מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11479
נתן תודות: 1184 פעמים
קיבל תודות: 2407 פעמים

שליחה #27161 

Hamnet (2025)

במאה ה -16 מתפתח סיפור אהבה בין ויליאם שייקספיר העני לבין ואגנס הבת האפלה שאוהבת לטייל ביער עם עורב. הם מנהלים רומן לוהט בלונדון
המוביל לנישואין ומביאים לעולם שלושה ילדים. הבעל רודף אחרי קריירת התיאטרון הרחק מהבית, בזמן שהאישה מגדלת את הילדים לבד במסירות.
לאחר טרגדיה קשה מערכת היחסים שלהם תעמוד למבחן בצל האבל.

סרט דרמה עטור פרסים בבימויה הנהדר של Chloe Zhao מופק מרהיב עם לוקיישן מדהים ותלבושות שמעבירות את התקופה בצורה מרשימה.
אין ממש תיעוד היסטורי על חייו של ויליאם שייקספיר, אבל הוא נחשב לאחד מגדולי המשוררים האנגלים שהביא את יצירת המופת המלט.
Paul Mescal מגלם את שייקספיר בצורה מצוינת אבל מי שראויה לכל המחמאות היא Jessie Buckley בהופעה מדהימה שלא הותירה ספק
שהיא אחת השחקניות המוכשרות שיש כיום. חרף כל המחמאות שהסרט מקבל אני לא שותף להן, כי הסרט איטי מידי, העלילה לרוב משעממת
ודווקא בקטעים המלודרמטיים המרגשים בהחלט, הם לא קיבלו את העומק לה הם היו ראויים. סרט טוב בהחלט, אך נראה שהיה אפשר לקחת אותו
למקומות יותר סוחפים ומרגשים, בפרט שמדובר על טרגדיה ידועה.

7/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10043
נתן תודות: 554 פעמים
קיבל תודות: 576 פעמים

שליחה #27162 

I Swear

מגיל צעיר חי ג’ון דייווידסון עם תסמונת טורט, דבר שהקשה עליו להשתלב חברתית וגרם לו להרגיש שונה מהסביבה.
מאחר שרוב האנשים לא הכירו את המצב שלו, הוא נאלץ להתמודד לא רק עם התסמינים עצמם אלא גם עם חוסר הבנה מצד אחרים.

סרט מאוד רגשי, עם כתיבה מעולה ומשחק מצוין שמצליחים להעביר את הסיפור בצורה אמינה ונוגעת וגורמים לך להישאר מחובר לדמויות לאורך הסרט.
הוא לא מנסה להיות גדול מהחיים, אלא עובד דרך רגעים אנושיים.

השיר של Oasis בסוף לגמרי זרק אותי לסרט ״אפקט הפרפר״ והוסיף שכבה יפה של נוסטלגיה לסיום.

7.9/10
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #27163 

Song Sung Blue (2025)

מבוסס על סיפור אמיתי, המתרחש במילוואקי וויסקונסין בארצות הברית (Mid West)

זוג זמר וזמרת חובבים קשי יום (ספרית ומוסכניק) נפגשים במיקרה ומחליטים להרים מופע שהם קוראים לו אינפרפטציה של ניל דאימונד

הסרט מספר את סיפורם גם מהזוית המוזיקלית, גם מהזוית האירגונית של המופע וגם מהזוית האישית

הסרט משובץ בהרבה שירים של ניל דאימונד שמושרים בצורה מאוד מקצועית מהנה ויפה, אני מאוד אוהב את השירים שלו ורק המוזיקה שבסרט הצדיקה את הצפייה בו

אבל פרט למוזיקה מדובר בסרט טוב עם סיפור טוב משחק טוב ולא מלודרמטי מידי, יש שם דוגמה מוחשית שהברק כן מכה פעמיים באותו מקום

מעט ארוך, אבל לא ארוך מידי.

צפינו 5 גברים זקנים וכולם נהנו מאוד

אני ממליץ לזקנים! 😂
7.8/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46326
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5067 פעמים

שליחה #27164 

Mercy (2026)

בעולם בו הפשיעה יצאה משליטה, מוקם בית דין בראשות שופטת AI. על הדוכן בלש משטרתי שצריך להוכיח את חפותו מרצח אשתו תוך 90 דקות, אחרת הוא יוצא להורג.

