* השבוע תצא גרסה חדשה ל HOTBOX של HOT * עדכון - הקושחה גורמת להמון בעיות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #281 

כאוס מה שהולך ב FACEBOOK של הוט, וזה רק רשימה מצומצמת, הוט אמרו שיש להם 500,000 אל, לקוחות לפחות, לא רוצה לדעת מה קורה איתם.

https://apps.facebook.com/hot_cust_serv ... tification

http://www.mako.co.il/mako-vod-live-tv/ ... d31006.htm

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #282 

לפותח הדיון הייתי מציע שתשנה את הכותרת של הדיון שתודיע על תקלה בקושחה החדשה.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #283 

שלום לכולם,
אני כנראה ניצלתי מהתופת והגרסא החדשה לא ירדה לי.
עכשיו כאשר עבר לא מעט זמן האם מומלץ לעדכן?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #284 

אישית ... אני לא ממליץ לך לגעת בהטבוקס .. אם הכל עובד כרגע אל תקלקל .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 798
שם מלא: עזי
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #285 

rbh3 כתב:שלום לכולם,
אני כנראה ניצלתי מהתופת והגרסא החדשה לא ירדה לי.
עכשיו כאשר עבר לא מעט זמן האם מומלץ לעדכן?
...
אצלי ההוטבוקס מחובר לאל פסק. אתמול אשתי החליטה לעשות סדר בכבלי החשמל והרשת וניתקה אותו "רק לרגע" כדבריה. כמובן שההוטבוקס התעדכן ובדיקת מהירות מראה עכשיו קצב הורדה של עד 75Mbps לעומת 99-100 לפני כן.

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 758
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #286 

תעבירו את המידע הזה להוט - גם לפייסבוק שלהם וגם לאחראים שלהם- חשוב שהם ידעו שיש את התקלה הזאת בהוטבוקס (לדעתי הם כבר יודעים- אבל כל תלונה נוספת לא תזיק)

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #287 

לפי הנראה מה שקורה לא יהיה לא גירסה ולא הוט ולפחות לא בזמן הקרוב לשני הנושאים.

אנחנו נצטרך להתפלל על זה שזה יימשך ככה ולא יהיה יותר גרוע ולהגיד תודה שלא מקבלים 62 מגה.

בסופו של דבר אנחנו עכשיו מכירים את הוט ויודעים ל-מה הם מסוגלים, המנכ"ל דפק אותנו במשך כל השנים האלו, דפק עכשיו את עצמו למרות שהאירוניה המצחיקה שהנציגים של הוט הרוויחו די טוב וקיבלו הרבה הטבות, כשלוקחים להם אותם הם מתחילים ל QQ.

[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין [/behave]
נראה לי הם חוסכים ברוחב פס שכן הם בחוב 1.5מיליארד שקל, ומן הסתם אם חוסכים בנציגים, בטכנאים, מעבירים את הכל לקבלנות ומרוויחים כסף כבר עכשיו וגם חוסכים ברוחב פס 30% X 300,000 לקוחות זה יוצא משתלם ואפשר לחזור. אבל מה שזה אומר כרגיל, דפוק את הלקוחות תרוויח יותר או תשרוד את מה שעשית רע במקום אחר.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #288 

אתה טוען שהגרסא החדשה מגבילה רוחב פס בצורה מכוונת?

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #289 

כעיקרון אם זה מכוון אין שום דבר שאתה יכול להגיד שישנה את דעתם ויגרום להם להכין קושחה חדשה, כי בפועל אתה מקבל יותר מ60 שזה התקן אצלהם.

לפי דעתי זה נראה לא מכוון והם לא היו מודעים לזה שזה יקרה.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #290 

:בוכה:

האם אי פעם נראה תשתית אינטרנט טובה בארץ במחיר? נמאס לי מהוט

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #291 

ההאטה החלה אצלי כשבוע-שבועיים לאחר שהגרסה התעדכנה.
אני לא בטוח שזה קשור לגרסה עצמה אלא להגבלה שהוט מתחילה להחל לאט-לאט בין לקוחותיה.
כרגע אני מקבל באזור ה80Mbps כשלפני שבועיים המהירות היתה גבוהה ב20Mbps בערך.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #292 

אני חושב שעדכון הגרסא נתן להם את האפשרות להתחיל להגביל את המהירות לפי העומס שנמצא האותה השכונה, סוג של לא לגנוב רוחב פס אחד מהשני, אז במקום שהיה לי 100 מגה מקודם שאולי גונב מהשכנים, עכשיו לכולם יהיה 80 מגה קבוע?
זאת הסיבה ההגיונית היחידה להאטה הזאת, אחרת זה סתם באג מלוכלך כמו שהוט יודעים לעשות

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #293 

קיצור, חדשות שמחות אבל עצובות.

