מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #27401 

Ladies First (2026)

דמיאן (Sacha Baron Cohen) הוא גבר שוביניסט, חלקלק ומצליחן שחוטף מכה בראש ומתעורר למחרת בבוקר ב"יקום מקביל" שבו יחסי הכוחות המגדריים התהפכו לחלוטין: נשים שולטות בעולם, בעסקים ובפוליטיקה, בעוד שגברים הם המגדר המוחלש, המודר והמוטרד. דמיאן, שהיה פעם ה"אלפא" של משרד הפרסום שלו, הופך לבורג קטן, חסר הערכה ומוטרד מינית, ונאלץ להתמודד מול אלכס, אמא חד-הורית שהפכה ביקום הזה למנכ"לית דורסנית וחסרת רחמים.

הסרט לוקח בעיה אמיתית וחשובה (פערי שכר, שוביניזם ואי שוויון במקומות עבודה) והופך אותה לקריקטוריה צעקנית, שטחית ומייגעת. התוצאה היא ניסוי מחשבתי מביך שמרוצה מעצמו הרבה יותר מדי. השחקן הראשי, Sacha Baron Cohen, לא מרגיש מחובר לסרט, אין לו את הכריזמה ההתחלתית של שוביניסט סוחף ולא את החן של הגבר שעבר תהליך של התפכחות. המשחק מרגיש מאולץ ולא נוח. זה מרגיש כמו סרט ילדים משנות ה-80 שניסה לעשות סאטירה מגדרית של שנות ה-2020 יחד עם ניסיון כושל להטפת מוסר.
4/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #27402 

Armand

דרמה פסיכולוגית אינטנסיבית.
בבית ספר יסודי, אמו של הילד ארמנד נקראת לפגישה דחופה עם הנהלת בית הספר בעקבות האשמה חמורה נגד בנה.
ככל שהפגישה מתקדמת והתקרית מנסה להתבהר, השקרים, הפחדים והמתחים בין ההורים לצוות המורים מתחילים לצוף והמצב יוצא משליטה והופך למאבק כוחות מתיש.

סרט עם הרבה כוונות טובות, אבל כזה שנשאר קצת תקוע בתוך עצמו.
הקונספט של "דרמת מתח בחדר סגור" שמתמקדת ביחסים בין הורים לבית ספר נשמע לא רע ובחצי הראשון באמת הייתי מסוקרן לראות לאן זה הולך.
אבל ככל שהזמן עבר, הסרט הפך להיות מאוד מעיק. במקום לבנות מתח פסיכולוגי חכם, הוא מרגיש כמו צעקות וסיטואציות שלא באמת מתקדמות לשום מקום.
פחות התחברתי.

5/10
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #27403 

Apex (2026)

סרט מתח טוב וההשוואה לסרט "גברים במלכודת" Deliverance מאוד מתאים

Charlize Theron היפה שנותנת אחלה משחק מגלמת גברת שנמשכת לספורט אקסטים ולאחר תאונה בטיפוס מצוקים היא יוצאת להרפתקאת שייט בקאייק במורד נהר סוער באוסטרליה.

היא נתקלת במקומי שנראה נחמד אבל מתברר כפסיכופט שרודף אחריה כדי לצוד אותה

כמו שכתבו קודמי, הסרט מלווה במשחק טוב (הרשע נכנס לדמות הפסיכופט חזק מאוד) בנופים מדהימים ובמתח לאורך כמעט כל הסרט

אני ישבתי מרותק למסך יודע שהיא תביס אותו ומשתוקק לראות איך

אהבתי ואני ממליץ לכאלה שאוהבים מתח שלא נגרר לאימה
7.8/10

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6601
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 499 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #27404 

The Mummy (2026)

מגרש השדים פוגש את המומיה": סרט האימה החדש לוקח את המיתוס המוכר למקום אפל, שבו בת קטנה שנעלמה במצרים חוזרת למשפחתה אחרי 8 שנים ככלי שרת עבור שד עתיק.
לצד האווירה המצמררת, יש בסרט כמה סצנות לא רעות בכלל שמצליחות לספק את הסחורה.
יחד עם זאת, לצערי אין כאן בשורה של ממש או משהו שלא ראיתי בעבר בז'אנר.
התוצאה הסופית מרגישה מעט נגררת, והסרט לגמרי יכול היה להיות הרבה יותר טוב ומותח אם היו מקצרים אותו ב-30 דקות.

