הורדתי את YAMJ.
אני עובד עם YAMJ, פתחתי את הRAR בתקייה פלאגין של Myihome ובהגדרות של הmyIhome הגדרתי כונן במחשב , וזה התחיל להריץ פקודות בCMD.
1. זה נתקע שעה על כל סרט ובסוף רושם שזה נכשל.
2. לפי דעתי זה תוקע את החיבור רשת השני שהוא האינטרנט. (אני מחובר ב2 כבלים רשת למחשב) אחד אינטרנט אחד הסטרימר.
3. איך אני אמור להתקין את הYAMJ?
ממה שהבנתי כל כמה זמן אני צריך "לעדכן" אותו על כל סרטים שהוספתי מאז פעם אחרונה שהרצתי אותו.
כשאני מעדכן אותו, האם הוא מוריד גם תמונות של סרטים שכבר מחקתי?
ודרך אגב,
שבת שלום!
נערך לאחרונה על ידי ronen61 ב 30/01/2009 19:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוקיי, בעיה חדשה עלתה, ברגע שהוא מתחיל לעשות חיפוש לפי שם הסרט, ולהוריד מידע, האינטרנט מפסיק לפעול, ז''א שאי אפשר לגלוש, וגם זה מתבטא בזה שהוא לא מוצא מידע אודות הסרטיפ ורושם Conncting time out
שאלה נוספת, מה בנוגע לקבצי הsample? מה לעשות איתם? זה בעצם יסמן פעמים אותו סרט ? ועליי לשנות את השם של הסרט? לדוגמא שר הטבעות רשום לפי שם הקבוצה ור''ת S-lotr.mkv אבל שם התקייה או כמוש צריך.
נאלצתי לפרמט את המחשב ושמרתי את כל ההגדרות בכונן חיצוני.
בגלל שעשיתי הרבה שינויים בשמות הסרטים שבכונן, רציתי אחרי הפירמוט להתקין הכל מחדש.
הכול עובד בהתחלה נהדר ישר מזהה את הכונן רשת,IP נכון,וגם הנתיב של השיתוף דרך SMB טוב.
אבל אז נפתח החלון של CMD לשבריר שניה ונעלם.
היי
כל הפוסטרים והתקצירים בסקין העברי של YAMJ הפכו לאנגלית לאחר הוספת סרטים חדשים.
עכשיו שיניתי את ההגדרה לתיקית סרטים במחשב במקום לדיסק USB ויש עברית אז אני לא מבין מה קורה פה.
אבדוק שוב יותר מאוחר על הדיסק.
שאלה של חדש בתחום ה- moviejukebox:
ביצעתי את כל ההורדות וההגדרות על סמך ההסברים שלכם.
הבעייה שלי היא שדרך ה- Myhome כל הכיתובים מופיעים באנגלית ולא בעברית.
מה אפשר לעשות בנידון ?
אופיר28 כתב:שאלה של חדש בתחום ה- moviejukebox:
ביצעתי את כל ההורדות וההגדרות על סמך ההסברים שלכם.
הבעייה שלי היא שדרך ה- Myhome כל הכיתובים מופיעים באנגלית ולא בעברית.
מה אפשר לעשות בנידון ?
הרצתי את את ה-JB דרך ה- myiHome וגם דרך ה- NETWORK SHARE (דרך cmd ). באופצייה השנייה אין לי בעייה. העניין הוא שאני חייב את myiHome כי משום מה הפופקורן שלי לא מנגן סרטים מאחד הכוננים בשיתוף SMB.
בכל מקרה, על איזה לינקים אתה מדבר ??
כדי שנוכל לראות בדף שנוצר להיכן מצביע ה JB כשאתה מנסה לנגן קובץ.
דא"ג הבעיה שתיארת בכונן מסוים - נשמע כמו בעיה של הגדרת נתיב שגוי, אולי אפשר לפתור אותה. תסביר לגביה מה הנתיב של ספרית הסרטים, ומה הגדרתה עבורה ב mjb.nmtRootPath