תגובות לכתבה: ביקורת על הממיר החדש yesMax HD
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
כתבתי כאן בעבר שהטענות שלנו על גודל הדיסק הקשיח למעשה לא ממש מוצדקות, ונתתי דוגמא מקרוב משפחה בארה"ב עם ממיר דומה, ודיסק קשיח של 80GB בלבד.
מסתבר שלא צריך להרחיק אל מעבר לאוקיינוס. ב- Sky המצב דומה, וב- Sky+HD ניתן להקליט 30 שעות HD או 80 שעות SD בלבד.
http://www.sky.com/portal/site/skycom/s ... skyhd/faqs
עכשיו, עם מעל 30 ערוצי HD, ודיסק קשיח כל כך קטן, זה לא נראה תענוג גדול.
מסתבר שלא צריך להרחיק אל מעבר לאוקיינוס. ב- Sky המצב דומה, וב- Sky+HD ניתן להקליט 30 שעות HD או 80 שעות SD בלבד.
http://www.sky.com/portal/site/skycom/s ... skyhd/faqs
עכשיו, עם מעל 30 ערוצי HD, ודיסק קשיח כל כך קטן, זה לא נראה תענוג גדול.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
tiptip,
לכל מדינה יש תפיסת עולם. בארה"ב לא הייתי בחיים חולם על להיכנס לחנות חשמל ולבקש הנחה. כאן אני מרגיש חופשי לדבר עם המוכר וללחוץ אותו, להוציא את האייפון ולהראות לו זאפ וחנויות ONLINE וכו'.
כל מדינה ותפיסת העולם שלה.
בתאילנד זה הורג אותי שאין שום מחיר ראלי, כמה שאתה מתווכח זה יורד יותר. אני תמיד מרגיש שהייתי יכול להשיג עסקה טובה יותר אילו רק הייתי מתווכח עוד חצי שעה ומוריד אותם בעוד 30% (על חולצה בעלות של דולר, כן?!)...
אם אתה אוהב או לא אוהב את זה (אני שונא את זה רצח) זה לא קשור, זה החלטה עקרונית שהוחלטה ביס (ובעצם בכל חברה גדולה).
נכנסת פעם לבנק שלך ודרשת שיורידו עמלות? אני כן. ישבתי אצל מנהל הסניף ואיימתי להעביר את החשבון שלי וחתכו לי כמעט את כל העמלות בחצי. כל שנה שנתיים צריך לעשות את זה אחרת העמלות חוזרות למספרים המקוריים שלהם ("זה המחשב עושה, לא אנחנו").
אותו דבר באורנג' - לחצנו אותם והמחיר ירד פלאים...
אותו דבר באינטרנט. קיבלנו הצעת מחיר נגדית, דיברתי עם מנהל הלקוחות והורדתי 30% מהעלות.
אני שונא את תפיסת השוק הזאת, אבל היא קיימת בגלל האופי הישראלי.
adsagi,
זה תירוץ, זה לא הצדקה. באופן אבסלוטי, הגודל קטן למה שמשתמש ממוצע יזדקק לו.
לכל מדינה יש תפיסת עולם. בארה"ב לא הייתי בחיים חולם על להיכנס לחנות חשמל ולבקש הנחה. כאן אני מרגיש חופשי לדבר עם המוכר וללחוץ אותו, להוציא את האייפון ולהראות לו זאפ וחנויות ONLINE וכו'.
בתאילנד זה הורג אותי שאין שום מחיר ראלי, כמה שאתה מתווכח זה יורד יותר. אני תמיד מרגיש שהייתי יכול להשיג עסקה טובה יותר אילו רק הייתי מתווכח עוד חצי שעה ומוריד אותם בעוד 30% (על חולצה בעלות של דולר, כן?!)...
אם אתה אוהב או לא אוהב את זה (אני שונא את זה רצח) זה לא קשור, זה החלטה עקרונית שהוחלטה ביס (ובעצם בכל חברה גדולה).
נכנסת פעם לבנק שלך ודרשת שיורידו עמלות? אני כן. ישבתי אצל מנהל הסניף ואיימתי להעביר את החשבון שלי וחתכו לי כמעט את כל העמלות בחצי. כל שנה שנתיים צריך לעשות את זה אחרת העמלות חוזרות למספרים המקוריים שלהם ("זה המחשב עושה, לא אנחנו").
אותו דבר באינטרנט. קיבלנו הצעת מחיר נגדית, דיברתי עם מנהל הלקוחות והורדתי 30% מהעלות.
adsagi,
זה תירוץ, זה לא הצדקה. באופן אבסלוטי, הגודל קטן למה שמשתמש ממוצע יזדקק לו.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
מרוב החישובים שלך פספסתי, אכן זה 259ישראל123 כתב:איך הגעת ל159?michael123 כתב:אני לא מבין איך אתם מגיעים ל-159 ש"ח לחודש.