7/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27405 

Apocalipsis Z: El Principio del Fin

דרמת אימה וזומבים ספרדית.
וירוס קטלני הופך את האנושות ליצורים תוקפניים (זומבים הם לא), והעולם שוקע לכאוס. מנאל, עורך דין שעדיין מתאבל על מות אשתו, מוצא את עצמו מבודד בביתו כשהוא מנסה לשרוד יחד עם החתול שלו (הכי מיותר בסרט, אגב). כשהמצב מחמיר, הוא נאלץ לצאת למסע מסוכן ברחבי העיר כדי למצוא מקלט, כשהוא מבין שהסכנה הגדולה ביותר היא לא רק הזומבים, אלא גם בני האדם שנותרו.

הבעיה היא שהתסריט מרגיש מוכר מדי. ראינו כבר את כל הסיטואציות האלה, הגיבור (כל יכול) שמנסה לשרוד לבד, האנשים שפוגשים בדרך וחוסר האמון בין ניצולים. היו רגעים שהקצב קצת נמרח והיו כמה בחירות בעלילה שהרגישו לי קצת צפויות.

5.6/10
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11458
נתן תודות: 1181 פעמים
קיבל תודות: 2399 פעמים

שליחה #27406 

The Retaliators (2021)

כומר ישר ונעים הליכות מחפש תשובות לרצח אכזרי של בתו האהובה וחושף עולם תחתון אפל שלא מותיר לו ברירה אלא להילחם על הצדק.

מותחן על טבעי עשוי ומשוחק נהדר עם פסקול קצבי של להקות מוכרות, אבל למרות חיבתי לז'אנר הנ"ל לא הכרתי שום להקה אבל די נהניתי
מהשירים שהוסיפו מעטפה אפלה לעלילה. סיפור לכאורה שגרתי של אדם לא אלים שלקחו לו את כל עולמו והופך בלית ברירה לאדם שמחפש צדק.
Michael Lombardi משחק נהדר, Marc Menchaca מרשים, הופעה קצרה של Robert Knepper אך כמה עומק יש לשחקן הזה.
סרט אלים עקוב מדם עם דמות רעה מצוינת (Joseph Gatt) שחייב לקבל יותר תפקידים, שמזכיר מותחנים משנות ה- 70 במובן החיובי.
סרט מפתיע שאין בו משהו שלא ראינו אלא רק ביצוע טוב עם ליהוק מתאים לכל דמות. תענוג לחובבי האימה האפלה.

7.2/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27407 

Fantasy Life

דרמה קומית על סם, בחור צעיר שמתמודד עם חרדות בחיים הבוגרים ומנסה למצוא את דרכו. הוא מתחיל לעבוד כ"מני" (מטפל בילדים) עבור משפחה ניו-יורקית אמידה, בראשה עומדת דיאן - אישה מורכבת שנמצאת בעצמה בצומת דרכים בקריירה ובחיים האישיים.
דרך האינטראקציה ביניהם ובין שאר האנשים בחייהם, הסרט עוקב אחרי הניסיונות של הדמויות להתמודד עם שחיקה, לחצים אישיים וחיפוש אחר משמעות בתוך היומיום השגרתי.

