יורוקום ו-ht מזמינים אותכם להקרנה פרטית של הסרט Avatar :!:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מי צופה את העתיד?
3DFC
3D - FRAME CREATION.
המעבד יהיה כ"כ חזק - שידע להפוך כל סרט לתלת מימד
אני מעריך שגם לפני כמה שנים אם היינו שומעים על IFC היינו אומרים שזה לא הגיוני - והנה יש לנו - וזה אפילו נראה טוב מאוד (עדיין לא מעולה;)) במסכים האחרונים שנצפו.
3DFC
3D - FRAME CREATION.
המעבד יהיה כ"כ חזק - שידע להפוך כל סרט לתלת מימד
אני מעריך שגם לפני כמה שנים אם היינו שומעים על IFC היינו אומרים שזה לא הגיוני - והנה יש לנו - וזה אפילו נראה טוב מאוד (עדיין לא מעולה;)) במסכים האחרונים שנצפו.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
המידע הבא לא עומד בניגוד למה שמיקי מיורוקום הסביר לנו?
המצלמות שבהם השתמשו לצלם את הסרט היו בכלל של סוני:
"הסרט Avatar צולם תוך שילוב של טכנולוגיית fusion 3D עם מצלמות HD המאפשרות צילום באיכות 2kשעברו שינויים על מנת להתאימם לצילום זה. Vince Pace, צלם מנוסה ומומחה בתחום טכנולוגיות תלת מימד, מפתח של מתיקונים למצלמות כדי לאפשר צילומים תלת מימדים ומנהל הצילומים של הסרט, בחר במצלמות של חברת סוני ששונו על מנת לאפשר צילום סטריאוסקופים. המצלמות המובילות היו 8 מצלמות HDC-F950 של Sony בנוסף למצלמות מסוג HDC-1500 לצילום של קטעים מהירים, ועם ההשקה של מצלמת F23 גם היא שולבה לצילומים ייחודיים."
נלקח מאתר:
www.av.co.il
קישור לכתבה המקורית:
http://www.av.co.il/Index.asp?CategoryI ... leID=14476
המצלמות שבהם השתמשו לצלם את הסרט היו בכלל של סוני:
"הסרט Avatar צולם תוך שילוב של טכנולוגיית fusion 3D עם מצלמות HD המאפשרות צילום באיכות 2kשעברו שינויים על מנת להתאימם לצילום זה. Vince Pace, צלם מנוסה ומומחה בתחום טכנולוגיות תלת מימד, מפתח של מתיקונים למצלמות כדי לאפשר צילומים תלת מימדים ומנהל הצילומים של הסרט, בחר במצלמות של חברת סוני ששונו על מנת לאפשר צילום סטריאוסקופים. המצלמות המובילות היו 8 מצלמות HDC-F950 של Sony בנוסף למצלמות מסוג HDC-1500 לצילום של קטעים מהירים, ועם ההשקה של מצלמת F23 גם היא שולבה לצילומים ייחודיים."
נלקח מאתר:
www.av.co.il
קישור לכתבה המקורית:
http://www.av.co.il/Index.asp?CategoryI ... leID=14476
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
firebird,
כל מה שכתוב באינטרנט זה נכון?
חחח - יתכן שהשתמשו גם במצלמות של סוני, אבל פנסוניק היתה הספונסר הגדול מאחורי הסרט והמצלמות היו שלה.
בגדול הם גם פיתחו גירסא ביתית למצלמות הללו והן צפויות גם לצאת במהלך 2010
חחח - יתכן שהשתמשו גם במצלמות של סוני, אבל פנסוניק היתה הספונסר הגדול מאחורי הסרט והמצלמות היו שלה.
בגדול הם גם פיתחו גירסא ביתית למצלמות הללו והן צפויות גם לצאת במהלך 2010
אני מסכים עם דעתו של אחראי קטגורית אודיו תלת-ערוצי ומעלה.uriler כתב:jan,
אתה רשום לאתר יותר מארבע שנים, כתבת 14 הודעות שמהן שלוש פה בשרשור.
ישנם כל מיני סוגי אירועים שהאתר עורך, ובחלקם יש הגבלות על מס' המשתתפים. ישנם אירועים בהם המגבלה היא 100 מקומות, ואחרים בהם המגבלה היא 30 בערך (כפי שהיה אתמול).
אני לא כ"כ אוהב את הגישה של "אם תזמינו אותי לאירועים, אני אשתתף באתר" - ההשתתפות באירועים היא צ'ופר על ההשתתפות, ולא להיפך. ההשתתפות באתר צריכה לבוא מרצונך לתרום, לקרוא, ללמוד ולעזור - בדיוק כמו שהמשתתפים הפעילים ביותר עושים.
אגב, דרך נוספת לתרום היא מועדון ה HT friends, שכפי שנאמר כבר - הוא גם פרמטר בקביעת מוזמנים לאירועים....
