תמונות משעשעות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אח, dudib, איזה זכרונות הבאת לי...
כשהיינו באמריקה עשינו טיול RV, (הרבה יותר קטן ופשוט מהדבר המדהים בקישור). אין ספק שבטיול "camping" כזה, יש הרבה יתרונות - אתה לוקח את ה"בית" איתך, כולל הסדינים שלך, הטלוויזיה, מזגן, מכונת קפה, בקיצור נוחיות.
באמריקה, זה סוג טיול די נפוץ, ואתה יכול לשכור RV ולטייל איתו (שזה מה שעשינו עם עוד משפחה) - יש הרבה camp sites עם full RV hook-up, מה שאומר, מיים (צריך למלא את הרזרבות כדי שיהיו מיים למקלחת ובכיור), חשמל (כדי לא להשתמש בגרטור), ו..
...
חיבור לריקון השירותים... אם ראיתם את הסרט RV (חמוד), אתם יודעים למה אני מתכוון
(כן, כן, נא לא לענות, "תתחדש. תמונות.")
כשהיינו באמריקה עשינו טיול RV, (הרבה יותר קטן ופשוט מהדבר המדהים בקישור). אין ספק שבטיול "camping" כזה, יש הרבה יתרונות - אתה לוקח את ה"בית" איתך, כולל הסדינים שלך, הטלוויזיה, מזגן, מכונת קפה, בקיצור נוחיות.
באמריקה, זה סוג טיול די נפוץ, ואתה יכול לשכור RV ולטייל איתו (שזה מה שעשינו עם עוד משפחה) - יש הרבה camp sites עם full RV hook-up, מה שאומר, מיים (צריך למלא את הרזרבות כדי שיהיו מיים למקלחת ובכיור), חשמל (כדי לא להשתמש בגרטור), ו..
...
חיבור לריקון השירותים... אם ראיתם את הסרט RV (חמוד), אתם יודעים למה אני מתכוון
(כן, כן, נא לא לענות, "תתחדש. תמונות.")
אמיר.
משה - ללא ספק יש הבדל דמוגרפי - אף אחד לא קונה RV לפני גיל 60, אבל דוקא צעירים שוכרים, לא צריך רשיון שונה ל-RV קטן, שזה מה ששכרנו (דרך אגב - זה די סיוט לנהוג בכזה מפלצת, במיוחד עם יש רוחות חזקות...)moco כתב:amirbd,
לא אמורים להיות מעל גיל 65 בשביל רישיון על RV ?![]()
![]()
עשיתי את הטיולים הללו גם בcamp sites אבל עם אוהל. היה גבול דמוגרפי ברור בין אנשי האוהלים לאנשי הRV....
ב-10 שנים שהיינו באמריקה, עשינו כל שנה camping אמיתי (באוהלים), ופעם אחת RV...
אין ספק שאם אתה רוצה לבלות במקום אחד 3-4 ימים, אז באוהל זה עדיף - אבל יש יתרונות לטיול RV (חוץ מהנוחיות, שיכולה להיות חשובה עם יש תינוק שצריך שיחממו לו את הפורמולה למשל) - זה הגמישות לכסות מרחקים רבים יותר, אין צורך להקים ולפרק את האוהל כל יום - כך שאל תפסול את זה לפני שתנסה...
אמיר.
פוסל? מי פוסל?
אני דווקא רואה את זה הפוך. היתרון של RV הוא דווקא לשהות ממושכת במקום אחד. כשיש הרבה נהיגה הררית זה לא כל כך נוח איתו. להקים אוהל לוקח 10 דקות מקס. כמובן שבRV יש יותר נוחיות.
דווקא את כל הקמפינג באוהל עשיתי כשבני היה בן 1.5 - 2.5 שנים. זה לא למרות זה אלא בגלל זה. לילדים, גם קטנטנים, זה כיף לא נורמלי והם חופשיים לצאת מהאוהל לבד - אין מדרגות ואין מכוניות בסביבה.
אני דווקא רואה את זה הפוך. היתרון של RV הוא דווקא לשהות ממושכת במקום אחד. כשיש הרבה נהיגה הררית זה לא כל כך נוח איתו. להקים אוהל לוקח 10 דקות מקס. כמובן שבRV יש יותר נוחיות.
דווקא את כל הקמפינג באוהל עשיתי כשבני היה בן 1.5 - 2.5 שנים. זה לא למרות זה אלא בגלל זה. לילדים, גם קטנטנים, זה כיף לא נורמלי והם חופשיים לצאת מהאוהל לבד - אין מדרגות ואין מכוניות בסביבה.
משה