אז מצד אחד, אי אפשר שלא להעריך את רמת המשחק של אמנדה פיט שעושה עבודה נהדרת והצילום של הסרט מרגיש איכותי ומושקע. אבל, הבעיה העיקרית שלי היא שהסרט פשוט לא הצליח להעביר לי שום מסר ברור. כל הזמן שאלתי את עצמי מה בעצם אתם מנסים להגיד פה?
הסרט הרגיש לי מפוזר מדי, מנסה להיות חכם או עמוק, אבל בסופו של דבר הוא לא באמת אומר כלום.
יכול להיות שהוא מאוד אישי וספציפי ליוצרים שלו, אבל בתור צופה מהצד, לא הצלחתי למצוא בו שום נקודת אחיזה.
ולמה כולם אומרים בסרט jesus אם הם יהודים? לא ראיתי יהודי שאומר ישו במקום אלוהים.

6/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #27408 

Broke (2025)

רוכב רודיאו נאבק נגד סופת שלג בהם הוא תקוע, ונאלץ להתעמת עם בחירותיו בחיים שהביאו אותו למצב נואש מול איתני הטבע.

דרמת מערבון מודרני משוחק מעולה על ידי Wyatt Russell באחת ההופעות הטובות שלו, לצד Auden Thornton בהופעה נהדרת.
Dennis Quaid מוסיף יופי של דמות אב לסרט. עלילה איטית נעה על צרי הווה ועבר לא תמיד מתפתחת לכיוון דרמתי, אך הסיפור מעלה דילמות
על בחירות שאנו עושים בחיים שלא תמיד נכונות. צילומים נפלאים מלווים את הסרט עם שירים טובים אך הפסקול מעט צורם ולא איכותי.
סרט שדורש מעט סבלנות שלא יפתיע אף אחד בסיומו, כי הכתיבה הלכה למקום בטוח ושיגרתי. נחמד להעביר זמן, ממש לא לכולם בטח לא לחובבי
המערבונים שרגילים לדברים יותר עוצמתיים.

6.3/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #27409 

The Punisher: One Last Kill (2026)

"המעניש" מנסה למצוא חיים שקטים בלי נקמה ובלי אלימות, אבל כוח בלתי צפוי ועברו מושך אותו בחזרה לקרב ללא רחמים.

ספיישל על "המעניש" פרנק קאסל שהופיע בסדרות של מארוול "דרדוויל" (פחות אהבתי) ולאחר מכן בסדרה "המעניש" שהייתה נהדרת.
Jon Bernthal מגלם את הדמות של פרנק קאסל במשחק משכנע כמו בסדרה, כמעט דמות יחידה כי שאר הקאסט הם רק קישוט לאווירה.
כזכור פרנק קאסל חייל מארינס לשעבר יוצא למסע נקמה אכזרי אחרי רצח משפחתו. הסרט ממשיך את מעלליו בתור דמות מיוסרת עם הזיות
שלא מוצא מרגוע לנפשו בחלקו הראשון, בחלקו השני הסרט הופך למסע אלים אכזרי ועקוב מדם עם הגזמות כרגיל. האם הסרט היה הכרחי
בהחלט שלא - היות ומדובר על סרט של פחות משעה שרק מתחיל וכבר נגמר ולא מעביר את כל האינפורמציה להבין את הדמויות.
אומנם סרט ומרשים, טוב במיוחד בגלל המשחק מלא הכריזמה של ג'ון ברנטל, מנגד היה עדיף לעשות סרט עלילתי מלא או לפחות מיני סדרה
לתת את הכבוד הראוי לדמות הזו ולא פרק נוסף שאין לו שום תרומה לדמות. די מהנה.

7/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78764
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #27410 

Jack Ryan : ghost war

המשך לסדרה - ג׳ק ראיין פרש למגזר הפרטי אבל ה CIA מגייס אותו למשימה קטנה בדובאי שיוצאת משליטה.

ההתחלה מבטיחה אבל התירוץ של הרע די דפוק ובסופו של דבר כל הסרט די מטופש.

