קייטי, בתה הצעירה של עיתונאית, נעלמה במדבר ללא עקבות.
שמונה שנים מאוחר יותר, המשפחה המפורקת נותרת בהלם כשבתם שבה אליהם, אך מה שהיה אמור להיות איחוד משמח הופך לסיוט חי.
סרט שאמור להיות אימה, הוא בפועל לא ממש מצליח להפחיד.
הוא מרגיש יותר כמו תצוגת תכלית ויזואלית מאשר סרט שבאמת בונה מתח או אווירה של אימה אמיתית.
הדמויות מרגישות קצת שטוחות, והסיפור נשען על נוסחאות אימה די מוכרות שגורמות לו לאבד מהעוקץ שלו תוך כדי תנועה.
5.5
דן וליסה הם זוג נשוי ומסוכסך שיוצא לבקתה מרוחקת כדי "לשקם את היחסים", כשבפועל כל אחד מהם מתכנן בסתר לרצוח את השני.
התוכניות והמלכודות שלהם משתבשות ברגע שמגיעים אורחים לא קרואים עם תוכניות משלהם.
כשהחופשה הופכת לכאוס של אלימות ודם, הזוג נאלץ להחליט אם הם מצילים את הנישואים או פשוט מנסים לשרוד את סוף השבוע.
צפייה מהנה אם אתם מחפשים אקשן מתובל בהומור שחור (או הרבה דם אדום).
6.5
מכוון פסנתרים מוכשר שסובל מרגישות קיצונית לרעש, מגלה פתאום שיש לו כישרון יוצא דופן לפריצת כספות, מה שהופך לו את החיים לחלוטין.
הרעיון של הסרט עניין אותי מאוד אבל הביצוע עצמו לטעמי לא טוב.
הבעיה העיקרית היא המשחק של ליאו וודול, שלא משכנע בכלל.
הדמות שלו מרגישה שטחית לחלוטין, כשבפועל כל מה שהוא עושה זה להחזיק את האוזניים לאורך כל הסרט כדי להראות כמה כואב לו, מה שדי מהר הופך למעייף.
ותוסיפו לזה את המשחק של השיראלים בסרט... בקיצור, לקח לי 3 צפיות לסיים אותו.
5/10
מדובר בסיפור אמיתי ומטורף על זוג פנסיונרים שמפצח פרצה מתמטית בלוטו והעובדה שזה באמת קרה במציאות רק הופכת את הכל להרבה יותר מסקרן.
בריאן קרנסטון ואנט בנינג פשוט מעולים ביחד. הדינמיקה ביניהם וההתלהבות של אשתו מכניסות המון חן והומור לסיפור.
רוב הזמן זה פשוט סרט קליל ולפעמים גם מצחיק.
לקראת הסוף הם אמנם ניסו לדחוף קצת מתח בצורה קצת מאולצת עם איזה סטודנט עשיר ועיתונאית, אבל זה לא באמת הרס את החוויה.
7.2/10
ניצול שואה זקן ובודד, מקבל שכן חדש בשם הרצוג, גרמני מבוגר ונרגן לא פחות ממנו.
מבט אחד מספיק לפולסקי כדי להשתכנע שהשכן החדש הוא לא אחר מאשר אדולף היטלר.
אחרי שבשגרירות הישראלית לא כל כך מקשיבים לו בטענה שהיטלר התאבד בבונקר, הוא מחליט לצאת לבדו למבצע בילוש עצמאי כדי להוכיח שהוא צודק.
דמיינתי את הסרט משהו אחר, אני חושב יותר דרמטי, אם כי הוא מתוייג גם כקומדיה. השחקנים הראשיים עושים עבודה טובה, אבל חוץ מזה אין פה יותר מדי מה לראות.
הבעיה היא שהקצב שלו די צולע ולסיפור פשוט אין מספיק בשר כדי לעניין לאורך זמן.
הוא מרגיש די מרוח ומפוספס, ובאופן אישי גם לא התחברתי לסיום שלו.
5.8/10
משפחה אמריקאית עוברת למדינה במזרח הרחוק בעקבות העבודה של האבא (אוון וילסון-שחקן שאני אוהב).
החיים השקטים שלהם משתבשים לחלוטין כשהפיכה צבאית אלימה פורצת במדינה והם מוצאים את עצמם במרדף הישרדות מטורף.
המשפחה נאלצת לברוח ממקום למקום כדי למצוא דרך לצאת מהמדינה, שהפכה למלכודת מוות עבור זרים שמוצאים להורג במקום.
מותחן הישרדות יעיל, קצבי וכיפי מאוד לצפייה.
הוא לא יצירת מופת קולנועית, אבל הוא עושה את העבודה בצורה מעולה ומספק שעה וחצי של אדרנלין נקי.
7.1/10