מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #26021 

Upgraded

Chick Flick על צעירה שמשקרת על תפקידה בחברה כדי להרשים צעיר והצעיר מתרשם קשות והרושם הוא שהרשמים שהצעירה הרשימה אותו יעשו רושם על אמא שלו שמתרשמת מהיכולת שלה להרוויח יותר אם היא תעשה רושם על החברה בה הצעירה המרשימה עובדת

התבלבלתם? חכו שתראו את הסרט, הוא יותיר בכם רושם של בזבוז של כמעט שעתיים

יש סרטי Chick Flick ששווים צפיה ואפילו מהנים

זה לא אחד מהם

5/10

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #26022 

מזמן שלא ראיתי סרט מעולה אז קבלו :Sleeping Dogs (2024)
והשחקן הראשי הוא: ראסל קרואו,
ראסל קרואו משחק שוטר לשעבר בשם רוי..
הוא חוקר רצח לשעבר אבל יש לו אובדן זיכרון..
לא אחשוף יותר מידי פרטים, אבל סרט ממש מותח עד סופו..
ציון שלי לסרט 8 תהנו אחלה של סרט..
ערוץ הטלגרם שלי מוזמנים להירשם :
עוסק במבצע "חרבות ברזל"
https://t.me/news_updates_il

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46331
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5071 פעמים

שליחה #26023 

Ordinary Angels
גרושה אלכוהוליסטית מוצאת טעם לחיים כאשר היא נרתמת לעזור לאלמן ששקוע בחובות וזקוק להרבה כסף עבור ניתוח מציל חיים לבת שלו.

דרמה סוחטת דמעות שמבוססת על מקרה אמיתי. Hilary Swank משחקת מעולה וכובשת את הקהל ו- Alan Ritchson סוף סוף בתפקיד בו הוא לא מפגין אלימות. היתה קצת יותר מידי הטפה לכיוון אלוהים והכנסיה, אבל אל תתנו לזה להרחיק אתכם מהסרט.
7.8/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11487
נתן תודות: 1190 פעמים
קיבל תודות: 2413 פעמים

שליחה #26024 

The Wages of Fear (2024)

פיצוץ בבאר נפט מסכן את חייהם של מאות אנשים בסביבה. צוות של יחידה מיוחדת מסכן את חייו בסביבה עוינת במדבר
כדי להעביר משאיות עם ניטרוגליצרין כדי למנוע את האסון.

דרמת אקשן צרפתית גנרית שלא מחדשת מאומה. העלילה מטופשת, דמויות לא מעניינות, משחק בינוני, קטעי האקשן מרושלים ולא הגיוניים.
הרבה פיצוצים מעט סרט.

3.2/10

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #26025 

מאדאם ווב: ובאנגלית :

Madame Web 2024

תקציר הסרט:
קסנדרה ווב, פאראמדיקית במנהטן שייתכן ויש לה כוחות לראיית העתיד,
נאלצת להאבק עם תגליות לא פשוטות מעברה ויוצרת קשר חזק עם שלוש נשים צעירות אשר נועדו לגדולות בעתיד..
לו רק הן ישרדו את ההווה הקטלני.

שמעו אתה מצפה מסרט חדש של מארוול, להיות משהו מיוחד..
מה שלא קורה פה, בכלל רק ברברת ודיבורים, כמעט ולא קורה כלום...
כרגיל יגיע המשכון..
סרט חלש ציון שלי 5 אפשר לוותר!!
ערוץ הטלגרם שלי מוזמנים להירשם :
עוסק במבצע "חרבות ברזל"
https://t.me/news_updates_il

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26026 

The Zone of Interest (2023)

מפקד אושוויץ חיי עם אשתו ולידיו חיים שלווים ומפנקים כשרק חומה מפרידה ביניהם לבין מחנה ההשמדה.

