הזמנתי גם באותו זמן את הראוטר הנ"ל. ואין קול ואין עונה כלום לא זז....
זה הגיע אליך כבר?

הזמנתי גם באותו זמן את הראוטר הנ"ל. ואין קול ואין עונה כלום לא זז....

מתן, תנסה אולי לעבור מ-PPPoE לקבלה אוטומטית של IP שזה DHCP וכנראה יסתדר.04/01/2024 18:52matan.abutbul כתב: נמצא על תשתית סיבים של פרטנר, מעונייין להיפטר מהנתב שלהם
רכשתי את הנתב ax3 pro בגרסה הסינית, בנוסף את הממיר המומלץ פה בשרשור (D-Link DMC-G01LC) וגם את מודול SFP שהמליצו פה (https://ali.ski/IFMOoC)
לאחר שאני מחבר את הסיב אל הממיר ואת כבל הethernet לנתב נראה שאין לינק כלל בממיר, הנורה היחידה שדולקת היא נורת החשמל
מישהו נתקל במשהו דומה? או לחילופין יודע להגיד מה לא בסדר בתהליך?
תודה רבה!...

אחרי 45 יום הגיע סוף סוף לארץ ותנחש מה קרה? טעו במשלוח ובמקום להגיע לכתובת שלי הוא נשלח לכתובת אחרת, יום למחרת זה חזר למרכז הלוגיסטיקה של דואר ישראל וכמעט 10 ימים והמוצר עדיין לא הגיע ותקוע במודיעין04/01/2024 13:10michaeltalmi כתב: הזמנתי גם באותו זמן את הראוטר הנ"ל. ואין קול ואין עונה כלום לא זז.
זה הגיע אליך כבר?...
איך הוא? מתממשק לax3 pro או מחליף אותו?30/11/2023 18:43ofek4490 כתב: הזמנתי את ה-Mesh 3 ב-300 ש"ח מהייטקזון, נחזיר רשמים. אגב, מבצעים מטורפים בסופר פארם אונליין ומחסני חשמל עד היום על ה-3 וה-7 למי שרוצה....

תסתכל טוב בתמונה שצירפת07/01/2024 21:08eliy1970 כתב: מבחינתי אני מוותר על רכישות עתידיות באליאקספרס, אשלם פי 2 ויותר והעיקר לא להתעסק עם סינים שקרנים,
שים לב שמופיע מתאם EU לצד הראוטר שכביכול תואם לדגם הסיני כפי שהראוטר הראשון הגיע במקור, אבל בפועל הגיע ספק אחר עם חיבור EU שמתאים לראוטר הגלובלי...