מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
Splinter
זוג אשר יוצא לטיול בחיק הטבע, נופל לידיים של נמלט מהחוק. הם מגיעים לתחנת דלק ומגלים כי הם תחת התקפת וירוס מסוכן אשר משתלט על בעלי חיים ובני אדם וגורם להם לרצוח אחד את השני. הזוג משתף פעולה עם הנמלט ויחדיו הם מנסים להגן על חייהם.
סרט רדוד למדי, אין הרגשת מתח, האפקטים רעים, כאשר סוף סוף מציגים חולה בוירוס - הוא מוצג בצרה מטושטשת לגמרי, ממש גרוע.
5/10 (רק כי הייתה סצנה אחת שגרמה לי לקפוץ, אחרת היה מקבל ציון נמוך יותר).
זוג אשר יוצא לטיול בחיק הטבע, נופל לידיים של נמלט מהחוק. הם מגיעים לתחנת דלק ומגלים כי הם תחת התקפת וירוס מסוכן אשר משתלט על בעלי חיים ובני אדם וגורם להם לרצוח אחד את השני. הזוג משתף פעולה עם הנמלט ויחדיו הם מנסים להגן על חייהם.
סרט רדוד למדי, אין הרגשת מתח, האפקטים רעים, כאשר סוף סוף מציגים חולה בוירוס - הוא מוצג בצרה מטושטשת לגמרי, ממש גרוע.
5/10 (רק כי הייתה סצנה אחת שגרמה לי לקפוץ, אחרת היה מקבל ציון נמוך יותר).
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
tobenary
"רקוויים לחלום מעורפל, אבל הוא נמצא על הכונן! ואני אתפנה לראותו
לגבי האחרים, ראיתי ואהבתי מאוד!
אני חושב אולי לראות את קיל ביל 1 ו 2 שוב"
אצלי רקוויאם לחלום לוקח את כל האחרים בהליכה
avioren
באותו הנושא. אצלי היחס בין אלו שנהנו מאוד לאלו שלא התחברו היה שונה לגמרי. מתוך כמה עשרות חברים ששיכנעתי לראות ועוד עשרות אחרות שראו ללא שכנועי, הרוב המוחץ נהנו מאוד.
"רקוויים לחלום מעורפל, אבל הוא נמצא על הכונן! ואני אתפנה לראותו
לגבי האחרים, ראיתי ואהבתי מאוד!
אני חושב אולי לראות את קיל ביל 1 ו 2 שוב"
אצלי רקוויאם לחלום לוקח את כל האחרים בהליכה
avioren
באותו הנושא. אצלי היחס בין אלו שנהנו מאוד לאלו שלא התחברו היה שונה לגמרי. מתוך כמה עשרות חברים ששיכנעתי לראות ועוד עשרות אחרות שראו ללא שכנועי, הרוב המוחץ נהנו מאוד.
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1005
into the wild
9/10
ב-1992, כריסטופר מקנדלס (אמיל הירש), בן להורים עשירים (מרשה גיי הארדן, וויליאם הארט), מסיים את אוניברסיטת "איימורי" בהצטיינות בלימודים ובספורט. אך במקום לפתוח בקריירה רווחית ותועלתית, הוא בוחר לתרום את כל חסכונותיו לצדקה, להיפטר מכל רכושו, ולצאת למסע אל השממה הקפואה באלסקה. השחקן שון פן ("21 גרם", "דרכו של קרליטו") ביים וכתב את הסרט, ע"פ ספרו של ג'ון קרקאור.
אני ראיתי את הסרט ב-720P והייתי כך
בחלק גדול מהסרט. פשוט נופים משגעים!
מעבר לנופים, מדובר בסרט מצוין. מרתק את הצופה לראות מה קורה. המעברים בזמן הם מוסיפים לאווירה של אי וודאות.
מומלץ!
9/10 ולא 10/10 מכיוון שהיו כמה קטעים שנמרחו לטעמי.
