חדש ! Western Digital WD TV HD Media Player | סטרימר ב 99$ !
- yoro11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 323
aviramgr -הקלד בגוגל:HDMI TERMINAL BOARD ותמצא עשרות אתרי חנויות המשווקות רכיב זה.נסה גם באיביי כי שם הסיכוי למצוא במחיר הזול ביותר.אפשרות
נוספת היא לפנות לחנות מתמחה המוכרת מסכי פלזמה של פנאסוניק.יתכן ונותרו
רכיבים כאלו מדגמים קודמים.המחיר יהיה זול ממה שציינת.
נוספת היא לפנות לחנות מתמחה המוכרת מסכי פלזמה של פנאסוניק.יתכן ונותרו
רכיבים כאלו מדגמים קודמים.המחיר יהיה זול ממה שציינת.
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
wd hd media player
שלום לכולם ..
לאחר הרבה חיפושים וקריאת מבחנים על המכשיר -
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572
החלטתי למרות כל הבעיות שלו עם התרגום לרכוש אותו עקב בעיות תקציב..
אין לי אפשרות להוסיף כסף למזרימדיה יותר רציניים ממנו..
אני הולך לחבר אותו לטלויזיה של SHARP 42 FULL HD ולמערכת קולנוע ..
ברצוני לבקש את עזרתכם לגבי כמה דברים...
אני מעוניין לקבל הסבר מה עליי לעשות על מנת לראות סרטי HD עם תרגום, כלומר איך אני ממיר אותם כדי שהמכשיר יוכל להציג אותם ובנוסף איך אני שם את הקבצים בתוך הארדיסק( קובץ של הסרט, קובץ תרגום וכו').
בנוסף רציתי לשאול אם איזה תוכנות אפשר להמיר את התרגום.
מה אתם אומרים על המבצע ש BUG מציע? מכשיר WD HD + PASSPORT 320 GB ב- 999 ש"ח...
או שמה עדיף לרכוש כל מוצר בנפרד.
תודה רבה לכל מי שיעזור ...וסוף שבוע נעים
לאחר הרבה חיפושים וקריאת מבחנים על המכשיר -
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572
החלטתי למרות כל הבעיות שלו עם התרגום לרכוש אותו עקב בעיות תקציב..
אין לי אפשרות להוסיף כסף למזרימדיה יותר רציניים ממנו..
אני הולך לחבר אותו לטלויזיה של SHARP 42 FULL HD ולמערכת קולנוע ..
ברצוני לבקש את עזרתכם לגבי כמה דברים...
אני מעוניין לקבל הסבר מה עליי לעשות על מנת לראות סרטי HD עם תרגום, כלומר איך אני ממיר אותם כדי שהמכשיר יוכל להציג אותם ובנוסף איך אני שם את הקבצים בתוך הארדיסק( קובץ של הסרט, קובץ תרגום וכו').
בנוסף רציתי לשאול אם איזה תוכנות אפשר להמיר את התרגום.
מה אתם אומרים על המבצע ש BUG מציע? מכשיר WD HD + PASSPORT 320 GB ב- 999 ש"ח...
תודה רבה לכל מי שיעזור ...וסוף שבוע נעים
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
לפי מה שמספר רוכשים ציינו, המכשיר תומך בפורמט כתוביות מסוג SUB/IDX, אך לא בצורה מושלמת.
הנה מדריך אשר מסביר כיצד יש לבצע את ההמרה של כתוביות לפורמט הנ"ל: http://www.hometheater.co.il/article008 ... D7%A8-TVIX
הנה מדריך אשר מסביר כיצד יש לבצע את ההמרה של כתוביות לפורמט הנ"ל: http://www.hometheater.co.il/article008 ... D7%A8-TVIX
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

אני רוצה להבין.. לאחר ההמרה של התרגום אני שם בתקיה את הקובץ של הסרט יחד עם הקובץ של התרגום שהומר, וכאשר אני מריץ את הסרט הוא מזהה לבד את התרגום או שעלי לעשות משהו נוסף..??
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

