מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
Goodfellas
יותר מכל סרטי הגנגסטרים של שנות השמונים והתשעים, מסמן סרטו של סקורסזה את תחייתו של הז'אנר. אמנם הוא מגמד את המיתוסים הקשורים בעולם המאפיה, ומתבל את סרטו באירוניה והומור, אבל הסרט בכל זאת מכיל את מרבית מרכיבי הז'אנר הקלאסיים. הסרט מבוסס על סיפורו האמיתי של הנרי היל, גנגסטר שהפך לעד מדינה. הסיפור עובד לספר ולתסריט ע"י ניקולס פילג'י, שמכיר את העולם הזה מ"בפנים". סרטו האפי ביותר של סקורסזה, נעזר בקריינות כפולה (של הגיבור ושל אשתו) שמעניקה לסיפור כולו זווית ראיה אישית וחמה. מבצע צילומי מדהים של מיכאל בלהאוס ואוסקר משנה ראוי לג'ו פשי.
תענוג אמיתי, לאחרונה הרבה סרטים קלאסיים מקבלים שיחרורים ב HD מה שממלא לי את זמן הצפייה בנוסטלגיות איכותיות במלוא מובן המילה, ויזואלית וסינמטית. סרטים כאלו מוכיחים שוב שסקרוסזה בהחלט יודע מה הוא עושה (לכל מי שטען שלא בוחרים סרט לפי במאי - הנה הוכחה אחת מיני רבות לטעות שבטיעון הנ"ל) ושסרט טוב באמת לא "מזדקן". קצת היה לי מוזר לראות שוב את ג'ו פאשי ודה נירו אחד ליד השני בתפקידים שונים אחרי שלפני זמן קצר ראיתי אותם יחד בסרט השור הזועם.
מומלץ בחום
9/10
יותר מכל סרטי הגנגסטרים של שנות השמונים והתשעים, מסמן סרטו של סקורסזה את תחייתו של הז'אנר. אמנם הוא מגמד את המיתוסים הקשורים בעולם המאפיה, ומתבל את סרטו באירוניה והומור, אבל הסרט בכל זאת מכיל את מרבית מרכיבי הז'אנר הקלאסיים. הסרט מבוסס על סיפורו האמיתי של הנרי היל, גנגסטר שהפך לעד מדינה. הסיפור עובד לספר ולתסריט ע"י ניקולס פילג'י, שמכיר את העולם הזה מ"בפנים". סרטו האפי ביותר של סקורסזה, נעזר בקריינות כפולה (של הגיבור ושל אשתו) שמעניקה לסיפור כולו זווית ראיה אישית וחמה. מבצע צילומי מדהים של מיכאל בלהאוס ואוסקר משנה ראוי לג'ו פשי.
תענוג אמיתי, לאחרונה הרבה סרטים קלאסיים מקבלים שיחרורים ב HD מה שממלא לי את זמן הצפייה בנוסטלגיות איכותיות במלוא מובן המילה, ויזואלית וסינמטית. סרטים כאלו מוכיחים שוב שסקרוסזה בהחלט יודע מה הוא עושה (לכל מי שטען שלא בוחרים סרט לפי במאי - הנה הוכחה אחת מיני רבות לטעות שבטיעון הנ"ל) ושסרט טוב באמת לא "מזדקן". קצת היה לי מוזר לראות שוב את ג'ו פאשי ודה נירו אחד ליד השני בתפקידים שונים אחרי שלפני זמן קצר ראיתי אותם יחד בסרט השור הזועם.
מומלץ בחום
9/10
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 11/04/2009 2:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Moonraker
מעבורת חלל נגנבת בדרכה ללונדון ו M שולחת את ג'יימס בונד להתנצל בפני דראקס שהמעבורת היתה שייכת לו, בזמן נסיעתו היו מספר ניסויי התנקשות בחייו של ג'יימס והוא מתחיל להבין שדראקס הוא החשוד המיידי בפרשה, ג'יימס מגלה תוכנית מטורפת של דראקס על נשק אימתני בחלל שמטרתו להרוס את אוכלוסיית העולם כדי שדראקס יוכל לאכלס מחדש את העולם בדמותו, רדיפתו של בונד אחרי דראקס מביאים אותו עד תחנת החלל של דראקס על הירח.