מותחן פסיכולוגי עם נגיעות של אקשן שמנסה להיות קצת יותר עמוק מהסרטים הנפוצים בז'אנר. Chris Pratt עושה כאן עבודה טובה בתפקיד קצת יותר רציני ממה שאנחנו רגילים לראות ממנו. הקצב של הסרט מצוין והוא הצליח להחזיק אותי לאורך כל הדרך בלי להרגיש שהוא נמרח.
7.6/10

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6602
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #27165 

במילה אחת ואו !!!! תודה רבה לכל מי שהמליץ על סרט המופת הזה. אין הרבה מה להוסיף על העלילה. משחק מדהים של רוברט אראמאיו (אדווארד סטארק מ GOT). חייב לציין גם את המשחק המרגש של מקסין פיק בתור אימו המאמצת של ג'ון ופיטר מולאן בתור הבוס.
מוזיקה נהדרת לכל אורך הסרט עם שיר סיום נהדר של אואזיס (שזכיתי לראות לפני מספר חודשים באדינבורו)

9/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5373 פעמים

שליחה #27166 

Becoming Led Zeppelin

איך הלהקה התחילה ומה היו העקרונות שלה מתחילת הדרך ועד שהם באמת הצליחו.

8/10

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #27167 

Hamnet (2025)
תקציר: הסרט המנט מתאר עלילה בדיוניות על חייהם של ויליאם שייקספיר ואשתו אגנס.

ביקורת:
הציון הגבוה ב iMdb נטע בי ציפיות גבוהות.
בפועל הסרט בינוני בעיניי. שעתיים שנמרחו בצורה מוגזמת בלי להגיד הרבה.
אין לי בעיה עם קטעים מהורהרים בסרטים בעיתוי הנכון אבל לא כשיטה למשוך את הסרט עוד ועוד.

מלבד הסצנה האחרונה (שהייתה באמת טובה מאוד) אין שום משמעות לעובדה שמדובר בשייקספיר. כלום.
יש לי עוד ביקורת אבל חבל להאריך במילים.
סיכום: חצי שעה ראשונה: ציון 7, השעה אחריה ציון 4.5 והחצי שעה אחרונה ציון 8.

ציון: 6/10
hamnet

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #27168 

Roofman (2025)

בחור יוצא צבע לא מוצא דרך לפרנס את משפחתו והופך לגנב שמרוקן את הכספים של סניפי מקדונלד'ס על ידי קידוח דרך גגותיהם.
לאחר שהוא נאסר הוא בורח מבית הכלא ומסתתר בחנות טויס אר אס ומתכננן את הבריחה. בחורה צעירה שעובדת במקום משנה את כל תוכניותיו.

מותחן קומי ביוגרפי מבוססת על סיפור חייו האמיתיים של ג'פרי מנצ'סטר. ראשית כל הסרט לא מצחיק בכלל למרות ניסיון מאולץ להיות משעשע.
Channing Tatum בתפקיד הראשי מגלם דמות טובה, ביחד עם Kirsten Dunst הם מהווים את צמד מעניין. כמה הופעות קצרות של שחקנים
טובים, Peter Dinklage, Juno Temple שהם סתם קישוט שלא משפיע או מוסיף עומק לסרט. סרט ארוך מידי, איטי ולא ממש מרתק עם רומנטיקה
קיטשית. אומנם יש כאן סיפור שהתרחש בשנת 1998, שאמור להיות מותחן קולח ומהנה, וזה לא ממש קורה. בתור אחד שמזיל דמעות בסרטים מרגשים בלי בושה, ממש לא התרגשתי מהסרט ולו פעם אחת, גם לא מהדמעות שזלגו מצ'נינג טייטום ללא סוף - וזה בעצם כל הסיפור.

6.3/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27169 

The Life of David Gale

דייוויד גייל, פעיל בולט נגד עונש המוות, מוצא את עצמו באופן אירוני דווקא בצד השני ונידון למוות באשמת אונס ורצח של קולגה שהייתה שותפה למאבק שלו.
כשנותרו לו רק ימים ספורים לפני ההוצאה להורג, הוא מסכים להעניק ראיון בלעדי לעיתונאית ביטסי בלום.
במהלך התחקיר היא מגלה שהמקרה מורכב הרבה יותר ממה שנראה בתחילה ושייתכן שחייו תלויים ביכולתה לפענח את האמת בזמן.
במרוץ נגד השעון, היא מנסה לחבר את כל החלקים לפני שיהיה מאוחר מדי.

סרט חזק מאוד ומעורר מחשבה, שמצליח לשלב מתח עם נושא מוסרי מורכב בצורה חכמה.
העלילה בנויה טוב ומחזיקה עניין לאורך כל הדרך, במיוחד ככל שמתקרבים לסיום והדברים מתחילים להתחבר.
המשחק מצוין, במיוחד של קווין ספייסי, שמצליח להעביר דמות מורכבת עם הרבה עומק.
סרט מותח עם טוויסט בסוף שמוסיף עוד שכבה לסיפור וגורם לך לחשוב עליו מחדש.