סרט שהיה מועמד לכמה פרסי אוסקר, נחשב לפורץ דרך בהגשה שלו, מלא במחמאות, השאיר אותי מעט נבוך וחסר סיפוק. זה לא סרט שואה שגרתי
כי לא רואים כלום מעבר לחומה מלבד שמע ברקע של יריות, צעקות מחרידות, ועשן סמיך מעל המשרפות. סרט מצולם בצורה אסתטית מרשימה
הבית מפואר מלא בצמחיה צבעונית, בני הבית חיים כאילו ביקום מקביל כשמעבר לחומה המפרידה נעשים מעשי רצח של מליונים בתאי הגזים.
הסרט מבוססת באופן רופף על חייו של רודולף פרנץ הס שהיה מפקד מחנה ההשמדה. למרות שיש בסרט קטעים מצמררים בלי לראות אותם
כי מספיק להפעיל את הדמיון כדי להבין מה מתרחש שם, השילוב של חיים מפנקים לצד מחנה ההשמדה לא בדיוק זעזע אותי להפתעתי.
מבחינה אמנותית הסרט מרשים בהחלט עם משחק נהדר, מנגד הסרט מאוד איטי וחסר הסברים מספקים (צילום של נערה מחביאה תפוחים)
להבין את המניעים של חלק מהאירועים עם סיום לא היה מספק עבורי. The Boy in the Striped Pajamas סרט טוב פי כמה, כי הוא ידע לשלב
את שני העולמות בצורה מרתקת, למרות שהוא עשה איזה חסד עם הנאצים. לא שותף למחמאות שהסרט מקבל, כי כבר שכחתי אותו.

6.3/10

Ran0250
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #26027 

עריכה: שימו לב הביקורת היא על הדוקו ולא על הסרט ההוליוודי שיצא בעקבותיו
המרוץ לניצחון של ארתור - Arthur the King

ראיתי שיצא סרט של מארק וולברג שמבוסס על סיפורו האמיתי של Mikael Lindnord - בדרך כלל במקרים כאלה אני מעדיף לבדוק קצת את הרקע ועד כמה הוא נאמן למקור,

מבדיקה קצרה שעשיתי הבנתי עשו עבודה ממש טובה וכמעט לא היה צריך לשנות כלום כך שהסרט די נאמן למקור- אממה מסתבר שMikael Lindnord כבר עשה על זה דוקו קצר של כמעט 14דק' בESPN אז אמרתי נלך קודם על המקור יותר עדיף.

אוקיי אז העלילה היא על כלב משוטט שמייקל פגש בתחילת מירוץ האליפות 2014 באקוודור(ספורט אתגרי), מייקל חס על הכלב והביא לו קציצות בשר משם הסיפור מתגלגל.

הדוקו ממש קצר מעניין ועשוי היטב, יצאתי מרוצה ויתרתי על מארק וולברג למרות שהבנתי שהוא ממש התחבר לעלילה והסרט.אין לי כח לשעה וחצי)

נחסוך לכם את החיפושים - מצורף קישור

https://www.espn.com/video/clip/_/id/18814225

8.7/10
נערך לאחרונה על ידי Ran0250 ב 25/07/2025 0:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26028 

Late Night with the Devil (2023)

מנחה טלוויזיה עובר טרגדיה אישית שמובילה לחוסר ריכוז שפוגעת ברייטינג של התוכנית האירוח מול יריבו ג'וני קרסון.
נואש להחזיר את הרייטינג הוא מארח אנשים מוזרים בליל כל הקדושים, מה שמוביל לשחרור ישויות רעות לתוך התוכנית ולצופים.

סרט אימה שמדורג כל כך גבוה אין סיכוי לדלג עליו. כל העלילה מתנהלת בתוך אולפן של שנות ה -70 שהפורמט משתנה כל פעם משחור לבן
למסך חתוך בצדדים ותמונה מעט מטושטשת כדי להמחיש את התקופה. סרט מאוד ייחודי בחשיבה, העלילה נעשית כפי שלא ראינו בעבר
משחק טוב של David Dastmalchian ושל כל שאר הקאסט. חרף זאת אני חייב להודות שלמרות שניסיתי לאהוב את הסרט בכל דרך
לא מצאתי שום נקודת אור בסרט, לא מבחינת כתיבה, העלילה לא סוחפת, הסיפור לא ממש מעניין, ואין באמת רגעים מפחידים ומצמררים.
סרט שמנסה להיות אומנותי בצורה ההגשה שלו, רק שכח על הדרך שצריך גם סיפור טוב שיעניין את הצופה. לא יודע מה פספסתי (ואולי לא)
עם ציון כזה גבוה בצורה גורפת - גם מצד צופים וגם מבקרי קולנוע (שילוב נדיר בדרך כלל ב- rottentomatoes). תראו ותחליטו לבד.

