מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
stranger things S2
סיימתי לא מזמן את עונה 2
היא עדיין חביבה, עדיין עם סאונד מעולה, הוסיפו כמה דמויות חדשות, אבל רוב העונה התנהלה בסופו של דבר בהילוך נמוך ולא הרבה קרה מפרק לפרק מלבד בשני הפרקים האחרונים. בעיקר הרגיש כמו גשר לעונה הבאה.
סיימתי לא מזמן את עונה 2
היא עדיין חביבה, עדיין עם סאונד מעולה, הוסיפו כמה דמויות חדשות, אבל רוב העונה התנהלה בסופו של דבר בהילוך נמוך ולא הרבה קרה מפרק לפרק מלבד בשני הפרקים האחרונים. בעיקר הרגיש כמו גשר לעונה הבאה.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Cobra Kai
34 שנים אחרי קרטה קיד חוזרים שני הגיבורים דאניאל סאן וג'וני לורנס להתעמת בהפקה של אמאזון.
כמה שאני זקן...
למי שלא זוכר ג'וני היה ילד שהתאמן שנים בקרטה עד שבא דניאל מניו ג'רזי ולקח לו את האליפות.
שני השחקנים המקוריים + קמטים + כמה ק"ג משחקים שוב בסידרה.
זו לא פרודיה או קומדיה. זה רציני כמו ג'ון קריס המאמן המרושע של קוברה קאי. וזה מתוחכם כמו רמבו.
המפגש בין ג'וני לילדי 2018 מעלה חיוכים אבל התסריט מוחק אותם ללא רחמים.
למען הנוסטלגיה בלבד.
34 שנים אחרי קרטה קיד חוזרים שני הגיבורים דאניאל סאן וג'וני לורנס להתעמת בהפקה של אמאזון.
כמה שאני זקן...
למי שלא זוכר ג'וני היה ילד שהתאמן שנים בקרטה עד שבא דניאל מניו ג'רזי ולקח לו את האליפות.
שני השחקנים המקוריים + קמטים + כמה ק"ג משחקים שוב בסידרה.
זו לא פרודיה או קומדיה. זה רציני כמו ג'ון קריס המאמן המרושע של קוברה קאי. וזה מתוחכם כמו רמבו.
המפגש בין ג'וני לילדי 2018 מעלה חיוכים אבל התסריט מוחק אותם ללא רחמים.
למען הנוסטלגיה בלבד.
Enjoy the Silence
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11502
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2420 פעמים
EL CHAPO
(עונה 3 )
סיפור חיו של ברון הסמים חואקין "אל צאפו" גוזמן לאורה. מתחילת דרכו
עד לנפילתו הסופית.
עונה ראשונה ושנייה הייתה טובה אפילו הצליחה להפתיע אותי אחרי "נרקוס" שהציבה רף גבוה.
Marco de la O בתור אל צאפו מציג משחק טוב אבל חסר כריזמה וזו למעשה החולשה של הסדרה.
ליהוק ברובו טוב, דמות אחת של שר הפנים Humberto Busto בתור תככן והומו לא מוצהר בולטת מעל השאר.
הדמות שהוא מציג מרשימה מלבד קטעים מוגזמים/מיותרים של יחסיו עם חברו. דווקא הייתה לו בת זוג (חתיכה)
על הנייר לאינטרסים הדדיים, חבל שלא הלכו עד הסוף...היה יכול להיות מעניין.
עשויה טוב ומרתקת,הרבה פרטים חסרים על מעלליו האכזריים שהיו מוסיפים פן נוסף על אישיותו.
הייתי יכול לראות עונה נוספת בכיף.
8.0/10
(עונה 3 )
סיפור חיו של ברון הסמים חואקין "אל צאפו" גוזמן לאורה. מתחילת דרכו
עד לנפילתו הסופית.
עונה ראשונה ושנייה הייתה טובה אפילו הצליחה להפתיע אותי אחרי "נרקוס" שהציבה רף גבוה.
Marco de la O בתור אל צאפו מציג משחק טוב אבל חסר כריזמה וזו למעשה החולשה של הסדרה.
ליהוק ברובו טוב, דמות אחת של שר הפנים Humberto Busto בתור תככן והומו לא מוצהר בולטת מעל השאר.
הדמות שהוא מציג מרשימה מלבד קטעים מוגזמים/מיותרים של יחסיו עם חברו. דווקא הייתה לו בת זוג (חתיכה)
על הנייר לאינטרסים הדדיים, חבל שלא הלכו עד הסוף...היה יכול להיות מעניין.
עשויה טוב ומרתקת,הרבה פרטים חסרים על מעלליו האכזריים שהיו מוסיפים פן נוסף על אישיותו.
הייתי יכול לראות עונה נוספת בכיף.
8.0/10
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
Broadchurch
אני מאד אוהב סדרות לא-אמריקאיות של נטפליקס וגם הסדרה הזו לא אכזבה.