8/10
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27170 

The Blind

הרבה לפני שפיל רוברטסון הפך לכוכב ריאליטי, החיים שלו היו רחוקים מלהיות מושלמים.
הוא ניסה לבנות זוגיות ומשפחה, אבל בעיות אישיות ומשברים איימו להרוס את הכול.
הסיפור (האמיתי) מתאר את הדרך הלא פשוטה שעבר ואת האירועים שהניחו את היסודות למה שהפך בהמשך למורשת משפחתית מצליחה.
בסך הכול נהניתי מהסרט, במיוחד מהסיפור האישי והדרך שהוא מנסה להציג תהליך של נפילה והתאוששות.
מהצד השני, הרגשתי שהיה אפשר להדק יותר את המשחק בכל מה שקשור למשבר שלו.
הצילום מעולה והאווירה מרגישה אותנטית, מהלוקיישנים ועד העיצוב. בהחלט מוסיף לחוויה הכללית של הסרט.

6.5/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5373 פעמים

שליחה #27171 

One of them days

סרט בלקספלוייטיישן של 2025 - שתי שותפות דירה קשות יום מנסות לא להשאר מהדירה שלהם אחרי שחבר של אחד מהם גונב להם את שכר הדירה. חתרני וחביב מאוד. נהננו.

8/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #27172 

The Hand That Rocks the Cradle (2025)

אם לילדים קטנים ואשת עסקים שוכרת אומנת לשמור על ילדיה ומגלה שהעוזרת היא לא בדיוק כמו שהיא נראית, כי לה עבר אפל שיכול לפגוע בהם.

מותחן אימה ריימק לסרט משנת 1992 לא ממש מצליח להבריק היות ואין פיתוח של הדמויות והמשחק לא מרשים. Maika Monroe עוד עושה מאמץ
לתת לסרט מעט עניין, אך העלילה מסורבלת, לא מותחת, סצנות לא אמינות, ודווקא קטעים מחרידים שהיו אמורים לתת לסרט דחיפה למקומות אפלים
לא היו משכנעים. אומנם גם הראשון לא היה שיא היצירה, אך היה בו משהו אפל ומותח שמיצב אותו בתור מותחן פסיכולוגי מרתק. נחמד.

6.7/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46326
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5067 פעמים

שליחה #27173 

I Swear (2025)

סיפורו המרגש של ג'ון דיווידסון, המתמודד מגיל צעיר עם תסמונת טורט בסביבה חסרת מודעות ועובר מסע של קבלה עצמית בעזרת תמיכה חברתית.

הסרט מאזן בכישרון בין הומור מצבי לקושי חברתי עמוק ונמנע מדידקטיות לטובת גישה חומלת המציגה את הטורט כביטוי אנושי מורכב. סיפור מעורר השראה על ניצחון אישי שהפך לשליחות ציבורית. כן ירבו סרטים כאלו.
8.6/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #27174 

Springsteen: Deliver Me from Nowhere

סרט המספר את מסע הייסורים של ברוס ליצירת האלבום "נברסקה" בשנת 1982

הסרט מתמודד עם הנפש המיוסרת משהו של ברוס בזמן שהוא כותב את האלבום ואת ההתעקשות שלו לקבל תקליט שהוא העתק של ההקלטה על קלטת שהוא הקליט בבית

הסרט מתמודד עם ברוס הילד והזיכרונות שלו על היחסים עם האב הלא קל

וכל זה מלווה בשירים של ברוס מהאלבום המדובר ומאלבומים אחרים

הסרט מנסה להיות נאמן למציאות במידת האפשר ומעביר את האמן ואת הנפש שלו לצופה בצורה מאוד אמיתית ומרגשה

הליהוק והמשחק משובחים השירים מאוד מהנים והסרט כולו נתן לי מבט חדש על ברוס, זמר שאני אוהב ומעריך, ועכשיו אפילו יותר

מומלץ מאוד
7.5/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27175 

If I Had Legs I'd Kick You

הסרט עוקב אחרי לינדה (רוז ביירן), אמא מהפרברים שנמצאת על סף התמוטטות עצבים.
החיים ה"מושלמים" שלה הופכים לסיוט פסיכולוגי כשהיא מנסה לתמרן בין המשפחה שלה לבין הטירוף שמתחולל אצלה בראש.
זה לא סרט, זו חפירה: מרגיש כמו התקף חרדה של שעתיים.
במקום ליהנות מהקולנוע, אתה פשוט יוצא עם כאב ראש ומועקה.
אין פה טיפה של היגיון. זה מרגיש כאילו כתבו את התסריט תוך כדי תנועה או שסתם זרקו דברים למסך וקיוו שמשהו יידבק.
זה משעמם, נמרח ובשלב מסוים פשוט הפסקתי להבין מה הם רוצים מהחיים שלי אבל לפחות סיימתי את הסרט בתקווה אולי יש משהו בסוף.