הגיוני כי זה אמור לעבוד כך, רצוי שאנשים שבעלי המכשיר יענו.
תמיד אתה יכול לבדוק בעצמך ב Manual.
תמיד אתה יכול לבדוק בעצמך ב Manual.
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

אני רוצה להבין... אני שם למשל את הקובץ של הסרט בתקייה בארדיסק ובנוסף מצרף לתקייה את הקובץ ה- SUB + IDX ?? את ה- SRT אני לא צריך להכניס גם נכון?!?!?
אני אשמח שמישהו יתן חוות דעת כי בהתחלה התרשמו מהמכשיר , ואז אמרו שיש בעיה עם הכתוביות ...אבל אם יש פיתרון כלכך פשוט אז זה הופך את המכשיר הנ"ל למאוד שווה ביחס למחיר לא?
אני אשמח לקבל תשובה , במידה והיא תיהיה חיובית אני הולך לרכוש אותו היום ..תודה רבה לכל המגיבים
אני אשמח שמישהו יתן חוות דעת כי בהתחלה התרשמו מהמכשיר , ואז אמרו שיש בעיה עם הכתוביות ...אבל אם יש פיתרון כלכך פשוט אז זה הופך את המכשיר הנ"ל למאוד שווה ביחס למחיר לא?
אני אשמח לקבל תשובה , במידה והיא תיהיה חיובית אני הולך לרכוש אותו היום ..תודה רבה לכל המגיבים
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

אני אשמח לקבל תגובה ..ממישהו שיש לו את המכשיר וביצע כבר חיבור של סרט עם תרגום לאחר שהמיר אותו ...מצטער על ההקפצה
- zivt
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
את ה SRT אתה לא צריך להכניס הקובץ IDX + SUB מחליף אותו, הרעיון של SUB הוא מבוסס על תמונות ולא על כיתוב לכן המכשיר שלך אמור לקרא אותו כמו שצריך למרות שהוא לא תומך עברית.
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

שורה תחתונה ..אני יכול להיות רגוע בקניה?!?!?
התרגום יעבוד..?
אני אשמח לקבל ביקורות מאנשים שכבר עובדים עם המכשיר
התרגום יעבוד..?
אני אשמח לקבל ביקורות מאנשים שכבר עובדים עם המכשיר
- nimee
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
תרגום בפורמט SUB/IDX בעברית עובד.
נ.ב. שלחתי לך הודעה בפרטי.
נ.ב. שלחתי לך הודעה בפרטי.
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

שלום לכולם...
לאחר קניה וחיבור....רואים מעולה
ניסיתי על טלויזיה FULL HD SHARP . תמונה מרשימה למרות שאין תמיכה בקצב רענון של 100 הרץ ומעלה..
איכות השמע באודיו דיגיטאלי מרשימה...
בקיצור שווה את המחיר אין ספק
לאחר קניה וחיבור....רואים מעולה
ניסיתי על טלויזיה FULL HD SHARP . תמונה מרשימה למרות שאין תמיכה בקצב רענון של 100 הרץ ומעלה..
איכות השמע באודיו דיגיטאלי מרשימה...
בקיצור שווה את המחיר אין ספק
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

קצב רענון כפי שתיארת זוהי פונקציה של המסך, לא המקור.
מה לגבי פורמטי האודיו המתקדמים?
מה לגבי פורמטי האודיו המתקדמים?
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