5.8/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #26029 

The Taste of Things או בשפת המקור צרפתית La passion de Dodin Bouffant

ס
רט שהוא שיר הלל לבישול ולאוכל מורכב ומסובך

צמד טבחים (שפים) שהגבר (דודין) הוא סלבריטאי בתחום האכל והאישה (אז'ני) היא הטבחית וגם מושא אהבתו המוחלטת מבשלים אוכל ממעורר תיאבון ומאוד מוחשי במטבח ומנהלים את החיים ואת האהבה שלהם במקביל

הסרט הוא שיר הלל לאוכל, העלילה לא ממש מורגשת, תהליך הכנת התבשילים מקבל את מרכז הסרט והמוכרבות של הבישול לא נכסך מהצופה כלל וכלל

היו כאלה ששראו את הסרט משעמם ולא מצאו עניין בתהליכי הכנת האוכל (ארוך, מורכב, מסובך, עם המון מרכיבים ומרתק לטעמי, אבל אני הייתי במיעוט) ופרשו אחרי כשעה. אני המשכתי אותו היום וכאמור הייתי מרותק למסך הבישול הוא אמנות והתמכרות ומהווה את מרכז החיים של החבורה הכוללת את המבשלים והאוכלים

אכן סרט מאוד איטי מבחינת עלילה ומאוד מדוקדק מבחינת התנהלות במטבח של המאה ה 19 שהבישול היה על פלטות שחוממו בגחלים

תכלס סרט חגיגה לאוהבי אמנות האוכל, פרט לזה יש עלילה אבל היא משנית לגמרי

אני נהניתי ויצאתי רעב, למרות שזה לא סרט מופת

מאוד מומלץ לאוהבי הג'אנר
7/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26030 

Athena (2022)

לאחר מותו של ילד בפרברי צרפת שלושה אחים עומדים בלב סכסוך עקוב מדם בין המשטרה לכנופיות רחוב שרוצות את האחראי להרג הנער.

מותחן פעולה צרפתי עשוי נפלא עם פתיחה מסחררת של 10 דקות ללא מנוח ועבודת צילום מעולה. סיפור על השתלטות מהגרים על רחובות הפשע
משהו שנראה עתידני אך זה קורה כאן ועכשיו באירופה ובשאר העולם שמהגרים משתלטים על שכונות שלמות בלי שמשטרה תעשה משהו בנידון
וזה יותר מקרוב בפריז (למי שביקר שם לאחרונה). מעבר לנגיעות פוליטיות הסרט מרתק עם סצנות פעולה מצוינות למרות שמהירות מדי (קשה לקלוט מי נגד מי) המשחק והדמויות מצוינות כולל שחקני המשנה, העלילה לא משעממת לרגע אך יש כמה דברים לא הגיוניים (לפוצץ בניין שלם) שמורידים מאמינות הסרט. בסופו של דבר סרט קצבי, מצולם נהדר עם סיפור אלים.

7/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78781
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5377 פעמים

שליחה #26031 

Unfrosted

סרטו של ג׳קי סיינפלד שידוע כחובב סיריאל ושטויות של ארוחת הבוקר האמריקאית. הוא בעצם המציא סיפור מופרך על תחרות של שני יצרני הסיריאל הגדולים בשנות השישים בנסיון לפתח את הפופ טארט, מין כיס בצק ממולא בריבה שילדים יכולים לחמם בטוסטר.

משעשע אבל גם די מטופש. לא לצפות ליותר מדי.

7/10

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1602
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

סרט מתח: Se7en (1995)

שליחה #26032 

Se7en (1995)

אחד מסרטי המתח (רצח/בלשי) הטובים. בליגה של "שתיקת הכבשים".

