moco כתב:osherov כתב:moco כתב:
אין ספק שהם מגיעים לגמר כאנדרדוג, מה שאומר שאולי אתמוך בהם שם

גם ליונייטד יש הגנה, לא רק לצ'לסי, והם בפורמה טובה כפי שראינו אתמול.
...
אנדרדוג ?!
פרגרסון בוכה עכשיו !
בוא נעשה הסכם שאם בארסה מנצחים את מנצ'סטר בגמר אתה כותב פה הודעת התנצלות על כל השטויות שכתבת על בארסה בחודש הנ"ל (אני מניח שעד המשחק, עוד שבועיים, הרי לא תוכל להתאפק ותמשיך להשמיץ את בארסה הגדולה)
...
פרגוסון עסוק דווקא בלעיסת מסטיק.
תראה לי מקום אחד שבו השמצתי את ברסה. קבוצה גדולה לכל הדיעות.
אני רק מנסה להראות לחסידים שוטים את המציאות. מצאו אחד כזה במזרח התיכון, אוהד מוצהר של ריאל .
יש איזה בון טון בישראל לאהוד את ברסה (כמו את הולנד בזמנה). לא ברור הקטע הזה.
...
אתה צודק בקשר לשנה האחרונה, כשברצלונה מציגה כדורגל אטרקטיבי, זה גורם לכל אותם "קולות צפים" לאהוד אותם, אבל, יש לא מעט אוהדים בארץ ובעולם (אני ביניהם), שהיו איתם גם בזמנים קשים יותר כמו שנה שעברה, או שנים אפילו יותר קשות מזו.
לא מבין מה לא ברור לך בזה?
קבוצה משחקת כדורגל יפהפה + שחקנים נהדרים + שידורים ישירים בערוצים פתוחים מהליגה = חשיפה להרבה אנשים שאוהבים כדורגל יפה => אהדה לקבוצה ענקית.
שנה הבאה, אם ידה של ריאל תהיה על העליונה, לא מעט "אוהדי" בארסה יערקו לכיוון ריאל.
ד"א, הבון טון הזה של לאהוד את בארסה התחיל בארץ באותו זמן של האהדה להולנד מהסיבה הפשוטה, בארסה בזמנו הייתה מורכבת מלא מעט שחקנים הולנדים (פיליפ קוקו, האחים דה בור, פטריק קלויברט, רייזיכר, זנדן, בוחרדה, הספ) וממאמן הולנדי (ואן חאל) ועוזר מאמן (קומאן). כך שהייתה מושבה הולנדית לא קטנה שם.
לעניין המשחק עצמו, אם נהיה כנים, לבארסה הגיע להפסיד
במשחק הספציפי הזה.
אבל אני חושב שהגמול לעונה הפנטסטית שלהם הגיע להם בסופו של דבר (שוב, בניגוד למהלך המשחק הזה), המשחק מול מנצ'סטר יהיה אחר לגמרי.
גם בארסה וגם מנצ'סטר הן קבוצות התקפיות ביסודן, ההבדל הוא שלמנצ'סטר יש גם הגנה חזקה מאד, ולבארסה יש בינתיים רק את פיקה (ילד שעושה עבודה מדהימה בהגנה).
מה שלא יהיה בגמר, עושה רושם שיהיה מעניין...