תגובות לביקורת: מזרימדיה HD X 1000
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
את המספר שקיבלת הכנס בשדה המתאים באתר DHL, זה די ברור להבנה מרגע שתכנס לאתר שלהם.
בנוגע להתקנת NMT, עקוב במדוייק אחר הרשום בקישור הבא:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... e#NMT_Apps
בנוגע להתקנת NMT, עקוב במדוייק אחר הרשום בקישור הבא:
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... e#NMT_Apps
אני מכניס את המספר וזה אומר לי שהמספר לא חוקי
8 ספרות זה נקרא order number באתר של hdx שלחתי להם מייל והם לא עונים
זה לוקח כמה ימים? או שממש מרגע שההזמנה אושרה צריך לראות את זה?
דבר נוסף
יש הרבה עדכונים באתר של hdx צריך להתקין את כולם?
מצטער על השאלות ה"ירוקות" אני חדש בעסק
תודה רבה לכולם
דבר נוסף
תודה רבה לכולם
אתה לא מכניס את המס' הנכון:yanivd28 כתב:אני מכניס את המספר וזה אומר לי שהמספר לא חוקי
דבר נוסף
תודה רבה לכולם...
ה- order number הוא מס' ההזמנה שלך ב- HD Digital (יצרן ה-HDX),
אתה צריך את ה- tracking number שהוא המס' שמשמש לצורך מעקב אחרי החבילה באתר של DHL
(כנראה שיהיו לו 10 ספרות).
את ה- tracking number תקבל במייל נפרד ברגע שהמוצר ישלח ע"י החברה, במקרה שלי זה לקח יומיים.
כותרת המייל תהיה בסגנון:
HDX 1000 - Order No 10189 Tracking Number
ותוכנו:
Dear XXX,
Please find your shipment tracking number as follows.
7483279708
You may track your shipment at www.dhl.com after 1 business day.
Please note that if your shipment could not be deliver and ultimately it is return to us, you will be responsible for
the re-shipping cost and also the returning freight cost. We strongly suggest that you track your shipment online.
If you have any questions, please feel free to let us know.
Kind Regards,
HDX Orders Administration
בקיצור, עוד קצת סבלנות...
אלון
זיו שלום ,
לאחרונה צפיתי בהופעה חיה שנוגנה במכשיר DVICO 6500 . בתפריט ההופעה , ניתן היה לבחור ב דולבי דיגיטל 5.1 כמובן לפני ניגון ההופעה .
הקובץ של ההופעה היה מסוג BLUE RAY . אני חושב שזה היה RIP משהו כמו 40 גיגה .
הורדתי את אותו הקובץ למכשיר HDX-1000 ,אבל לא הייתה לי גישה לתפריט .
במכשיר ה HDX נכנסתי לקובץ - ואז הגעתי ל STREAM , שם היו מספר קבצים ( 7 אני חושב ) , ואז בקובץ האחרון לחצתי PLAY עם השלט , ואז בעצם החלה ההופעה - אך היא נוגנה רק בסטריאו ולא ב 5 ערוצים ( אני כמובן חיברתי את המכשיר ביציאה דיגיטלית למפענח . ואין לי בעיות 5 ערוצים עם הופעות אחרות בפורמט MKV למשל .) - וכל מה שעשיתי לא עזר , רק 2 ערוצים ...
שאלתי היא - האם יש דרך כלשהי במכשיר זה - לשמוע בחמישה ערוצים עם קובץ מסוג זה - BLUE RAY ? מה הסיבה שב 6500 זה כן מנגן טוב וב HDX לא ?
ועוד שאלה - יש סיכוי בעתיד הקרוב שגם ל HDX יהיה תצוגה במסך הראשי של תמונות הסרטים ( בהכנסת תמונהכקובץ FOLDER ) - כמו ב 6500 ?
תודה
לאחרונה צפיתי בהופעה חיה שנוגנה במכשיר DVICO 6500 . בתפריט ההופעה , ניתן היה לבחור ב דולבי דיגיטל 5.1 כמובן לפני ניגון ההופעה .
הקובץ של ההופעה היה מסוג BLUE RAY . אני חושב שזה היה RIP משהו כמו 40 גיגה .
הורדתי את אותו הקובץ למכשיר HDX-1000 ,אבל לא הייתה לי גישה לתפריט .
