גם אני הסתבכתי איתו לחלוטיןאוריה כתב:אי אפשר לעבוד עם האתר הזה ! צריך להפוך ל VIP ולשלם מטבעות וזה קטע מסובך...oz007 כתב:לא מבין מה הבעיה
יש את
https://www.nzbsrus.com
הם העבירו את השרתים מחוץ לארצות הברית
ושום דבר לא נמחק מהשרתים אתמול הורדתי את שני העונות של homeland וכמה סרטים חדשים וירדו מעולה...
לא מבין למה אי אפשר לשלם רגיל דרך פיי פאל...
נכנסתי לאתר של המטבעות האלו וזה מסתבך שם כי אין את האזור המתאים לישראל
אוריה...
[אוחד] NZBMATRIX נסגר סופית, יש תחליפים???
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מאוד מוזר גם לי שהם עברו לBITCOIN. התעניינתי בזה פעם ואני זוכר שהיו כמה ממירים בארץ.
הורדתי משם כמה דברים (חשבון ישן שמוכיח את עצמו עכשיו) וכמה דברים שאני מוריד לא קיימים מעבר לכמה HEADERים.
אני מוריד משני שרתי ניוז שונים (גיגהניוז וטוויקניוז). דברים שהעלו בימים האחרונים עובדים ודברים ישנים יותר לא.
עריכה:
https://bitcoil.co.il/
אפשר לקנות מהם. זה נהיה נורא נורא יקר.. אני זוכר שזה עלה פעם פחות מ20. מסתבר שזה נהיה מאוד שימושי יחסית לפעם. זה עדיין ספקולטיבי מידי אז לא הייתי קונה את זה חוץ מלטווח מיידי.
הורדתי משם כמה דברים (חשבון ישן שמוכיח את עצמו עכשיו) וכמה דברים שאני מוריד לא קיימים מעבר לכמה HEADERים.
אני מוריד משני שרתי ניוז שונים (גיגהניוז וטוויקניוז). דברים שהעלו בימים האחרונים עובדים ודברים ישנים יותר לא.
עריכה:
https://bitcoil.co.il/
אפשר לקנות מהם. זה נהיה נורא נורא יקר.. אני זוכר שזה עלה פעם פחות מ20. מסתבר שזה נהיה מאוד שימושי יחסית לפעם. זה עדיין ספקולטיבי מידי אז לא הייתי קונה את זה חוץ מלטווח מיידי.
אין שום קשר ל-Newsleecher, תוכן עם סיסמאות תמיד היה קיים ותמיד יהיה בניוזגרופס.motiyairl כתב:וכבר חשבתי להירשם היום לניוזליצ'ר ב8$ כי הנה מצאנו פיתרון, אך הבעייה שsam22 העלה שוב מרחיקה את הרישום ממני. והופ חזרנו לנקודת ההתחלה - טרם מצאתי מנוע חיפוש טוב, קליל ואיכותי להורדת תוכן - אפילו בתשלום.
bariko איך אתה מוריד את התוכן שלך?...
פשוט צריך לשים לב מה מורידים.
אני הורדתי כבר כמה פרקים מאז שנרשמתי ולא היתה לי שום סיסמא.
סיסמאות זה בד"כ רק לסרטים של קבוצות פנימיות.
ושוב, תשלום של 13 דולר לחודש על פני תשלום 11 דולר לאסטרה-ווב לדעתי עדיף בהתחשב במה שמקבלים.
ביטקוין זה כלי להסתרת והלבנת כספים. אני מתאר לעצמי שהם לא רוצים למשוך לעצמם תשומת לב כרגע כי כסף שנכנס אפשר לראות אבל BITCOIN אי אפשר כי אף ממשלה (לפחות לא שאני מכיר) מכירה בו כמבטע סחר חליפין לגיטימי.
אולי הם מפחדים שהם הבאים בתור.
אולי הם מפחדים שהם הבאים בתור.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חברים,
מה עם שרותים כמו של USENEXT, בהתחלה הייתי איתם, היום הם שווים משהו?
