שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

moco כתב:
osherov כתב:
theAman כתב:אריה, אתה לא חייב לבוא לפיליפס, אתה יכול להגיע רק ליום ההולדת שאחרי זה.
...
פרטים על היום הולדת?!
...
דף ראשי, שאותו אני רואה באופן טבעי לעתים רחוקות יחסית.
...
מה שמראה שגם אריה וגם משה עסוקים רק במריבות ולא ממש מתייחסים להודעות אחרות...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 816#968816

עכשיו ממש נעלבתי (NOT....)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

דווקא קראתי אבל לא הבנתי שיש שני אירועים עם אפשרות בחירה. חשבתי שזה סתם המשך האירוע שידעתי עליו.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

theAman כתב:
moco כתב:
osherov כתב:
theAman כתב:אריה, אתה לא חייב לבוא לפיליפס, אתה יכול להגיע רק ליום ההולדת שאחרי זה.
...
פרטים על היום הולדת?!
...
דף ראשי, שאותו אני רואה באופן טבעי לעתים רחוקות יחסית.
...
מה שמראה שגם אריה וגם משה עסוקים רק במריבות ולא ממש מתייחסים להודעות אחרות...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 816#968816

עכשיו ממש נעלבתי (NOT....)
...
וואלה, לא שמתי לב להודעה הזאת בכלל :oops:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

וכשארית לסיפור הנרי, סיבת המחץ למה לא צריך שיפוט וידיאו היא שאנחנו נאבד את כל היצירתיות שמסביב למקרים משעשעים כאלה. הרי בסופו של דבר, המקרה הזה כמו מקרה מרדונה, מגמד ברמת העיניין שהוא מייצר את ההישגים הספורטיביים האמיתיים.
הכי כיף זה כל מה שנוצר בעקבות המקרה. הנה יצירה אחת נחמדה (מילים בדף היוטוב המלא):
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

משה,
תראה מה עשית לתיירי הנרי!!!!
כבר 5 לילות עברו מאז המשחק בין נבחרות צרפת ואירלנד שהסתיים ב-1:1 והעלה את החבורה של ריימונד דומנק למונדיאל, ובכל אחד מהם סביר להניח שחלוץ הטריקולור, תיירי הנרי, לא עצם עין ולו לדקה אחת.

כזכור, שער השיוויון שהשיגו הצרפתים הובקע בהארכה על ידי גאלאס לא לפני שהכדור נגע בידו של הנרי וכך למעשה השער לא היה אמור להיות מאושר.

תיירי הנרי: הפתרון ההגיוני ביותר הוא משחק חוזר
פיפ"א דחתה את בקשת האירים אך הצרפתי, שנגע בידו בכדור במהלך שהוביל ל-1:1, בעד משחק חוזר: "נבוך מהדרך בה עלינו, לאירים מגיע להיות בדרא"פ"
לכתבה המלאה
כעת חלוצה של ברצלונה מודה ששקל לפרוש מהנבחרת בעקבות אותו אירוע שלא נותן לו מנוחה, לא רק בגלל המבקרים הרבים ואינספור הפירסומים בנושא, אלא פשוט כי המצפון שלו לא עוזב אותו לרגע והוא מרגיש שהיה צריך להיות לפחות משחק חוזר.
...
http://www.one.co.il/Article/148129.html

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

יש מי שיגיד בציניות שלא חכמה לומר את הדברים הללו לאחר מעשה, וכי אין לו מה להפסיד כשהוא אומר את מה שהוא אומר בקשר לזה שהוא מצטער, ושהוא שקל לעזוב את הנבחרת ושקשה לו ויושב לו על המצפון, ובבקשתו למשחק חוזר.
אני בוחר להאמין שהוא באמת מתייסר ובאמת מתכוון לכל הדברים שהוא אומר.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב:משה,
תראה מה עשית לתיירי הנרי!!!!
...
אני ?!?!
תראה מה כתבתי בסוף #2660 . (שמתי לב שבדרך כלל אתה לא נמצא בדיון איתי, אלא בדיון עם דמות שאתה ממציא בשבילי).
ברור שהנרי המסכן הוא זה שנפגע הכי הרבה פה בסיפור, יותר מכל אוהד אירי.
זה שהוא יכול לבוא בתלונות רק לעצמו, לא משנה את העובדה הזו, ההיפך, זה עושה את זה עוד יותר קשה.
(להבדיל, מרדונה בזמנו בכלל לא נפגע, לא הזיז לו. זה מה קורה כשיש לך ח*א של אישיות . רשע וטוב לו.)
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