6/10

The punisher: one last kill

בכלל לא הבנתי שזה רק ספיישל חד פעמי ולא קלטתי למה לסדרה הזו לא יוצאים עוד פרקים.

איזה הזוי. לא ברור מה הם חשבו - זה מרגיש כמו פרק אחד בסדרה ואז אין לזה המשך…

5/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27411 

Eleanor the Great

אלינור בת ה-94 עוזבת את חייה בפלורידה ועוברת לניו יורק כדי להתגורר עם בתה ונכדה. כשהיא מתמודדת עם תחושת בדידות וניתוק בתוך משפחתה העסוקה, היא נקלעת לסיטואציה חברתית מפתיעה שמובילה אותה למפגש עם עיתונאית צעירה. המפגש הזה מניע מסע רגשי בלתי צפוי, שמעמיד את אלינור מול הזיכרונות שלה, הקשרים המשפחתיים שלה והניסיונות שלה למצוא משמעות חדשה בחיים בגיל המופלג הזה.

מעבר לסיפור המרגש, אי אפשר שלא להחמיא לעבודה הטכנית כאן, הצילום וההפקה פשוט מעולים.
הסרט נראה נהדר, עם בחירות ויזואליות שתומכות באווירה האינטימית של העלילה מבלי להשתלט עליה. הכל מרגיש מאוד מהוקצע ואיכותי, מה שנותן לדרמה הזו תחושה של הפקה מושקעת מאוד.

מה שבעיקר החזיק אותי זה המשחק של ג'ון סקוויב בתפקיד הראשי, עשתה לי את הסרט. היא מביאה המון אופי, רגישות וגם הומור לדמות של אישה מבוגרת שמנסה למצוא את המקום שלה בעולם מחדש בתקופה מורכבת בחיים. הסרט אולי לא "בועט" כמו דרמות כבדות אחרות, אבל הוא נותן מבט מאוד יפה ומכבד על התמודדות עם אובדן ועל הקשרים שאנחנו יוצרים בחיים, גם במקומות הכי לא צפויים.
סרט קטן, עדין ומאוד נוגע ללב בהחלט צפייה מוצלחת.
@Kondo10 תודה על ההמלצה

7.5/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #27412 

Uncharted

סרט הרפתקאות וחיפוש אוצרות סוג של אינדיאנה ג'ונס לעניים

אבל ממש לעניים, לא בגלל שאין לסרט תקציב הגון ולא בגלל שאין שחקנים טובים אבל התסריט הוא בנאלי לחלוטין לא מצריך מחשבה כל שהיא וגורם לצופה לזוז באי נוחות בכיסא. כמעט ואין עניין בהתפתחות העלילה ואין שום הפתעות שלא נראות מקילומטרים

הרעיון לא רע הביצוע לטעמי גרוע, יש אפקטים לא רעים במהלך הסרט שארך כמעט שעתיים (שוב ארוך מידי)

אז אפשר לתת לאפקטים, במיוחד לקטע הסיום של הסרט ציון טוב. אבל כסרט אי אפשר לתת לו ציון יותר מנכשל

לאחר הסיום הרשמי של הסרט יש עוד קטע של כמה דקות שמכין את הקרקע לסרט המשך, לא נראה לי שאבזבז את זמני לצפות בו לכשיגיע (אלא אם כן יתנו פה ציונים טובים)

תכלס שווה לצפות בקטעי האקשן אבל לא שווה לצפות בסרט
5/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #27413 

Ready or Not 2: Here I Come (2026)

לאחר ששרדה משחק קטלני ואכזרי, גרייס נפגשת עם אחותה פיית' בבית חולים וחושבת שהכול מאחוריה, מסתבר שיש ארבעה משפחות חזקות
שלא מניחות לה ומאלצות אותה להשתתף שוב במשחק על כס מלכות רב עוצמה.

