הבעיה שקיימת היא בסריקה. גישה ישירה, דרך תפריט קבצים, אמורה לעבודBluHorizon כתב:המוטיבציה לעבוד ב-DLNA הייתה בדיוק שלא הייתה גישה למערכת הקבצים באמצעות WINDOWS.Eli_Semory כתב:יש אכן כרגע בעיה בסריקת קבצים דרך UPNP.BluHorizon כתב:לאחר שלא הועילו כל מאמצאי להגדיר share על הלפטופ שלי באמצעות Samba (כנראה שהבעיה קשורה לזה שהלפטופ שלי שייך לDomain בעבודה שלי ולכן לא ניתן להתחבר אליו באמצעות NETBIOS).
כדי לעקוף את הבעיה, התקנתי Win Media Player 11 והגדרתי Media Share באמצעות DLNA.
ה-Boxee מצא את המקור הזה דרך אופציית uPnP. הגעתי למחיצה של הסרטים והוספתי ל-Boxee.
ה-boxee סרק את הdirectory ודווח על כך שמצא 0 קבצים רלוונטיים.
כמובן שזה שטויות - המחיצה מלאה בסרטים. ה-boxee תוכנה מזהה אותם מצויין!
יש למישהו רעיון? רמת התיסכול כבר גבוהה!
...
האם אתה מצליח לגשת לסרטים ישירות דרך הקבצים? (תפריט FILE)...
ראה הודעה קודמת שלי בנושא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 47#1360547
בתמצית: לא מצאתי דרך בעולם להתחבר למע' הקבצים של Laptop שמחובר בעבודה ל-Domain. לא משנה מה ניסיתי/פתחתי/הגדרתי ... אין גישה. כשה-Laptop ברשת הביתית אפשר לגשת ממנו למחשבים אחרים, אך לא להיפך. לכן התקנת DLNA Server הייתה יכולה לעקוף בעיה זו!
יש לי מסך Toshiba שתומך ב-DLNA והוא מצליח להקרין סרטים מה-Laptop הזה באמצעות DLNA. מאכזב מאד שה-Boxee, שכביכול תומך בכך, לא עובד....
שרשור שאלות Boxee Box
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מפתח בבוקסי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

לגבי הדפדפן, רעיון מעניין. נבדוק את זה.oferlaor כתב:Eli_Samori
מה שהייתי רוצה זו פונקציה בדפדפן (אולי כאופציה) שכאשר אתה מעל פלאש עם העכבר שזה יעצור את כל שאר הדברים מלעשות RENDER (שרק הפלאש ינגן) ואם אחרי כמה שניות לא מזיזים את העכבר שזה יעשה זום על זה ויעלים את כל השאר.
וזה ברמת דפדפן, כלומר, עדיין צריך יהיה ללחוץ על כפתור MAXIMIZE אם בוחרים לעשות זאת.
BlueHorizon
כמה עניינים:
1. יש לי דומיין בבית וזה עובד לי מצויין. מה שעשיתי זה הגדרתי שהשיתוף הוא 40 ביט (זו הגדרה של WINDOWS 7 SHARING) ושלכולם יש גישה ל-SHARED FILES. אחרי זה באיזורים ששיתפתי פשוט הגדרתי שיש ל-everyone גישה.
2. Media sharing של מיקרוסופט עובד, איך להגיד בעדינות, "לא משהו". זה בתאכלס תומך רק בפורמטים שמיקרוסופט מעדיפים ולכן פחות או יותר חסר שימוש למרביתנו.
אם אתה כבר נכנס לעולם ה-DLNA, אז פשוט תמצא תוכנת שירות אחרת (TVERSITY, Twonky או אחת מאלף התוכנות האחרות שעובדות עם MKV).
אני אישית ממליץ לנסות ולמצות את עניין ה-SMB, כי בתאכלס זה עובד יותר טוב כיום (בניגוד לעבר ששם הביצועים לרוב של DLNA היו שנות אור יותר טובות מSMB)....
מפתח בבוקסי
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
עדכון חדש בחודש מאי
תפריטים בעברית,מועדפים בדפדפן ,ושיפור מהירות גלישה בדפדפן
http://blog.boxee.tv/2011/03/30/boxees- ... re-update/
http://blog.boxee.tv/2011/03/30/boxees- ... re-update/
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אם כבר בענייני בקשות עסקינן,
דבר מאוד בסיסי שכבר הערתי לא פעם עליו,
הוא נושא סידור הסרטים בתיקיות.