moco כתב:להבדיל, מרדונה בזמנו בכלל לא נפגע, לא הזיז לו. זה מה קורה כשיש לך ח*א של אישיות . רשע וטוב לו.
...
מראדונה לא נפגע לא רק בגלל האישיות החרא שלו, אלא גם ואולי בעיקר בגלל הלך הרוח הפוליטי/מדיני באותם הזמנים והמתיחות בין ארגנטינה ואנגליה (פוקלנד היה רק כ-4 שנים לפני המונדיאל), ההרגשה שארגנטינה ניצחה את אנגליה כנקמה על פוקלנד ועוד בדרך כזו שימחה כל ארגנטינאי באשר הוא ובוודאי את דייגו שלא ניסה אפילו להסתיר את העובדה הזו.
זו הייתה הנקמה המושלמת מבחינת הארגנטינאים (כמובן שצריך להוסיף לזה את האישיות הבעייתית של מיודענו).

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

theAman כתב:יש מי שיגיד בציניות שלא חכמה לומר את הדברים הללו לאחר מעשה, וכי אין לו מה להפסיד כשהוא אומר את מה שהוא אומר בקשר לזה שהוא מצטער, ושהוא שקל לעזוב את הנבחרת ושקשה לו ויושב לו על המצפון, ובבקשתו למשחק חוזר.
אני בוחר להאמין שהוא באמת מתייסר ובאמת מתכוון לכל הדברים שהוא אומר.
...
גם אני.
למרות שאמרתי שהדיבורים הללו לא שווים כלום (כמו פוליטיקאי ישראלי), זה לא שאני חושב שהוא ציני.
לא יודע על סמך מה, עבר כנראה שהתדמית שלו משפיעה עלי. אם היא מוצדקת או לא, אין לי מושג. שיבוא בד' למסיבה, נוכל לעמוד על קנקנו :)
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

theAman כתב:
moco כתב:להבדיל, מרדונה בזמנו בכלל לא נפגע, לא הזיז לו. זה מה קורה כשיש לך ח*א של אישיות . רשע וטוב לו.
...
מראדונה לא נפגע לא רק בגלל האישיות החרא שלו, אלא גם ואולי בעיקר בגלל הלך הרוח הפוליטי/מדיני באותם הזמנים והמתיחות בין ארגנטינה ואנגליה (פוקלנד היה רק כ-4 שנים לפני המונדיאל), ההרגשה שארגנטינה ניצחה את אנגליה כנקמה על פוקלנד ועוד בדרך כזו שימחה כל ארגנטינאי באשר הוא ובוודאי את דייגו שלא ניסה אפילו להסתיר את העובדה הזו.
זו הייתה הנקמה המושלמת מבחינת הארגנטינאים (כמובן שצריך להוסיף לזה את האישיות הבעייתית של מיודענו).
...
אני מסכים.
בכל מקרה, גם האישיות של הבן אדם, נגזרת מהתרבות בה הוא חי.
אם נעזוב את הכדורגלנים עצמם, שזה זן מיוחד ולא לטובה, ונסתכל על האוהדים, ברור לי שארגנטינאים ובריטים יש להם מנטליות שונה לגמרי בכל מה שקשור ליושר והגינות.
זה נכון עוד לפני שמכניסים את המלחמה לתמונה.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:
theAman כתב:
...
...
אני מסכים.
בכל מקרה, גם האישיות של הבן אדם, נגזרת מהתרבות בה הוא חי.
אם נעזוב את הכדורגלנים עצמם, שזה זן מיוחד ולא לטובה, ונסתכל על האוהדים, ברור לי שארגנטינאים ובריטים יש להם מנטליות שונה לגמרי בכל מה שקשור ליושר והגינות.
זה נכון עוד לפני שמכניסים את המלחמה לתמונה.
...
די כבר עם הבריטים האלה :evil:
כל הנבחרות הבריטיות משחקים כדורגל %$#
יש להם נבחרות %$#
שחקני הנבחרות משחקים %$#
האוהדים שלהם בדר"כ דווקא בסדר
אם הייתי צריך לבחור נבחרת+אוהדים, ארגנטינה או אנגלייה לא הייתי שוקל פעמיים ובלי למצמץ הייתי בוחר בדרום אמריקאים על הצביעות הבריטית!! ממש גנט'למנים!!
עם כל הכבוד לכעס ולזלזול שיש להרבה אנשים למארדונה וליד שלו, אז להם, יש לי רק להגיד, שחומרת המעשים של אריק קאונטנה או זינדין זידאן עולה בעשרות מונים על היד של מארדונה! הצביעות הזאת של האנגלים......
ומשה, לטעמי, אתה נפלת לתוך הפח הזה שהטמינו לך הצבועים האלה!