הרי זה לא מחיר של חבילת בסיס עם ממיר אחד?
אני משלם כ-310 ש"ח לחודש עבור 2 מקסים ועוד ממיר HD (שאני לא מדליק אותו)......
עדיין נראה לי שאני משלם קצת "יותר".
יש לי סה"כ חבילת הסרטים וערוצי החדשות וזהו
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
זה לא זה ולא זה. זאת המציאותoferlaor כתב:tiptip,
adsagi,
זה תירוץ, זה לא הצדקה. באופן אבסלוטי, הגודל קטן למה שמשתמש ממוצע יזדקק לו....
תמיד יכול להיות משהו יותר טוב. אני אומר שיחסית למקומות אחרים, מצבנו טוב. כמו שאומרים באנגלית, you should count your blessings
וכאמור, ליס אין את כל הכסף שבעולם כדי לתת לנו את "הכי טוב שיש". הם גם צריכים להרוויח אם הם רוצים לשרוד. בסה"כ זאת גם השאיפה שלנו (שהם יישרדו).
- rgb31
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 602
אגב האם מישהוא יודע מהוא הדגם של הממיר החדש לצורך תיכנות בהרמוני
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
בישראל אני מרגיש אחרת,oferlaor כתב:
בתאילנד זה הורג אותי שאין שום מחיר ראלי, כמה שאתה מתווכח זה יורד יותר. אני תמיד מרגיש שהייתי יכול להשיג עסקה טובה יותר אילו רק הייתי מתווכח עוד חצי שעה ומוריד אותם בעוד 30% (על חולצה בעלות של דולר, כן?!)......
אני מרגיש שתמיד אני נדפק, כאילו לא משנה מה אני רוכש תמיד ההרגשה שלי שדופקים אותי !
תמיד אני בטוח שיש קאטצ' ושאני מפספס אותו, אני ממש הפכתי לפרנואיד
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
ADB-7820SXrgb31 כתב:אגב האם מישהוא יודע מהוא הדגם של הממיר החדש לצורך תיכנות בהרמוני...
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
אז מי אמר שלשלם 250 שח לחודש זה מחיר הוגן על החבילה הזו ?
מי קובע את הסטנדרד הזה ?
אם אני מתקשר עכשיו ליס , שהתנתקתי אחרי 9 שנות חברות , אני אקבל דיל שחבל על הזמן בהשואה למה שקיבלו כאן . אם אני ארצה את חבילת הבסיס + YES-HD-MAX אני חושב שאני אוכל להוציא גם ב-120 שח לחודש בלי שאתחייב לשלוש שנים אפילו . למה אני חושב ככה ? כי זה מה שאני חושב שזה שווה וזה המחיר שאני מוכן לשלם , לא אגורה יותר .
אם יס מוכנה לרדת בצורה כל כך משמעותית במחיר במדרגות של עשרות אחוזים בין לקוח ללקוח אז יכול מאוד להיות שהיא בעצמה חושבת שהחבילה הזו לא שווה יותר מזה ובונה על כך שרוב הלקוחות יקבלו את המחיר בצורה שקטה , כך שהורדת מחירים ללקוח , שניים , עשרה , מאה ל-100-120 שח לחודש , לא ישנה הרבה עבורה .
אז למה שאנחנו לא נהיה חלק מהלקוחות האלה ? הרי כולנו ישראלים וזו תפיסת העולם שלנו לגבי תמחורים שנקבעים על ידי אחרים , לא ?
מי קובע את הסטנדרד הזה ?
אם אני מתקשר עכשיו ליס , שהתנתקתי אחרי 9 שנות חברות , אני אקבל דיל שחבל על הזמן בהשואה למה שקיבלו כאן . אם אני ארצה את חבילת הבסיס + YES-HD-MAX אני חושב שאני אוכל להוציא גם ב-120 שח לחודש בלי שאתחייב לשלוש שנים אפילו . למה אני חושב ככה ? כי זה מה שאני חושב שזה שווה וזה המחיר שאני מוכן לשלם , לא אגורה יותר .
אם יס מוכנה לרדת בצורה כל כך משמעותית במחיר במדרגות של עשרות אחוזים בין לקוח ללקוח אז יכול מאוד להיות שהיא בעצמה חושבת שהחבילה הזו לא שווה יותר מזה ובונה על כך שרוב הלקוחות יקבלו את המחיר בצורה שקטה , כך שהורדת מחירים ללקוח , שניים , עשרה , מאה ל-100-120 שח לחודש , לא ישנה הרבה עבורה .