סדרת דרמה-פשע על עיירה קטנה ומנומנמת באנגליה שנתקלת במקרה הרצח הראשון. משחק מעולה של כל הדמויות, מותח ומאד מסקרן. מומלץ מאד
8.5
אני מאד אוהב סדרות לא-אמריקאיות של נטפליקס וגם הסדרה הזו לא אכזבה.
סדרת דרמה-פשע על עיירה קטנה ומנומנמת באנגליה שנתקלת במקרה הרצח הראשון. משחק מעולה של כל הדמויות, מותח ומאד מסקרן. מומלץ מאד
8.5
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
גם אני אשמח לחווד על Patrick Melrose, זה עם שחקן שאני מאוד מחבב ומקבל ציונים די טובים ברשת, נראה מעניין.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
@Huber
·מצפיה בשלושה פרקים זו סידרה שמתמקדת במעמד העליון באנגליה של ימינו.
במיוחד ביחסי הורים ילדים. אנחנו נחשפים למערכות יחסים מעוותות דרך סיפור הילדות של פטריק בגילום ב. קמברברברקנק ומה שקורה לו היום. מכור לסמים. יורש עשיר בלי הכרה. מרוכז בעצמו.
ב. ק. משחק מעולה בעוצמה ובדיוק. כל כך טוב שכל האחרים נעלמים לידו.
הסיפור שלו לעומת זאת לא כל כך מעניין. ההתפתחות איטית והדברים שהובנו מאליהם ב10 הדקות הראשונות של הפרק הראשון מוצגים כתגלית מרעישה בפרק השלישי.
שורה תחתונה פוטנציאל גדול. הצגת יחיד. נראה שלא מתקדם ודי קלישאתי.
אני אחזור לזה מתישהו.
·מצפיה בשלושה פרקים זו סידרה שמתמקדת במעמד העליון באנגליה של ימינו.
במיוחד ביחסי הורים ילדים. אנחנו נחשפים למערכות יחסים מעוותות דרך סיפור הילדות של פטריק בגילום ב. קמברברברקנק ומה שקורה לו היום. מכור לסמים. יורש עשיר בלי הכרה. מרוכז בעצמו.
ב. ק. משחק מעולה בעוצמה ובדיוק. כל כך טוב שכל האחרים נעלמים לידו.
הסיפור שלו לעומת זאת לא כל כך מעניין. ההתפתחות איטית והדברים שהובנו מאליהם ב10 הדקות הראשונות של הפרק הראשון מוצגים כתגלית מרעישה בפרק השלישי.
שורה תחתונה פוטנציאל גדול. הצגת יחיד. נראה שלא מתקדם ודי קלישאתי.
אני אחזור לזה מתישהו.
Enjoy the Silence
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
OferL 
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
La Casa de Papel
שוד המטבעה המלכותית של ספרד, בהפקת נטפליקס.
סיימתי שתי עונות מרתקות, כשאת הפרקים האחרונים ראיתי בקבוצות של 3-4 פרקים.
מזמן לא נהניתי כל כך מסדרה. משחק מעולה של כל השחקנים. עלילה סוחפת. פשוט ללקק את האצבעות. תענוג. כבוד לספרד.
טוקיו תככב אצלי בפנטזיות עוד הרבה זמן...
מזמן לא נהניתי כל כך מסדרה. משחק מעולה של כל השחקנים. עלילה סוחפת. פשוט ללקק את האצבעות. תענוג. כבוד לספרד.
טוקיו תככב אצלי בפנטזיות עוד הרבה זמן...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מסכים עם כל מילהliorreem כתב:La Casa de Papel
טוקיו תככב אצלי בפנטזיות עוד הרבה זמן......
אני עוד מעט מסיים את עונה 1 וזה בינתיים פשוט פיצוץ.
לא לפספס!
- Kondo10

Bates Motel
(עונות 3/4)
פריקוול לדמות המפורסמת נורמן בייטס, מהסרט הקלאסי "פסיכו" של היצ'קוק,
עונה 3
עונה מבחינתי הייתה מרתקת ומלאת תפניות. סיפור טוב נפרס על פני כמה שנים
ומשוחק מצוין על ידי פרדי היימור. נוספו כמה דמויות צבעוניות שהוסיפו לסדרה חן שהיה חסר לה.
ורה פרמיגה פשוט נפלאה -איכות משחק ונוכחות משכנעת למדי. גם הבן מקס ת'יריוט מציג משחק מאופק
אבל מלא עומק. עונה משמעותית ואחת הטובות שראיתי בסדרה. הצליחה לרגש לא פעם.
עונה 4.
המשך ישיר לעונה 3 רק שעונה זו למרות שיברון לב גדול... הרגישה כאלו מצתה את עצמה.
עדיין עשויה ומשוחקת ניפלא. נשארה עונה אחרונה ואני יותר מסקרן לראות לאין היא תיקח את העלילה
למרות שזה די צפוי.
