטפליקס או מנוי Yes VOD, יוכל לרשום כאן אם הסדרה קיימת באחד מהנ"ל).
ציון (על סמך העונה הראשונה בלבד): 7.5/10
פורטיטיוד היא עיירה מושלגת תמידית על גבול החוג הארקטי, שאוכלוסיתה מונה כ-800 תושבים בסה"כ, החיים לצד אוכלוסיה גדולה בהרבה של דובי קוטב. פרנסי העיירה דואגים לטפח את המוניטין שיצא לה כמקום הבטוח בעולם בו לא מתרחשים מעשי פשע אלימים, עד ששרשרת מקרים מחרידים הופכת את החיים בעיירה ללא פחות מגיהינום עלי אדמות...
צפיתי בזמנו בעונה הראשונה כשהיא יצאה ב-2015 וחשבתי שהיא מצוינת, וגם עכשיו בצפייה חוזרת דעתי לא השתנתה. על אף שלפעמים העלילה מתפזרת ליותר מדי עלילות משנה מקבילות, הסך-הכל עשוי טוב מאוד ומצליח לרתק, עם שחקנים שעושים עבודה מצוינת, ומוסיפים לאווירה גם עבודת הצילום והנופים המושלגים המרהיבים.
(בעונה השנייה עדיין לא צפיתי, משום מה אני לא מוצא את הפרקים שהורדתי בזמנו, כנראה שנמחקו בטעות. אשמח אם מישהו שיש לו מנוי נטפליקס או מנוי Yes VOD, יוכל לרשום כאן אם הסדרה קיימת באחד מהנ"ל).
ציון (על סמך העונה הראשונה בלבד): 7.5/10
- liorreem
- חבר ותיק

@OferL
·הפרק האחרון היה חזק מאד ואזכור את הסדרה הרבה זמן בזכותו.
דרך אגב, התופעה הפסיכולוגית המזעזעת שמתוארת בסדרה, קיימת במחוזותינו לא מעט, וממש לא מזמן היה סיפור דומה מאד בחדשות...
·הפרק האחרון היה חזק מאד ואזכור את הסדרה הרבה זמן בזכותו.
דרך אגב, התופעה הפסיכולוגית המזעזעת שמתוארת בסדרה, קיימת במחוזותינו לא מעט, וממש לא מזמן היה סיפור דומה מאד בחדשות...
- Kondo10

בנטפליקס היא לא קיימת. ראיתי אותה מזמן, האמת שלא ממש זוכר מה היה שם במדויק ( בסדרות חזקות אני זוכר כל פרט)
מה שאני זוכר, זה משחק טוב ונופים מרהיבים.
מה שאני זוכר, זה משחק טוב ונופים מרהיבים.