9/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #26033 

Sleeping Dogs
נידון למוות שקרוב לגזר הדין, פונה לשוטר הפנסיונר שהכניס אותו לכלא ומבקש ממנו שיבדק מחדש את הראיות כי הוא חף מפשע. השוטר מתחיל לחקור ומגלה סודות מהעבר שלו.

מותחן בלשי בכיכובו של Russell Crowe, אשר משחק כשוטר הפנסיונר עם בעיות זכרון שכל הזמן צריך שיזכירו לו עם מי הוא מדבר. Crowe זה גם הסיבה היחידה בערך לצפות בסרט, כי כל שאר העלילה יחסית צפויה ואת הטוויסט כבר הבנו בחצי הסרט.
7/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #26034 

Unfrosted
מאבק בין 2 ענקיות קורנפלקס מגיע לשיא כאשר אחד מהם עומד להשיק את ה- Pop-Tarts.

קומדיה שנכתבה ובוימה על Jerry Seinfeld והוא גם מככב בתפקיד הראשי. הסרט מאוד מושקע, הסיפור אומנם שיטחי, אבל מסופר בצורה משעשעת שתתאים גם למבוגרים.
7/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6621
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #26035 

גן הקופים \ The Monkey House

סרטו החדש של אבי נשר .
אדיר מילר הקומקאי המוכר לכולנו משחק כאן סופר מזדקן וכושל שמבואס מהחיים ,
וסוחר את עזרתה של שחקנית 3עירה ויפה שתעזור לו לקדם את ספריו ואת תדמיתו .

העלילה קצת מתחכמת ונוצר כאן סיפור בתוך סיפור
אבל אין יותר מידי עוקץ אז לא לצפות ליותר מידי .

השנה היא 1989 והסרט משתמש בכל הכלים כדי להנגיש את התקופה :
טלפונים ציבוריים , מכוניות ישנות , מכונות כתיבה , טלוויזיות כמו פעם וכ'ו

אני אהבתי אבל אני אוהב להחמיא להפקות תוצרת כחול-לבן .

10\8

adv10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #26036 

30/04/2024 20:26  
Kondo10 כתב:
The Zone of Interest (2023)

מפקד אושוויץ חיי עם אשתו ולידיו חיים שלווים ומפנקים כשרק חומה מפרידה ביניהם לבין מחנה ההשמדה.

סרט שהיה מועמד לכמה פרסי אוסקר, נחשב לפורץ דרך בהגשה שלו, מלא במחמאות, השאיר אותי מעט נבוך וחסר סיפוק מבחינה אמנותית הסרט מרשים בהחלט עם משחק נהדר, מנגד הסרט מאוד איטי וחסר הסברים מספקים (צילום של נערה מחביאה תפוחים) להבין את המניעים של חלק מהאירועים עם סיום שלא היה מספק עבורי. The Boy in the Striped Pajamas סרט טוב פי כמה, כי הוא ידע לשלב את שני העולמות בצורה מרתקת, למרות שהוא עשה איזה חסד עם הנאצים. לא שותף למחמאות שהסרט מקבל, כי כבר שכחתי אותו.

6.3/10
...
בעיני אחד הסרטים הכי חלשים שראיתי בחיי ובמיוחד בנוגע לשואה ולאושוויץ ואין לי מושג על מה ולמה הסרט קיבל פרס -אתה בציפייה מורטת עצבים לראות דברים משמעותיים ומציגים את הנאצים בכלל ואת הס כאדם רגיל עם דילמות "פשוטות" על החיים...לעומת זאת הסרט השני שציינת-סרט לפנתיאון !

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26037 

The Iron Claw (2023)

סיפורם של האחים ואן אריק ששלטו באופן מוחלט בשנות ה -80 בעולם ההיאבקות -WWE בצילו של אביהם השתלטן והקשוח ששימש להם
גם כמאמן. לאחר התהילה העולמים הם עברו טרגדיות קשות.