התכוונתי למסך ...
בקיצור אני עדיין תקוע אני צריך עזרה עם התרגום .. שמתי בארדיסק בתיקייה את כל הקבצים של הסרטים + את כל התרגומים גם את ה- IDX וגם את SUB , בתפזורת .. כאשר אני מפעיל סרט הוא לא מזהה את התרגום שנמצא בתיקייה.. כאשר אני משנה את השם של התרגום לשם המפורט של הקובץ של הסרט.. (את הסיומת אני משאיר כמובן) הוא עדיין לא מזהה אני אמשח שמישהו יוכל לכוון אותי בדיוק צעד אחר צעד...
א)....
ב)....
וכו'
תודה רבה מראש!
בקיצור אני עדיין תקוע אני צריך עזרה עם התרגום .. שמתי בארדיסק בתיקייה את כל הקבצים של הסרטים + את כל התרגומים גם את ה- IDX וגם את SUB , בתפזורת .. כאשר אני מפעיל סרט הוא לא מזהה את התרגום שנמצא בתיקייה.. כאשר אני משנה את השם של התרגום לשם המפורט של הקובץ של הסרט.. (את הסיומת אני משאיר כמובן) הוא עדיין לא מזהה אני אמשח שמישהו יוכל לכוון אותי בדיוק צעד אחר צעד...
א)....
ב)....
וכו'
תודה רבה מראש!
- nimee
-
- חבר פעיל מאוד

עשית קנייה מצויינת
תתחדש .
1. המר את התרגום כפי שכתוב במדריך.
2. קרא לשני הקבצים (SUB ו IDX) בדיוק באותו השם כמו הסרט (חוץ מהסיומות כמובן), ושים את שניהם באותה תיקייה כמו הסרט.
3. כשתנגן את הסרט לחץ על כפתור Option בשלט, יופיע לך תפריט עם כמה אייקונים. זוז ימינה עם החץ לאייקון של התרגום, ולחץ על כפתור הבחירה בשלט (הכפתור האמצעי). המכשיר יעבור בין התרגומים הקיימים לסרט עם כל לחיצה. לוקח כמה שניות לעבור מתרגום לתרגום, אז חכה מעט לאחר כל לחיצה. אחד מהתרגומים צריך ליהיות זה שצירפת.
1. המר את התרגום כפי שכתוב במדריך.
2. קרא לשני הקבצים (SUB ו IDX) בדיוק באותו השם כמו הסרט (חוץ מהסיומות כמובן), ושים את שניהם באותה תיקייה כמו הסרט.
3. כשתנגן את הסרט לחץ על כפתור Option בשלט, יופיע לך תפריט עם כמה אייקונים. זוז ימינה עם החץ לאייקון של התרגום, ולחץ על כפתור הבחירה בשלט (הכפתור האמצעי). המכשיר יעבור בין התרגומים הקיימים לסרט עם כל לחיצה. לוקח כמה שניות לעבור מתרגום לתרגום, אז חכה מעט לאחר כל לחיצה. אחד מהתרגומים צריך ליהיות זה שצירפת.
- eranrez
-
- חבר שרק התחיל

nimee ,
ניסיתי כמה וכמה פעמים עם תרגום בפורמט idx/sub ויש בעיה שמידי פעם יש כמה שורות שלא מופיעות וגם כאלה שמופיעות כמה פעמים.
את ההמרה עשיתי כמו שצריך לפי המדריך,
בדקתי גם בכתוביות sub/idx באנגלית וגם שם ראיתי את אותה תופעה (מה שמוריד את עניין ההמרה הלא תקינה שאולי ביצעתי).
המכשיר מעודכן לגירסא 1.0.1.01
מוזר שחלק רואים תקין וחלק לא.. (עברתי פה על ההודעות וראיתי שגם אחרים נתקלו בבעיה שלי)
מי שמצליח לראות כתוביות בעברית בצורה תקינה - לאיזה גירסא המכשיר מעודכן?
ניסיתי כמה וכמה פעמים עם תרגום בפורמט idx/sub ויש בעיה שמידי פעם יש כמה שורות שלא מופיעות וגם כאלה שמופיעות כמה פעמים.
את ההמרה עשיתי כמו שצריך לפי המדריך,
בדקתי גם בכתוביות sub/idx באנגלית וגם שם ראיתי את אותה תופעה (מה שמוריד את עניין ההמרה הלא תקינה שאולי ביצעתי).
המכשיר מעודכן לגירסא 1.0.1.01
מוזר שחלק רואים תקין וחלק לא.. (עברתי פה על ההודעות וראיתי שגם אחרים נתקלו בבעיה שלי)
מי שמצליח לראות כתוביות בעברית בצורה תקינה - לאיזה גירסא המכשיר מעודכן?
- nimee
-
- חבר פעיל מאוד