במכשיר ה HDX נכנסתי לקובץ - ואז הגעתי ל STREAM , שם היו מספר קבצים ( 7 אני חושב ) , ואז בקובץ האחרון לחצתי PLAY עם השלט , ואז בעצם החלה ההופעה - אך היא נוגנה רק בסטריאו ולא ב 5 ערוצים ( אני כמובן חיברתי את המכשיר ביציאה דיגיטלית למפענח . ואין לי בעיות 5 ערוצים עם הופעות אחרות בפורמט MKV למשל .) - וכל מה שעשיתי לא עזר , רק 2 ערוצים ...
שאלתי היא - האם יש דרך כלשהי במכשיר זה - לשמוע בחמישה ערוצים עם קובץ מסוג זה - BLUE RAY ? מה הסיבה שב 6500 זה כן מנגן טוב וב HDX לא ?
ועוד שאלה - יש סיכוי בעתיד הקרוב שגם ל HDX יהיה תצוגה במסך הראשי של תמונות הסרטים ( בהכנסת תמונהכקובץ FOLDER ) - כמו ב 6500 ?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. מכשירי ה NMT אינם תומכים בהצגת תפריטי Blu-ray, לפיכך תאלץ לנגן את קבצי ה m2ts ישירות.
2. תוכל לדלג בן פסי קול במהלך צפייה בקבצי m2ts על ידי לחיצה על כפתור ה Audio בשלט.
3. ניתן להעשיר את החוויה של דפדוף בתכנים טרם הצפייה על ידי שימוש בתוסף MovieJukeBox. כנס לדביק ומצא את הקישור המתאים.
2. תוכל לדלג בן פסי קול במהלך צפייה בקבצי m2ts על ידי לחיצה על כפתור ה Audio בשלט.
3. ניתן להעשיר את החוויה של דפדוף בתכנים טרם הצפייה על ידי שימוש בתוסף MovieJukeBox. כנס לדביק ומצא את הקישור המתאים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זוהי תוכנה שרצה על מחשב ואת התוצאה שלה, המזרימדיה שלך ידע לקרוא. עיין בקישור המתאים בדביק והכל יהיה ברור יותר.
זיו שלום
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי והתקנתי את ה HDX 1000 ( לאחר בעיות קשות בהגדרות הרשת האלחוטית בשל הצפנה חזקה שהוגדרה ברשת הביתית).
המכשיר מחובר דרך רשת אלחוטית לשני מחשבים ( אחד שמתפקד על תקן של שרת הורדות ), ה HDX מזהה את שני המחשבים ואני מצליח לראות את תיקיות הקבצים, אבל כאשר אני נכנס לתוך התיקיות ( אשר רשומות בעיברית הפוכה )הן ריקות מתוכן ( לא מוצא MP3 ,MPEG, או כל פורמט אחרי של ווידאו) .
אני זקוק לעזרתך בפיתרון הבעיות :
1. עיברית הפוכה .
2. המצב המתואר של תיקיות ריקות מתוכן .
3.ביצוע סינכרון של המדייה המצוייה על שני המחשבים דרך הרשת האלחוטית במקום סימון כל התיקיות.
תודה מראש .
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי והתקנתי את ה HDX 1000 ( לאחר בעיות קשות בהגדרות הרשת האלחוטית בשל הצפנה חזקה שהוגדרה ברשת הביתית).
המכשיר מחובר דרך רשת אלחוטית לשני מחשבים ( אחד שמתפקד על תקן של שרת הורדות ), ה HDX מזהה את שני המחשבים ואני מצליח לראות את תיקיות הקבצים, אבל כאשר אני נכנס לתוך התיקיות ( אשר רשומות בעיברית הפוכה )הן ריקות מתוכן ( לא מוצא MP3 ,MPEG, או כל פורמט אחרי של ווידאו) .
1. עיברית הפוכה .
3.ביצוע סינכרון של המדייה המצוייה על שני המחשבים דרך הרשת האלחוטית במקום סימון כל התיקיות.
תודה מראש .
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אם תבצע עדכון לקושחה האחרונה תוכל לראות תיקיות בעברית, אבל הן עדיין יראו הפוך.
בקושחות קודמות לא ראו בכלל עברית למיטב זכרוני.
בקושחות קודמות לא ראו בכלל עברית למיטב זכרוני.
navn כתב:זיו שלום
1. עיברית הפוכה .
תודה מראש ....