אז למה שאנחנו לא נהיה חלק מהלקוחות האלה ? הרי כולנו ישראלים וזו תפיסת העולם שלנו לגבי תמחורים שנקבעים על ידי אחרים , לא ?
oferlaor כתב:tiptip,
adsagi,
זה תירוץ, זה לא הצדקה. באופן אבסלוטי, הגודל קטן למה שמשתמש ממוצע יזדקק לו....
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
רק אתה יכול להעריך כמה אתה מוכן לשלם והאם זה מתאים לך ולפי זה להתקדםdjeuro כתב:אז מי אמר שלשלם 250 שח לחודש זה מחיר הוגן על החבילה הזו ?
מי קובע את הסטנדרד הזה ?
oferlaor כתב:tiptip,
adsagi,
זה תירוץ, זה לא הצדקה. באופן אבסלוטי, הגודל קטן למה שמשתמש ממוצע יזדקק לו.......
אני חושב שבהשוואה לחודש קודם ששילמתי 225 שח להוסיף עוד 30 שח ולקבל את הממיר עם חבילות הספורט זה משתלם מאוד!
כל אחד ושיקוליו
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
סליחה שאני חופר, אבל שוב:
על התקנה, באופן חד פעמים, אצטרך לצערי, לשלם פעמיים, 159*2=318... כי לקחתי 2 ממירים...
זאת תהיה חוצפה מצידי, אם אני אנתק לבד את הממירים, אשים אותם בצד כדי להחזיר לטכנאי, ואשמור לעצמי את הכבלים, ואבקש הכל חדש ונקי?
בסופו של דבר דורשים ממני כסף לא קטן...וגם...פי שתיים...
על התקנה, באופן חד פעמים, אצטרך לצערי, לשלם פעמיים, 159*2=318... כי לקחתי 2 ממירים...
זאת תהיה חוצפה מצידי, אם אני אנתק לבד את הממירים, אשים אותם בצד כדי להחזיר לטכנאי, ואשמור לעצמי את הכבלים, ואבקש הכל חדש ונקי?
בסופו של דבר דורשים ממני כסף לא קטן...וגם...פי שתיים...
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

אז למה אתה מסכים?anin_dani כתב:סליחה שאני חופר, אבל שוב:
בסופו של דבר דורשים ממני כסף לא קטן...וגם...פי שתיים......
תבקש לבטל את העיסקה ושיבואו לנתק את ההמירים ואז תקבל בחינם כשטכנאי יגיע אליך
אתה חושב שזה מוצדק שעבור החלפת ממיר יש טעם לשלם 159 שח?
אני אומר זאת אחרת\נניח ויש לך תקלה בממיר ומגיע הטכנאי ומחליט להחליף לך ממיר עקב תקלה נראה לך שאתה תשלם? ממש לא! זה השירות שהזמנת
אז שלא ינסו לקחת כסף על הגב שלך!
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
כל אחד צריך להחליט מה זה מחיר הוגן.אז מי אמר שלשלם 250 שח לחודש זה מחיר הוגן על החבילה הזו ?...
אם תמצא שיטה לחשב מחיר הוגן למוצר כלשהו אני אשמח להשתמש בה.
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
הבעייה היא, שהגעתי למסקנה שלא אני ולא אמא שלי, "חזקים" מספיק לריב איתם על זה...ו
השאלה שלי היא בעצם מתמקדת על החלק המודגש,
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

אני יענה למודגש חדש לא בהכרח מקבל טוב מותיקanin_dani כתב:הבעייה היא, שהגעתי למסקנה שלא אני ולא אמא שלי, "חזקים" מספיק לריב איתם על זה...ו
זאת תהיה חוצפה מצידי, אם אני אנתק לבד את הממירים, אשים אותם בצד כדי להחזיר לטכנאי, ואשמור לעצמי את הכבלים, ואבקש הכל חדש ונקי?...
מכאן תמשיך לבד
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- rgb31
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 602
האם כאשר אני מתכנת את ההרמוני 1 אני צריך לבחור ב SATELLITE או ב DIGITAL SET TOP BOXsmallville4r כתב:ADB-7820SXrgb31 כתב:אגב האם מישהוא יודע מהוא הדגם של הממיר החדש לצורך תיכנות בהרמוני......
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
ממה שבדקתי באתר של logitech, הם מזהים את הממיר ADB-7820S (ממיר ה- HD הרגיל) כ- Digital Set-top-box ולא כ- Satellite, לכן אני מאמין שגם ה- 7820SX תנסה לקנפג כ- Digital Set-top-box. שים לב, שהדגם הזה עוד לא מוכר במסד נתונים של השלטים, אבל לא צריכה להיות בעיה לקנפג אותו.rgb31 כתב:האם כאשר אני מתכנת את ההרמוני 1 אני צריך לבחור ב SATELLITE או ב DIGITAL SET TOP BOXsmallville4r כתב:ADB-7820SXrgb31 כתב:אגב האם מישהוא יודע מהוא הדגם של הממיר החדש לצורך תיכנות בהרמוני.........
