Eladscomp כתב:לטובת מי שלא מוצא את הקובץ-
המחיר ל65 יוצא 5690, כולל הרחבת אחריות ל3 שנים נוספות. (זה מה שמופיע בקובץ, עדיין לא דיברו איתי...)
...
זה מאכזב. זו ההצעה שהגיע אליה vivi כבר בתחילת הדרך. אבל רשומים מעל 100 איש עכשיו!
ההצעה נחותה ב-450ש"ח ממחירי יבואנים מקבילים בזאפ היום (טרם מיקוח) שכוללים התקנה מתקן ושנת אחריות אחת מלאה. אם יש להרחבת האחריות שווי (לא ברור אם זו אחריות מלאה או מוגבלת) אזי הפער יצטמצם ל-250.
מאחר שהשירות של סמליין ממילא ידוע לשמצה איזה יתרון יש בלרכוש דווקא מהם? האמת יצא כל החשק לקנות
mdk_25
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
שליחה
@rune7
·
יש יתרון אחד ליבוא רשמי.
פעם קניתי מצלמה דיגיטלית של קנון דרך יבוא מקביל.
והתברר שבאותה מצלמה היה באג מובנה בלוח האם, כך שלכל מיש הופיע הבאג (גם אם קרה שנים אחרי הקניה) קנון החליפה למצלמה חדשה.
כמה שנים אחרי שקניתי אותה (וכמובן אחרי שאחריות של שנה נגמרה) פתאום הופיע אצלי גם הבאג.
ניסיתי לפנות לקנון כדי להחליף - אמרו לי שהם לא מטפלים בלקוחות בארץ ישירות אלא דרך היבואן הרשמי - ניופאן.
פניתי לניופאן - כצפוי ענו לי שהם לא מטפלים במצלמות שלא יובאו לארץ דרך יבוא רשמי. ושצריך לבצע החזר דרך המדינה שבה המצלמה נמכרה.
ובחנות שמכרה לי, כצפוי אמרו שברגע שנגמרה האחריות זה לא מעניין אותם. כך שזב״שי.
אז אם 250 שקל זה מחיר גבוה בשבילך לשלם לקצת שקט נפשי - חופשי תקנה ביבוא מקביל...
rune7
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
שליחה
@mdk_25
לפי ההתרשמות בפורום, סמליין זה לא בדיוק הסמן הימני לשקט נפשי.. להרחיב אחריות אפשר בשניהם. אבל אם האחריות לא שווה כלום אז מה הטעם להרחיב אותה?
mdk_25
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
שליחה
@rune7
·
קודם כל, זה חדש לי.
עד כמה שידוע לי עד עכשיו, רק בסמליין אפשר להרחיב אחריות ל-4 שנים ב200 שקל.
אגב, אפשר גם להרחיב ל-7 שנים במחיר לא הגיוני בעליל, ואני לא ממליץ לאף אחד לקחת אותו.
ואגב, זה שבסמליין השירות לא משהו, לא אומר שביבואנים מקבילים השירות יותר טוב. הוא כנראה פחות טוב.
כי מבחינת יבוא מקביל, סמליין הם כן הסמן הימני למה שצריך להציע ללקוח. ואם סמליין לא יהיו מוכנים לעשות משהו, אז כל יבואן מקביל על כמה וכמה לא יהיה מוכן לעשות זאת.
Id0
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
שליחה
השארתי פרטים לפני שעתיים וחזרו עליו עכשיו. כמו שאמרו פה 3400 ליבואן רשמי עם 4 שנות אחריות והתקנה. לדעתי מחיר מצויין בגלל זה סגרתי איתה ישר.
מעדיף גם את היבואן הרשמי כדי לקבל תמיכה מלאה מבחינת אפליקציות בישראל
visionary3
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
שליחה
@Id0
·
מוזר אני שלחתי טופס אתמול וגם היום וטרם חזרו אליי, כנראה ישנה בעיה עם הטפסים, חבל שלא משאירים פרטי התקשרות של הספק.
eliork87
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
שליחה
visionary3 כתב:@Id0
·
מוזר אני שלחתי טופס אתמול וגם היום וטרם חזרו אליי, כנראה ישנה בעיה עם הטפסים, חבל שלא משאירים פרטי התקשרות של הספק.
...
·אותו הדבר אני.
Eli1988
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
שליחה
@Id0
·
איך התבצע התשלום? בכמה תשלומים ללא ריבית אפשר לרכוש את המסך?
מה שם הספק/ אתר?
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 18:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
eitan_aitype
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
שליחה
כשהתחלנו את הקבוצה אנשים אמרו שעבור 3700+190 יבואן רשמי הם ישמחו לסגור (65)
vivi אמר שהשיג הצעה של 3500 אבל הוא לא קנה וזו ההצעה הכי טובה בהפרש משמועתי משאר ההצעות האחרות (ניראה כי בזמן הבלק בדיעבד המחירים היו יותר גבוהים צאשר עכשיו) כנראה שהוא היה צריך לטרוח כדי להשיג את המחיר הזו או שכישורי המשא ומתן שלו טובים מרוב שאר הרוכשים.
אז זה שכל אחד יכול לקנות, בלא הרבה טירחה בלי מיקוח ובלי לחפש את ההצעה הכי טובה זה לא רע בכלל.
בטח עבור כל מי שמתכוון לרכוש את המסך הזה בכל מקרה.
Id0
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
שליחה
@Eli1988
עד 24 תשלומים באשראי וזה אכן מp1000
נותן כרטיס אשראי בטלפון
הכי זול שמצאתי יבואן רשמי זה 3490 ועוד 200 שקל הרחבת אחריות הגענו ל3690
מבחינתי 300 שקל הנחה מספיק טוב לקבוצת רכישה
MartinHSabag
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
שליחה
היו מעל 200 מתעניינים. שמו מישהי בכירה (שמה ספיר) שתטפל אישית בקבוצה הזו ולא את מוקד המכירות הרגיל.
הם לא הספיקו ליצור קשר עם כולם, למרות שעבדה עד 20:00.
היא תמשיך ליצור קשר עם המתעניינים ביום ראשון.
האמת, שלא צפינו היענות כזו לרכישה קבוצתית. לפעם הבאה למדנו והכל יעשה, בשאיפה, ללא מגע יד אדם....
cobraf כתב:המחיר ל55 הוא 3390 כולל הובלה והתקנה קירית ואחריות ל4 שנים
...
אחלה מחיר!
אני קניתי מ-elctro-buy ב3350 עם משלוח + התקנה אבל לפני הרחבת האחראיות. זאת אומרת סך הכל יעלה לי 3550 כולל האחריות.
ההצעה שלהם עדיין זולה ב160 שח יותר שזה מכובד מאוד.
vivi
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
שליחה
eitan_aitype כתב:כשהתחלנו את הקבוצה אנשים אמרו שעבור 3700+190 יבואן רשמי הם ישמחו לסגור (65)
vivi אמר שהשיג הצעה של 3500 אבל הוא לא קנה.
...
·
היי, המחיר הטוב ביותר שהצלחתי להשיג הוא 5700 ל-65" כולל 4 שנות אחריות. 5500 לחנות + 199₪ לסמליין.
די זהה למחיר בהצעה כאן כך שכנראה אין עוד מרווחים ומדובר במחיר מעולה לטלוויזיה שנמכרה לאורך כל השנה ב 6500-7000.
אני לבסוף בחרתי ב-lg בעיקר משיקולי תקציב ורכשתי טלוויזיה ב 4500 ש"ח.