מה עם שרותים כמו של USENEXT, בהתחלה הייתי איתם, היום הם שווים משהו?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
חברים נראה לי שיש פה אובר פאניקה, עם כל הכבוד למטריקס, (ויש הרבה כבוד!!! זה האתר ש99% מהפעמים השתמשתי בו) יש עדיין פתרונות של ניוז שעובדים חלק גם עכשיו.
הייתי נרקומן של מטריקס, לקחו לי את הסם, אבל יש סם דומה שעושה בנתיים את העבודה...
זה הפיתרון שאני ממליץ:
שימוש ב sabnzbd כמנהל הורדות (חינם).
לסדרות:
תורידו את תוכנת Sick beard (חינם), התוכנה עובדת מצוין עם sabnzbd ויש להם מנוע פנימי לחיפוש, נכון לעכשיו ניתן להגדיר את ה API שלכם מחשבון המטריקס ועדיין להיחשף לתכנים ישנים שקיימים על השרתים שלהם (כמובן שעדיף להגדיר ספק נוסף, ראו הרחבה על הורדת סרטים).
שתי התוכנות האלה אמורות לסגור לכם את הפינה בכל הקשור לסדרות וגם לשנות לכם את הרגלי הצריכה (מוריד לכם אוטומטית סדרות שאתם עוקבים אחריהן מיד אחרי השידור שלהם, יש כמה שרשורים בנושא בפורום ומדריכים ברשת).
לסרטים:
כותרי בלורי מלאים - http://bd25.org אתר פשוט מצוין!
שאר ירקות - נכון לעכשיו https://newztown.co.za מספק את צרכי יפה מאוד (מאז שמטריקס נפל), אני שילמתי 1.5$ בפייפאל להפוך ל VIP לחודש על מנת להיות משתמש קבוע (בהתחלה מתקבלים על תקן זמני, יכול להיות שבנתיים סגרו את ההרשמה). אחרי ההרשמה תגדירו ב Sick beard את API של האתר החדש ותגדירו אותו בתור ספק נוסף.
עוד אתרים:
http://www.nzbcave.co.uk
http://omgwtfnzbs.com
נכון להעכשיו הם עושים את העבודה.
בהצלחה! וקצת פרופורציות בחיים
הייתי נרקומן של מטריקס, לקחו לי את הסם, אבל יש סם דומה שעושה בנתיים את העבודה...
זה הפיתרון שאני ממליץ:
שימוש ב sabnzbd כמנהל הורדות (חינם).
לסדרות:
תורידו את תוכנת Sick beard (חינם), התוכנה עובדת מצוין עם sabnzbd ויש להם מנוע פנימי לחיפוש, נכון לעכשיו ניתן להגדיר את ה API שלכם מחשבון המטריקס ועדיין להיחשף לתכנים ישנים שקיימים על השרתים שלהם (כמובן שעדיף להגדיר ספק נוסף, ראו הרחבה על הורדת סרטים).
שתי התוכנות האלה אמורות לסגור לכם את הפינה בכל הקשור לסדרות וגם לשנות לכם את הרגלי הצריכה (מוריד לכם אוטומטית סדרות שאתם עוקבים אחריהן מיד אחרי השידור שלהם, יש כמה שרשורים בנושא בפורום ומדריכים ברשת).
לסרטים:
כותרי בלורי מלאים - http://bd25.org אתר פשוט מצוין!
שאר ירקות - נכון לעכשיו https://newztown.co.za מספק את צרכי יפה מאוד (מאז שמטריקס נפל), אני שילמתי 1.5$ בפייפאל להפוך ל VIP לחודש על מנת להיות משתמש קבוע (בהתחלה מתקבלים על תקן זמני, יכול להיות שבנתיים סגרו את ההרשמה). אחרי ההרשמה תגדירו ב Sick beard את API של האתר החדש ותגדירו אותו בתור ספק נוסף.
עוד אתרים:
http://www.nzbcave.co.uk
http://omgwtfnzbs.com
נכון להעכשיו הם עושים את העבודה.