9/10
ב-1992, כריסטופר מקנדלס (אמיל הירש), בן להורים עשירים (מרשה גיי הארדן, וויליאם הארט), מסיים את אוניברסיטת "איימורי" בהצטיינות בלימודים ובספורט. אך במקום לפתוח בקריירה רווחית ותועלתית, הוא בוחר לתרום את כל חסכונותיו לצדקה, להיפטר מכל רכושו, ולצאת למסע אל השממה הקפואה באלסקה. השחקן שון פן ("21 גרם", "דרכו של קרליטו") ביים וכתב את הסרט, ע"פ ספרו של ג'ון קרקאור.
אני ראיתי את הסרט ב-720P והייתי כך
מעבר לנופים, מדובר בסרט מצוין. מרתק את הצופה לראות מה קורה. המעברים בזמן הם מוסיפים לאווירה של אי וודאות.
מומלץ!
9/10 ולא 10/10 מכיוון שהיו כמה קטעים שנמרחו לטעמי.
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
וואו, איך הכל עניין של טעם, הפסקתי את הסרט אחרי 30 דק', פשוט משעמם..ZeppeliN כתב:into the wild
9/10
אני ראיתי את הסרט ב-720P והייתי כךבחלק גדול מהסרט. פשוט נופים משגעים!
מומלץ!
9/10 ולא 10/10 מכיוון שהיו כמה קטעים שנמרחו לטעמי....
- gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
ip manסרט קונג פו מעולה.
סרט שמבוסס על סיפור אמיתי .
http://www.sratim.co.il/movies/view.aspx?id=65106
יש קרבות קונג פו ברמות הכי גבוהות.
סרט מפתיע. נהניתי מאד.
9\10
סרט שמבוסס על סיפור אמיתי .
http://www.sratim.co.il/movies/view.aspx?id=65106
יש קרבות קונג פו ברמות הכי גבוהות.
סרט מפתיע. נהניתי מאד.
9\10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
נהנתי אבל לא עד כדי 9 מ 10. 7.5 מ 10 יהיה ציון הולם יותר לטעמיZeppeliN כתב:into the wild
9/10
אני ראיתי את הסרט ב-720P והייתי כךבחלק גדול מהסרט. פשוט נופים משגעים!
מומלץ!
9/10 ולא 10/10 מכיוון שהיו כמה קטעים שנמרחו לטעמי....
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

בפעם הראשונה גם עצרתי את הסרט אחרי איזה 20 דקות, אבל לאחר המלצה נוספת ראיתי עד הסוף.niko כתב: וואו, איך הכל עניין של טעם, הפסקתי את הסרט אחרי 30 דק', פשוט משעמם.....
כן, האמת אני הייתי עדיין בשיגעון של הסרט כשרשמתי 9/10, בכל אופן לדעתי עדיין מגיע לסרט ציון 80-85.kingikra כתב: נהנתי אבל לא עד כדי 9 מ 10. 7.5 מ 10 יהיה ציון הולם יותר לטעמי...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
Things.We.Lost.In.The.Fire
סרטה האמריקאי הראשון של הבמאית סוזן בייר (אחרי החתונה, אהבות פתוחות).
אודרי (ברי) היא אלמנה טרייה ושני ילדיה הצעירים מזמינים את ג'רי, החבר הטוב ביותר של בעלה המנוח שהוא גם אדם עם שפע בעיות להתגורר אצלם. המעבר לביתם מעורר אצלו רצון להשתנות והוא מוצא את עצמו לראשונה מתמודד עם משפחה הנמצאת במצב של יגון ואובדן.
סרט חביב עם כמה סצנות מצוינות ומשחק מצויין של השחקן הראשי, רק שלצערי הסרט לא "זורם" והיו יותר מידיי פעמים בסרט בהן שקלתי לוותר, יותר מידיי רגעי "מצ'עמם לי". הרבה פוטנציאל, מעט מידיי מימוש וחבל.
ד"א - האלי ברי בלי איפור נראית ממש רע
6/10
סרטה האמריקאי הראשון של הבמאית סוזן בייר (אחרי החתונה, אהבות פתוחות).
