מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

Splinter
זוג אשר יוצא לטיול בחיק הטבע, נופל לידיים של נמלט מהחוק. הם מגיעים לתחנת דלק ומגלים כי הם תחת התקפת וירוס מסוכן אשר משתלט על בעלי חיים ובני אדם וגורם להם לרצוח אחד את השני. הזוג משתף פעולה עם הנמלט ויחדיו הם מנסים להגן על חייהם.

סרט רדוד למדי, אין הרגשת מתח, האפקטים רעים, כאשר סוף סוף מציגים חולה בוירוס - הוא מוצג בצרה מטושטשת לגמרי, ממש גרוע.
5/10 (רק כי הייתה סצנה אחת שגרמה לי לקפוץ, אחרת היה מקבל ציון נמוך יותר).

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

tobenary
"רקוויים לחלום מעורפל, אבל הוא נמצא על הכונן! ואני אתפנה לראותו

לגבי האחרים, ראיתי ואהבתי מאוד!
אני חושב אולי לראות את קיל ביל 1 ו 2 שוב"

אצלי רקוויאם לחלום לוקח את כל האחרים בהליכה

avioren

באותו הנושא. אצלי היחס בין אלו שנהנו מאוד לאלו שלא התחברו היה שונה לגמרי. מתוך כמה עשרות חברים ששיכנעתי לראות ועוד עשרות אחרות שראו ללא שכנועי, הרוב המוחץ נהנו מאוד.

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

into the wild
9/10
ב-1992, כריסטופר מקנדלס (אמיל הירש), בן להורים עשירים (מרשה גיי הארדן, וויליאם הארט), מסיים את אוניברסיטת "איימורי" בהצטיינות בלימודים ובספורט. אך במקום לפתוח בקריירה רווחית ותועלתית, הוא בוחר לתרום את כל חסכונותיו לצדקה, להיפטר מכל רכושו, ולצאת למסע אל השממה הקפואה באלסקה. השחקן שון פן ("21 גרם", "דרכו של קרליטו") ביים וכתב את הסרט, ע"פ ספרו של ג'ון קרקאור.

אני ראיתי את הסרט ב-720P והייתי כך :o בחלק גדול מהסרט. פשוט נופים משגעים!
מעבר לנופים, מדובר בסרט מצוין. מרתק את הצופה לראות מה קורה. המעברים בזמן הם מוסיפים לאווירה של אי וודאות.
מומלץ!
9/10 ולא 10/10 מכיוון שהיו כמה קטעים שנמרחו לטעמי.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

ZeppeliN כתב:into the wild
9/10
ב-1992, כריסטופר מקנדלס (אמיל הירש), בן להורים עשירים (מרשה גיי הארדן, וויליאם הארט), מסיים את אוניברסיטת "איימורי" בהצטיינות בלימודים ובספורט. אך במקום לפתוח בקריירה רווחית ותועלתית, הוא בוחר לתרום את כל חסכונותיו לצדקה, להיפטר מכל רכושו, ולצאת למסע אל השממה הקפואה באלסקה. השחקן שון פן ("21 גרם", "דרכו של קרליטו") ביים וכתב את הסרט, ע"פ ספרו של ג'ון קרקאור.

מעבר לנופים, מדובר בסרט מצוין. מרתק את הצופה לראות מה קורה. המעברים בזמן הם מוסיפים לאווירה של אי וודאות.
מומלץ!
...
וואו, איך הכל עניין של טעם, הפסקתי את הסרט אחרי 30 דק', פשוט משעמם..
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740

שליחה

ip manסרט קונג פו מעולה.
סרט שמבוסס על סיפור אמיתי .
http://www.sratim.co.il/movies/view.aspx?id=65106

יש קרבות קונג פו ברמות הכי גבוהות.
סרט מפתיע. נהניתי מאד.
9\10

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

ZeppeliN כתב:into the wild
9/10

מומלץ!
...
נהנתי אבל לא עד כדי 9 מ 10. 7.5 מ 10 יהיה ציון הולם יותר לטעמי

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

niko כתב: וואו, איך הכל עניין של טעם, הפסקתי את הסרט אחרי 30 דק', פשוט משעמם..
...
בפעם הראשונה גם עצרתי את הסרט אחרי איזה 20 דקות, אבל לאחר המלצה נוספת ראיתי עד הסוף.
kingikra כתב: נהנתי אבל לא עד כדי 9 מ 10. 7.5 מ 10 יהיה ציון הולם יותר לטעמי
...
כן, האמת אני הייתי עדיין בשיגעון של הסרט כשרשמתי 9/10, בכל אופן לדעתי עדיין מגיע לסרט ציון 80-85.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

Things.We.Lost.In.The.Fire

סרטה האמריקאי הראשון של הבמאית סוזן בייר (אחרי החתונה, אהבות פתוחות).
אודרי (ברי) היא אלמנה טרייה ושני ילדיה הצעירים מזמינים את ג'רי, החבר הטוב ביותר של בעלה המנוח שהוא גם אדם עם שפע בעיות להתגורר אצלם. המעבר לביתם מעורר אצלו רצון להשתנות והוא מוצא את עצמו לראשונה מתמודד עם משפחה הנמצאת במצב של יגון ואובדן.

סרט חביב עם כמה סצנות מצוינות ומשחק מצויין של השחקן הראשי, רק שלצערי הסרט לא "זורם" והיו יותר מידיי פעמים בסרט בהן שקלתי לוותר, יותר מידיי רגעי "מצ'עמם לי". הרבה פוטנציאל, מעט מידיי מימוש וחבל.

ד"א - האלי ברי בלי איפור נראית ממש רע :|

6/10

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לב אמיץ (1995)
ויליאם וואלאס, גיבור מיתולוגי מסקוטלנד של המאה ה-13 עומד במרכז סרטו השני כבמאי של מל גיבסון. הימים הם ימי שלטונו האכזרי של המלך אדוארד הראשון.