בהצלחה! וקצת פרופורציות בחיים
Cable_Guy,
ממש לא נראה לי של Sick Beard יש איזשהו אינדקס משלהם שמבוצע בו חיפוש,
פונקציית החיפוש בתוכנה עושה שימוש באינדקסים חיצוניים, לכן סגירת האינדקסים האלה == Sick Beard מתה.
פונקציית החיפוש בתוכנה עושה שימוש באינדקסים חיצוניים, לכן סגירת האינדקסים האלה == Sick Beard מתה.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

למה סתם להגיד דברים בלי שאתה יודע בוודאות אם הם נכונים....dhead2009 כתב:Cable_Guy,
פונקציית החיפוש בתוכנה עושה שימוש באינדקסים חיצוניים, לכן סגירת האינדקסים האלה == Sick Beard מתה....
להלן ציטוט ממדריך לתוכנה:
Under the Search Providers section you’ll setup NZB indexes for Sick Beard to discover TV shows with. You check the providers to enable them and drag and drop them within the roster to order them. Womble’s Index and Sick Beard Index require no configuration and are free to use. Other indexes are require information like username/password and/or API keys. Visit the sites for additional information (we recommend getting a $1 a year NZBMatrix account, at minimum). To get started select Womble’s Index and Sick Beard and move them to the top.
ובנוסף נכון לעכשיו Sick Beard לא מתה:
C0rnFlex כתב:בנתיים לא הרגשתי בחוסר יכולת לחפש דברים דרך sickbeard וcouchpotato...
SICK BEARD עובדת טוב - אני רק לא יודע מאיפה היא שולפת לי את החומר.
כולל דברים ישנים (בדקתי עכשיו).
לא חובה להשתמש בSABNZBD אפשר לעשות NZB BLACK HOLE שזה מאוד שימושי. בעצם יוצרים תיקיה שSICK BEARD מוריד אליה, ואז מגדירים בתוכנה שמורידה מיוזנט שתסרוק את התיקיה לקבצי NZB (או טורנט) ותפעיל אותם. כמובן שהתוכנה יכולה למחוק NZB אם מגדירים.
אני מעדיף את השיטה הזאת ואז אני משתמש בתיקיה של DROPBOX ומוריד דברים מהסלולרי לפעמים (שומר NZB לDROPBOX וזה מיד מוריד מהמחשב)
לא חובה להשתמש בSABNZBD אפשר לעשות NZB BLACK HOLE שזה מאוד שימושי. בעצם יוצרים תיקיה שSICK BEARD מוריד אליה, ואז מגדירים בתוכנה שמורידה מיוזנט שתסרוק את התיקיה לקבצי NZB (או טורנט) ותפעיל אותם. כמובן שהתוכנה יכולה למחוק NZB אם מגדירים.
אני מעדיף את השיטה הזאת ואז אני משתמש בתיקיה של DROPBOX ומוריד דברים מהסלולרי לפעמים (שומר NZB לDROPBOX וזה מיד מוריד מהמחשב)
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

זה נקרא שיתוף ידעflsh כתב:SICK BEARD עובדת טוב - אני רק לא יודע מאיפה היא שולפת לי את החומר.
אני מעדיף את השיטה הזאת ואז אני משתמש בתיקיה של DROPBOX ומוריד דברים מהסלולרי לפעמים (שומר NZB לDROPBOX וזה מיד מוריד מהמחשב)...
דרך אגב, מישהו יודע אייך מגדירים ב SABNZBD סיסמא לסרט על מנת שיידע לבצע את הפריקה של RAR באופן אוטומטי?
נראה שאתה צודק,Cable_Guy כתב:למה סתם להגיד דברים בלי שאתה יודע בוודאות אם הם נכונים....dhead2009 כתב:Cable_Guy,
פונקציית החיפוש בתוכנה עושה שימוש באינדקסים חיצוניים, לכן סגירת האינדקסים האלה == Sick Beard מתה....