ההוכחה הניצחת שלא כל סרט קלאסי חייבים לראות שוב ב HD ושלא כל סרט שיש עליו חותמת "007" הוא סרט איכותי. רב הסרט הייתי משועשע מכמה מטופש (אבל בצורה חביבה) וקלישאתי הסרט הזה. חלק מהסרט היה נראה שגלשו לפארודיה על הז'אנר בצורה מודעת (או שלא). רוג'ר מור בתור בונד סביר, הענק הרוסי בתור JAW, הרשע האולטימטיבי שמסרב למות, והרבה בחורות בתפקידים שהיום היו גורמים כיום לתנועה הפמינסטית לשרוף את האולמות בהם היה מוקרן הסרט. סה"כ סרט חביב מינוס שהעביר את הזמן.
6.5/10
מעבורת חלל נגנבת בדרכה ללונדון ו M שולחת את ג'יימס בונד להתנצל בפני דראקס שהמעבורת היתה שייכת לו, בזמן נסיעתו היו מספר ניסויי התנקשות בחייו של ג'יימס והוא מתחיל להבין שדראקס הוא החשוד המיידי בפרשה, ג'יימס מגלה תוכנית מטורפת של דראקס על נשק אימתני בחלל שמטרתו להרוס את אוכלוסיית העולם כדי שדראקס יוכל לאכלס מחדש את העולם בדמותו, רדיפתו של בונד אחרי דראקס מביאים אותו עד תחנת החלל של דראקס על הירח.
ההוכחה הניצחת שלא כל סרט קלאסי חייבים לראות שוב ב HD ושלא כל סרט שיש עליו חותמת "007" הוא סרט איכותי. רב הסרט הייתי משועשע מכמה מטופש (אבל בצורה חביבה) וקלישאתי הסרט הזה. חלק מהסרט היה נראה שגלשו לפארודיה על הז'אנר בצורה מודעת (או שלא). רוג'ר מור בתור בונד סביר, הענק הרוסי בתור JAW, הרשע האולטימטיבי שמסרב למות, והרבה בחורות בתפקידים שהיום היו גורמים כיום לתנועה הפמינסטית לשרוף את האולמות בהם היה מוקרן הסרט. סה"כ סרט חביב מינוס שהעביר את הזמן.
6.5/10
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
לדעתי moonraker הוא הבונד הגרוע ביותר בכל הזמנים... הבדיחות שם פשוט מבאסות.Huber כתב:Moonraker
6.5/10...
ובכלל, רוב סרטי רוג'ר מור לא כל כך מחזיקים היום, להבדיל מהבונדים האחרים
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

Cadillac Records, 2008,
סרט המספר את סיפורו של לאונרד צ'ס, הבעלים והמייסד של צ'ס רקורדס ומי שעמד מאחורי מאדי ווטרס, ליטל וולטר, האולינ וולף, צ'ק בארי ועוד.
הסרט מלוהק עם שחקנים טובים: ג'פרי רייט, אדריאן ברודי, ביונסה נולס ואחרים וכן במוסיקה משובחה, אבל הוא לא מצליח להתרומם אל מעבר ל"נחמד".
הדרמה לא באמת דרמה, המתח לא מתח ועושה רושם שכל הסרט הזה נעשה כדי שסוני תוכל למכור קצת תקליטים.
אני אוהב את המוסיקה אז היה נחמד לשמוע אותה עם קצת תמונות רצות על המסך, אבל מעבר לזה הסרט לא שווה צפייה.
סרט המספר את סיפורו של לאונרד צ'ס, הבעלים והמייסד של צ'ס רקורדס ומי שעמד מאחורי מאדי ווטרס, ליטל וולטר, האולינ וולף, צ'ק בארי ועוד.
הסרט מלוהק עם שחקנים טובים: ג'פרי רייט, אדריאן ברודי, ביונסה נולס ואחרים וכן במוסיקה משובחה, אבל הוא לא מצליח להתרומם אל מעבר ל"נחמד".
הדרמה לא באמת דרמה, המתח לא מתח ועושה רושם שכל הסרט הזה נעשה כדי שסוני תוכל למכור קצת תקליטים.
אני אוהב את המוסיקה אז היה נחמד לשמוע אותה עם קצת תמונות רצות על המסך, אבל מעבר לזה הסרט לא שווה צפייה.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
Into the Wild
ראיתי את הסרט בשני חלקים כי לא הצלחתי לראות אותו עד הסוף בפעמיים הקודמות שניסיתי.
ללא ספק אחד הסרטים החזקים והמרגשים שיצא לי לראות. פשוט שובר את הלב.
המוזיקה של אדי וודר נפלאה והנופים של אלסקה עוצרים את הנשימה.
