House of Spoils
שפית מבטיחה, עוזבת משרה מצליחה ופותחת מסעדה בבית מבודד. מתברר כי בבית הזה גרה פעם מכשפה.
סרט אימה עם הרבה פוטנציאל, אבל מתברר כפלופ בגלל ביצוע מעט חובבני וסיום שלא מביא את הצופה לשום תובנות.
5/10

The Crow (2024)19/05/2020 20:12Kondo10 כתב: The Crow 1994
בערב רומנטי שמתחיל חגיגי, לפתע חבורה אלימה תוקפת מוזיקאי באלימות קשה, ואת ארוסתו הם אונסים בברוטליות.
החבורה ממשיכה להטיל אימה על העיר עד שעורב מחזיר לחיים את המוזיקאי, והוא יוצא במסע אלים
ונוקם בכל מי שפגע בו ובאהובתו. מבוסס על רומן גרפי מאת ג'יימס או'בר.
פנטזיה אלימה מבוססת סדרת קומיקס. הסרט מושקע חזותית עמוס בפעולה כיאה לסרט גיבורי -על. (במובן הטוב)
עלילה אפלה ומעניינת מעבירה חווית נקמה בצורה משכנעת עם ליהוק ודמויות טובות. כהרגלי אני נוהג לקרוא
על כל סרט שאני רואה כדי להכיר את השחקנים,במאים ומה עומד מאחורי הסיפור.
השחקן הראשי הוא Brandon Lee ( כן, הבן של ברוס לי) שנהרג במהלך הסרט מפליטת כדור, ולאחר מכן שחקן אחר
המשיך את הסרט באמצעות CGI על פניו. סיפור טרגי ועצוב ביותר. לאחר מכן הסרט הפך לסרט פולחן.
7.3/10...

סרט שחיכיתי לו מאוד ופשוט מאכזב... קצב איטי מאוד ורדוד מכל הבחינות.05/10/2024 23:22molvy כתב: Wolfs 2024
סרט בהשתתפות של George Clooney ו Brad Pitt זו סיבה מספיק טובה לצפות בסרט,
למרות המשתתפים הסרט לא מתעלה לרמות גבוהות מידי אבל הוא משעשע ומעניין,
קומדיה על שני מנקים של זירות פשע שנקראו לאותו מקרה וצריכים לשתף פעולה באירוע שמסתבך והולך, המצבים הקומיים לא מצחיקים יותר מידי אבל הסרט לא משמעם
סרט מאוד מתאים ליום שבת בצהריים, תענוג לראות את שני השחקנים הללו משתפים פעולה ולמרות שהסרט עצמו לא טוב מידי היה שווה את הזמן
תכלס נהנתי מהסרט למרות איכותו הבינונית
6.8/10...