שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא אמרתי שזה רק מה שקורה, אמרתי שגם זה קורה (בנוסף לאתחולים).
וכמו שכתבתי, זה בד"כ קורה כאשר עושים משהו שלא אמורים לעשות.
הנקודה היא שאף מערכת הפעלה לא חסינה בפני נפילות ובפני פעולות מסויימות של משתמשים לא מנוסים (כמובן שאם זה קורה לעיתים מאד קרובות בכל המכשירים שמריצים את מ"ה, אז משהו דפוק ביסודו).
וכמו שכתבתי, זה בד"כ קורה כאשר עושים משהו שלא אמורים לעשות.
הנקודה היא שאף מערכת הפעלה לא חסינה בפני נפילות ובפני פעולות מסויימות של משתמשים לא מנוסים (כמובן שאם זה קורה לעיתים מאד קרובות בכל המכשירים שמריצים את מ"ה, אז משהו דפוק ביסודו).
IamEzio,
אל תנסה שוב להציג את האייפון בפיסגת האולימפוס. זה לא הצליח לך בשרשור הגדול ההוא וזה כנראה גם לא יצליח לך עכשיו. אין לי כוח להתחיל לדבר על הדיקטטור שלך ועל ההבדלים בין ההתנהגות של החברה שלו במציאת תקלות לבין זאת של שאר העולם
נחזור לעניינינו ולעניין השרשור,
הבעייה שלי היא פחות הבאג עצמו (שהוא יחסית זניח לכמות המכשירים שיש), ויותר להתיחסות של גוגל בימים הראשונים אחרי פרסום הבעייה ("לכו לסמסונג זה לא אצלנו"). עקבתי אחרי ההתנהלות של גוגל מהרגע שאנשים התחילו לצייץ על הבעייה הזאת (זה התחיל כרגיל בפורום XDA) ועד הרגע שגוגל בדקו ושיחזרו את הבעייה ועידכנו את כולם שהם בודקים אותה עם סמסונג...לא אהבתי את זה
ההתנהלות הזאת היא בניגוד לזאת שהייתה עם באג אחר שדובר פה עליו פה לא מזמן, זה שה SMS יכול להישלח לנמען אחר, דווקא במקרה הזה, גוגל מהר מאוד לקחה אחריות ודיווחה שהם שיחזרו את הבעייה והודיעו שהם בקרוב ישחררו תיקון לזה...אם כבר באפל עסקינן אז זה בניגוד מוחלט לבאג שהתגלה ב iOS שנוגע לשעון המעורר שהחליט לא לעורר ביום הראשון של השנה. במקרה ההוא, לא הייתה לקיחת אחריות של הדיקטטור לגבי הבעייה ואפילו לא הודעה בכך שיש בעייה (אתם כנראה לא יודעים לכוון את השעון נכון)
אל תנסה שוב להציג את האייפון בפיסגת האולימפוס. זה לא הצליח לך בשרשור הגדול ההוא וזה כנראה גם לא יצליח לך עכשיו. אין לי כוח להתחיל לדבר על הדיקטטור שלך ועל ההבדלים בין ההתנהגות של החברה שלו במציאת תקלות לבין זאת של שאר העולם
נחזור לעניינינו ולעניין השרשור,
הבעייה שלי היא פחות הבאג עצמו (שהוא יחסית זניח לכמות המכשירים שיש), ויותר להתיחסות של גוגל בימים הראשונים אחרי פרסום הבעייה ("לכו לסמסונג זה לא אצלנו"). עקבתי אחרי ההתנהלות של גוגל מהרגע שאנשים התחילו לצייץ על הבעייה הזאת (זה התחיל כרגיל בפורום XDA) ועד הרגע שגוגל בדקו ושיחזרו את הבעייה ועידכנו את כולם שהם בודקים אותה עם סמסונג...לא אהבתי את זה
ההתנהלות הזאת היא בניגוד לזאת שהייתה עם באג אחר שדובר פה עליו פה לא מזמן, זה שה SMS יכול להישלח לנמען אחר, דווקא במקרה הזה, גוגל מהר מאוד לקחה אחריות ודיווחה שהם שיחזרו את הבעייה והודיעו שהם בקרוב ישחררו תיקון לזה...אם כבר באפל עסקינן אז זה בניגוד מוחלט לבאג שהתגלה ב iOS שנוגע לשעון המעורר שהחליט לא לעורר ביום הראשון של השנה. במקרה ההוא, לא הייתה לקיחת אחריות של הדיקטטור לגבי הבעייה ואפילו לא הודעה בכך שיש בעייה (אתם כנראה לא יודעים לכוון את השעון נכון)
לא הייתי אומר שגוגל מהר מאוד לקחה אחריות...osherov כתב:דווקא במקרה הזה, גוגל מהר מאוד לקחה אחריות ודיווחה שהם שיחזרו את הבעייה והודיעו שהם בקרוב ישחררו תיקון לזה...אם כבר באפל עסקינן אז זה בניגוד מוחלט לבאג שהתגלה ב iOS שנוגע לשעון המעורר שהחליט לא לעורר ביום הראשון של השנה. במקרה ההוא, לא הייתה לקיחת אחריות של הדיקטטור לגבי הבעייה ואפילו לא הודעה בכך שיש בעייה (אתם כנראה לא יודעים לכוון את השעון נכון)...
