מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11467
נתן תודות: 1181 פעמים
קיבל תודות: 2400 פעמים

שליחה #26801 

A Working Man

בחור עוזב קריירה צבאית מפוארת ביחידת עלית ועוסק בעבודות בנייה. לאחר שבתו של מעסיקו נחטפת על ידי ארגון פשע אכזרי שעוסק בסחר נשים
הוא יוצא למסע הרג ומשתמש בכל היכולות שלו על מנת לשחרר את הילדה שהיא כמו בת עבורו.

Jason Statham שחקן חביב שמתמחה בז'אנר אחד, לתת מכות. לא שזה רע, עובדה שיש לו הרבה סרטים מוצלחים בהחלט, רק שהפעם זה לא הצליח לו במיוחד. מה יש בסרט, מכות ללא הפסקה הפעם בשילוב ממש מוצלח של סכינים וכלי נשק שיורים בלי מנוחה. מה אין, שחקני משנה גרועים
דמויות חסרות עומק, יורים ויורים ולא פוגעים (כמובן בטוב) חוסר היגיון לאורך כל הסרט (טוב, מי מחפש היגיון ז'אנר) כתיבה מעליבה עם עלילה גנרית.
תוצאה פחות מהנה ומוצלחת של השחקן הנהדר.

6/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10038
נתן תודות: 549 פעמים
קיבל תודות: 575 פעמים

שליחה #26802 

The Children's Train

העלילה מתרחשת בנאפולי אחרי מלחמת העולם השנייה ומספרת על אמריגו בן השבע שנשלח לצפון איטליה כדי להיחלץ מהעוני.
שם הוא נחשף לעולם חדש ושונה שמאלץ אותו לבחון מי הוא באמת ומה מקומו בין משפחתו לחיים החדשים שמצא.
שחזור מעולה של התקופה, משחק טוב של הילד, סיפור טוב. איטי ולפעמים גם סצנות משעממות.

6.5/10
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #26803 

Elskling

מריה מנסה לאזן בין קריירה תובענית לבין גידול ארבעה ילדים, בזמן שבעלה השני, זיגמונד, נמצא רוב הזמן בנסיעות.
ריב קשה ביניהם מדרדר את היחסים, עד שבסופו של דבר זיגמונד מבקש לפרק את החבילה.
אני אוהב סרטים בשפות זרות אך את הקולנוע הנוורוגי לא כל כך הכרתי.
ביצוע מצוין ומשחק מרשים. החלק הראשון יוצר עניין, אבל בחלק השני עודף הדיבורים גרם לי לאבד עניין, חבל.

6/10
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #26804 

Novocaine

מותחן אקשן קומי על ניית'ן קיין, בחור שלא מרגיש כאב, שיוצא להציל את בת הזוג שלו אחרי שנחטפה.
בדרך הוא משתמש בחיסרון שלו והופך אותו לכלי קטלני מול החוטפים.

כשהתחלתי לראות את הסרט התלבטתי אם לעצור ולעבור לקטגוריה אחרת אבל תוך כמה דקות האקשן והקצב המהיר הפתיעו אותי ותפסו אותי עד הסוף. הסאונד היה מצוין, עם באס חזק וניצול יפה של האטמוס בקטעים מסוימים. מבחינת עלילה, אין פה עומק גדול, אז לא צריך לצפות לאתגר מחשבתי, אבל כחוויית אקשן נטו (אפילו חלק קומדיה) זה בהחלט עובד.

6.8/10
הורדתי 0.2 נקודות על סצנות הירי שפחות היו מוצלחות.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #26805 

LaRoy Texas

כשריי מגלה שאשתו בוגדת בו, הוא מחליט לסיים את חייו.
אבל הכל משתנה כשאדם זר טועה וחושב שהוא רוצח שכיר ומה שהתכוון להיות סיום הופך לפתע להתחלה של סיפור אחר.
משחק מעולה של כולם (טוב כמעט של כולם), פסקול שמתאים לסצנות, עלילה לא רעה בכלל, ספויילר: אם כי הסוף שסקיפ אוסף את סטייסי-לין די היה מיותר, הרגיש כאילו העלילה לא נגמרת וזה לא תרם לסרט.
אולי לא ברמה של פארגו אבל בהחלט מזכיר, אני אהבתי.
תודה על ההמלצה @Kondo10
8/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78768
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #26806 

The Thursday murder club

סרט נטפליקס עם הלן מירן, פירס ברוסנן, בן קינגסלי, דיוויד טננט, ג׳ונת׳ן פרייס. הקאסט המפואר מבוזבז על סרט ״whodunnit" סטנדרטי (שנטפליקס מאוד אוהבים, ככה נראה). רביעית פנסיונרים מבלים את ימי החמישי שלהם בנבירה בתיקי פשעים ישנים כשהם נתקלים בפשע לא מפוענח בבית האבות (היוקרתי בטירוף) שלהם.