לא הגיוני שסרט שלא מזוהה ע"י הבוקסי לא ניתן להציגו בתיקיית הסרטים עם יתר הסרטים (אפילו שלא יהיה תקציר ופוסטר מקורי) מקס' עם תמונה אקראית מהסרט - כמו בתיקיית הלא מזוהים.
אני פשוט בבעיה מכיוון שכל סרטי הילדים שבעברית לא מזוהים ונמצאים בתקיית הלא מזוהים.
כמו כן סרטים שצולמו במצלמה ביתית ועוד, הכל נזרק לתיקיית הלא מזוהים שלא נוח להגיע אליה.
הוספת תיקיות במסך הבית הוא הכרחי.
לא הגיוני שסרט שלא מזוהה ע"י הבוקסי לא ניתן להציגו בתיקיית הסרטים עם יתר הסרטים (אפילו שלא יהיה תקציר ופוסטר מקורי) מקס' עם תמונה אקראית מהסרט - כמו בתיקיית הלא מזוהים.
אני פשוט בבעיה מכיוון שכל סרטי הילדים שבעברית לא מזוהים ונמצאים בתקיית הלא מזוהים.
כמו כן סרטים שצולמו במצלמה ביתית ועוד, הכל נזרק לתיקיית הלא מזוהים שלא נוח להגיע אליה.
הוספת תיקיות במסך הבית הוא הכרחי.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- BluHorizon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
עופר תודה,oferlaor כתב:Eli_Samori
מה שהייתי רוצה זו פונקציה בדפדפן (אולי כאופציה) שכאשר אתה מעל פלאש עם העכבר שזה יעצור את כל שאר הדברים מלעשות RENDER (שרק הפלאש ינגן) ואם אחרי כמה שניות לא מזיזים את העכבר שזה יעשה זום על זה ויעלים את כל השאר.
וזה ברמת דפדפן, כלומר, עדיין צריך יהיה ללחוץ על כפתור MAXIMIZE אם בוחרים לעשות זאת.
BlueHorizon
כמה עניינים:
1. יש לי דומיין בבית וזה עובד לי מצויין. מה שעשיתי זה הגדרתי שהשיתוף הוא 40 ביט (זו הגדרה של WINDOWS 7 SHARING) ושלכולם יש גישה ל-SHARED FILES. אחרי זה באיזורים ששיתפתי פשוט הגדרתי שיש ל-everyone גישה.
2. Media sharing של מיקרוסופט עובד, איך להגיד בעדינות, "לא משהו". זה בתאכלס תומך רק בפורמטים שמיקרוסופט מעדיפים ולכן פחות או יותר חסר שימוש למרביתנו.
אם אתה כבר נכנס לעולם ה-DLNA, אז פשוט תמצא תוכנת שירות אחרת (TVERSITY, Twonky או אחת מאלף התוכנות האחרות שעובדות עם MKV).
אני אישית ממליץ לנסות ולמצות את עניין ה-SMB, כי בתאכלס זה עובד יותר טוב כיום (בניגוד לעבר ששם הביצועים לרוב של DLNA היו שנות אור יותר טובות מSMB)....
אך ב-Laptop שלי מותקן XP-Pro עם SP3. אין שם אפשרויות כמו ב- Win-7. די התייאשתי מלנסות להפעיל שיתוף קבצים שם. מה שהבנתי מהפורומים זה שה-XP מנהל יחסי Trust עם ה-Domain של מקום העבודה שלי. לכן כשהוא מנותק מהרשת בעבודה, ולא מתקשר עם שרת ה-Domain אי-אפשר לעשות שיתוף.
אפרופו DLNA. ניסיתי את כל השרתים הקיימים:Twonky, Meddzo, WM11, TVersity ועוד כמה. רובם ניגנו מצויין על ה-Toshiba -- אף אחד מהם לא מראה כתוביות SRT.
לגבי הבוקסי -- אתה צודק. הוא מראה את רשימת הקבצים (סרטים) -- אך לא מצליח לנגן אף אחד מהם.
בסוף פתרתי את הבעיה ע'י התקנת מחשב נוסף בבית, עם XP מוגדר על HomeNetwork פשוט על WORKGROUP. וכמובן שזה עובד. אך בכנות: לא חשבתי שכדי שהבוקסי יעבוד אצלי אצטרך גם להוסיף מחשב לכל החבילה. הרי על אותו מחשב היה אפשר להפעיל בוקסי תוכנה ולגמור את כל הסיפור ...