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

מה? מי הטמין לי פח? ממש לא מבין אותך ותאמין לי שאני מנסה.
לגבי הנבחרת שלהם, די מסכים איתך, למרות שנראה לי שהנבחרת למונדיאל הקרוב טובה מהנבחרות האנגליות בעשורים האחרונים.
לגבי תרבות כללית, שאני מניח שזה מה שמשפיע על האוהדים, אז בוא רק נאמר שכמעט בכל דיון על קלקולים בחברה הישראלית (כולל הרבה דיונים באתר הזה) תמיד אנו משווים את עצמנו ל'חו"ל' וכאשר בודקים מה זה בעצם ה'חו"ל' אליו רוצה הישראלי הממוצע להידמות, מוצאים שם כדוגמא בדרך כלל את אחת המדינות האנגולסקסיות, למשל אנגליה.
אגב, לא יודע על לאיזה צביעות אתה מתיחס פה (כאמור, ממש לא הבנתי אותך פה) אבל שים לב שצביעות ונימוס, בהרבה מקרים, זה שתי מילים שמתארות את אותה תופעה רק באופן ערכי הפוך. (כנ"ל ה"דוגריות" הישראלית וחוסר הנימוס).

איך זידאן וקנטונה מתחברים פה - נשגב מבינתי.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:מה? מי הטמין לי פח? ממש לא מבין אותך ותאמין לי שאני מנסה.
לגבי הנבחרת שלהם, די מסכים איתך, למרות שנראה לי שהנבחרת למונדיאל הקרוב טובה מהנבחרות האנגליות בעשורים האחרונים.
לגבי תרבות כללית, שאני מניח שזה מה שמשפיע על האוהדים, אז בוא רק נאמר שכמעט בכל דיון על קלקולים בחברה הישראלית (כולל הרבה דיונים באתר הזה) תמיד אנו משווים את עצמנו ל'חו"ל' וכאשר בודקים מה זה בעצם ה'חו"ל' אליו רוצה הישראלי הממוצע להידמות, מוצאים שם כדוגמה בדרך כלל את אחת המדינות האנגולסקסיות, למשל אנגליה.
אגב, לא יודע על לאיזה צביעות אתה מתיחס פה (כאמור, ממש לא הבנתי אותך פה) אבל שים לב שצביעות ונימוס, בהרבה מקרים, זה שתי מילים שמתארות את אותה תופעה רק באופן ערכי הפוך. (כנ"ל ה"דוגריות" הישראלית וחוסר הנימוס).