6/10

avngas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #26807 

Code 3

פ
רמדיק שהגיע לגבול יכולתו להמשיך בעבודה, מנסה לפרוש.
מומלץ.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #26808 

(Ghostlight (2024

ראשית תודה רבה לחבר dons על הביקורת, זה עוד אחד מהסרטים שלא הייתי נחשף וניסחף אליו ללא השרשור המדהים הזה

איש פשוט פועל בתיקון כבישים מתמודד עם טרגדיה ללא הצלחה יתירה

הוא נחשף לחוג תיאתרון וניסחף לתוך העשיה והחזרות למרות שאין לו שום קשר לתיאתרון אבל העשייה הזו נותנת לו סוג של מזור עם הטרגדיה האישית שלו

סיפור נוגע ללב עם שחקנים שנותנים הצגה וסרט עם משחק מעולה מעורר אימון ואמפטיה

מאוד נהניתי ואני ממליץ ממש כמו החבר dons
7.5/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26809 

John Wick: Ballerina (2025)

ילדה עוברת לגור בארגון שמכשיר ילדים להיות רוצחים קטלניים לאחר שהוריהם נהרגים. היא גדלה והופחת ללוחמת מיומנת ומחליטה לנקום
בכל המעורבים שפגעו במשפחתה.

הסרט מתרחש בזמן אירועי "ג'ון וויק 3" עם הופעת אורח של Keanu Reeves שכיף לראות את האיש הנהדר הזה מופיע. Ian McShane ביופי של הופעה. Gabriel Byrne האיש הרע בהופעה מצוינת. Ana de Armas הדמות הראשית שלוחמת מול עשרות גברים בידיים ובנשק לא מרימה ידיים
ולא נפגעת למרות שהיא שברירית, עם ההופעה פחות משכנעת (לא בגלל שאישה מרביצה כמו גברים). כבר ראינו את הכל בסדרת הסרטים "ג'ון וויק"
עם סצנות קרבות לא היגיוניות, אך הסרט מהנה ומעביר שעתיים לא משעממות בפרט לחובבי הקרבות שמניחים למוח לנוח בלי להתעורר, וזה חשוב
מידי פעם בתקופה הנוכחית.

7.2/10

yossirif
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 599
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #26810 

One battle after another 2025
סרט מצויין. היה פשוט חוויה, ראיתי ביס פלאנט באיימקס אולם 5 - שחקנים מצויינים, עלילה מעולה, סאונד משוגע ואין דקה של מנוחה בסרט מבחינת האקשן.
מאוד ממליץ - היה פשוט כיף לשכוח את הצרות לכמעט שלוש שעות שלמות.
9/10 מבחינתי לכל החוויה.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26811 

F1 (2025)

נהג פורמולה מתבגר שהיה כישרון גדול בעברו מגוייס להדריך נהג צעיר שהוא ילד פלא בתחום, כדי לזכות פורמולה 1.

סרט מרוצי מכוניות עשוי ומצולם היטב עם סצנות מרוצים מעוררי חשק לעלות למסלול מהסוכן. Brad Pitt מככב בסרט שכל הופעה שלו היא חוויה
בלתי נגמרת לצד Damson Idris שכתבתי לאחר הסדרה המופלאה בכיכובו שיש לו הרבה מה לתרום לקולנוע, והוא בהחלט מוכיח את זה בגדול.
Javier Bardem שחקן מעולה שחבל שבוחר להיות בצד הלא נכון של הפוליטיקה. סרט מלא אנדרלין, סצנות מרוצים עוצרי נשימה, סאונד מטורף
פסקול מעולה כולל שירי רוק שהחזירו אותי לילדות, בפרט הפתיחה המרשימה בשילוב שיר מעולה של לד זפלין שריגש אותי ממש. כמובן שאי אפשר
בלי קיטשיות אופינית לסרטי הוליווד, אבל הביצוע נהדר רק חבל שארוך מידי, ובשלב מסוים הרגשתי שובע כי הדברים די חוזרים על עצמם.
חוויה וויזואלית מרשימה שאם היה מקוצר לפחות החצי שעה, היה מעביר את כל המידע בלי למרוח אותו ללא סוף. עדיין סרט מרשים.