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- קיבל תודות: 37 פעמים
דודיפלצת כתב:אני מסכים עם דעתו של אחראי קטגורית אודיו תלת-ערוצי ומעלה.uriler כתב:jan,
אתה רשום לאתר יותר מארבע שנים, כתבת 14 הודעות שמהן שלוש פה בשרשור.
ישנם כל מיני סוגי אירועים שהאתר עורך, ובחלקם יש הגבלות על מס' המשתתפים. ישנם אירועים בהם המגבלה היא 100 מקומות, ואחרים בהם המגבלה היא 30 בערך (כפי שהיה אתמול).
אני לא כ"כ אוהב את הגישה של "אם תזמינו אותי לאירועים, אני אשתתף באתר" - ההשתתפות באירועים היא צ'ופר על ההשתתפות, ולא להיפך. ההשתתפות באתר צריכה לבוא מרצונך לתרום, לקרוא, ללמוד ולעזור - בדיוק כמו שהמשתתפים הפעילים ביותר עושים.
אגב, דרך נוספת לתרום היא מועדון ה HT friends, שכפי שנאמר כבר - הוא גם פרמטר בקביעת מוזמנים לאירועים.......
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
חבר'ה,
רציתי להודות ליורוקום על ההזמנה, כל הכבוד, הם לא מאכזבים באירועים
כמובן לפורום המדהים הזה, אין עליו
הסרט היה סבבה, ללא הפתעות אבל מהנה ואהבתי את ה- 3D, נקווה שיצאו מקרנים תואמים במהרה.
לטענות
איפה הסאב באולם?
לא הרגשתם שחסר צבע אדום?
כך זה אמור להיות במקור?
רציתי להודות ליורוקום על ההזמנה, כל הכבוד, הם לא מאכזבים באירועים
כמובן לפורום המדהים הזה, אין עליו
הסרט היה סבבה, ללא הפתעות אבל מהנה ואהבתי את ה- 3D, נקווה שיצאו מקרנים תואמים במהרה.
לטענות
איפה הסאב באולם?
לא הרגשתם שחסר צבע אדום?
כך זה אמור להיות במקור?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
shay820 כתב:לפי דעתי הלא מקצועית,המשקפיים מורידות מהחדות של התמונה ,זו הייתה ההרגשה שלי
רק בו לא נשכח שה 3D פשוט מדהים.כשחזרתי הביתה רציתי לשבור את הLCD לרסיסים...
למה - כדי לקבל את תחושת תלת המימד של הרסיסים העפים?
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- קיבל תודות: 37 פעמים
עזוב לשבור - תן לי אותה ואני אמצא לך משהו לשבור (איזו טלויזית CRT ישנה).shay820 כתב:לפי דעתי הלא מקצועית,המשקפיים מורידות מהחדות של התמונה ,זו הייתה ההרגשה שלי
רק בו לא נשכח שה 3D פשוט מדהים.כשחזרתי הביתה רציתי לשבור את הLCD לרסיסים...
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- קיבל תודות: 30 פעמים
עופר,oferlaor כתב:firebird,
בגדול הם גם פיתחו גירסא ביתית למצלמות הללו והן צפויות גם לצאת במהלך 2010...
לא הייתי מזלזל באמינות האתר שממנו ציטטתי את המידע, פשוט מפתיעה אותי העובדה שסוני מוזכרת שם בפירוט כה רב ופנסוניק לא מצויינת שם בכלל.
יש לך במקרה מקום שבו יש ריכוז של מידע באיזה מצלמות של פנסוניק השתמשו? לא הצלחתי למצוא מידע כזה. למרות שידוע לי שהם תרמו מצלמות ומוניטורים לטובת הסרט.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- freddi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כמו שאני מכיר את המערכות המסחריות,firebird כתב:עופר,oferlaor כתב:firebird,
בגדול הם גם פיתחו גירסא ביתית למצלמות הללו והן צפויות גם לצאת במהלך 2010...
לא הייתי מזלזל באמינות האתר שממנו ציטטתי את המידע, פשוט מפתיעה אותי העובדה שסוני מוזכרת שם בפירוט כה רב ופנסוניק לא מצויינת שם בכלל.
יש לך במקרה מקום שבו יש ריכוז של מידע באיזה מצלמות של פנסוניק השתמשו? לא הצלחתי למצוא מידע כזה. למרות שידוע לי שהם תרמו מצלמות ומוניטורים לטובת הסרט....
כל אחד מציג את עצמו כאילו החברה שלו היא "החברה", ולצורך זה משתמשים במידע חלקי, אך נכון.
אני לא אופתע, אם פנאסוניק הם לא "ה...."
ובהחלט יכול להיות שמיקי דיבר בתום לב ומתוך "גאוות יחידה" לפנאסוניק...
ועדיין זה לא אומר שסוני, או אחרים לצורך העניין הם באמת לא שחקנים רציניים מאד בנושא.