איך זידאן וקנטונה מתחברים פה - נשגב מבינתי.
...
הכדורגל האנגלי ובעיקר הנבחרת כל הזמן מתרברבת באיכות ובהוגנות המשחק אצלם ביחס לשאר העולם. הם מציירים את עצמם כג'נטלמנים (מנומסים :) ) אבל מה לעשות שמאחורי החזות הזאת, לטעמי, מסתתרת צביעות. חלק לא קטן מהאוהדים שלהם לא נחשב "למנומס" ביחס לכל אוהד מכל מדינה. הם יכולים לעשות בית ספר לכל אוהד חוליגן, ברברי שגדל במחוזות מדינתו (זה שהשלטון שם הצליח למגר את התופעה במגרשים עצמם לא אומר שהחוליגניות עדיין לא נמצאת עמוק בפנים אצל חלק לא קטן מהם). למרות שעל פניו הם משחקים באנגלייה כאילו פייר פלי ומנסים להציג לעולם שמה שמארדונה עשה להם לפני 20 משהו שנה זה הביזיון בשיא התגלמותו.......לי אין בכלל ספק שאם המצב היה הפוך ושחקן אנגלי (איזה ווין רוני קטן) היה מבקיע שער כזה הם היו סותמים את הפה ומאושרים עד הגג עם הניצחון!
אריק קנטונה, הוא אחד השחקנים הנערצים ביונייטד (ולדעתי באנגליה כולה) למרות שהוא היה שחקן גס שדיבר מלוכלך ושיחק לא פעם בצורה "אלימה" מאוד. המקרה עליו אני מדבר הוא בעיטת הקראטה שהוא הכניס לאוהד באמצע משחק! המקרה של זינדין זידאן עליו אני דיברתי הוא כמובן הנגיחה שלו מטרצי בגמר המונדיאל שהיה מלוכלך, מכוער עשרות מונים מגול היד של מארדונה!
השורה התחתונה שלי היא שרוב האנשים שמשמיצים את מארדונה אז ואת הנרי היום הם אנשים צבועים או אינטרסנטים, כי במצב הפוך הם לא היו מודים בכלום!
משה, אתה לא נכנס לקטגוריה של האינטרסנטים או הצבועים :wink:

אה שכחתי כמובן את התקשורת האנגלית, התקשורת "המהוללת" שכמות הרכילויות, השטויות, חוסר האמת וחוסר האוביקטיביות המופרז שלהם מגמד כל מקבילה בעולם....

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב:הכדורגל האנגלי ובעיקר הנבחרת כל הזמן מתרברבת באיכות ובהוגנות המשחק אצלם ביחס לשאר העולם. הם מציירים את עצמם כג'נטלמנים
...
(טוב, לפחות עכשיו הבנתי מה אתה רוצה בכלל)

שני המשפטים המצוטטים דורשים ביסוס. כל מה שכתבת בהמשך לא לעיניין אם מה שכתבת פה לא נכון.
אתה יכול להביא לי סימוכין למה שכתבת? (אם אפשר לא מאמצעי התקשורת, אז עדיף, לך הרי יש מקורות נוספים :wink: )
נראה לי שמדובר פה שתדמית שנמצאת בראש שלך עליהם, ולא להם עצמם.
אם כבר, הם אלופים בביקורת עצמית.
זה שיש שם חוליגניות זה ידוע, והאנגלים עצמם האחרונים שיכחישו את זה.

לצערי, השתמשתי כמוך בבטוי הערטילאי "האנגלים". יש כל מיני מהם, והם ממש לא מדברים בקול אחד. (ההכללה הזו שונה מלדבר על "תרבות" שכן משותפת לקבוצות אנשים גדולות).

איך חיברת את סיפור מרדונה והנרי לזידאן וקנטונה עדיין מוזר בעיניי.
כמו שלי ולך ברור שמעשיהם האלימים של זידאן וקנטונה זה קטגוריה אחרת לגמרי, וחמורה בהרבה מכל התנהגות לא ספורטיבית של מרדונה והנרי, כך אני מבטיח לך שזה ברור לאנגלי הממוצע. איפה שמעת מישהו, באנגליה או בכל מקום אחר, טוען אחרת?

ברור שהסיפור של מרדונה עשה המון כותרות בזמנו (ולא רק באנגליה), ויותר מאשר הבעיטה של קנטונה. גם זכיית אנגליה בגביע ב66 בטח עשתה יותר כותרות.
מה לעשות, חדשות כדורגל (כדורגל ממש) יותר מענינות את הציבור מסיפורי אלימות.