אפלה,עשויה מעולה, משחק מרשים, איכות תמונה מזעזעת.
8.0/10
(עונות 3/4)
פריקוול לדמות המפורסמת נורמן בייטס, מהסרט הקלאסי "פסיכו" של היצ'קוק,
עונה 3
עונה מבחינתי הייתה מרתקת ומלאת תפניות. סיפור טוב נפרס על פני כמה שנים
ומשוחק מצוין על ידי פרדי היימור. נוספו כמה דמויות צבעוניות שהוסיפו לסדרה חן שהיה חסר לה.
ורה פרמיגה פשוט נפלאה -איכות משחק ונוכחות משכנעת למדי. גם הבן מקס ת'יריוט מציג משחק מאופק
אבל מלא עומק. עונה משמעותית ואחת הטובות שראיתי בסדרה. הצליחה לרגש לא פעם.
עונה 4.
המשך ישיר לעונה 3 רק שעונה זו למרות שיברון לב גדול... הרגישה כאלו מצתה את עצמה.
עדיין עשויה ומשוחקת ניפלא. נשארה עונה אחרונה ואני יותר מסקרן לראות לאין היא תיקח את העלילה
למרות שזה די צפוי.
אפלה,עשויה מעולה, משחק מרשים, איכות תמונה מזעזעת.
8.0/10
- Kondo10

liorreem
את העונות הראשונות של Bates Motel ראיתי עם הבת זוג דרך הסטרימר ממש מזמן. (טורנטים)
לאחר שהבן התחבר לנטפליקס לפני כמה חודשים וראיתי שהסדרה משודרת שם
זה היה רק עניין של זמן עד שאחזור אליה שוב - אוהב את הז'אנר.
עדיין לא העלו שם את עונה 5. ממתין בסבלנות עד שהיא תהיה זמינה בנטפליקס.
האמת, אחרי נטפליקס מצאתי את עצמי מתעסק פחות ופחות בסטרימר ( הורדות/העברות/סידור טפטים/תקצירים/תרגומים וכד') וזה ממש תענוג.
את העונות הראשונות של Bates Motel ראיתי עם הבת זוג דרך הסטרימר ממש מזמן. (טורנטים)
לאחר שהבן התחבר לנטפליקס לפני כמה חודשים וראיתי שהסדרה משודרת שם
זה היה רק עניין של זמן עד שאחזור אליה שוב - אוהב את הז'אנר.
עדיין לא העלו שם את עונה 5. ממתין בסבלנות עד שהיא תהיה זמינה בנטפליקס.
האמת, אחרי נטפליקס מצאתי את עצמי מתעסק פחות ופחות בסטרימר ( הורדות/העברות/סידור טפטים/תקצירים/תרגומים וכד') וזה ממש תענוג.
- Kondo10

Quarry
https://www.imdb.com/title/tt2980696/
יוצא מלחמת וייטנאם בשנת 1972 חוזר לביתו בממפיס ומגלה דחייה ואכזבה. גבר מסתורי נותן לו
הצעה להיות מתנקש.
סדרת דרמת מתח אחת הטובות שראיתי בשנים האחרונות. הייתי בטוח שהיא קיבלה כאן המלצות חמות.
משחק מרשים של Logan marshall-green שמציג משחק מאופק אך מלא בעוצמות חבויות. אחד התפקידים
הטובים שלו. עלילה מרתקת מותחת ומוסתורית, ליהוק גאוני, בימוי והפקה טובה, שחזור התקופה מרשים, פס קול מתאים לתקופה.
סדרה יוצאת מהכלל עשויה בטוב טעם . הרבה איפוק אבל מרתק. לחובבי הקולנוע הישן והטוב. (יותר עלילה ומשחק,פחות מחשב אפקטים) חבל שאין עונה 2 כרגע - כי המשך הוא מחויב...
9.0/10
https://www.imdb.com/title/tt2980696/
יוצא מלחמת וייטנאם בשנת 1972 חוזר לביתו בממפיס ומגלה דחייה ואכזבה. גבר מסתורי נותן לו
הצעה להיות מתנקש.
סדרת דרמת מתח אחת הטובות שראיתי בשנים האחרונות. הייתי בטוח שהיא קיבלה כאן המלצות חמות.
משחק מרשים של Logan marshall-green שמציג משחק מאופק אך מלא בעוצמות חבויות. אחד התפקידים
הטובים שלו. עלילה מרתקת מותחת ומוסתורית, ליהוק גאוני, בימוי והפקה טובה, שחזור התקופה מרשים, פס קול מתאים לתקופה.
סדרה יוצאת מהכלל עשויה בטוב טעם . הרבה איפוק אבל מרתק. לחובבי הקולנוע הישן והטוב. (יותר עלילה ומשחק,פחות מחשב אפקטים) חבל שאין עונה 2 כרגע - כי המשך הוא מחויב...
9.0/10