סרט מלחמה משובח, אם כי קצת ארוך. עדיין ריתק אותי למשך כמעט 3 שעות.
9/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

Far Cry
ג'ק קארבר הינו יוצא יחידות צבאית מיוחדת לשעבר, אשר לקח חופשה וכיום משיט סירה קטנה עבור תיירים. עיתונאית אשר מחפשת את דודה אשר הדליף לה פרטים על מבצע סודי צבאי לשנות DNA של חיילים, שוכרת את ג'ק על מנת להגיע לאי בו מתבצעים הניסויים. הם נלקחים בשבי ובמהלך הנסיון להמלט, הם משחררים את החיילים המוטציות אשר זורעים הרס באי.
מבוסס על משחק המחשב הידוע Far Cry.

יש כאן את כל הסממנים לסרט פעולה משובח: מבוסס משחק מחשב, יוצא יחידה קרבית לשעבר, חיילים שעברו שינוי DNA, אי סודי, פרופסור מטורף ובחורה שכולם רוצים, אך משום מה הכל משתבש והביצוע יוצא כושל למדי, אפקטים גרועים, עריכה שנדמה שסטודנט ביצע ופסקול DTS-HD High Resolution אשר לא מצליח לעזור להרים את ההתרשמות הכללית.
7/10

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

ziv_r כתב:Far Cry
ג'ק קארבר הינו יוצא יחידות צבאית מיוחדת לשעבר, אשר לקח חופשה וכיום משיט סירה קטנה עבור תיירים. עיתונאית אשר מחפשת את דודה אשר הדליף לה פרטים על מבצע סודי צבאי לשנות DNA של חיילים, שוכרת את ג'ק על מנת להגיע לאי בו מתבצעים הניסויים. הם נלקחים בשבי ובמהלך הנסיון להמלט, הם משחררים את החיילים המוטציות אשר זורעים הרס באי.
מבוסס על משחק המחשב הידוע Far Cry.

יש כאן את כל הסממנים לסרט פעולה משובח: מבוסס משחק מחשב, יוצא יחידה קרבית לשעבר, חיילים שעברו שינוי DNA, אי סודי, פרופסור מטורף ובחורה שכולם רוצים, אך משום מה הכל משתבש והביצוע יוצא כושל למדי, אפקטים גרועים, עריכה שנדמה שסטודנט ביצע ופסקול DTS-HD High Resolution אשר לא מצליח לעזור להרים את ההתרשמות הכללית.
7/10
...
אחרי הקטילה שלך של הסרט (לא ראיתי) היית די נדיב עם הציון - 7... :wink:
שי

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

זיו כל הכבוד לך שאתה בכלל ניגש לראות סרט שביים אותו יו בול...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

mirrors,
דובר עליו כאן בעבר
קיפר סאתרלנד מתרגל תנועות שלמד ב24
סרט לא רע לסרטים מסוגו

מקפיץ מדי פעם
נחמד פלוס
העם דורש..... כל מיני דברים

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

toxin כתב:זיו כל הכבוד לך שאתה בכלל ניגש לראות סרט שביים אותו יו בול...
...
רוב האנשים שאני מכיר ורואים את הסרטים של יובה בול עושים את זה רק כי הם יודעים שהם עומדים לראות סרט נוראי. (Y)
Need more cowbell

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

הדבר האחרון שאני מסתכל עליו לפני שאני ניגש לראות סרט זה שם הבמאי.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לדעתי כן כדאי לך להסתכל מי הבמאי, השחקנים ומה הדירוג שלו ב IMDB (למרות שאתה טוען כל הזמן שזה לא מעניין אותך). יחסוך לך הרבה זמן וכאב. במקרה של FARCRY הציון הוא 3.2 (!) ככה שהציון 7 שלך הוא מאוד נדיב.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

tokin
ציונים הם דבר סוביקטיבי
כל אחד וטעמו הוא
נכון שIMDB נותן ממוצע של הרבה אנשים
אבל זה לא אומר שלאנשים אין טעם אחר
יש כאלו שמתרשמים מאפקטים
יש מסאונד ויש מצילום
וזה משנה מאוד את הציונים

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

SAM זה Toxin ולא Tokin. נכון שציונים זה סובייקטיבי אבל דעת הרוב כן קולעת ברוב המקרים. יו בול נחשב (ובצדק) לאחד מהבמאים הגרועים בהיסטוריה ואין סיכוי שסרט שלו יהיה משהו ששווה צפייה.
לגבי IMDB אני דווקא כן חושב שהציונים שם די ממצים את טיב הסרטים. עברתי על 20 הסרטים הגדולים של כל הזמנים שנבחרו באתר ואני מסכים עם כמעט 80 אחוז מהם שהם באמת ראויים לציונים שקיבלו.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

עניין של טעם....
כמו שאמרתי לך
כל אחד רואה דברים מזווית שונה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

toxin כתב:לדעתי כן כדאי לך להסתכל מי הבמאי, השחקנים ומה הדירוג שלו ב IMDB (למרות שאתה טוען כל הזמן שזה לא מעניין אותך). יחסוך לך הרבה זמן וכאב. במקרה של FARCRY הציון הוא 3.2 (!) ככה שהציון 7 שלך הוא מאוד נדיב.
...
אותי ציוני IMDB לא מעניינים כלל ואני לא מסתכל עליהם בכלל, כמו כן גם לא על שם הבמאי
אני כמעט תמיד מרוצה מסרטים שאני בוחר בעצמי לראות וזה בניגוד לסרטים שאני רואה בהמלצות של אחרים...

חזור אל “סרטים וטלויזיה”