חלק שני למותחן אימה קומי לאחר חלק ראשון Ready or Not סביר. הפעם הלכו על יותר סלאשר עם סצנות אלימות לזעזע את הצופה מה שלא הרשים במיוחד. Samara Weaving ממשיכה להוביל את הסרט עם משחק טוב בהחלט, התוספת של Shawn Hatosy מצוינת (שחקן טוב).
למרות שהעלילה די ממוחזרת ואפשר לנחש פחות או יותר איך תיגמר, הביצוע טוב ודי משעשע לפרקים למרות שימוש מוגזם באלימות.
טוב יותר מחלק ראשון ומקווה שהסאגה לא תמשיך לעוד סרט.

6.4/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27414 

Reckless (2026)

בחור צעיר שחי חיים פזיזים וחסרי גבולות מוצא את עצמו מסובך עד מעל הראש בעולם התחתון לאחר סדרת החלטות שגויות. כעת, כשהוא נלחם על חייו, הוא מגלה שהמחיר של הטעויות שלו גבוה משחשב ושיש דרכים שפשוט אין מהן חזרה.

משחק טוב של סקוט אדקינס, מזכיר קצת את ראיין ריינולדס.
הצילום עשוי היטב ומצליח להכניס אותך לאווירה המתוחה של הדמות הראשית, מה שגורם לך להרגיש את הלחץ שלו לאורך הדרך.
בסך הכל, מדובר בצפייה כיפית וקולחת.

6/10

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #27415 

Ben-Hur (1959)

הקלאסיקה הידועה מ-1959, פעם ראשונה שאני צופה בה, בלי כמעט ידע לקראת מה אני בא.

הסרט שווה את ה-11 אוסקרים שהוא קיבל, בענק.
האיכות הטכנית בלתי רגילה, בלתי נתפס שזה סרט שהושק בשלהי שנות ה-50. (הסאונד, הצילום, התלבושות, התפאורה ושאר סופרלטיבים)
המשחק של כל השחקנים פשוט נהדר
ה-סצנה של הסרט עולה כמעט על כל סצנת מרדף/אקשן שאני מכיר, ישבתי עם אדרנלין לאורך כל הסצנה כמו שלא זכור לי הרבה מאוד זמן.

9/10 (ונקודה ירדה כי הוא ארוך, ארוך מאוד)
אין ספק שהוא נכנס לרשימת הסרטים הגדולים האישית שלי

דגש לצופים:
אני צפיתי בגרסת הבלוריי 4K+TRUEHD שהושקה לפני כמה חודשים. איכות השחזור של הוידאו והאודיו היא לא פחות ממדהימה, הסרט פשוט לא מרגיש ישן.
השוואתי את הגרסה הזו לגרסאות בלוריי קודמות 1080P+DTS-HD וההבדל הוא תהומי באיכות (בעיקר הסאונד שבגרסאות הקודמות מרגיש פשוט ישן, ובגירסה החדשה הוא עם נפח, עומק, חדות)

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #27416 

Project Hail Mary

אחרי ההייפ שהסרט קיבל הלכתי לראות בקולנוע (לפני כמה שבועות, רק עכשיו מעלה ביקורת)
איזו אכזבה.
אם היו מקצרים שעה מהסרט הוא יכל להיות לא רע בכלל.

ממליץ לוותר.
4.5/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #27417 

אני אוהב את הדמות של ג'ק ראיין וראיתי את כמעט כל הסרטים שמבוססים על הדמות הזו (הריסון פורד גילם כמה) אז שמחתי לראות שיש עוד סרט

אז ככה, הסיפור מאוד מסובך עם המון קונספירציות של המון אנשים. אני לא הצלחתי לעקוב אחרי מי נגד מי ולמה אז שמתי את יהבי בג'ק והחלטתי שהוא הטוב ומי שהולך איתו אני בעד ומי שנגדו אני נגד