מחשבות?
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

רוב המשתמשים מעדיפים לא להוסיף סרטים בצורה כזאת מפני שזה "מקלקל" את התצוגה היפה של הפוסטרים. אתה יכול להוסיף את הסרטים האלו למקור ללא סריקה וכך להגיע אליהם דרך הקיצור.yoav4x4 כתב:אם כבר בענייני בקשות עסקינן,
הוספת תיקיות במסך הבית הוא הכרחי....
בגרסה הקרובה ניתן יהיה להוסיף קבצי NFO עם פרטי הסרט ופוסטר (כל תמונה שרוצים). בצורה כזאת ניתן להוסיף סרטים בצורה ידנית סרטים שלא זוהו.
פיצ'ר נוסף שהוספנו הוא האפשרות לפלטר את התוכן בספריה לפי מקורות.
נניח שיש לך סרטי ילדים תחת תיקיית "ילדים" וסרטים אחרים תחת תיקיית "סרטים"
.אתה יכול ליצור שני מקורות עבור הקופסא לסריקה ואחר כך בתצוגת הפוסטרים להציג רק את הסרטים מאחד המקורות.
מפתח בבוקסי
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הי אלי
מדוע הבוקסי לא מביא עוד קצת פרטים על הסרט חוץ מתקציר ובמאי?
דברים שמאד חסרים הם:
- שמות השחקנים
- תאריך יציאה
- דירוג IMDB
- גם פוסטר לרקע יהיה חביב מאד
כל אלו קיימים ב- IMDB ולא צריכה להיות בעיה להביאם, וכך תיישרו קו עם רוב הסטרימרים.
בנוסף אני מצטרף לבקשה הדחופה להוסף באופן ידני פרטים ופוסטר לסרטים לא מזוהים - יש לי הרבה כאלה - בעיקר הופעות חיות מחו"ל,
וסרטים והופעות ישראליים.
ושאלה אחרונה - מה קורה עם תיקון הבאג שגורם להיעלמות כל השיתופים מהרשת כאשר הבוקסי פועל?
מדוע הבוקסי לא מביא עוד קצת פרטים על הסרט חוץ מתקציר ובמאי?
דברים שמאד חסרים הם:
- שמות השחקנים
- תאריך יציאה
- דירוג IMDB
- גם פוסטר לרקע יהיה חביב מאד
כל אלו קיימים ב- IMDB ולא צריכה להיות בעיה להביאם, וכך תיישרו קו עם רוב הסטרימרים.
בנוסף אני מצטרף לבקשה הדחופה להוסף באופן ידני פרטים ופוסטר לסרטים לא מזוהים - יש לי הרבה כאלה - בעיקר הופעות חיות מחו"ל,
וסרטים והופעות ישראליים.
ושאלה אחרונה - מה קורה עם תיקון הבאג שגורם להיעלמות כל השיתופים מהרשת כאשר הבוקסי פועל?
נושא התיקיות בהחלט קריטי
אצלי החומר מסודר לפי נושאים (לפי סוגי סרטים, , TV, הופעות, הרצאות וכו').
לראות את הכל תחת קטגוריה אחת לא שימושי בכלל עבורי, הכל פשוט מתערבב לסלט אחד גדול שלא מאפשר למצא בו שום דבר.
נשמח מאוד למצא פתרון בגרסא הקרובה.
בנוסף לא אתגד לשומר מסך שמאפשר להגדיר תיקיית תמונות או לחלופין אפילו קובץ וידאו (כזה של אקוואריום למשל) עם אפשרות להשתקת האודיו בזמן ששומר מסך פועל.
לראות את הכל תחת קטגוריה אחת לא שימושי בכלל עבורי, הכל פשוט מתערבב לסלט אחד גדול שלא מאפשר למצא בו שום דבר.
נשמח מאוד למצא פתרון בגרסא הקרובה.