אודרי (ברי) היא אלמנה טרייה ושני ילדיה הצעירים מזמינים את ג'רי, החבר הטוב ביותר של בעלה המנוח שהוא גם אדם עם שפע בעיות להתגורר אצלם. המעבר לביתם מעורר אצלו רצון להשתנות והוא מוצא את עצמו לראשונה מתמודד עם משפחה הנמצאת במצב של יגון ואובדן.
סרט חביב עם כמה סצנות מצוינות ומשחק מצויין של השחקן הראשי, רק שלצערי הסרט לא "זורם" והיו יותר מידיי פעמים בסרט בהן שקלתי לוותר, יותר מידיי רגעי "מצ'עמם לי". הרבה פוטנציאל, מעט מידיי מימוש וחבל.
ד"א - האלי ברי בלי איפור נראית ממש רע
6/10
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

לב אמיץ (1995)
ויליאם וואלאס, גיבור מיתולוגי מסקוטלנד של המאה ה-13 עומד במרכז סרטו השני כבמאי של מל גיבסון. הימים הם ימי שלטונו האכזרי של המלך אדוארד הראשון.
סרט מלחמה משובח, אם כי קצת ארוך. עדיין ריתק אותי למשך כמעט 3 שעות.
9/10
ויליאם וואלאס, גיבור מיתולוגי מסקוטלנד של המאה ה-13 עומד במרכז סרטו השני כבמאי של מל גיבסון. הימים הם ימי שלטונו האכזרי של המלך אדוארד הראשון.
סרט מלחמה משובח, אם כי קצת ארוך. עדיין ריתק אותי למשך כמעט 3 שעות.
9/10
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Far Cry
ג'ק קארבר הינו יוצא יחידות צבאית מיוחדת לשעבר, אשר לקח חופשה וכיום משיט סירה קטנה עבור תיירים. עיתונאית אשר מחפשת את דודה אשר הדליף לה פרטים על מבצע סודי צבאי לשנות DNA של חיילים, שוכרת את ג'ק על מנת להגיע לאי בו מתבצעים הניסויים. הם נלקחים בשבי ובמהלך הנסיון להמלט, הם משחררים את החיילים המוטציות אשר זורעים הרס באי.
מבוסס על משחק המחשב הידוע Far Cry.
יש כאן את כל הסממנים לסרט פעולה משובח: מבוסס משחק מחשב, יוצא יחידה קרבית לשעבר, חיילים שעברו שינוי DNA, אי סודי, פרופסור מטורף ובחורה שכולם רוצים, אך משום מה הכל משתבש והביצוע יוצא כושל למדי, אפקטים גרועים, עריכה שנדמה שסטודנט ביצע ופסקול DTS-HD High Resolution אשר לא מצליח לעזור להרים את ההתרשמות הכללית.
7/10
ג'ק קארבר הינו יוצא יחידות צבאית מיוחדת לשעבר, אשר לקח חופשה וכיום משיט סירה קטנה עבור תיירים. עיתונאית אשר מחפשת את דודה אשר הדליף לה פרטים על מבצע סודי צבאי לשנות DNA של חיילים, שוכרת את ג'ק על מנת להגיע לאי בו מתבצעים הניסויים. הם נלקחים בשבי ובמהלך הנסיון להמלט, הם משחררים את החיילים המוטציות אשר זורעים הרס באי.
יש כאן את כל הסממנים לסרט פעולה משובח: מבוסס משחק מחשב, יוצא יחידה קרבית לשעבר, חיילים שעברו שינוי DNA, אי סודי, פרופסור מטורף ובחורה שכולם רוצים, אך משום מה הכל משתבש והביצוע יוצא כושל למדי, אפקטים גרועים, עריכה שנדמה שסטודנט ביצע ופסקול DTS-HD High Resolution אשר לא מצליח לעזור להרים את ההתרשמות הכללית.
