שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

osherov כתב:עוד 30 שנה כשהבנים שלנו יכתבו בפורום אודיו וקולנוע תלת מימדי ביתי בישראל בשרשור אירועי הספורט הגדולים של כל הזמנים על הניצחון של בארסה בצ'מפיומס בעונת 2009 (אחרי ניצחון 3:1 בגמר על יונייטד !) הם לא יכתבו על משחק הגמר אלא דווקא על האירוע האלמותי הזה שראינו לפני 15 דקות !! על קבוצת השחור מלונדון שקיבלה את מה שהגיע לה בדיוק בדקה שהגיעה לה מול 10 שחקנים !
...
מה קרה לך הבת שלי בת 14 חופשי
היא יכולה לכתוב כאן כבר עכשיו, כל
מה שנותר זה לעפר ומרטין לסדר לה תלת מימד :wink:
אור שפע ואהבה

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי

שליחה

וואהו וואהו וואהו !!!!!

איזה ווינרים ברצלונה.
אחת הדרמות הגדולות ביותר של השנים האחרונות.

מדהים 8O

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

moco כתב:
guyezra כתב:מצד אחד צ'לסי קופחו קשות
מצד שני אני לא ממש עצוב שהם הודחו
מצד שלישי בהיסטוריה של צ'לסי, גרנט הוא עדיין המאמן היחידי שהביא אותם לגמר גביע אירופה לאלופות
...
(Y)
גראנט יחקק שם בהיסטוריה :lol:
...
אחלה מתנת יום הולדת 54 הוא קיבל :cake:
אור שפע ואהבה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

moco כתב: אלוהים לא אוהב את באלאק.
...
למה מי כן אוהב את באלאק ?!
משה,
אפילו אתה, משבית השמחות, אנטי אוהב כדורגל שכמוך, שמנסה כל הזמן למצוא את חצי הכוס הריקה בסיפורי הספורט שלנו ! אפילו אתה לא תצליח להוריד את השמחה והצדק שנעשו פה. התסריט באמת נכתב מלמעלה כנראה על מנת להעניש את כל עוכרי הכדורגל. הרי אם זה היה נגמר בניצחון 2:0 לבארסה לא היה בזה שום דבר מיוחד (אחרי ה 6:2 בשבת) עכשיו יש למשחק הזה את הכבוד הראוי לו להיחשב כמשחק הדרמתי ביותר של הקבוצה הטובה בהיסטוריה !

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:עוד 30 שנה כשהבנים שלנו יכתבו בפורום אודיו וקולנוע תלת מימדי ביתי בישראל בשרשור אירועי הספורט הגדולים של כל הזמנים על הניצחון של בארסה בצ'מפיומס בעונת 2009 (אחרי ניצחון 3:1 בגמר על יונייטד !) הם לא יכתבו על משחק הגמר אלא דווקא על האירוע האלמותי הזה שראינו לפני 15 דקות !! על קבוצת השחור מלונדון שקיבלה את מה שהגיע לה בדיוק בדקה שהגיעה לה מול 10 שחקנים !
...
קצת יושר, לפחות עם עצמך.
בברצלונה צ'לסי שיחקו אמנם בונקר.
היום שיחקו גם עם הגנה (דבר שברסה לא רגילה אליו אצל יריביה), אך גם התקיפו לא מעט. ללא השופט הרי זה היה נגמר, בוא נגיד, 3:1 .
קבוצת השחור? הגזמת.

אגב, היה שרשור לא מזמן, מי השחקן הטוב בעולם, מסי או זה עם הגבות המעוצבות. היה קונסנזוס שהיום זה מסי.
לא ברור אם גם כל ההשוואה הזו לא הוגנת כשכל אחד מהם משחק בליגה עם אופי אחר.
בכל אופן, מה קרה למסי היום?
ומי זה הדביל שבועט כל הזמן לשמים. מזכיר לי ילדים שתלטניים - "תן לי , תן לי" :-)
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:
...
קצת יושר, לפחות עם עצמך.
בברצלונה צ'לסי שיחקו אמנם בונקר.
היום שיחקו גם עם הגנה (דבר שברסה לא רגילה אליו אצל יריביה), אך גם התקיפו לא מעט. ללא השופט הרי זה היה נגמר, בוא נגיד, 3:1 .
קבוצת השחור? הגזמת.