אמיל הירש מגלם בצורה מושלמת את הדמות הראשית ואני תוהה למה הוא לא היה מועמד לאוסקר לפני שנתיים על תפקידו.
סרט לא קל לצפיה ועל כן: 9/10
Happiness only real when shared
ראיתי את הסרט בשני חלקים כי לא הצלחתי לראות אותו עד הסוף בפעמיים הקודמות שניסיתי.
ללא ספק אחד הסרטים החזקים והמרגשים שיצא לי לראות. פשוט שובר את הלב.
המוזיקה של אדי וודר נפלאה והנופים של אלסקה עוצרים את הנשימה.
אמיל הירש מגלם בצורה מושלמת את הדמות הראשית ואני תוהה למה הוא לא היה מועמד לאוסקר לפני שנתיים על תפקידו.
סרט לא קל לצפיה ועל כן: 9/10
Happiness only real when shared
Need more cowbell
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
כנרה פספסתי...ziv_r כתב:OferL,
כתבתי על Martyrs לפני מספר דפים. כשאני חושב על זה, כנראה הייתי נדיב מידי....
בכל מקרה הזוועות האלו מקובלות היום בסרטי אימה?
לגבי הסוף כנראה צריך להיות קתולים כדי להבין אותו....
Enjoy the Silence
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
Slumdog Millionaire
נער צעיר מגיע לתוכנית "מי רוצה להיות מיליונר" ומצליח לגרוף את כל הקופה. הסיפור נע בין משחק הטלויזיה למאורעות מהעבר אשר קשורים לשאלות ועוזרים לנו להבין כיצד הוא יודע את התשובות.
נדמה שזה אחד הסרטים הכי מדוברים השנה - אם זה בצדק או לא, תשפטו בעצמכם, הסרט בהחלט שווה שעתיים מזמנכם. פסקול DTS-HD Master Audio כמובן.
8/10
נער צעיר מגיע לתוכנית "מי רוצה להיות מיליונר" ומצליח לגרוף את כל הקופה. הסיפור נע בין משחק הטלויזיה למאורעות מהעבר אשר קשורים לשאלות ועוזרים לנו להבין כיצד הוא יודע את התשובות.
נדמה שזה אחד הסרטים הכי מדוברים השנה - אם זה בצדק או לא, תשפטו בעצמכם, הסרט בהחלט שווה שעתיים מזמנכם. פסקול DTS-HD Master Audio כמובן.
8/10
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
מצטרף להמלצהziv_r כתב:Slumdog Millionaire
8/10...
לגבי הפסקול לא יודע
שמעתי ב DD ונשמע לא רע
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
tropic thunder
הצגה יומית מצוינת
פארודיה עם עליות וירידות
לא החלטתי ממה יש יותר
אהבתי את טום קרוז...
כשהוא לא רציני הוא משחק יותר טוב
הצגה יומית מצוינת
פארודיה עם עליות וירידות
לא החלטתי ממה יש יותר
אהבתי את טום קרוז...
כשהוא לא רציני הוא משחק יותר טוב
העם דורש..... כל מיני דברים
- varon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2638
לחובבי סרטי האימה
נתקלתי בפסטיבל ושמו After Dark Horrorfest
http://www.horrorfestonline.com
שנערך כבר 3 שנים ברציפות.
בפסטיבל האחרון אפשר למצוא סרטים מוכרים כמו אפקט הפרפר 3,
והסרטים כמו Broken שבו בתפקיד הראשי אפשר לראות את Lena Headey
(300, הסדרה Terminator) שלי אישית לא נמאס לראות אותה
עכשיו רק צריך למצוא זמן לצפות בהם
עכשיו רק צריך למצוא זמן לצפות בהם
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
לחלוטין גנב את ההצגה מרוברט דאוני ג'וניורsam22 כתב:tropic thunder
הצגה יומית מצוינת
פארודיה עם עליות וירידות
לא החלטתי ממה יש יותר
אהבתי את טום קרוז...
כשהוא לא רציני הוא משחק יותר טוב...
Need more cowbell
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
Surfer Dude
סרט של מתיו מקונהיי, על גולש...
בזה אפשר לתמצת את הסרט - שום דבר מעבר לזה...
סרט מטופש ברמות על!!! קיבל 4.7 ב IMDB - וגם זה לדעתי יותר מידיי.
מומלץ לא לצפות... אפילו לא לגולשים....
בזה אפשר לתמצת את הסרט - שום דבר מעבר לזה...
סרט מטופש ברמות על!!! קיבל 4.7 ב IMDB - וגם זה לדעתי יותר מידיי.