הבאג הזה דווח לראשונה ביוני 2010, לפני כחצי שנה:
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=9392
גוגל הזדרזה לקחת אחריות רק אחרי שהבאג הגיע לכותרות:
http://www.engadget.com/2010/12/31/andr ... get-you-f/
http://www.bbc.co.uk/news/technology-12138790
Batnun
.
לא מדוייק, אפל דווקא כן שחררו הודעה רישמית שהם מודעים לבעיה:osherov כתב:אם כבר באפל עסקינן אז זה בניגוד מוחלט לבאג שהתגלה ב iOS שנוגע לשעון המעורר שהחליט לא לעורר ביום הראשון של השנה. במקרה ההוא, לא הייתה לקיחת אחריות של הדיקטטור לגבי הבעייה ואפילו לא הודעה בכך שיש בעייה...
http://www.macworld.com/article/156793/ ... alarm.html
Batnun
.
Batnun,
גוגל התייחסו לבעייה ה SMS ברגע שהם הבינו שיש שם בעייה (וזה קרה בתחילת ינואר). זה שהבאג נפתח לפני חצי שנה ע"י משתמש ועוד אנשים ספורים רשמו שהם נתקלים בתופעה דומה, לא גרם לגוגל להתחיל לבדוק את זה בעצמם שזה דבר ברור והגיוני. ברגע שהגיעו פידבקים אמיתיים\כמותיים לבעייה, אז הם די מהר בדקו את זה (מספר ימים) והפכו את הסטטוס של הבאג לקריטי, דיווחו על זה (ומשם זה הגיע לרוב האתרים) ותיקנו את זה כבר בקוד
גוגל התייחסו לבעייה ה SMS ברגע שהם הבינו שיש שם בעייה (וזה קרה בתחילת ינואר). זה שהבאג נפתח לפני חצי שנה ע"י משתמש ועוד אנשים ספורים רשמו שהם נתקלים בתופעה דומה, לא גרם לגוגל להתחיל לבדוק את זה בעצמם שזה דבר ברור והגיוני. ברגע שהגיעו פידבקים אמיתיים\כמותיים לבעייה, אז הם די מהר בדקו את זה (מספר ימים) והפכו את הסטטוס של הבאג לקריטי, דיווחו על זה (ומשם זה הגיע לרוב האתרים) ותיקנו את זה כבר בקוד
יצאה גרסה R6 לModCo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=883985
האם ניתן להטעין ללא ביצוע wipe?
האם ניתן להטעין ללא ביצוע wipe?
תומר
אם יש לך כבר R1 ומעלה - לא צריך wipe.k-pax כתב:יצאה גרסה R6 לModCo
האם ניתן להטעין ללא ביצוע wipe?...
שמתם לב מה חדש בגירסה הזאת (בין שאר הדברים)?
Arabic support with RTL installed to /system partition
Batnun
.
יש לי שאלה על סנכרון אנשי הקשר במכשיר ובחשבון הג'ימייל.
בחשבון הג'ימייל יש לי אנשי קשר שאני לא רוצה שיהיו בנקסוס, אם אני מבצע סנכרון דרך המכשיר (Sync Contacts) אני אקבל את אנשי הקשר שיש לי בחשבון ג'ימייל למכשיר או שהאנשי קשר במכשיר יעברו לחשבון הג'ימייל?
בחשבון הג'ימייל יש לי אנשי קשר שאני לא רוצה שיהיו בנקסוס, אם אני מבצע סנכרון דרך המכשיר (Sync Contacts) אני אקבל את אנשי הקשר שיש לי בחשבון ג'ימייל למכשיר או שהאנשי קשר במכשיר יעברו לחשבון הג'ימייל?
k-pax,
השאלה שאתה צריך לשאול היא למה אתה בכלל במוד של OC למעבד? אני ממש חושב שאין בכך צורך, בטח לא על מכשיר חזק כמו שלך
השאלה שאתה צריך לשאול היא למה אתה בכלל במוד של OC למעבד? אני ממש חושב שאין בכך צורך, בטח לא על מכשיר חזק כמו שלך
זה פשוט היצר לנסות הכל ולטעום מהכל....osherov כתב:k-pax,
השאלה שאתה צריך לשאול היא למה אתה בכלל במוד של OC למעבד? אני ממש חושב שאין בכך צורך, בטח לא על מכשיר חזק כמו שלך...
אין לי פשוט מילים ...רק אתמול החלפתי 3 פעמים ROM ופעמיים שיחזרתי ישירות מהkernal כשמשהו השתבש...