אגב, היה שרשור לא מזמן, מי השחקן הטוב בעולם, מסי או זה עם הגבות המעוצבות. היה קונסנזוס שהיום זה מסי.
לא ברור אם גם כל ההשוואה הזו לא הוגנת כשכל אחד מהם משחק בליגה עם אופי אחר.
בכל אופן, מה קרה למסי היום?
ומי זה הדביל שבועט כל הזמן לשמים. מזכיר לי ילדים שתלטניים - "תן לי , תן לי" :-)
...
לחמם אתה יודע אבל היום ידך ללא ספק תהיה על התחתונה !
אני ינסה להסביר לעוכר כדורגל שכמוך מה קרה היום :)

עד הדקה ה 9 צ'לסי לא עשו כלום, יתרה מזה אפשר היה להבין מייד שהם באו לעשות בדיוק מה שעשו בפעם הקודמת, וזה בונקר מגעיל על מנת לעצור את בארסה. מה לעשות שהגיע הגנאי הזה שהביא בעיטה, שלדעתי אפילו אם עכשיו חודש שלם הוא ינסה לבעוט שוב כדור בוולה כזה בלי שוער בשער הוא במקסימום יצליח לפגוע באיזה ציפור במרומי האיצטדיון לא יותר !

בגלל השער, בארסה פתחו את כל המשחק שלהם (שגם ככה הוא לא כל כך סגור) וזה גרם לצ'לסי לשחק כדורגל יותר התקפי (אני כל כך שונא את צורת המשחק של צ'לסי דווקא בגלל שיש להם שחקנים כל כך איכותיים ופוטנציאל לשחק יפה הרבה יותר)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב:
...
...
לא יודע באמת. אבל אלוהים יצר אותו :lol:
osherov כתב: משה,
אפילו אתה, משבית השמחות, אנטי אוהב כדורגל שכמוך, שמנסה כל הזמן למצוא את חצי הכוס הריקה בסיפורי הספורט שלנו ! אפילו אתה לא תצליח להוריד את השמחה והצדק שנעשו פה. התסריט באמת נכתב מלמעלה כנראה על מנת להעניש את כל עוכרי הכדורגל. הרי אם זה היה נגמר בניצחון 2:0 לבארסה לא היה בזה שום דבר מיוחד (אחרי ה 6:2 בשבת) עכשיו יש למשחק הזה את הכבוד הראוי לו להיחשב כמשחק הדרמתי ביותר של הקבוצה הטובה בהיסטוריה !
...
תודה על המחמאות :-) אבל לא מבין למה זה מגיע לי.
"אנטי אוהב כדורגל"? - אני דווקא אוהב כדורגל וצופה בחלק מהטורנירים כמו ליגת האלופות.
אם אני לא מצטרף למקהלה "ברסה הגודלה מכולם" (קבוצה שאני מסמפט, אגב), ומנסה לראות את המציאות כמו שהיא אז אני אולי משבית רק את השמחה שלך.
שמחה מוזרה ביותר, כאמור, כשבאה מאוהד ריאל. :roll:

אכן היה מאוד דרמטי וזה כל הכיף. (אבל לא כמו הדרמה באיסטנבול 2005, אני חייב להשבית שמחות :-) )
בוא נסכים שכנראה ברסה הנוכחית היא הקבוצה הטובה בהיסטוריה במסגרת הליגה הספרדית.