מומלץ לא לצפות... אפילו לא לגולשים....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Inkheart
סרט פנטזיה לכל המשפחה. אם לא מצפים ליותר מידיי מקבלים סרט חביב שמעביר את הזמן, לא סרט שיחרט בזיכרון ולא סרט חובה אבל לא סרט רע בכלל. נופים מרהיבים, יצורים שיוצאים מסיפורי האגדות ובריינדון פרייז'ר שאצלי מתקשר מיידית לסירטי פנטזיה. מי שראה את טרילוגיית שר הטבעות יזהה מייד את הדמות של הנבל הראשי.
7/10
סרט פנטזיה לכל המשפחה. אם לא מצפים ליותר מידיי מקבלים סרט חביב שמעביר את הזמן, לא סרט שיחרט בזיכרון ולא סרט חובה אבל לא סרט רע בכלל. נופים מרהיבים, יצורים שיוצאים מסיפורי האגדות ובריינדון פרייז'ר שאצלי מתקשר מיידית לסירטי פנטזיה. מי שראה את טרילוגיית שר הטבעות יזהה מייד את הדמות של הנבל הראשי.
7/10
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
מהיר ועצבני 4,
ראשית אני חייב לציין שהסרט בהחלט היה הפתעה, ולטובה.
מדובר בסרט גדוש אקשן, הרבה יותר טוב מ3, שלדעתי היה סתם איזה המשך חסר תכלית, מה גם שאף אחד מהקאסט המקורי לא הופיע שם.
בקיצור, סצינות אקשן ומרדפים חסרי תקדים, סאונד מטורף, עלילה סבבה, חובה לחובבי הטרילוגיה, וגם כאלו שלא ראו בכלל מהיר ועצבני, אם יש כאלה
,מה גם שיש לנו ייצוג ישראלי (גל גדות) אבל זה ממש לא הסיבה ללכת ולראות את הסרט, אני נהנתי מאוד.
נצפה בקניון שבעת הכוכבים, אולם 1, סאונד DTS.
10\8 רוצו לראות,מומלץ בחום, ותכינו מקום על המדף, סצינות המרדפים הגדושות בהחלט יהוו קטעי הדגמה עבור סרטי BD, ופסקול לא דחוס.
ראשית אני חייב לציין שהסרט בהחלט היה הפתעה, ולטובה.
מדובר בסרט גדוש אקשן, הרבה יותר טוב מ3, שלדעתי היה סתם איזה המשך חסר תכלית, מה גם שאף אחד מהקאסט המקורי לא הופיע שם.
בקיצור, סצינות אקשן ומרדפים חסרי תקדים, סאונד מטורף, עלילה סבבה, חובה לחובבי הטרילוגיה, וגם כאלו שלא ראו בכלל מהיר ועצבני, אם יש כאלה
נצפה בקניון שבעת הכוכבים, אולם 1, סאונד DTS.
10\8 רוצו לראות,מומלץ בחום, ותכינו מקום על המדף, סצינות המרדפים הגדושות בהחלט יהוו קטעי הדגמה עבור סרטי BD, ופסקול לא דחוס.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

The Day the Earth Stood Still 2008
חידוש לסרט מ 1951 אותו לא ראיתי ולכן לא אתייחס למקור.
הסרט מספר על חייזר (קיאנו ריבס) שמגיע לכדור הארץ בכדי להזהיר מפני השמדת המין האנושי בעקבות הנזק שאנו עושים לכדור עצמו. מהלך התגובה של המין האנושי הוא אלים ובלתי מתחשב ולכן מתחיל תהליך ההשמדה. מומחית ביולוגית (ג'ניפר קונולי) עושה מעשה ומשחררת את החייזר. במהלך ההיכרות בניהם ובעקבות התפרצות בכי של בנה, משנה החייזר את דעתו ואנחנו מקבלים הזדמנות נוספות.
