עשה זאת בעצמך - פרויקט לדים (תאורת אמבילייט היקפית) לטלויזיה שלכם
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
- מאיקרויטורו
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
tomer953
נתקעתי בקטע של הBOBLIGHT.
מה עליי לעשות? אני חושב שחסר קובץ במה שפירסמת כי אין לי אפשרות לפתוח שם קונפיג וגם החלון של הCMD לא נשאר לי פתוח...
נתקעתי בקטע של הBOBLIGHT.
מה עליי לעשות? אני חושב שחסר קובץ במה שפירסמת כי אין לי אפשרות לפתוח שם קונפיג וגם החלון של הCMD לא נשאר לי פתוח...
-
tomer953
- חבר מכור קשה

תחלץ את הקבצים בתיקיה c:/ בתוך תיקיה בשם בובלייט באנגלית, הנתיב חייב להיות זהה
- מאיקרויטורו
- חבר שרק התחיל

תודה תומר הסתדרתי, עכשיו הבעיה שלי היא בהתאמת הלדים. כלומר עכשיו אני תקוע בשלב שבו הCMD פתוח ואז אני צריך להיכנס לKODI ולעשות את כל מה שצריך.. עשיתי את כל זה אך משום מה הלדים לא נדלקים בצבע סטטי.. וכשאני יוצא מהXBMC אז אני רואה שרשום לי בCMD FAILED ו-ERROR... בדקתי את כל החיבורים ואני לא מבין מה לא בסדר.. גם חזרתי כמה פעמים על כל השלבים בקפדנות.
תוכל לעזור לי בבקשה? אם יעזור לך לדעת אז רשום לי בCMD שהאמבילייט לקריאה בלבד, איך אני משנה את זה?
(CDeviceRS232::OpenSerialPort) ERROR: ambilight: /dev/com17: open() Read-only f
ile system
זה מה שזה רושם לי
תוכל לעזור לי בבקשה? אם יעזור לך לדעת אז רשום לי בCMD שהאמבילייט לקריאה בלבד, איך אני משנה את זה?
(CDeviceRS232::OpenSerialPort) ERROR: ambilight: /dev/com17: open() Read-only f
ile system
זה מה שזה רושם לי
-
tomer953
- חבר מכור קשה

החלק הזה במדריך עובד לך ?כעת אחרי הוידוא לחצו על כפתור ה- Upload (ציור של חץ ימינה).
אם הכל עבד כראוי, הלדים שלכם אמורים להידלק לכמה שניות ב2-3 צבעים שונים ואז להיכבות.
צאו מArduino - סיימתם עם זה - לא צריך לחזור על פעולה זאת יותר מאחר והקוד הועלה אל הלוח ונשמר בזיכרון שלו....
- מאיקרויטורו
- חבר שרק התחיל

כן החלק הזה עובד בלי שום בעיה
- מאיקרויטורו
- חבר שרק התחיל

מישהו יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר את כל מה שעשיתי את כל הפרוייקט הזה ישירות לטלוויזיה בלי xbmc והכל? כלומר, התקנתי הכל, את התוכנה על הלוח, הגדרתי את הלדים בקיצור עשיתי כל מה שצריך ועכשיו אני רוצה לנתק את הכל מהמחשב ולחבר לטלוויזיה איכשהו.. יש אפשרות?
-
tomer953
- חבר מכור קשה

לא ממש.. מי יעביר את האותות לבקר ארדיאונו?
המחשב מעביר דרך כבל הusb לבקר את התמונת מסך והוא משם מדליק את הלדים בצבעים הנדרשים - ללא מחשב צריך פתרון אחר
המחשב מעביר דרך כבל הusb לבקר את התמונת מסך והוא משם מדליק את הלדים בצבעים הנדרשים - ללא מחשב צריך פתרון אחר
- מאיקרויטורו
- חבר שרק התחיל

ואם יהיה לי רק מערכת htpc... עדיין אני אצטרך מחשב?
- מאיקרויטורו
- חבר שרק התחיל

יש לך פתרון אחר בשבילי, ללא מחשב? אשמח לשמוע כי זה מה שאני מעדיף שיהיה...
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- מאיקרויטורו
- חבר שרק התחיל

אה.. כי שחיפשתי מה זה באינטרנט הופיעו לי תמונות שבוא נגיד לא אומרות לי שזה מחשב... אבל יש לך אולי פתרון בשבילי איך אפשר להפעיל את הלדים רק באמצעות הטלוויזיה ללא מחשב? כמו ששאלתי מקודם...
-
tomer953
- חבר מכור קשה

אתה יכול להשקיע ולרכוש את הטלויזיה אמבילייט של פיליפס, שהיא מאירה עם לדים לכל תוכן שמתנגן, בלי צורך במחשב
- מאיקרויטורו
- חבר שרק התחיל

כן אבל זה לא אופציה בשבילי כי הטלוויזיה שלי היא חדשה וחבל לי לרכוש אחת אחרת רק בשביל זה... אין משהו שאפשר לשנות בכל הפרוייקט הזה כדי שהלדים יעבדו עם הטלוויזיה?
הי תומר,
עשיתי את הפרויקט בדיוק כמו שרשמת אחד לאחד ויש לי בעיה, הלדים מהבהבים לי בעת ההקרנה זה נראה שבין החלפה להחלפה הם עוברים ללבן ככה שאני מקבל בעצם הבהוב מתמשב בעת ההקרנה ולא ממש "מריחה של הצבעים ", אני די אובד עצות עשיתי את כל התהליך כמה פעמים אבל אני לא מוצא איפה הטעות אצלי יש לך אולי רעיון ?
גם חברים אחרים שנתקלו בתקלה אשמח לעצה או לפיתרון ?
עשיתי את הפרויקט בדיוק כמו שרשמת אחד לאחד ויש לי בעיה, הלדים מהבהבים לי בעת ההקרנה זה נראה שבין החלפה להחלפה הם עוברים ללבן ככה שאני מקבל בעצם הבהוב מתמשב בעת ההקרנה ולא ממש "מריחה של הצבעים ", אני די אובד עצות עשיתי את כל התהליך כמה פעמים אבל אני לא מוצא איפה הטעות אצלי יש לך אולי רעיון ?
גם חברים אחרים שנתקלו בתקלה אשמח לעצה או לפיתרון ?
שלום וחג שמח.
אני ממש אהבתי את הפרויקט ורציתי לעשות אחד בעצמי, רכשתי את כל החלקים וחבירתי לTV אבל אני מסתבך עם ההגדרות במחשב, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא הצלחתי למוצא משהו שיעזור לי.
ניסיתי להעזר בפוסט שלך אבל הוא קצת ישן והתמונות והסרטונים כבר נמחקו ולא ניתן להגיע אליהם, תוכל בבקשה לעזור. תודה לך ושוב חג שמח
אני ממש אהבתי את הפרויקט ורציתי לעשות אחד בעצמי, רכשתי את כל החלקים וחבירתי לTV אבל אני מסתבך עם ההגדרות במחשב, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא הצלחתי למוצא משהו שיעזור לי.
ניסיתי להעזר בפוסט שלך אבל הוא קצת ישן והתמונות והסרטונים כבר נמחקו ולא ניתן להגיע אליהם, תוכל בבקשה לעזור. תודה לך ושוב חג שמח