בנוסף לא אתגד לשומר מסך שמאפשר להגדיר תיקיית תמונות או לחלופין אפילו קובץ וידאו (כזה של אקוואריום למשל) עם אפשרות להשתקת האודיו בזמן ששומר מסך פועל.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אלי תודה על התשובה!Eli_Semory כתב:רוב המשתמשים מעדיפים לא להוסיף סרטים בצורה כזאת מפני שזה "מקלקל" את התצוגה היפה של הפוסטרים. אתה יכול להוסיף את הסרטים האלו למקור ללא סריקה וכך להגיע אליהם דרך הקיצור.yoav4x4 כתב:אם כבר בענייני בקשות עסקינן,
הוספת תיקיות במסך הבית הוא הכרחי....
בגרסה הקרובה ניתן יהיה להוסיף קבצי NFO עם פרטי הסרט ופוסטר (כל תמונה שרוצים). בצורה כזאת ניתן להוסיף סרטים בצורה ידנית סרטים שלא זוהו.
פיצ'ר נוסף שהוספנו הוא האפשרות לפלטר את התוכן בספריה לפי מקורות.
נניח שיש לך סרטי ילדים תחת תיקיית "ילדים" וסרטים אחרים תחת תיקיית "סרטים"
.אתה יכול ליצור שני מקורות עבור הקופסא לסריקה ואחר כך בתצוגת הפוסטרים להציג רק את הסרטים מאחד המקורות....
אני רואה שהבעיה שלי משותפת לעוד חברים.
אם אני מבין מהתשובה שלך נכון, אז כל המדיה של הסרטים תשב באותה התיקייה וניתן יהיה לבצע סינון לפי הז'אנרים (אם הבנתי נכון).
והבנתי שנושא הסרטים הלא מזוהים יפתר ע"י הוס' קובץ NFO.
האם יהיה ניתן גם להוסיף תיקיות מעבר ל"סרטים" "סדרות" וכד' במסך הראשי או במסך אחר?
מה שיקל מאוד על הניווט בקופסא ומציאת תוכם (יחסוך את הסינון).
תודה מראש.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש תמיכה בפורמטי בלוריי. היו לי בזמנו בעיות גמגום באודיו, זה דורש בדיקה מחודשת בגרסא החדשה.
-
oferlaor
- מנהל

היא עדיין לא יצאה רשמית. גרסא 1.1 בניסויים כעת, ויש בה לא מעט עדכונים מעניינים מאוד (עברית למשל) 
עדיין לא הצלחתי להבין לגבי תמיכה במק
האם ניתן לבצע סטרימינג ממחשבי מק ? הכוונה היא לבצע זאת ישירות ממחשב ולא מדיסק חיצוני שמפורמט למערכת קבתים של מק .
תודה
תודה
-
oferlaor
- מנהל

סדרות עובדות מצויין מהמסך הראשי.
יש באתר בוקסי הוראות איך לשתף ממק בשיטת cifs/smb עבור בוקסי.
יש באתר בוקסי הוראות איך לשתף ממק בשיטת cifs/smb עבור בוקסי.
מישהו יודע כיצד מיושמת התמיכה ב BD-lite בבוקסי בוקס?
כל מה שאני מצליח לראות בISO בלוריי או בתיקיות BDMV עם תכנים הוא את רשימת הפרקים כשלוחצים על כפתור Browse.
האם לא אמורה להיות תצוגה בסיסית של האופציות בתפריט הבלוריי המקורי?
כל מה שאני מצליח לראות בISO בלוריי או בתיקיות BDMV עם תכנים הוא את רשימת הפרקים כשלוחצים על כפתור Browse.
האם לא אמורה להיות תצוגה בסיסית של האופציות בתפריט הבלוריי המקורי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46434
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
דורדור27,
הכפתור Browse באמת נותן את רשימת ה- Playlist בריפ של ה- Blu-ray. אם תחזור לרשימת הספריות ותלחץ על הכפתור האמצעי, ה- Playlist המתאים לפי אלגוריתם בו BOXEE משתמשים, יבחר וינוגן. במידה ונבחר הלא נכון, השתמש בכפתור ה- Browse על מנת לבחור Playlist אחר, בדרך כלל אלו עם האורך הארוך ביותר הם הנכונים.
הכפתור Browse באמת נותן את רשימת ה- Playlist בריפ של ה- Blu-ray. אם תחזור לרשימת הספריות ותלחץ על הכפתור האמצעי, ה- Playlist המתאים לפי אלגוריתם בו BOXEE משתמשים, יבחר וינוגן. במידה ונבחר הלא נכון, השתמש בכפתור ה- Browse על מנת לבחור Playlist אחר, בדרך כלל אלו עם האורך הארוך ביותר הם הנכונים.