BigDragoon כתב:התקשרתי עכשיו לבזק.
כמו שנאמר, יש להם את המבצע של השדרוג חינם לחצי שנה.
הבעייה הייתה במודם שצריך להחליף (עכשיו יש ל 10 מגה).
הם לא רצו לתת לי אותו בהשאלה אלא רק במודל של חיוב זיכוי לשנתיים.
(די התעקשתי שאפשר לקבל אותו בהשאלה אבל זה לא עזר)
...
לי אמרו שהם נותנים ראוטר! במודל של חיוב זכוי, ושזה חיוב 25 שח, זיכוי 15 (כלומר משלם 10 שח לחודש)
אבל אמרתי שיש לי ראוטר ואני לא מחליף אותו.
אז הסכימו לשלוח לי מודם בלבד VDSL בהשאלה (ולא חיוב/זיכוי) שתומך במהירויות הגבוהות (20 או 15 ומעלה)
אם הציעו לכם חיוב/זיכוי על כל הסכום- - אז מה אכפת לכם. ברגע שתתנתקו, החיוב/זיכוי יפסיק.
זה לא שאתם מחוייבים לתקופת זמן מסויימת..
...
לי אמרו שהם נותנים ראוטר! במודל של חיוב זכוי, ושזה חיוב 25 שח, זיכוי 15 (כלומר משלם 10 שח לחודש)
אז הסכימו לשלוח לי מודם בלבד VDSL בהשאלה (ולא חיוב/זיכוי) שתומך במהירויות הגבוהות (20 או 15 ומעלה)
אם הציעו לכם חיוב/זיכוי על כל הסכום- - אז מה אכפת לכם. ברגע שתתנתקו, החיוב/זיכוי יפסיק.
מצד אחד "קצת יקר". ב"כמה זה" מוזכר מחיר של 75 שקל ל 15.
מצד שני, שווה להתקשקש על הפרש של 60 שקל בשנה (5 שקלים כפול 12 חודשים) כשרק הזמן שאנחנו משקיעים בבירור עולה לחלקנו יותר?
אם כבר לחסוך, אז 10 מגה ב 65 כבר משיג הבדל יותר משעותי.
היה לי 5 מגה במודל 40 לחצי שנה ו-80 לחצי שנה השניה בבזק. התזכורת לא קפצה לי בזמן אז שמתי לב שאני משלם 80 פתאום. לאחר מאמץ קל - בשבוע האחרון, קיבלתי הצעה של:
1. 65 שח - כמו לקוח חדש.
2. 75 שקלים ל - 15 מגה.
3. 80 שקלים ומעלה (30-100) ועוד 10 שקלים השאלה לראוטר VDSL.
לקחתי בסוף מודם בלבד, יש לי ראוטר 1G בבית - 80 שח סה"כ לבזק.
בבזק בינלאומי קיבלתי 30שח לחודש לכל מהירות מעל 30 מגה.
לצערי באיזור שלי המקסימום הוא 30 מגה, אז איאלץ להספק בזה... ממש בניתי על 100 מגה כבר...
...
...
זה לא מדויק, לפחות לא במקרה שלי. יש לי NETGEAR במודל חיוב/זיכוי מלא. אם אתנתק מבזק עכשיו, איאלץ לרכוש את המכשיר מהם, בהפרש שנותר לשנתיים. אתה מחויב, שוב - במקרה שלי, לרכוש את המכשיר. לאחר שנתיים המכשיר שלך - וסביר שיהיה קצת מיושן - בכל זאת, לא שילמת עליו...
בגלל שאני עובר ל-30 מגה והם לוקחים את הראוטר כחלק מההחלפה - הצלחתי לחמוק מכך, ועכשיו לקחתי מודם ללא עלות. יש לי ראוטר 1G בבית...
בכל שדרוג/ניתוק אתה מתבקש להחזיר נתב/מודם.
כך שהמודל חיוב/זיכוי זה לא משנה רק פועל לרעת הצרכן.
כמה נציגת בזק רצתה שתשלם אם אתה עוזב אותם על הנתב נטגר ה"חלש" אלחוטית?
מישהו יודע מה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל על שירות IP קבוע?
יש לי כיום שני מנויים בבזק בינלאומי שעל כל אחד מהם אני משלם 7 דולר שזה יוצא 30 שקל.
האם יש פה אפשרות של ויכוח והורדת מחיר או שזה מחיר קבוע?