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
ניתן לקבל הנחה או אפילו פטור ממחיר ההתקנה של המקס HD, בוודאי אם לקחת יותר ממיר אחד.anin_dani כתב:סליחה שאני חופר, אבל שוב:
בסוף, כמו כל דבר אחר בחיים, הכל כמו שוק. לפי יכולת ההתמקחות שלך, יקבע המחיר שתשלם.
- אני קיבלתי הנחה של 50% בהתקנה.
- לאחר ההזמנה של המקס HD אני משלם כעת כל חודש כמה עשרות שקלים פחות מלפני ההזמנה !
- כמובן שנשארתי באותה תוכנית (yes unlimited) שנותנת את כל הערוצים כולל כל ערוצי הפרימיום, וכוללת גם את ערוץ הספורט HD.
- וכמובן ללא התחייבות.
(בבקשה בלי הודעות פרטיות בנושא תשאלו את השאלות כאן
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
אפשר לחבר לממיר שלך כבל נוסף עד לביתי ?jpost כתב:ניתן לקבל הנחה או אפילו פטור ממחיר ההתקנה של המקס HD, בוודאי אם לקחת יותר ממיר אחד.anin_dani כתב:סליחה שאני חופר, אבל שוב:
בסוף, כמו כל דבר אחר בחיים, הכל כמו שוק. לפי יכולת ההתמקחות שלך, יקבע המחיר שתשלם.
- אני קיבלתי הנחה של 50% בהתקנה.
- לאחר ההזמנה של המקס HD אני משלם כעת כל חודש כמה עשרות שקלים פחות מלפני ההזמנה !
- כמובן שנשארתי באותה תוכנית (yes unlimited) שנותנת את כל הערוצים כולל כל ערוצי הפרימיום, וכוללת גם את ערוץ הספורט HD.
- וכמובן ללא התחייבות.
(בבקשה בלי הודעות פרטיות בנושא תשאלו את השאלות כאן)
...
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
jpost
אז איך מגיעים לזה? (מה זה ערוצי הפרמיום?)
איך אני יכול לשלם פחות?
דיברתי עם YES היום מספר פעמים, כולל מחלקה לשימור לקוחות
רק הזכירו לי, שאם אני רוצה להתנתק - בבקשה, תשלם קנס..
אני בגדול לא רוצה את הערוצים של YES, טלויזיה לא מעניינת אותי, אנחנו רואים סרטים בעיקר, וערוצע הילדים..
נראה לי ש-310 שקלים לחודש עבור "חוויה" זו, גם שאפילו סרטים אנחנו לא רואים ב-YES זה מוגזם..
מה "הפטנט"?
אז איך מגיעים לזה? (מה זה ערוצי הפרמיום?)
איך אני יכול לשלם פחות?
דיברתי עם YES היום מספר פעמים, כולל מחלקה לשימור לקוחות
רק הזכירו לי, שאם אני רוצה להתנתק - בבקשה, תשלם קנס..
אני בגדול לא רוצה את הערוצים של YES, טלויזיה לא מעניינת אותי, אנחנו רואים סרטים בעיקר, וערוצע הילדים..
נראה לי ש-310 שקלים לחודש עבור "חוויה" זו, גם שאפילו סרטים אנחנו לא רואים ב-YES זה מוגזם..
מה "הפטנט"?
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
michael123, מגיעים לזה בקלות:
- לגבי התכנית היא תוכנית ישנה שהיה ניתן להתחבר אליה, וכיום לא.
- לגבי ההנחה בהתקנה, עניין של מזל ודיבור משכנע (אני לעולם לא משתמש באיום כגון עזיבה). הבנתי מעשרות ההודעות הפרטיות שקיבלתי בנושא, שאחרים לא קיבלו את ההנחה.
- לגבי המחיר, מעבר מתשלום חודשי עבור הממיר של המקס וממיר ה HD לתשלום פקדון עבור המקס HD, חוסך כמה עשרות שקלים בחודש. אם אני זוכר נכון כ 45 שקלים פחות.
- לגבי התכנית היא תוכנית ישנה שהיה ניתן להתחבר אליה, וכיום לא.
- לגבי ההנחה בהתקנה, עניין של מזל ודיבור משכנע (אני לעולם לא משתמש באיום כגון עזיבה). הבנתי מעשרות ההודעות הפרטיות שקיבלתי בנושא, שאחרים לא קיבלו את ההנחה.
- לגבי המחיר, מעבר מתשלום חודשי עבור הממיר של המקס וממיר ה HD לתשלום פקדון עבור המקס HD, חוסך כמה עשרות שקלים בחודש. אם אני זוכר נכון כ 45 שקלים פחות.