דרמת ספורט ביוגרפית המבוססת על הסיפור האמיתי של האחים ואן אריק שכל מי שגדל בשנות ה- 80 שמע או היה אוהד שלהם דרך שידורי הספורט
בערוץ המזרח התיכון למי שבגיל המתאים, זוכר. חייב להודות שאני לא הייתי חובב WWE אלא חובב אגרוף שהתאמן בילדותו (חבל שלא המשכתי)
ודליתי כל מידע בשקיקה על ג'ו לואיס, ג'ק דמפסי וכמובן על מתאגרפים מוכרים משנות ה -80-90 ופחות התעניינתי "בספורט" WWE וכל החגיגה המלאכותית מסביב.

מדובר על סרט מרגש עם ליהוק נהדר של Holt McCallany, Zac Efron, Jeremy Allen White ועוד רבים. הטרגדיות שהמשפחה עוברת
לא תשאיר אף אחד אדיש, קרבות הראווה שזיכו אותם בתארים רבים לא המתיקו את המוות שארב להם בכל פינה. סרט באמת עשוי נפלא
משוחק היטב, אך מה שווה כל התארים והגביעים הרבים כשיודעים שהספורט הנ"ל הוא הצגה אחת גדולה ויודעים מראש מי מנצח (זאת לא שאלה)
עוד לפני הקרב. כלומר, אי אפשר שלא להתייחס לעובדה שלמרות שהסרט מלא בסופרלטיבים על המשפחה המפורסמת זה היה בסה"כ מבוים היטב לאורך כל הקרבות ואת זה לא מזכירים בסרט שהכול הצגה בלי טיפת דם אחת (מי שחובב MMA מבין מה זה מכות על באמת).

6.5/10

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #26038 

Eileen (2023)

צעירה מוזרה ובודדה ללא אהבה מטפלת באביה האלכוהוליסט ועובדת בכלא לצעירים. כאשר מגיעה יועצת חדשה לבית כלא היא נכבשת במיידית
באישה היפה והזוהרת ומתחילה להתקרב אליה מה שמחזיר לה מעט חדוות חיים מהבדידות. ככל שהיא מתקרבת ליועצת המרשימה היא מגלה צד
מעוות באישיותה שמקבלת תפנית מרושעת.

מותחן מוזר עם ליהוק טוב של Thomasin McKenzie בתור הבחורה חסרת הסיפוק מהחיים, Shea Whigham אביה בסרט כרגיל מרשים
Anne Hathaway גם יפה וגם נהדרת. עלילה מתנהלת מעייפת ורק לקראת הסוף העלילה מקבלת תפנית מעניינת אך זה היה מעט ומאוחר מידי
כי זה לא היה באמת משכנע. לא בטוח ששווה לראות את הסרט למרות סיום מרושע.

5.8/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #26039 

Barbarian
3 סיפורים שקשורים לבית שמופיע ב- Airbnb ולמטורללת הרצחנית שגרה במרתף הבית.

סרט אימה עם מתח טוב ודמויות שקל להתחבר אליהן. הסרט בנוי טוב וזורק לנו עוד ועוד אלמנטים ככל שהעלילה מתקדמת שגורמים לנו לשבת עוד יותר מתוחים על הכורסה. אקסטרה נקודות על סיום הסרט שנעשה בדיוק כירורגי מתי שצריך. הלוואי וכל הסרטים היו מסתיימים ככה.
8.2/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78781
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5377 פעמים

שליחה #26040 

Ghost busters: frozen empire

המשך הסיפור של הגוסט באסטרס שהם המשפחה של איגון. הפעם די מתעללים בבת הצעירה שהיא כביכול צעירה מדי להסתובב איתם ולכן היא מתעסקת בכל מני דברים לא מומלצים ובמקביל שנורר ממוצא הודי גורם לזה שסכנה חדשה מגיעה לעולם מהצד השני.

תאכלס כבר אין שום קשר להומור העדין שליווה את הסדרה בתחילתה. יש התעסקות עם יותר מדי אנשים לא קשורים. המון ״רגשות״ ושאלות מה המיצוב המשפחתי של פול ראד. סה״כ, סרט אמריקאי שגרתי עם מיליון אפקטים ומעט מאוד שאפשר לזכור בסוף שלו.

6.5/10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”