להלן ציטוט ממדריך לתוכנה:
Under the Search Providers section you’ll setup NZB indexes for Sick Beard to discover TV shows with. You check the providers to enable them and drag and drop them within the roster to order them. Womble’s Index and Sick Beard Index require no configuration and are free to use. Other indexes are require information like username/password and/or API keys. Visit the sites for additional information (we recommend getting a $1 a year NZBMatrix account, at minimum). To get started select Womble’s Index and Sick Beard and move them to the top.
ובנוסף נכון לעכשיו Sick Beard לא מתה:C0rnFlex כתב:בנתיים לא הרגשתי בחוסר יכולת לחפש דברים דרך sickbeard וcouchpotato......
אני לא רואה את ההגיון מבחינת הצוות שמפתח את הכלי, זה מעמיד אותם כמטרה מול הMPAA.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
אתה לוחץ על שם הקובץ להורדה ועובר למסך ששם ניתן בין השאר לשנות את שם הקובץ. אתה מוסיף לשם הקובץ / וסיסמה.Cable_Guy כתב:זה נקרא שיתוף ידעflsh כתב:SICK BEARD עובדת טוב - אני רק לא יודע מאיפה היא שולפת לי את החומר.
אני מעדיף את השיטה הזאת ואז אני משתמש בתיקיה של DROPBOX ומוריד דברים מהסלולרי לפעמים (שומר NZB לDROPBOX וזה מיד מוריד מהמחשב)...
דרך אגב, מישהו יודע אייך מגדירים ב SABNZBD סיסמא לסרט על מנת שיידע לבצע את הפריקה של RAR באופן אוטומטי?...
כלומר השם החדש יהיה: file / password
עושה SAVE וחוזר למסך ההורדות. עכשיו SABNZBD ישתמש בסיסמה לפתיחת הקובץ.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
יש לך בהגדרות מקום להכניס קובץ טקסט עם סיסמאות. זה נקרא PASSWORD FILE. פשוט תייצר קובץ TXT, תכניס לתוכו את הסיסמא (בלי שום טריקים. פשוט הסיסמא עצמה וזהו) ובשורה של הקנפיגורציה תן את ה PATH המלא לקובץ.zork17 כתב:אתה לוחץ על שם הקובץ להורדה ועובר למסך ששם ניתן בין השאר לשנות את שם הקובץ. אתה מוסיף לשם הקובץ / וסיסמה.Cable_Guy כתב:זה נקרא שיתוף ידעflsh כתב:SICK BEARD עובדת טוב - אני רק לא יודע מאיפה היא שולפת לי את החומר.
דרך אגב, מישהו יודע אייך מגדירים ב SABNZBD סיסמא לסרט על מנת שיידע לבצע את הפריקה של RAR באופן אוטומטי?...
כלומר השם החדש יהיה: file / password
עושה SAVE וחוזר למסך ההורדות. עכשיו SABNZBD ישתמש בסיסמה לפתיחת הקובץ....
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

dhead2009,
מה שכן אני חושב שהאינדקס בחינם אינו איכותי כמו של האתרים בתשלום.
אלא אם כן, ואני מאוד מקווה שזה המקרה, מדובר בסגנון של מאגר המידע של הפוקפורן ב JB, שברגע שמישהו מבקש קובץ מסויים, ברגע שהתוכנה מצליחה למצוא אותו באחד האינדקסים בתשלום היא שומרת את הכתובת באינדקס שלהם וכך יוצרים מאגר מידע זמין ואיכותי כאשר המשתמש הבא יבקש את אותו הפרק.
מעניין לדעת אם זה המקרה.
מה שכן אני חושב שהאינדקס בחינם אינו איכותי כמו של האתרים בתשלום.
אלא אם כן, ואני מאוד מקווה שזה המקרה, מדובר בסגנון של מאגר המידע של הפוקפורן ב JB, שברגע שמישהו מבקש קובץ מסויים, ברגע שהתוכנה מצליחה למצוא אותו באחד האינדקסים בתשלום היא שומרת את הכתובת באינדקס שלהם וכך יוצרים מאגר מידע זמין ואיכותי כאשר המשתמש הבא יבקש את אותו הפרק.
מעניין לדעת אם זה המקרה.