חוקרים מקורבים לממשל בארצות הברית חושפים טיוח של 80 שנה של חיים תבונתיים שנפלו לידיהם והם מסתרים את המידע מעיני הציבור
כדי להיות המובילים בטכנולוגיה על ידי הנדסה הפוכה עם כלי שיט מעולמות אחרים שנפלו על כדור הארץ.
סרט תיעודי שממשיך את אותה מסורת, הרבה דיבורים על יצורים מהחלל, צילומים של חייזרים ועב"מים שלא מהעולם הזה, תמיד בתמונה לא ברורה.
אנשים שעבדו בכל מיני מקומות סודיים כולל במתקן צבאי סגור המשמש לפיתוח וניסוי כלי טיס צבאיים סודיים בנבדה (הייתי באזור לפני שנתיים)
כל זה מגובה מאנשי ממשל שטוענים שיש מידע שמסתירים מהציבור מסיבות כאלה או אחרות. אבל כמו בכל תוכנית דוקו בתחום המרתק הזה
אין שום הוכחות אמיתיים שאפשר להיתלות בהם. כלומר, ככל שאנחנו חוקרים יותר ומבינים עוד משהו באסטרופיזיקה, מסתבר בסופו של דבר
שאנחנו לא מבינים כלום כי אנחנו מסתמכים על פיזיקה מוכרת לנו, אבל יכול להיות שאי שם בחלל מתקיימים דברים שעדיין לא גילינו.
אחד הנושאים האהובים עלי, למרות שבשנים האחרונות איבדתי מעט עניין, לא כי זה לא מעניין, בהחלט כן - העניין שאין ממש התקדמות בנושא
או איזה צילום ברור שיוכיח אחרת. ברור שאין סיכוי שאנחנו לבד ביקום האין סופי הזה. הרי אם התפתחו כאן חיים, אין סיבה שלא יתקיימו בכדור אחר.
בכל זאת מדובר על מיליארדים של גלקסיות שכל אחת מכילה עוד כמה מיליארדי כוכבים ומערכות שמש זהות למה שקיים כאן, בגדלים אחרים.
בדרך כלל לאחר כל צפייה אני מגיע לאותה נקודה (מה שאני כבר יודע) אבל היה משהו אחד מעניין זאת האפשרות שהטכנולוגיה שלהם כל כך
מתקדמת במאות או אלפי שנים, שיש להם אפשרות לבנות חלליות שיכולות לצור סביבם הילה של אנרגיה שמטיסה אותם במהירויות בניגוד לפיזיקה המוכרת לנו לכן אין להם שובל שמשאירה כל חללית/מטוס, ולא ניתן לחשוף אותם דרך מכ"ם אלא רק במקרה שיש מטוס ליד שיכול לצלם (או
מהקרקע). יש גם טענה שזה יוצר צירי זמן שונים (בתורת היחסות: התארכות הזמן) מי שבתוך החללית, הזמן שלו יותר איטי מאשר בחוץ (מסובך
להבנה). בקיצור, כמו תמיד, יותר שאלות מתשובות.
6.1/10