7.7/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #26812 

Until Dawn

חבורה של חברים נתקעת במעגל זמן קטלני, שבו רודפים אחריהם שוב ושוב ודואגים לחסל אותם. התקווה היחידה שלהם היא להחזיק מעמד עד הבוקר כדי להפסיק את הסיוט.
מה סוני חשבו לעצמם עם הליהוק? משחק כל כך גרוע שהרס לי את הסרט.
לא הצליחו להעביר את האימה כמו שצריך, מתאמץ מידי.
5/10

Ghostlight

סיפור על פועל בניין שנקלע לעולם התיאטרון וכשהוא משתתף במחזה, הוא מגלה שהעלילה מתחילה להדהד ולגעת גם בסיפור החיים שלו עצמו.
משחק מעולה של Keith Kupferer עם הרבה רגש.
לטעמי היה אפשר לקצר משמעותית את הסצנות של החזרות בסרט.
תודה על ההמלצה @dons

7.5/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #26813 

Nobody 2

האץ' (בוב אודנקירק) מחליט לקחת את המשפחה לחופשה שקטה ליד אגם, בתקווה לבלות זמן איכות יחד. אבל מהר מאוד מתברר שהעיירה התמימה לכאורה היא מוקד לפשע מאורגן של סמים ונשק שמנוהל ביד קשה על ידי דמות מסוכנת. במקום חופשה רגועה, האץ' מוצא את עצמו יוצא לקרב אישי מול ארגון פשע שלם.
אין כל כך קשר עלילתי מהסרט הקודם, הסרט משנת 2021 היה מוצלח יותר לטעמי.
התחיל טוב אבל משהו בדרך לא החזיק, הפך להיות טיפשי ויותר מידי קומי והמשיך ל"שכחו אותי בבית".
לדעתי הליהוק של שרון סטון לא מתאים בכלל.
ובכל זאת, אני אוהב ששמים בסרטים כאלה Musical Irony, תמיד מצחיק אותי, קומי כבר אמרתי?

6/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #26814 

Fantastic four : first steps

סרט מארוול שקורה בכדוה״א ביקום מקביל שבו שנות השישים מתקדמת טכנולוגית בדרכים מסויימים. ארבעת הגיבורים מנסים להציל את העולם מגלקטוס, בולע העולמות, וה silver surfer שמשוחק על יד אישה (ג׳וליה גרנר).

העלילה די טיפוסית והאסתטיקה של שנות השישים משעשעת (חוץ מהטיימס סקוור שלא נראה דומה לראלי). הבעיה היא שהליהוק לא מתאים בכלל באף אחד מהדמויות … זה ממש מפריע.

6/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #26815 

Better Man

סיפור חייו של רובי וויליאמס מילדותו עד לחזרתו לנורמליות

ככלל כמעט לכל סרטי "סיפורי החיים" של ידוענים יש תבנית די קבועה התחלה קשה, הדגשת הכישרון הוייחודיות, הרס עצמי, התנתקות מהחברים/משפחה/מנהלים, ניסיון לחזור לנורמליות, סוג של הצלחה

הסרט הזה עם אותה תבנית רק שהקטע של ההרס העצמי תופס את רוב רובו של הסרט עד שהסיפור ממש נמאס (לפחות עלי)

הסרט באורך של יותר משעתיים מראה כמעט שעה וחצי של שאיפות סמים, שתייה עד לאובדן חושים, המון רגשות אשם ופחדים ממשהו לא ממש ברור. עבורי זה היה ממש מטריד וללא ערך מוסף לעלילה ולסיפור

בנוסף את הגיבור מגלמת דמות של קוף שנעשה ב CGI מאוד איכותי אבל לי זה היה נראה מאוד מוזר ופוגם ביכולת הבנייה של הדמות במהלך הסרט

המוזיקה מאוד טובה והמשחק של כל הדמויות (כולל הקוף) מאוד טובות ומשכנעות

לטעמי יש פה החמצה מסויימת בצורה שהגישו את הדמות ובעלילה היותר מידי מרוחה

שווה צפייה אבל לא יותר מזה

6.7/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #26816 

The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry

סיפור מסע

ראשית שוב תודה רבה לחבר dons שיידע אותי לסרט הזה

הרלד פריי אדם בגיל שמתקרב ל 70 חיי לבד עם רעייתו חיים משעממים מונוטוניים ולא ממש בזוגיות, מקבל מכתב מידידה ישנה שלו שהיא בהוספיס עם סרטן סופני

הרלד מנסה לכתוב לה מכתב תשובה ולשלוח לה אבל בדרכו לתיבת הדואר הוא מקבל החלטה ללכת לבקר את הידידה שנמצאת במוסד במרחק של 800 קילומטר ממנו

הוא מאמין שהידיעה שהוא בא אליה תחזיק אותה בחיים

הדרך ליעד לוקחת לו חודשיים כאשר בדרך הוא פוגש אנשים טובים שעוזרים לו בצורות שונות, העיתונות מגלה אותו וכותבת עליו, ולאט לאט נוצרת סביבו חבורה של אנשים שצועדים יחד איתו. אם זה מזכיר לכם את פורסט גאמפ אז אתם ממש לא טועים.