זה פשוט מדהים....אני באמצע דיון משחזר את המכשיר לאיך שהיה אתמול כי משהו לא מסתדר לי...מדהים!
תומר
האם השחזור מחזיר גם הודעות SMS, אירועים בלוח שנה ואנשי קשר?k-pax כתב:זה פשוט היצר לנסות הכל ולטעום מהכל....osherov כתב:k-pax,
השאלה שאתה צריך לשאול היא למה אתה בכלל במוד של OC למעבד? אני ממש חושב שאין בכך צורך, בטח לא על מכשיר חזק כמו שלך...
אין לי פשוט מילים ...רק אתמול החלפתי 3 פעמים ROM ופעמיים שיחזרתי ישירות מהkernal כשמשהו השתבש...
זה פשוט מדהים....אני באמצע דיון משחזר את המכשיר לאיך שהיה אתמול כי משהו לא מסתדר לי...מדהים!...
SMS לא נראה לי.. אנשי קשר ואירועים מסתנכרן לי עם העבודה/עם הGMAIL ככה שזה חוזר באותו רגע..richrach כתב:האם השחזור מחזיר גם הודעות SMS, אירועים בלוח שנה ואנשי קשר?k-pax כתב:זה פשוט היצר לנסות הכל ולטעום מהכל....osherov כתב:k-pax,
זה פשוט מדהים....אני באמצע דיון משחזר את המכשיר לאיך שהיה אתמול כי משהו לא מסתדר לי...מדהים!......
אני מאמין שאפשר בtitanuim backup לגבות גם אנשי קשר..
תומר
יצאה עוד גרסה של ModCo :
הבנאדם ממש מהיר ! כל יומיים מוציא עוד גרסה!
השינויים:
[left]
r8 14/Jan
* Fix for corrupt images on unlock sliders
* Performance / size optimised framework-res
[/left]
הבנאדם ממש מהיר ! כל יומיים מוציא עוד גרסה!
השינויים:
[left]
r8 14/Jan
* Fix for corrupt images on unlock sliders
* Performance / size optimised framework-res
[/left]
תומר
richrach,
כמובן שה SMS-ים משתחזרים באופן מלא. אחת המחיצות שמגובות ע"י תוכנות הגיבוי (כגון ה Rom-Manager) זאת מחיצה שנקראת data (זאת המחיצה במכשיר שלכם שם מותקנות רוב האפליקציות וגם חלק גדול מה data של האפליקציות יושבות גם הן שם. גם ה SMS-ים נשמרים באחת בספריות שם (את מי שזה מעניין אז ה SMS-ים נשמרים בבסיס נתונים בקובץ שנקרא mmssms.db)). לכן, גיבוי ROM מגבה גם את ה SMS-ים שלך.
אנשי הקשר כמובן מגובים גם הם, אבל פה גם פעולת Wipe והתקנת רום חלופי תשחזר את כל אנשי הקשר שלך וזה מכיוון שהם נשמרים בחשבון הג'ימייל שלך בענן ולכן ברגע שאתה מכניס את פרטי הג'ימייל שלך בכניסה הראשונה לרום החדש אז אוטו' כל אנשי הקשר יורד מהענן למכשיר.
k-pax,
הוא מוציא עידכון לגירסה ולא גירסה חדשה. חכה עוד כמה שבועות כי לדעתי אתה תגלה שהעושר הזה, של מגוון הרומים שאתה פוגש עכשיו, זה עדיין כלום לעומת מה שיגיע
כמובן שה SMS-ים משתחזרים באופן מלא. אחת המחיצות שמגובות ע"י תוכנות הגיבוי (כגון ה Rom-Manager) זאת מחיצה שנקראת data (זאת המחיצה במכשיר שלכם שם מותקנות רוב האפליקציות וגם חלק גדול מה data של האפליקציות יושבות גם הן שם. גם ה SMS-ים נשמרים באחת בספריות שם (את מי שזה מעניין אז ה SMS-ים נשמרים בבסיס נתונים בקובץ שנקרא mmssms.db)). לכן, גיבוי ROM מגבה גם את ה SMS-ים שלך.
אנשי הקשר כמובן מגובים גם הם, אבל פה גם פעולת Wipe והתקנת רום חלופי תשחזר את כל אנשי הקשר שלך וזה מכיוון שהם נשמרים בחשבון הג'ימייל שלך בענן ולכן ברגע שאתה מכניס את פרטי הג'ימייל שלך בכניסה הראשונה לרום החדש אז אוטו' כל אנשי הקשר יורד מהענן למכשיר.
k-pax,
הוא מוציא עידכון לגירסה ולא גירסה חדשה. חכה עוד כמה שבועות כי לדעתי אתה תגלה שהעושר הזה, של מגוון הרומים שאתה פוגש עכשיו, זה עדיין כלום לעומת מה שיגיע