אין ספק שהם מגיעים לגמר כאנדרדוג, מה שאומר שאולי אתמוך בהם שם :-)
גם ליונייטד יש הגנה, לא רק לצ'לסי, והם בפורמה טובה כפי שראינו אתמול.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אגב, משה בקשר למסי
אם לא שמת לב אז הוא ניצח היום והעפיל לגמר הצ'מפיונס !
את המשחק הגדול גדול שלו הוא שומר לרומא, עכשיו הוא נתן לאינייסטה (איזה שחקן !) להנות קצת מהתהילה !

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב: אין ספק שהם מגיעים לגמר כאנדרדוג, מה שאומר שאולי אתמוך בהם שם :-)
...
אנדרדוג ?!
פרגרסון בוכה עכשיו !
בוא נעשה הסכם שאם בארסה מנצחים את מנצ'סטר בגמר אתה כותב פה הודעת התנצלות על כל השטויות שכתבת על בארסה בחודש הנ"ל (אני מניח שעד המשחק, עוד שבועיים, הרי לא תוכל להתאפק ותמשיך להשמיץ את בארסה הגדולה)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:
osherov כתב:
...
...
לא יודע באמת. אבל אלוהים יצר אותו :lol:
...
אני לא בטוח בכלל !
לי הוא דווקא נראה כמו איזה שיבוט שאברמוביץ עשה על מנת להביא קשר !

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

עד הדקה ה 9 צ'לסי לא עשו כלום, יתרה מזה אפשר היה להבין מייד שהם באו לעשות בדיוק
...
הרגת אותי. :D
כמו שאתה חוזה עתידות אתה גם מסיק מ9 דקות על כל המשחק שהיה אמור להיות, ואתה גם לא שם לב איך אתה סותר את עצמך.
הרי השער המדהים של אסיין התרחש בסופה של התקפה לא מקרית.

לגבי זה שאסיין לא יוכל לחזור על השער - אני יושב פה נדהם, אתה הוא זה שמתיימר להיות אוהד טהור של משחק הכדורגל.
שערים כמו של אסיין ומנגד החמצות מול שער ריק שקשה גם לשחזר, הם במהות המשחק ומה שמקסים בו. אם יש דבר אחד מיוחד שמבדיל כדורגל מהרבה משחקים אחרים זה נדירות השערים ומקריותם, כביכול. זה, אגב, גם מה שאפשר לדרמה של ברסה להתקיים מהבעיטה היחידה שלהם לכיוון השער (לא לשמיים).
כתבתי "כביכול" כי זה לא שכל המשחק מקרי, אלא האם הכדור נכנס או לא.
כשקבוצה מייצרת הרבה מצבים היא מעלה את הסיכוי לשער.

לסיכום, כמו שזה שהכדור של אסיין התלבש נכון זה נדיר, כך גם זה שבדקה ה92 הצליחה ברסה פתאום לבעוט למסגרת זה נדיר לא פחות. שני האירועים הם בדיוק מה שעושים את הכדורגל, לדעתי.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב:
...
אנדרדוג ?!
פרגרסון בוכה עכשיו !
בוא נעשה הסכם שאם בארסה מנצחים את מנצ'סטר בגמר אתה כותב פה הודעת התנצלות על כל השטויות שכתבת על בארסה בחודש הנ"ל (אני מניח שעד המשחק, עוד שבועיים, הרי לא תוכל להתאפק ותמשיך להשמיץ את בארסה הגדולה)
...
פרגוסון עסוק דווקא בלעיסת מסטיק.
תראה לי מקום אחד שבו השמצתי את ברסה. קבוצה גדולה לכל הדיעות.
אני רק מנסה להראות לחסידים שוטים את המציאות. מצאו אחד כזה במזרח התיכון, אוהד מוצהר של ריאל .
יש איזה בון טון בישראל לאהוד את ברסה (כמו את הולנד בזמנה). לא ברור הקטע הזה.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