לא מזמן העלתם פה זכרונות מהנבדל או לא נבדל במשחק עבר מפורסם של מכבי חיפה.
לא אתפלא אם אינכם יודעים על מקרה של רצח בישראל, שבו פרץ אוהד למגרש ודקר למוות שחקן כדורגל בזמן המשחק.
מה לעשות, סיפור הנבדל או לא נבדל, נחקק בזכרון הקולקטיבי הרבה מעבר למקרה רצח בזמן המשחק.
אז יש לך בעייה שזוכרים את היד של מרדונה יותר מאשר את הבעיטה של קנטונה? :roll:

הקשר שאתה קושר בין המקרים מופרך לגמרי. תפוחים ותפוזים, בעצם, תפוחים רקובים ותפוזים רקובים.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

משה,
את החצים אני מפנה אלייך ולא לתקשורת :wink:
כי אתה כל הזמן יוצא ברייש גלי (השרושר) נגד מארדונה ונגד השער ההוא......ואני מנסה להגיד שאין בשער ההוא שום דבר מגעיל או מעשה רמאות, כמו שאין שום דבר מגעיל בשער של תיירי הנרי. זה שהתקשורת הבריטית הצבועה בחרה להבליט את מארדונה ולהפוך אתו לדמות הכי שנואה על פני היקום, לא מחייב אותך לקבל את טענתם!
מה שאתה לא מבין הוא שאין פה שום תפוח רקוב או תפוז רקוב. יש סתאם תפוחים ותפוזים! מי שהפך אותם לרקובים זה התקשורת ואתה! אם תכנס קצת לעובי הקורה בקשר לקריירה של מארדונה בנבחרת ובקבוצות בהם הוא שיחק (תתחיל בשנת 78 ) תלמד על כדורגלן שהיה גאון ואהוד על כולם, הוא ממש לא קרוב לסטראוטיפ של הפרובוקטור המסומם שכולם הדביקו לו ב 86 ובסוף הקרירה (אגב, משה, עם הדיעה הזאת אני לא הייתי נכנס במקומך לנפולי :) )

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

השרשור הזה נושאו ספורט ולא אלימות.
לכן, אנו דנים פה באירועי ספורט (ספורטיביים ולא ספורטיביים) ולא באירועי אלימות (למרות שזה לפעמים מתקשר לצערנו).
על מעשה מרדונה (ועכשיו גם הנרי) אנו חלוקים וזה יישאר ככה (אני כמובן מסכים שהמקרים האלה מוסיפים צבע לספורט).
התקשורת הבריטית הצבועה בחרה להבליט את מארדונה ולהפוך אתו לדמות הכי שנואה על פני היקום
...
אני עדיין מחכה לביסוס לשטויות האלה שלך. הדיעות הקדומות שלך מגיחות שוב. הרי אתה מתבטא כך גם על התקשורת בארץ. מי זו התקשורת הבריטית? אתה יודע כמה עיתונים (ושאר ערוצים) יש שם, וכל אחד עם דיעה אחרת?
מה היא "טענתם"? במה היא צבועה? והעיקר, על איזה תקשורת אתה בדיוק מדבר? כולם כותבים שם אותו דבר?
מאיפה כל זה בא לך?

כמובן שתמצא יותר דברים נגד מרדונה בתקשורת אנגלית מאשר ישראלית, ובטח מאשר ארגנטינאית.
בתקשורת האירית בטח תמצא יותר דברים נגד הנרי.
בתקשורת הישראלית אתה מוצא יותר נגד כל מי שנתפס כפוגע במשהו ישראלי.
כל זה ברור מאליו. הרי "צביעות" מהסוג הזה אני יכול להדגים לך בקלות בכל מקום.

קבל דוגמא רק לסבר את האוזן. כל פעם שלא מכבדים את ההמנון שלנו במשחקי חוץ הדבר תופס הרבה יותר כותרות בעיתונים בארץ, מאשר מקרים דומים (שריקות בוז) בניגון המנונים של זרים בארץ. זו אותה סוג של "צביעות".
בכלל, הרי עצם זה שאתה קורא להם "צבועים", הרי היא בעצמה צביעות, כי אתה מבדיל אותם ללא צדק מכל האחרים (כולל הישראלים).
משה

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

theAman כתב:חשבתי שאתה יודע שיום ההולדת יכולה להיות בנפרד...
אני כבר אגיע, אז אני בטח אשאר למסיבה, נצמיד עוד כמה פרצופים לשמות מהאתר, נראה לי שיהיה נחמד.
...
אבי..
אני הלכתי על קרחת יזומה, משהו כמו לפני חצי שנה...
אז אל תחפש אותי לפי התמונה באתר. :wink:
מבטיח לעדכן באתר..