גיליתי מה הבעיה. כשהטכנאי הוט הגיע אליי הוא עשה בדיקה עם המחשב נייד שלו, קיבל שם 95+ בחצי מהזמן גם לא הגיע ליותר מ 95 אבל עבר את ה 83מגה שאני נתקעתי לא משנה מה עשיתי, אבל לא עשיתי משהו אחד, שנגיע אליו עוד שניה.

לי יש כרטיס רשת BROACOM BCM5709C שהוא אמור להיות כרטיס רשת של שרתים עם 2 חיבורי LAN עלה לי איזה 290 שקל מ EBAY כולל משלוח. עכשיו הכרטיס הזה יכול לעבוד בלי דרייברים של וינדוס, כלומר לא חייב דרייבר יצרן, ובנוסף יש לי כרטיס שקיים בלוח אם INTEL 82579V GIGABIT שהוא חייב דרייבר אחרת וינדוס לא מזהה אותו.

אז אנחנו בהבנה שהיה לי מערכת וינדוס 7 תקינה, עם דרייברים הכי חדשים, שעבדו תקין 102מגה כל הזמן בשניה עם הגירסה הישנה עם מחשב מפלצת שמחזיק משחקים אז מן הסתם יחזיק חיבור מסכן של 100מגה.

המחשב הנייד של טכנאי בכיר הוט, לצערי שכחתי לבדוק את זה, לא ידוע אם היו דרייברים של יצרן או של וינדוס בכרטיס רשת, אבל לפי אמונתי אני מאמין שלא. שהוא קיבל 95מגה ב013 nvidia 11.7 וכו' וכו'. עבר את ה 83 מגה. (וגם לפי עידכון הנציגה של הוט שמטפלת בי ב FACEBOOK אמרה שבעיקרון אין דרייבר יצרן) אבל היא תברר בכל מקרה עם הטכנאי.

עכשיו יש לי מחשב נייד נוסף של גיימרים ASUS G73JH שאתם יכולים לקרוא עליו שגם עליו מותקן וינדוס 7 עם דרייברים מעודכנים ששם יש כרטיס רשת ATHEROS שמעודכן עם דרייברים גם.

עד לנקודה זאת חשוב לציין שהבדיקות שהוא עשה זה היה חיבור ישירות עם מודם וגם עדיין הוא לא הגיע ל 100 בלפחות מ 10 הבדיקות שעשינו כל כמה שניות, שכן בגירסה הישנה הייתי מריץ 50 פעמים כל פעם והייתי מקבל 101-102 כל הזמן 98% מהזמן, שחשוב לציין שאני קיבלתי תמיד 102 חיבור עם הנתב שלי.

אחרי שהבנו מה היה, מה קיים, ומה השתנה חוץ מהגירסה של המודם, לבסוף מצאתי מה זה יכול להיות. אחרי ששיחקתי עם כל הגדרה קיימת של הכרטיס רשת שלי עם דרייבר מותקן, לא היה שינוי בכלום, אולי 2מגה יותר אבל זהו. 85MB. הסרתי את הדרייבר של ה BROACOM, עשיתי בדיקה, והופ אחרי כמה שניות 102 מגה יציב.

תמונה להוכחת המילה :
[img2=550x309]http://i.minus.com/jbrRScuiUpfLmK.jpg[/img2]

אחרי דרייברים יצרן אני מקבל רק 84מגה, ואין לי כח להתקין ולהסיר כי צריך להפעיל מחדש.

בעיקרון שליטה מרחוק עדיין ***, מקודם הייתי מקבל 100+ גם כשאני בשליטה מרחוק. עכשיו בקושי 55 מתאמץ.

וגם אני חייב להיות בלי דרייברים כשלפני זה היה תקין, כלומר מה הולך פה !@ ??

נקודות :

1. הכל כמו שהוא עבד תקין לחלוטין עם הגירסה הישנה LXG לא משנה איזה מספר כל עוד היו ה 8 ערוצים למיטב הביצועים. בלי דרייברים ועם דרייברים

2. זה לא המחשב כי יש פה 2 כרטיסי רשת, בשניהם זה קורה אותו דבר + -. 84-88. BROADCOM עם דרייברים של מיקרוסופט 102. INTEL אין לו דרייבר של מיקרוסופט אז אי אפשר לבדוק.

3. במחשב נייד יש גם ATHEROS שמותקן דרייבר וקיבלתי 85-90 בהתחלה שהרצתי בדיקה כשהטכנאי היה פה, אחרי שהוא הלך זה לא היה יציב בכלל. שם לא בדקתי עם דרייברים של מיקרוסופט אבל אני מאמין שיש דרייברים של מיקרוסופט. שחשוב לציין שלפני הייתי מקבל 102מגה, מה שאני אבדוק גם דרך אלחוטי מהנתב שלי לראות כמה אני מקבל, אבל האלחוטי חייב דרייברים של יצרן.

