אה...אז זה קל, פשוט, תחליף מכשירshmuela1 כתב:אין לי C-200 יש לי HDX-1000...
ת'אמת אני לא יודע איך זה נרשם ב HDX

אה...אז זה קל, פשוט, תחליף מכשירshmuela1 כתב:אין לי C-200 יש לי HDX-1000...

קוביקוביס כתב:האם הבעיה קיימת רק בשלושת הכותרים שציינת??shmuela1 כתב:שלום לכולם
אודה למי שיוכל לעזור לי בבעיה שניתקלתי בשימוש עם AEON SKIN
ברשותי 3 כותרי DVD שהעתקתי את תכולתם לסטרימר (HDX-1000 )
כשאני נמצא בתוך הסקין אני לא מצליח לנגן את ה DVD אני לוחץ play ושום דבר לא קורה
אבל כשאני יוצא מהסקין ועובר לממשק של הסטרימר אני כן מצליח לנגן את שלושת ה DVD's
יש למישהו רעיון איך לפתור את העניין?
תודה....
בד"כ שזה קורה זה אומר שהנתיב שהזנת ב YAMJ לא תקין, כלומר אם אתה עובד עם כונן חיצוני ובחרת ב A אז תנסה לבחור ב B למשל (ובהתאמה אם זה כונן פנימי) ותנסה להריץ, תבצע את הבדיקות האלה רק לסרט אחד בכל פעם שלא תצטרך להמתין זמן רב עד לסיום הסריקה...
דבר מוזר משהו שגם אני נתקלתי איתו לא מזמן... כנראה שאם אתה דוחף DOK לאחת הכניסות זה יכול לשנות את שם הכונן או משהו... ?? .. ?? בכל אופן תנסה את מה שהצעתי לדעתי זה יפתור את הבעייה
תודות לאריה.....

Yaron_M כתב:אוקי, התקנתי את הסקין והוא באמת נראה מצוין!
כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה בשרשור:
- איפה אני ממקם את קובץ תמונת הבאנר של סט של סדרה? אני מתכוון לזה שיש לי למשל 4 עונות של הישרדות, ובעמוד הסדרות מופיע באנר של הסדרה, שכשלוחצים עליו מגיעים לבחירת העונה. אם אני רוצה לשנות את הבאנר הזה, איפה אני ממקם את הקובץ - בתיקייה של העונה הראשונה, או בתיקייה של הסדרה או בכלל במקום אחר?
- הרקע של מסך בחירת העונות של הסדרות לבן אצלי. איך לקרוא לקובץ (set_***.fanart.jpg?) ואיפה למקם אותו? אני רוצה שיראה כמו בדוגמה של "24" בהודעה הראשונה של השרשור.
- האם יש אפשרות לשנות את רמת השקיפות של האיזור השחור בו כתוב תקציר הפרק של סדרה?
מממ... זהו בינתייים. תודה מראש למגיבים...

הייknazi כתב:הבאנר שנלקח לתצוגה של כל הסדרה הוא הבאנר של העונה הראשונה.
בקשר לתמונת fanart במצב של כמה עונות זה אמור לקרות אוטומטית. אם זה לא קורה משהו לא מוגדר נכון. הורדת את הקובץ המלא ששמתי בהודעה הראשונה?
בכל מקרה אתה יכול לחפש את דף ה"SET" של הסדרה ולשים באותו שם גם את התמונה ולקרוא לה באותו שם של הדף ולוהסיף בסוף נקודה fanart...