זה עבד טוב מאוד וקיבלתי סרט מלא אקשן, יריות, מכות, מטוסים, הליקופטרים, סירות, כמות מכובדת של הרגים וקרב מסיים מאוד מושקע ומאוד מהנה

לא ממש התכוונתי אבל באוטומט המוח עבר למוד של סטנדבי והאינסטינקטים החייתיים שלי יצאו למסע של הנאה מהאקשן ומהנופים הערוניים היפים שבסרט

בסוף הטובים מנצחים עם כמה קורבנות שגורמים לרעים להיות ממש רעים

תכלס נהניתי
6.8/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #27418 

Over Your Dead Body (2026)

קומדיית טעויות על זוג (במבט ראשון נראים כמו אבא ובת) שמתכננים כל אחד לחוד להרוג את בן הזג, כל אחד מסיבותיו הוא

התכניות עולות על שרטון ולא יוצאות לפועל לאף אחד מבני הזוג

בנוסף מצטרפים לבלאגן עוד משתתפים לא צפויים שגורמים לבלאגן להיות מוגזם ולא מציאותי (כאילו שאר ההתרחשויות בסרט היו מציאותיות)

הליהוק המשחק האפקטים והסאונד טובים מצד אחד, מצד שני הסרט עמוס מידי בטוויסטים שלקראת הסוף זה כבר נהיה מעיק

אבל הצפייה בסך הכול מהנה יש קטעים קומיים ויש קטעי אקשן קטעים גרפיים ומעט קטעים כחלחלים שלא חורגים מגבול הטעם הטוב

אפשר לראות בסרט גם צד של ציק פליק אבל סך הכול סרט שווה לצפייה

אני נהניתי
7/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #27419 

Lee Cronin's The Mummy (2026)

משפחה מקבלת טלפון כי הבת שלהם נמצאה לאחר שהיא נחטפה לפני 8 שנים. המשפחה מכניסה אותה הביתה, אך מגלה כי הם הכניסו הביתה משהו נוסף וקטלני.

לא לחשוב שיש כאן איזה שהוא קשר לסדרת המומיה מלפני 25 שנה, זהו סרט אימה פסיכולוגי אפל ומטריד במיוחד. אומנם מדובר בסרט ארוך, אבל הוא הצליח להשאיר אותי מכווץ לגמרי על הספה. למרות שלעיתים קרובות די ברור מה הולכת להיות הסצנה הבאה, הביצוע הקולנועי והוויזואלי פשוט מצוין ומפצה על כך לחלוטין. אין כאן שימוש בטריק הזול של שימוש בקול פתאומי על מנת להפחיד ובמקום זה יש בנייה של סצנות מאיימות ומורטות עצבים באמת: החל מחיתוך הציפורניים הפשוט שמשתבש בצורה מעוררת חלחלה, דרך המוות המזעזע והגרפי של הסבתא, כל מה שהתנהל במהלך ביקור התנחומים אצל המשפחה ועד לסצנת ההליכה המצמררת על התקרה. הכל אולי צפוי, אבל שווה לגמרי את הזמן. הסרט כל כך מותח, שלא תעיזו בכלל לנקר לרגע למרות שהוא 130 דקות.
7.8/10

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #27420 

נתתי צ'אנס לסרט כי לא צפיתי בסדרה ואמרתי אולי זה היה פספוס ויהיה לי כמה עונות לבינג'.

בעיניי ג'ון קרסינסקי לא מחזיק מים בתור גיבור סרטי פעולה והסיפור מאוד גנרי, ממש משימה בלתי אפשרית לעניים, אפילו לא הצלחתי להחזיק ער לאורך הצפיה.

5 מתוך 10

Violent Ends

בחור שגר בדרום הישן של ארה"ב נשאב לתוך מורשת הפשע של משפחתו המורחבת בעל כורחו.

לא מקורי אבל עשוי טוב לסוגו.

6.5 מתוך 10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”