הסרט מתקדם לאיטו ומספר את הטרגדיה שעברה על בני הזוג ולמה הרולד החליט שהוא צריך ללכת לחברה שלו, יש בסרט קטעים משעממים אבל ככלל הוא מעניין ועם עלילה שמתגלה מאוחר בסרט שלטעמי היה ארוך מידי (כמעט שעתיים)

לחובבי דרמות איטיות,

אני לא ממליץ אבל לא פוסל

6.1/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #26817 

Nobody 2

סרט של בוב אודינקירק ושרון סטון שבו המשפחה של מתנקש מגיעה לעיר נידחת שבה יש פארק שעשועים בבעלות של מאפיונרית פסיכית (שרון סטון שנהנית הרבה יותר מדי מהתפקיד).

חביב, עתיר אקשן מגוחך.

8/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6611
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #26818 

The Map That Leads to You

לינק :

דרמה רומנטית קלילה וקצרה על מפגש אקראי בין בחורה שמטיילת באירופה
לבין בחור ש "חי את הרגע" ולא מתכנן שום דבר להמשך.
המפגש מצית סיפור אהבה המתפתח בזריזות.

בנוהל - הבחורה מכוונת לעתיד משותף ומגורים ביחד אבל הגבר מנסה לחמוק מהאזיקון
ברקע - נופים יפהפיים של רומה ואיטליה הכפרית .

האם הם יצליחו ?

העביר את הזמן ,
הנופים מחזיקים את הסרט
העלילה פחות..

10\5.5

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26819 

Sorry Baby (2025)

בחורה מרצה לספרות חייה לבד עם חתול וחברה שמבקרת אותה מידי פעם. בתקופת לימודיה לתואר שני היא היתה חלק מקבוצה של תלמידים
שלמדו עם פרופסר לספרות מאוד מכובד שהיא טוענת שעברה הטרדה מינית על ידו, מה שגרם לה לריחוק רגשי.

דרמה איטית במסווה של סרט אומנות שלא עשה עלי הרבה רושם. Eva Victor בככבת סרט בצורה לא אמינה וחסרת חיים. דווקא חברתה בכיכובה
של Naomi Ackie מוסיפה מעט צבע לסרט האפור. סרט שזכה בבאז גדול כשיצא, לצערי לא מצאתי בו משהו מעניין מלבד שפה גסה (למה זה נחוץ)
עלילה משעממת שלא מראה כלום (צריך לנחש מה התחולל) עם אוסף אירועים שלא קשורים אחד בשני. "סורי, בייבי" לא הצלחת לשכנע אותי
לא היית אמינה, אולי בכלל חיפשת את זה כי את חופשיה (רואים את זה בהמשך) ולא בטוח שזה לא נעשה בהסכמה. סרט נפוח מחשיבות שניסה להעביר נושא מורכב של הטרדה על ידי חלאות אדם, לא ריגש אותי ולא הרגשתי שום אמפתיה לקורבן.

5.8/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26820 

Hunting Grounds (2025)

בחורה צעירה בורחת מבעלה האלים שהוא מאפיונר מסוכן ביחד עם הילדים שלהם. הבעל לא מוכן לוותר ושולח אחריה אנשים מסוכנים להחזיר אותה
בכל דרך. היא בורחת ומגיע לאזור מבודד שחיי בו נווד מסתורי שמגן אליה, אך ככל שעוברות השעות היא מבינה שהוא יותר מסוכן מבעלה.

מותחן אקשן די גנרי שלא מחדש מאומה, אבל אני בוחן תוצאה למרות שראיתי תסריט דומה מאות פעמים. הסרט נפתח די טוב ואלים בכיכובה של
Emily Alatalo במשחק עלוב. הנווד בכיכובו של Tim Rozon עושה דמות לא רעה אבל שאר הדמויות עם משחק לא אמין ומגוחך. סרט שיש בו שני חלקים שלא קשורים אחד בשני, הפתיחה כאמור טוב, בחלק השני הסרט נכתב כנראה על ידי תסריטאי אחר, או שהוא היה בתרדמה/היי לא ברורה
כי הכיוון שלקחו היה הזוי, לא הגיוני עם ביצוע מצועצע של שחקנים שנגמר להם האוויר בחצי הראשון. מה נגיד ומה נאמר, הרי הציון הזהיר אותי
אבל אני חייב לנסות היות ואין ממש סרטי מתח עשויים טוב/נחמד/סביר לכמה רגעים של אקשן.

5.2/10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”