הגרסא האחרונה היא 1.01.02
אני אישית לא התעמקתי בעניין - רק ראיתי שזה עובד. יכול ליהיות שיש לפעמים גליצ'ים.
אני אישית לא התעמקתי בעניין - רק ראיתי שזה עובד. יכול ליהיות שיש לפעמים גליצ'ים.
- avishaiar17
-
- חבר שרק התחיל

עובד ...ברוך השם הצלחתי..
איך אפשר לבדוק את האיכות שמע ..?? אני רוצה לשתף אותכם..
ממה שאני מבין הוא מוציא כמובן DTS המגבר מפענח אותו ככזה ושומעים פשוט נפלא, יש לי מערכת נחמדה בסלון והיא עושה את העבודה...
איך אפשר לבדוק את האיכות שמע ..?? אני רוצה לשתף אותכם..
ממה שאני מבין הוא מוציא כמובן DTS המגבר מפענח אותו ככזה ושומעים פשוט נפלא, יש לי מערכת נחמדה בסלון והיא עושה את העבודה...
- GigaDude
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
האם WD TV HD Media Player תומך בכתוביות בעברית?
השאלה בכותרת...
אני מדבר על המוצר הזה:
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp ... 8008588808
הוא נראה לי נחמד ביותר...
חסר לי כתוביות בעברית והוא מושלם בשבילי.
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה
אני מדבר על המוצר הזה:
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp ... 8008588808
הוא נראה לי נחמד ביותר...
חסר לי כתוביות בעברית והוא מושלם בשבילי.
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
חבר'ה, מה לגבי בעית הכתוביות בעברית שהמשתמש eranrez מעלה כאן, כלומר השורות שלא מופיעות, או שמופיעות כמה פעמים?
האם זה ממש מטרד? האם זה קורה בכל סרט או רק לעיתים רחוקות?
האמת גם אני רוצה לרכוש את המכשיר הזה בגלל המחיר המפתה, אבל עבורי הכתוביות זה עניין קריטי, כך שאם יש עם זה בעיה, אז עדיף כבר סטרימר רגיל, או מחשב נייח.
(בעקרון נראה לי שעדיף מחשב שתמיד אפשר לעדכן. סטרימר עד כמה שהבנתי לא תמיד אפשר לעדכן וזה עלול להפוך ל"פיל לבן". האם אני צודק?)
האם זה ממש מטרד? האם זה קורה בכל סרט או רק לעיתים רחוקות?
האמת גם אני רוצה לרכוש את המכשיר הזה בגלל המחיר המפתה, אבל עבורי הכתוביות זה עניין קריטי, כך שאם יש עם זה בעיה, אז עדיף כבר סטרימר רגיל, או מחשב נייח.
(בעקרון נראה לי שעדיף מחשב שתמיד אפשר לעדכן. סטרימר עד כמה שהבנתי לא תמיד אפשר לעדכן וזה עלול להפוך ל"פיל לבן". האם אני צודק?)
- yakirdvir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
בנוגע לנגן האם ידוע לכם אם הוא תומך בפורמטי X264
חשוב מאוד אני מתכוון לרכוש את המכשיר מחר מבאג
לא כל כך משנה לי העניין של הכתוניות בעיברית אני מקודד את הסרטים וHD לא נורא לראות בלי כתוביות כמובן שלא יזיק בהמשך תמיכה שלחתי לWD שאלה מתי תיהיה תמיכה אני מחכה לתשובה מהם
תודה מראש
חשוב מאוד אני מתכוון לרכוש את המכשיר מחר מבאג
לא כל כך משנה לי העניין של הכתוניות בעיברית אני מקודד את הסרטים וHD לא נורא לראות בלי כתוביות כמובן שלא יזיק בהמשך תמיכה שלחתי לWD שאלה מתי תיהיה תמיכה אני מחכה לתשובה מהם
תודה מראש