מזמן לא ראיתי כזאת ערימה של *** של שוורים על גבי מסך הטלוויזיה המהמם שלי
אני ממש אוהב סרטי אסונות ואני מאוד אוהב סרטי קיץ טפשיים. יש לי בדרך כלל אפס ציפיות מסרטים כאלה ואני פשוט נהנה מה"סיבוב". אבל הסרט הזה הוא פשוט קישקוש מעליב ובזבוז זמן. כל הדמויות, כולן!, מתנהגות בניגוד שלם למה שהן אמורות או מגישות. החייזר שאומר שהוא הגיע להשמיד את כדור הארץ מחפש כל הזמן תירוצים למה לא לעשות זאת, היועצת של הנשיא (קת'י בייטס) מתחילה כדמות ששום דבר לא מעניין אותה חוץ מגירוש החייזר נתקפת "נחמדות ייתר" בלי שום סיבה באמצע הסרט, החוקרת הביולוגית משחררת את החייזר בצעד חסר אחריות הנוגד את האישיות שהם מציגים. ג'ון קליז מופיע בתפקיד כל כך קצת שברור שערכו את הסצינות שלו כדי לקצר את הסרט. הילד הקטן מגיב באופן כל כך מוזר להתרחשויות של הסרט שלא ברור מי כתב אותו...
בקיצור... עזבו... לא שווה את המקום על הדיסק הקשיח
חידוש לסרט מ 1951 אותו לא ראיתי ולכן לא אתייחס למקור.
הסרט מספר על חייזר (קיאנו ריבס) שמגיע לכדור הארץ בכדי להזהיר מפני השמדת המין האנושי בעקבות הנזק שאנו עושים לכדור עצמו. מהלך התגובה של המין האנושי הוא אלים ובלתי מתחשב ולכן מתחיל תהליך ההשמדה. מומחית ביולוגית (ג'ניפר קונולי) עושה מעשה ומשחררת את החייזר. במהלך ההיכרות בניהם ובעקבות התפרצות בכי של בנה, משנה החייזר את דעתו ואנחנו מקבלים הזדמנות נוספות.
מזמן לא ראיתי כזאת ערימה של *** של שוורים על גבי מסך הטלוויזיה המהמם שלי
אני ממש אוהב סרטי אסונות ואני מאוד אוהב סרטי קיץ טפשיים. יש לי בדרך כלל אפס ציפיות מסרטים כאלה ואני פשוט נהנה מה"סיבוב". אבל הסרט הזה הוא פשוט קישקוש מעליב ובזבוז זמן. כל הדמויות, כולן!, מתנהגות בניגוד שלם למה שהן אמורות או מגישות. החייזר שאומר שהוא הגיע להשמיד את כדור הארץ מחפש כל הזמן תירוצים למה לא לעשות זאת, היועצת של הנשיא (קת'י בייטס) מתחילה כדמות ששום דבר לא מעניין אותה חוץ מגירוש החייזר נתקפת "נחמדות ייתר" בלי שום סיבה באמצע הסרט, החוקרת הביולוגית משחררת את החייזר בצעד חסר אחריות הנוגד את האישיות שהם מציגים. ג'ון קליז מופיע בתפקיד כל כך קצת שברור שערכו את הסצינות שלו כדי לקצר את הסרט. הילד הקטן מגיב באופן כל כך מוזר להתרחשויות של הסרט שלא ברור מי כתב אותו...
בקיצור... עזבו... לא שווה את המקום על הדיסק הקשיח
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Huber
-
- חבר במועדון HT

נדב, המקור הרבה יותר טוב - כתבתי על זה פה בעבר.
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
זיו, שים לב שרק בחמש הדקות האחרונות מסתבר סופית ש"הוא הצליח לגרוף את כל הקופה"ziv_r כתב:Slumdog Millionaire
8/10...
כך שעדיף היה להשמיט את המשפט הזה.
אמנם זה לא ספויילר ברמת "החשוד המיידי", אבל בכל זאת סוג של ספויילר.
אני אישית מאוד אהבתי את הסרט -הסיפור הצבעים ומוזיקת הרקע, וכבר ראיתי אותו פעמיים.
וציטוט משעשע (מהזכרון) מתוך בלייזר : "הסרט חושף את פניה המגוונות של הודו, הפנים המכוערות, הפנים המאוד מכוערות והפנים הכל כך מכוערות שלא תתקרבו לעולם להודו לעולם".
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
אחרי שהייתי בהודו בקיץ אני חייב לציין שהיא הרבה יותר גרועה ממה שרואים בסרט.
וגם הרבה יותר מגניבה וכיפית (אם נכנסים לראש ואם יודעים לאן ללכת ובמיוחד להתעלם מהג'יפה).
וגם הרבה יותר מגניבה וכיפית (אם נכנסים לראש ואם יודעים לאן ללכת ובמיוחד להתעלם מהג'יפה).
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
הם עושים יותר רעש ("רשימה שחורה", "נפסל לשידור" ושאר ירקות) מאיכות .varon כתב:לחובבי סרטי האימה
עכשיו רק צריך למצוא זמן לצפות בהם...
אבל חובבי האימה יהנו.