השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
מנסה להבין למה הגרסה הסינית שלי לא מתעדכנת לגרסה האחרונה שהיא 4.0.0.16 (אני עדיין על גרסה 4.0.0.12)
ההשערה שלי היא שלכל מי שיש שתי יחידות שמחוברות יחדיו (כמו אצלי), או שיש לו יחידה אחת שמחוברת לראוטרים אחרים (כמו הההודעה מעלי) לא מקבל עדכון לגרסה האחרונה.
כלומר למי שיש ראוטר אחד בלבד מהגירסה הסינית שלא מחובר לראוטר אחר, כן קיבל את העדכון האחרון.
מישהו יכול לאשש או להפריך?
ההשערה שלי היא שלכל מי שיש שתי יחידות שמחוברות יחדיו (כמו אצלי), או שיש לו יחידה אחת שמחוברת לראוטרים אחרים (כמו הההודעה מעלי) לא מקבל עדכון לגרסה האחרונה.
כלומר למי שיש ראוטר אחד בלבד מהגירסה הסינית שלא מחובר לראוטר אחר, כן קיבל את העדכון האחרון.
מישהו יכול לאשש או להפריך?
נערך לאחרונה על ידי פלוניום ב 05/02/2024 2:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אני לא חושב שיש טעם להטריח את עצמך עם נתב אחר אם אתה כבר חודש בלי ניתוקים.
- kenny_omega
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תוכל לשלוח את הקישור שהזמנת ממנו?02/02/2024 1:01vitality כתב: היום קיבלתי את הראוטר שהוזמן ב 20.12.23 בגירסא הסינית.
איזו התקנה קלה ופשוטה, לקח לי 15דקות, כולל תרגום מסינית של ההגדרות.
עדכנתי עד הגרסא האחרונה.
...
- kenny_omega
- חבר שרק התחיל

מישהו יודע האם משרד התקשורת מאשר את הכנסת הראוטר הזה (HUAWEI AX3) לארץ בלי בעיות?
שוב התחילו ניתוקים היום ..05/02/2024 9:31ziv_r כתב: אני לא חושב שיש טעם להטריח את עצמך עם נתב אחר אם אתה כבר חודש בלי ניתוקים....
הממיר סיב תקין , רק הראוטר מתנתק מידי כמה דקות. המנורה שלו הופכת לאדומה ואחרי כמה דקות חוזרת לירוק ואז שוב לאדום וכו..
אני באמת אובד עצות לגבי זה, אופציה אחרת זה לחבר ראוטר אחר שכרגע אין לי כי המכס לא העביר לי את השיאומי .. אופציה אחרת זה לחזור לפרטנר למרות שלא נראה לי שהבעיה בגילת
נערך לאחרונה על ידי naor3456 ב 08/02/2024 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כן, אני כבר לא ידע מה לעשות בקטע הזה...
גילת לא עוזרים יותר מידי כי זה ציוד פרטי
קניתי ראוטר של שיאומי שלא עבר משרד התקשורת אז אין לי דרך כרגע לבדוק אם זה הראוטר, מצד שני לחזור שוב לפרטנר זה טלפונים והתעסקות
על פניו הכל תקין עם גילת גם כשאני משוחח איתם הם רואים שהכל תקין ורק שהראוטר מתנתק משום מה, הם לא יודעים להצביע מדוע
וגם שהראוטר מתנתק הממיר סיב נשאר עם האורות הירוקים שלו דולקים ללא שינוי. הראוטר פשוט מתנתק ואז אחרי כמה דק חוזר לבד לעבוד וככה חוזר חלילה
באופן כללי הביצועים של הראוטר מעולים, אבל הניתוקים האלה בעייתיים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש לי נתב ספייר שיעזור לך עבור בידוד הבעיה. תאם בפרטי מולי ואשאיל לך.
- kolo_lo
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- שם מלא: ראם
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לי פעם קרה אותו דבר שהחלפתי בטעות בין השנאי של המתאם סיב לשנאי של הראוטר, הראוטר היה נופל כל כמה זמן.08/02/2024 14:57naor3456 כתב: כן, אני כבר לא ידע מה לעשות בקטע הזה
גילת לא עוזרים יותר מידי כי זה ציוד פרטי
קניתי ראוטר של שיאומי שלא עבר משרד התקשורת אז אין לי דרך כרגע לבדוק אם זה הראוטר, מצד שני לחזור שוב לפרטנר זה טלפונים והתעסקות
על פניו הכל תקין עם גילת גם כשאני משוחח איתם הם רואים שהכל תקין ורק שהראוטר מתנתק משום מה, הם לא יודעים להצביע מדוע
וגם שהראוטר מתנתק הממיר סיב נשאר עם האורות הירוקים שלו דולקים ללא שינוי. הראוטר פשוט מתנתק ואז אחרי כמה דק חוזר לבד לעבוד וככה חוזר חלילה
באופן כללי הביצועים של הראוטר מעולים, אבל הניתוקים האלה בעייתיים...
- michaeltalmi
-
- חבר שרק התחיל

- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי בוקר אור
האם זה הדגם הנכון להזמין? לפי התיאור והמספר מודל נראה הגרסה הסינית 7206
מחיר זול מכל מוכר אחר שראיתי שם
https://vi.aliexpress.com/item/10050033 ... nav-review
האם זה הדגם הנכון להזמין? לפי התיאור והמספר מודל נראה הגרסה הסינית 7206
מחיר זול מכל מוכר אחר שראיתי שם
https://vi.aliexpress.com/item/10050033 ... nav-review
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- michaeltalmi
-
- חבר שרק התחיל

- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כן יש לי כזה כבר.חיברתי לראוטר של סלקום בכבל ושמתי בממ"ד עובד פגז. תודה רבה. ברגע שהוא יגיע אני מטיס את הראוטר של סלקום לעולם הבא
- kenny_omega
- חבר שרק התחיל

Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
טוב אז מה עם הרשמים? מה ההתרשמות שלך משימוש בMesh 3 כשאחד מהם מחובר ישירות לממיר מדיה והיתר כAP?30/11/2023 18:43ofek4490 כתב: הזמנתי את ה-Mesh 3 ב-300 ש"ח מהייטקזון, נחזיר רשמים. אגב, מבצעים מטורפים בסופר פארם אונליין ומחסני חשמל עד היום על ה-3 וה-7 למי שרוצה....
- kenny_omega
- חבר שרק התחיל

אז ראיתי כאן כמה גרסאות. יש את הפרו WS7200 ו-WS7206 ולא פרו WS7100
בנוסף גם גרסה סינית, גלובלית, ברזילאית, אירופאית.
אני אשמח לסדר, מה ההבדלים ומה כדאי?
אני מחפש לקנות ראוטר משם AX3 שאליו יתחבר הממיר מדיה, וישדר לראוטר AX3 נוסף (אלחוטית) ומשם מפוצל ברחבי הבית בקואקס (מוקה)
איזה דגם לקנות? האם ישנה דרך טובה יותר למערך הזה?
בנוסף גם גרסה סינית, גלובלית, ברזילאית, אירופאית.
אני אשמח לסדר, מה ההבדלים ומה כדאי?
אני מחפש לקנות ראוטר משם AX3 שאליו יתחבר הממיר מדיה, וישדר לראוטר AX3 נוסף (אלחוטית) ומשם מפוצל ברחבי הבית בקואקס (מוקה)
איזה דגם לקנות? האם ישנה דרך טובה יותר למערך הזה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@kenny_omega
קנה מכאן:
https://s.click.aliexpress.com/e/_DlVX1XX
חשוב שתקנה אותו דגם כמו ה- AX3 הנוסף שהזכרת.
קנה מכאן:
https://s.click.aliexpress.com/e/_DlVX1XX
חשוב שתקנה אותו דגם כמו ה- AX3 הנוסף שהזכרת.
היי כולם
אז אחרי ששמתי 2 WS7206 בבית (השני הוא mesh קווי) עם סיבים של פרטנר ישירות מהמתאם סיב (DHCP) בסה"כ אני מרוצה
יש רק דבר אחד קטן שמעיק..
הלטנסי שלי גובר בעומס הורדה/העלאה על הרשת שזה קצת בעסה. אני מסתמך על חוויה אישית ועל הבדיקה הזאת: https://www.waveform.com/tools/bufferbloat
הבנתי שאין לראוטר לא QoS ולא SQM.
יש שיטה שאנשים ניסו פה והיא מומלצת עם ההגדרות והכלים הקיימים להתגבר על הבעיה הזאת?
אז אחרי ששמתי 2 WS7206 בבית (השני הוא mesh קווי) עם סיבים של פרטנר ישירות מהמתאם סיב (DHCP) בסה"כ אני מרוצה
יש רק דבר אחד קטן שמעיק..
הלטנסי שלי גובר בעומס הורדה/העלאה על הרשת שזה קצת בעסה. אני מסתמך על חוויה אישית ועל הבדיקה הזאת: https://www.waveform.com/tools/bufferbloat
הבנתי שאין לראוטר לא QoS ולא SQM.
יש שיטה שאנשים ניסו פה והיא מומלצת עם ההגדרות והכלים הקיימים להתגבר על הבעיה הזאת?