1/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27176 

Americana

החיים של כמה אנשים בשולי החברה בעיירה קטנה בדרום דקוטה מסתבכים אחד עם השני כשחולצה נדירה וקדושה של בני שבט הלקוטה מגיעה לשוק השחור.
מהר מאוד האירוע הזה גורר שרשרת של עימותים אלימים ומשנה את החיים של כל המעורבים.
החלק הטוב: 4 שחקנים שאני אוהב בסרט אחד. צילום טוב שמוסיף לאופי המחוספס (מזכיר קצת פארגו).
החלק הפחות טוב: הקצב לא תמיד עובד והעלילה מרגישה קצת מפוזרת, כך שלא כל הפוטנציאל ממומש. בסך הכול זה סרט סביר.

6/10

Adigaforever
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #27177 

The Housemaid (2025)

סרט על אישה שלוקחת משרת עוזרת בית במשרה מלאה כשאין לה מושג לאיזה בית היא נכנסת אליו.

אנאעארף מה הסרט הזה בכלל רצה להיות? לא מותחן, לא אימה, לא פסיכולוגי, לא עלילה מי יודע מה, לא אקשן... אולי סרט סקס?
סרט פרווה מאוד שלא סגור בכלל על עצמו, מרגיש שהיו יכול לצמצם את הסרט לחצי שעה

5/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #27178 

I Swear (2025)

לאחר המלצות רבות על הסרט הזה ולאחר שהחבר Nba שלח לי תרגום שהוא הכין (תודה ענקית ל Nba) ישבתי לראות עם עוד 4 חברים את הסרט

אז ראשית אני הבנתי מהביקורות שמדובר בקומדיה, אז לדעתי הסרט עדיין מאוד מצחיק בקטעים מסויימים (אני דמעתי מצחוק בקטע המפגש במכונית) אבל לדעתי הסרט הוא דרמה (טובה מאוד) הרבה יותר מקומדיה

הסרט המבוסס על סיפור אמיתי מגולל התמודדות של ילד שמפתח את מחלת הטורט, מהרגע בו היא מופיעה ואף אחד לא מבין את המתרחש, דרך התמודדדות בגיל ההתבגרות, התעמרות של החברה בחריג והמוזר, דרך נתינה ואהבה שגורמת לגיבור הסרט לקחת תפנית מאוד משמעותית בחיים ולזכות לסוג של תהילה (רואים את זה בסצנה הראשונה של הסרט כך שזה לא ספויילר)

הסרט לא קצר אבל ממש לא מרגיש ארוך, הסיפור אנושי ומרגש וכאמור לעיתים מאוד מצחיק, הזמן רץ בלי לשים לב וההנאה הייתה של כולם

כמו כל קודמי אני מאוד ממליץ
8.8/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #27179 

Mercy (2026)

לטעמי סרט מתח טוב

בזמנים האחרונים היו סרטים שמציגים סיטואציה בממשק בין של כוחות על / רובוטים,מחשבים, AI לבין בני האדם דוגמאות הם Minority Report, Matrix ועכשיו MERCY שמציג בית משפט מהיר בהובלת שופטת AI שאמורה לתת גזר דין תוך 90 דקות של משפט כאשר כל האמצעים הטכנולוגיים עומדים לרשות הנאשם כדי להוכיח את חפותו

על פניו הרעיון נראה טוב אבל האם הוא באמת טוב וחף משגיאות/טעויות? הסרט הזה מתמודד עם השאלה הזו

תכלס בלש משטרתי עומד למשפט על רצח רעייתו עם המון עובדות שתומכות באשמתו. במשך 90 דקות הוא מנסה להראות שהוא חף מפשע

הרעיון מוצג יפה, הסרט מותח, אמנם לא חף מחורים בעלילה ובהגזמה ביכולות של הבלש אבל הסרט זורם יפה למשך כל אורכו וכמו בסרטים הקודמים הרעיון (הפעם של בית משפט מבוסס AI) עומד למבחן

אני נהניתי מהרעיון, מהביצוע ומהסרט

ממליץ לצפות
וממליץ לא להכנס לדקויות (לא לחפור)
8/10

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #27180 

Hamnet (2025)

לא אחזור על העלילה כי כבר נכתב פה מספיק.

צפיתי בסרט עם אשתי (ידעתי שהיא תאהב אותו) - אם הייתי צופה לבד כנראה שהייתי מוותר אחרי 20-30 דקות כי הסרט מאד שונה וייחודי ואני יכול להבין את מי שלא התחבר אליו אבל בסופו של דבר אני חושב שזו יצירה מצוינת - הצילום, הסאונד ובעיקר המשחק המדהים של שתי הדמויות הראשיות הופכות אותו לחווית צפיה מרגשת, גם אם לפעמים עצובה.

8.5

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”