7/10
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אחרי הקטילה שלך של הסרט (לא ראיתי) היית די נדיב עם הציון - 7...ziv_r כתב:Far Cry
7/10...
שי
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
זיו כל הכבוד לך שאתה בכלל ניגש לראות סרט שביים אותו יו בול...
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
mirrors,
דובר עליו כאן בעבר
קיפר סאתרלנד מתרגל תנועות שלמד ב24
סרט לא רע לסרטים מסוגו
מקפיץ מדי פעם
נחמד פלוס
דובר עליו כאן בעבר
קיפר סאתרלנד מתרגל תנועות שלמד ב24
סרט לא רע לסרטים מסוגו
מקפיץ מדי פעם
נחמד פלוס
העם דורש..... כל מיני דברים
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
רוב האנשים שאני מכיר ורואים את הסרטים של יובה בול עושים את זה רק כי הם יודעים שהם עומדים לראות סרט נוראי.toxin כתב:זיו כל הכבוד לך שאתה בכלל ניגש לראות סרט שביים אותו יו בול......
Need more cowbell
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

הדבר האחרון שאני מסתכל עליו לפני שאני ניגש לראות סרט זה שם הבמאי.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לדעתי כן כדאי לך להסתכל מי הבמאי, השחקנים ומה הדירוג שלו ב IMDB (למרות שאתה טוען כל הזמן שזה לא מעניין אותך). יחסוך לך הרבה זמן וכאב. במקרה של FARCRY הציון הוא 3.2 (!) ככה שהציון 7 שלך הוא מאוד נדיב.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

tokin
ציונים הם דבר סוביקטיבי
כל אחד וטעמו הוא
נכון שIMDB נותן ממוצע של הרבה אנשים
אבל זה לא אומר שלאנשים אין טעם אחר
יש כאלו שמתרשמים מאפקטים
יש מסאונד ויש מצילום
וזה משנה מאוד את הציונים
ציונים הם דבר סוביקטיבי
כל אחד וטעמו הוא
נכון שIMDB נותן ממוצע של הרבה אנשים
אבל זה לא אומר שלאנשים אין טעם אחר
יש כאלו שמתרשמים מאפקטים
יש מסאונד ויש מצילום
וזה משנה מאוד את הציונים
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

SAM זה Toxin ולא Tokin. נכון שציונים זה סובייקטיבי אבל דעת הרוב כן קולעת ברוב המקרים. יו בול נחשב (ובצדק) לאחד מהבמאים הגרועים בהיסטוריה ואין סיכוי שסרט שלו יהיה משהו ששווה צפייה.
לגבי IMDB אני דווקא כן חושב שהציונים שם די ממצים את טיב הסרטים. עברתי על 20 הסרטים הגדולים של כל הזמנים שנבחרו באתר ואני מסכים עם כמעט 80 אחוז מהם שהם באמת ראויים לציונים שקיבלו.
לגבי IMDB אני דווקא כן חושב שהציונים שם די ממצים את טיב הסרטים. עברתי על 20 הסרטים הגדולים של כל הזמנים שנבחרו באתר ואני מסכים עם כמעט 80 אחוז מהם שהם באמת ראויים לציונים שקיבלו.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

עניין של טעם....
כמו שאמרתי לך
כל אחד רואה דברים מזווית שונה
כמו שאמרתי לך
כל אחד רואה דברים מזווית שונה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אותי ציוני IMDB לא מעניינים כלל ואני לא מסתכל עליהם בכלל, כמו כן גם לא על שם הבמאיtoxin כתב:לדעתי כן כדאי לך להסתכל מי הבמאי, השחקנים ומה הדירוג שלו ב IMDB (למרות שאתה טוען כל הזמן שזה לא מעניין אותך). יחסוך לך הרבה זמן וכאב. במקרה של FARCRY הציון הוא 3.2 (!) ככה שהציון 7 שלך הוא מאוד נדיב....
אני כמעט תמיד מרוצה מסרטים שאני בוחר בעצמי לראות וזה בניגוד לסרטים שאני רואה בהמלצות של אחרים...