7.1.4 יש רק ב 6300H אם המרחב והתקציב שלך מאפשר. אבל כאן אתה כבר מתקרב למחיר של ימהה A3060 שהוא גם 7.1.4 ולדעתי הרבה יותר עדיף מהדנון, מאיכות הרכיבים,פיצ'רים ועד למערכת הכיול המשופרת שנותנת פייט רציני לא רק לאודיסי, גם ל ARC, וזה על פי דיווחים של מדדי הצלחות בכיול מספק בפורום AVS. הימהה מצליח להסתדר עם מרבית חדרי ההשמעה בלי בעיה.
...
·
ה A3060 לא קרוב בכלל במחיר ל 4300H ולא נכנס בכלל לתקציב שלי, אז מה הוא עוזר לי?
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
הוא יקר יותר מה-4300 וזול יותר מה-6300
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן
שליחה
הוא יקר משמעותית (פי כ 1.5) מה 4300 ולא נכנ לתקציב שלי. הסתכלתי עליו ולא הבנתי מה הוא הותן שמצדיק כזה הפרש מחיר מה 4300.
FastandFurious
חבר מכור קשה
תגובות: 5191
שליחה
Huber כתב:
...
...
·
ה A3060 לא קרוב בכלל במחיר ל 4300H ולא נכנס בכלל לתקציב שלי, אז מה הוא עוזר לי?
...
·לא הבנת אחי מה הולך פה?
הוא משווק את המוצר ללא שום קשר למה
שמתאים לך או לתקציב שלך!
בכל רגע נתון הוא משמיץ חברה כמו hnthem
ודוחף את ימאהה...
הוא משתמש בחברי הפורום כ- כלי להעברת המידע/ שיווק אגרסיבי
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV
CUTNPASTE
טרול
תגובות: 260
שליחה
Huber כתב:
...
...
·
הוא כ 1.5 יותר יקר מה 4300H, איך הוא אופציה?
...
·
באונקיו יש בדיוק את אותה מערכת כיול כמו בפיוניר. מאז שהם התאחרדו בחברת האם, התנתקו מאודיסי, הם כרגע חולקות את אותה מערכת כיול בעייתית (לא קשה למצוא עליה תלונות כאן), רק שאונקיו קראת לה בשם אחר. יצא לי להתנסות עם שתיהן, אותם הפרמטרים, ובדיוק אותם צלילים שבוקעים מהרמקולים בזמן הכיול, ואותה תוצאה נוראית. מלבד זאת האונקיו TX-RZ1100B מעולה, בעיקר כאשר אתה משדך אותו למערכת DIRAC, אבל אז ההשקעה לא משתלמת... אתה סתם מבזבז זמן. הכי מתאים לך זה דנון 4300H
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
בשעה טובה ומוצלחת הוזמן ה 4300H בעזרתו האדיבה של Shakedd:
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV
Shakedd
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
שליחה
שנתחדש ונהנה ערן (:
gal-cohen
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
שליחה
@Huber
תתחדשו ותהנו, תמונות בדיון נפרד בהמשך, כשיגיע - בבקשה
נראה רסיבר מטורף
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
עכשיו רק מחזיק אצבעו שיעבור חלק, ממש לא בא לי להתעסק עם המכס
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666
שליחה
תתחדש
itay123
חבר מכור קשה
תגובות: 7446
שליחה
שמח שהסגה הזו מאחורינו. תתחדש ותהנה ממנו - בחירה מושכלת ומוצלחת.
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
התקשרו מ UPS, מבקשים מהם אישור ממשרד התקשורת, טוענים שיקח כחודש מינימום לטפל בנושא, כנראה יותר. בנוסף, רוצים מפרט טכני, מנסה לבדוק אם יש באתר היצרן משהו.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
אזה באסה זה
תעדכן
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
מישהו יודע היכן ניתן למצוא את המידע לגבי ה WIFI? באתר יצרן כל ה PDF לא מכילים את המידע הזה:
בהמשך לשיחתנו הטלפונית, מצ"ב ניירת למשלוח שנחת עבורך מגרמניה. עדכונך כי לצורך השחרור יש להציג את אישור משרד התקשורת לטובין. ניתן להנפיק את האישור באמצעות UPS (זמן קבלת אישור כחודש) או באופן עצמאי. לשם הנפקת אישור ממשרד התקשורת , אנא שלח אלי מפרט טכני התואם בדגם שלו לשם דגם בחשבון ספק. המפרט טכני חייב לכלול תדרים אלחוטיים מלאים של המוצר (2.4GHZ, 5130 GHZ וכו'). במידה ורשום 2.4GHz and 5GHz, יש לבקש מהיצרן הצהרת התייחסות לטווח התדרים של ה5GHZ, ראו דוגמא: 5150MHZ-5300MHZ. בברכה, מעיין
Thehobit1
חבר פעיל מאוד
תגובות: 441
שליחה
@Huber
·
זה נמצא ב- Specification Sheet ב- לינק ששלחת בהורדות.
שם לב שישנה התיחסות ספציפית לרגולציה הישראלית שבה תחום התדרים ב- 5GHz מצומצם יותר.
נערך לאחרונה על ידי Thehobit1 ב 16/07/2017 12:56, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Spook
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 990
שליחה
הזמנת דרך אמאזון? אולי הם יכולים לסייע?
אגב, לא מספיק להראות למכס שהדגם הזה נמכר בארץ?
Enc0der
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
שליחה
Spook כתב:הזמנת דרך אמאזון? אולי הם יכולים לסייע?
אגב, לא מספיק להראות למכס שהדגם הזה נמכר בארץ?
...
·
שים לב שהוא לא מדבר עם נציגה של המכס אלא של UPS, לדעתי יש להם אינטרס לא לעזור לו אלא לכפות עליו "להשיג אישור" ספציפית עבורו, שכן הם מין הסתם יקחו לו על זה תשלום.
FastandFurious
חבר מכור קשה
תגובות: 5191
שליחה
Enc0der כתב:
...
...
·
שים לב שהוא לא מדבר עם נציגה של המכס אלא של UPS, לדעתי יש להם אינטרס לא לעזור לו אלא לכפות עליו "להשיג אישור" ספציפית עבורו, שכן הם מין הסתם יקחו לו על זה תשלום.
...
·לפי הנסיון שלי, התשלום שאתה מדבר עליו
מתבצע מול אמזון דרך UPS.
אפילו אם הרסיבר יפול במדגם אחרי זה,
הוא גם לא אצתרך לשלם מול, UPS.
יכול להיות שנציגה של UPS תתקשר אליו ותאמר לו שצריך
לשלם סכום כסף,
הוא צריך לדרוש שהוא סגר הכל עם אמזון לפני
ואז יורדים ממנו..
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 16/07/2017 13:23, נערך פעם 1 בסך הכל.