WORKAROUND :
לכל מי שיש איטיות מקבל 84 וכו' וכו', שינסה להסיר את הדרייבר של היצרן דרך DEVICE MANAGER או דרך הוספה הסרה ויראה אם יש שיפור ב 013 nvidia hot

******* רק תוודאו שהורדתם את הדרייבר של היצרן לפני למקרה שוינדוס לא מזהה לכם את הדרייבר של תתקעו בלי אינטרנט בכלל.
נערך לאחרונה על ידי x7007 ב 01/09/2013 13:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #294 

חחחח איזה "פתרון" אפילו שזה בדיחה לפחות אצלך מצאת מה מסדר את זה :lol: :lol:

ITS DARK MAGIC I TELL YOU!!!! *running away*

*אתה צודק מחקתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני מקבל 100 מגה*

:roll:

x7007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #295 

עידכון קטן.

היו אצלי 2 טכנאים, אחד בכיר/מנהל והשני קבלן, בדקו עם מחשב נייד והם קיבלו 101 מגה ישר בלי האטות ובלי שום דבר שמפריע ב 013 ו NVIDIA.

בדקתי את הכרטיס רשת שיש להם ואת הדרייבר שמותקן, היה להם שם כרטיס רשת אינטל לא זוכר את הצי'פ עם דרייברים של אינטל 15.0.0.0.

לי מבדיקה שבדקתי עם הדרייברים הכי חדשים 18.5 או 18.6 לא קיבלתי מהירות תקינה עם הכרטיס הפנימי של הלוח אם שלי, שהוא גם אינטל. שזה בעיקרון גירסה 18.0.0.0 נגיד כך.

עם ה BROADCOM אני מגיע ל 100 בלי דרייברים אבל זה לא ממש יציב, זה כאילו נתקע על 84מגה ואז רק אחרי 4-5 שניות זה עולה, בכל הורדה.
עם דרייברים אני מקבל רק 84 מגה לא עובר.

עם כרטיס של אינטל פנימי שלי חייב דרייברים אז התחלתי מ 18.6 או 18.5 וגם המהירות לא עברה את 90.

מה מסתבר, אם אני מתקין דרייבר שהוא בערך באותה רמה שהיה להם במחשב נייד אני מקבל מהירות נקייה בדיוק אותו דבר, הדרייבר הכי נמוך שאני יכול להתקין זה רק 16.1. פשוט 15.1 ומעלה הכרטיס שלי לא תומך.

* אם אני מתקין דרייבר 17.1 ומעלה המהירות שוב מתקפלת ל 90 ופחות.

זה לא הזוי שדרייבר מגביל את המהירות אחרי עידכון גירסה של ה HOTBOX ??

עם 2 כרטיסי רשת.

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #296 

נראה שהבריחה בעיצומה.. התקשרתי היום על מנת לעבור לבזק, הצליחה לתאם לי טכנאי להתקנה בת"א רק ב1.10...

ד"א צפויים לי ייסורים בהתנקות מהוט? אני אמור פשוט להתקשר להודיע על ניתוק אחרי שבזק יגיעו לחבר אותי?

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #297 

אני התחברתי לבזק ביום שלישי לפני שבועיים , המתנתי יום להתקנה ( הוזמנה ביום שני)
בנתיים אני מרוצה , אמנם מקבל 60 אבל שירות מצויין ופינגים נמוכים מאד סביב 6 בארץ

reemar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #298 

gabif כתב:אני התחברתי לבזק ביום שלישי לפני שבועיים , המתנתי יום להתקנה ( הוזמנה ביום שני)
בנתיים אני מרוצה , אמנם מקבל 60 אבל שירות מצויין ופינגים נמוכים מאד סביב 6 בארץ
...
פשש יפה, אני על פינג 13 בבזק.. מקבל מקסימום 54 בלחץ אז שנמכתי ל40 ב92 פר חודש

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #299 

אם תבקש ra יש סיכוי טוב שהפינגים ירדו לך...תתקשר ל 166 ותגיד להם שאתה גיימר וחשוב לך שיהיו פינגים נמוכים

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #300 

היי,
אני שוקל מעבר להוט,
איך אני מוודא פתרון של הבעיה באופן ברור ואיך אדע שלא אקבל את הHOTBOX חדש עם גרסא הכי מעודכנת בלי לחזור אחורה ואקבל מהירות נמוכה יותר,מה הפתרון?
אשמח לעזרה...

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”