moco כתב:
osherov כתב:
...
אנדרדוג ?!
פרגרסון בוכה עכשיו !
...
פרגוסון עסוק דווקא בלעיסת מסטיק.
תראה לי מקום אחד שבו השמצתי את ברסה. קבוצה גדולה לכל הדיעות.
אני רק מנסה להראות לחסידים שוטים את המציאות. מצאו אחד כזה במזרח התיכון, אוהד מוצהר של ריאל .
יש איזה בון טון בישראל לאהוד את ברסה (כמו את הולנד בזמנה). לא ברור הקטע הזה.
...
אתה צודק בקשר לשנה האחרונה, כשברצלונה מציגה כדורגל אטרקטיבי, זה גורם לכל אותם "קולות צפים" לאהוד אותם, אבל, יש לא מעט אוהדים בארץ ובעולם (אני ביניהם), שהיו איתם גם בזמנים קשים יותר כמו שנה שעברה, או שנים אפילו יותר קשות מזו.
לא מבין מה לא ברור לך בזה?
קבוצה משחקת כדורגל יפהפה + שחקנים נהדרים + שידורים ישירים בערוצים פתוחים מהליגה = חשיפה להרבה אנשים שאוהבים כדורגל יפה => אהדה לקבוצה ענקית.
שנה הבאה, אם ידה של ריאל תהיה על העליונה, לא מעט "אוהדי" בארסה יערקו לכיוון ריאל.

ד"א, הבון טון הזה של לאהוד את בארסה התחיל בארץ באותו זמן של האהדה להולנד מהסיבה הפשוטה, בארסה בזמנו הייתה מורכבת מלא מעט שחקנים הולנדים (פיליפ קוקו, האחים דה בור, פטריק קלויברט, רייזיכר, זנדן, בוחרדה, הספ) וממאמן הולנדי (ואן חאל) ועוזר מאמן (קומאן). כך שהייתה מושבה הולנדית לא קטנה שם.

לעניין המשחק עצמו, אם נהיה כנים, לבארסה הגיע להפסיד במשחק הספציפי הזה.
אבל אני חושב שהגמול לעונה הפנטסטית שלהם הגיע להם בסופו של דבר (שוב, בניגוד למהלך המשחק הזה), המשחק מול מנצ'סטר יהיה אחר לגמרי.
גם בארסה וגם מנצ'סטר הן קבוצות התקפיות ביסודן, ההבדל הוא שלמנצ'סטר יש גם הגנה חזקה מאד, ולבארסה יש בינתיים רק את פיקה (ילד שעושה עבודה מדהימה בהגנה).
מה שלא יהיה בגמר, עושה רושם שיהיה מעניין...

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

אני שמח לאידם של צ'לסי,איזה פראירים,עוד 30 שניות,אני הייתי נשכב על הכדור ותופס אותו בפה,

איזה טמבלים-אבל מגיע להם אחרי שעשו לגרנט,כמו שאני שמח למכבי אחרי מה שעשו לבירנבוים
אמן מייסר

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

חברה פחות דיבורים ויותר סירטונים

שליחה

לא צריך לדעת ערבית בכדי להרגיש
מה עובר על השדרן, איפה מאיר איינשטיין שצריך אותו איפה??
אור שפע ואהבה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

סוף סוף הקוסם אומר דברים לעניין:
http://www.one.co.il/Article/136681.html

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אבי,
צודק, זה די ברור. ה"לא ברור" שלי היה רטוריקה.
הקהל הישראלי הוא הרי לא אוהד אמיתי של אף אחת מהקבוצות הללו ועל ההבדל בין סוגי "אהדה" כבר דיברנו.
אם הקהל כל כך אוהב את משחקם היפה של ברסה בליגה הספרדית, ורוצים שכמעט כל הקבוצות ישחקו כך אין ברירה אלא לשנות את חוקי המשחק, כמו למשל לשחק 9 נגד 9. זה כמובן לא יקרה כי אין סיבה שזה יקרה. הכדורגל במצבו היום זה סיפור הצלחה אדיר, לא רק של הקבוצות עם המשחק היפה, ו- if it ain't broke, don't fix it .
אי אפשר כמובן לשחק כדורגל בלי הגנה או להגיד למאמנים להגן פחות או פחות טוב. זה נוגד את האינטרסים שלהם ושל אוהדיהם.