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

-כשאני מדבר על התקשורת באנגלייה אני מדבר כמובן על עולם הספורט ולא על שאר התקשורת האנגלית (שאני פשוט לא קורא, שומע או צופה בה מספיק על מנת לחוות דיעה). בישראל אני באמת מתכוון לכל התקשורת באשר היא (כמובן שהכל בהכללה אבל במקרה הזה אין לי שום בעייה להכליל)

-ברור לך שאני יכול להתחיל לתת לך כותרות מכל מיני אתרי ספורט, צהובונים ומהדורות ספורט באנגלייה שיציגו לך כמה חלק גדול מהדברים שם הם צבועים ומוצגים בצורה סובייקטיבית מוגזמת, אבל זה לא יעזור כי אתה מייד תגיד לי שאפשר להביא דוגמאות כאלה מכל מקום בעולם. לכן, אני רק אומר שאת הדיעה שלי אני פשוט מבסס על קריאה ושמיעה אישית שלי במשך יותר מ 20 שנה של תקשורת הבריטית (תחום ספורט), בעיקר מתחום כדורגל! שוב, ברור שאני מכליל אבל השורה התחתונה שלי היא שהם צבועים, ביחס לשאר העולם!

-כדי, להוכיח במעט את טענותיי אני אתחיל לחלחל לשרשור קצת חומרים מ-ההווה לגבי "הצגת" הדברים בכדורגל הבריטי והעולמי על ידי התקשורת האנגלית!

-הדוגמה שלך לגבי ההימנון הישראלי היא ממש לא טובה!! מכיון שאין לי ספק דווקא גאן כל מדינה הייתה מדגישה, בצדק, את העבודה שספורטאי שלה זכה במדליית זהב אבל ההמנון לא נוגן בגלל שייכות הספורטאי למדינה (אגב, אם דבר כזה היה נעשה לאנגלים אין לי ספק שזה היה מובלט בכל מהדורות הספורט אצלם הרבה יותר ממה שזה מובלט אצלנו)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Giliboy כתב:
theAman כתב:חשבתי שאתה יודע שיום ההולדת יכולה להיות בנפרד...
אני כבר אגיע, אז אני בטח אשאר למסיבה, נצמיד עוד כמה פרצופים לשמות מהאתר, נראה לי שיהיה נחמד.
...
אבי..
אני הלכתי על קרחת יזומה, משהו כמו לפני חצי שנה...
אז אל תחפש אותי לפי התמונה באתר. :wink:
מבטיח לעדכן באתר..
...
גילי,
אותך הוא יזהה על פי החולצה והצעיף האדום :wink:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אריה,
ברור שאני מדבר על תקשורת בתחום הספורט. מבטיח לך שיש שם לא מעט בעלי דיעה שלך בעינייני מרדונה והנרי. בעיניין הנרי גם קראתי כמה לאחרונה.
אני לא יודע איך יש לך יכולת להשוות את התקשורת (הספורט) האנגלית לאחרים. האם אתה דובר צרפתית, ספרדית, איטלקית, יוונית, גרמנית,... ? אם כן, אני מוריד את הכובע.
אם אתה משווה לתקשורת הספורט הישראלית, אז אני די המום מהמסקנה. בתקשורת הספורט הישראלית אני מוצא לעיתים תת רמה בולטת (שלא לדבר על שקרים, צביעות צרות עין וכל שאת החולירות) . הרי אתה גם התבטאת כך בעצמך.

אתה אומר שאין לך בעייה להכליל. זאת בדיוק הבעייה שלך. אם אתה לא מבין את זה, אז קשה להתקדם.

כרגיל, אתה מבין לא מה שאני כותב מפורשות אלא מה שאתה מחליט שהתכוונתי.
כתבתי על חוסר כיבוד ההמנון שלנו, לא על אי ניגונו. לסיפור האחרון באוסטריה אין קשר למה שכתבתי.
חוסר כיבוד מתבטא במגרשי הספורט בעיקר בשריקות בוז וקללות.
משה

חזור אל “ספורט”