לגבי הולנד, טעות לחשוב שהאהדה הישראלית אליה נבעה בעיקר מהכדורגל היפה של קרויף ושות.
האהדה נבעה בעיקר מסיבות פוליטיות ולאומיות (הולנד תמכה בנו במלחמת יום הכיפורים), כמו כמובן חוסר האהדה לגרמניה.
זה קשור גם לאגדה שההולנדים היו יחסית פרו יהודים וחסידי אומות העולם בשואה, אגדה שההולנדים עצמם טיפחו והצליחו לשכנע את עצמם ואחרים.
בשנים האחרונות התברר, שבגדול, ההולנדים היו משת"פים לא פחותים בהרבה מהצרפתים.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

moco כתב:אבי,
צודק, זה די ברור. ה"לא ברור" שלי היה רטוריקה.
הקהל הישראלי הוא הרי לא אוהד אמיתי של אף אחת מהקבוצות הללו ועל ההבדל בין סוגי "אהדה" כבר דיברנו.
אם הקהל כל כך אוהב את משחקם היפה של ברסה בליגה הספרדית, ורוצים שכמעט כל הקבוצות ישחקו כך אין ברירה אלא לשנות את חוקי המשחק, כמו למשל לשחק 9 נגד 9. זה כמובן לא יקרה כי אין סיבה שזה יקרה. הכדורגל במצבו היום זה סיפור הצלחה אדיר, לא רק של הקבוצות עם המשחק היפה, ו- if it ain't broke, don't fix it .
אי אפשר כמובן לשחק כדורגל בלי הגנה או להגיד למאמנים להגן פחות או פחות טוב. זה נוגד את האינטרסים שלהם ושל אוהדיהם.

לגבי הולנד, טעות לחשוב שהאהדה הישראלית אליה נבעה בעיקר מהכדורגל היפה של קרויף ושות.
האהדה נבעה בעיקר מסיבות פוליטיות ולאומיות (הולנד תמכה בנו במלחמת יום הכיפורים), כמו כמובן חוסר האהדה לגרמניה.
זה קשור גם לאגדה שההולנדים היו יחסית פרו יהודים וחסידי אומות העולם בשואה, אגדה שההולנדים עצמם טיפחו והצליחו לשכנע את עצמם ואחרים.
בשנים האחרונות התברר, שבגדול, ההולנדים היו משת"פים לא פחותים בהרבה מהצרפתים.
...
ברור לי לחלוטין שהאהדה להולנד נבעה מסיבות לאומיות, זה לא סוד וגם לא טענתי שזה נבע מהכדורגל היפה של קרויף. מה שאמרתי הוא רק שהאהדה של בארסה החלה לחלחל פה (בארץ) בגדול בעיקר בתקופת "המושבה ההולנדית" (כמובן מאותן סיבות שהזכרת קודם).

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

Re: חברה פחות דיבורים ויותר סירטונים

שליחה

tiptip,
זה פורום, זה נועד לזיוני שכל :-)
אבל אם אתה רוצה סרטונים, הנה רגע שייזכר עם המשחק הזה :lol: :
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אני לא מבין איך באלאק יצא רק עם כרטיס צהוב אחרי ההתקפה שלו על השופט.
אני מניח שגם הוא וגם דרוגבה יקבלו עונש מוועדת המשמעת של אופ"א (חוץ מהצהובים).
מצחיק לראות איך השדרן האנגלי מתנצל על כך שבטעות נכנסה ה-F word לקטע המשודר, הוא ממש הרגיש לא בנוח עם זה. :D

חזור אל “ספורט”