טלוויזיה 55" LG OLED55B6Y: שרשור בעלים ראשי
טעות שלי, ספציפית שני אלה הם סרטי 4K ללא HDR, התבלבלתי עם סרטים אחרים, אבל עדיין הבעיה קיימת, הנגן של הטלוויזיה לא להיט.
דרך אגב זה לגיטימי לפתוח דיון שנוגע לשחרורים של 4K? עובד לא עובד? כן HDR לא HDR? יחסוך לאנשים זמן יקר לא?
דרך אגב זה לגיטימי לפתוח דיון שנוגע לשחרורים של 4K? עובד לא עובד? כן HDR לא HDR? יחסוך לאנשים זמן יקר לא?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות שזה קשור איכשהו לפורמט האודיו שבשימוש?
אולי בגלל שפורמט האודיו לא נתמך אז המסך לא מפעיל את הסרט?
אולי בגלל שפורמט האודיו לא נתמך אז המסך לא מפעיל את הסרט?
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
איזה עצבים, פשוט אין לי מזל עם מסכים.
אחרי 4 החלפות של מסך הסוני הקודם שלי, יאוש ממנו ומעבר לOLED, גם פה נדפקתי, BAND מעצבן לאורך כל הצד הימני של המסך.
נקבע איתי טכנאי לחמישי בעזרתו האדיבה של רועי מקרוס אובר.
אחרי 4 החלפות של מסך הסוני הקודם שלי, יאוש ממנו ומעבר לOLED, גם פה נדפקתי, BAND מעצבן לאורך כל הצד הימני של המסך.
נקבע איתי טכנאי לחמישי בעזרתו האדיבה של רועי מקרוס אובר.
@Evil-u
·
wow. אני מזה משתתף בצערך בנאדם. לא שכחתי כמה *** אכלתה כמוני עם הsony והחלפות וכו'
וכשאני "וויתרתי" ונשארתי עם הLG והבעיות שהיו לי מחוסר ברירה ומזה שלא רציתי לבטל\להחזיר... אני זוכר שאמרתה שאתה לא תוותר.
מפה לשם הבנתי שהתייאשתה עם הסוני והחלפות והלכתה על ה"הבטוח" שלהוסיף עוד 5K (או כמה שזה היה עד ל10K) ולקנות את הB6 הבטוחה שאמורה לפתור את כל הבעיות... ועכשיו הBAND הזה.... אני מזה מזה מבין אותך :,( זה פחות או יותר הBAND שיש לי רק בצד שמאל של המסך שלי (ועוד שלי הוא 1\4 מהמחיר של המסך שלך)
אני מאוד מקווה שבגלל שזה הB6 וOLED, יהיה לך יותר קל להחליף לאחד חסרת בעיות. אני מחזיק לך אצבעות. מגיע לך כבר לסיים עם הכאב ראש הזה ולקבל מסך חסר בעיות שתוכל להנות ממנו בלי דאגות.
·
wow. אני מזה משתתף בצערך בנאדם. לא שכחתי כמה *** אכלתה כמוני עם הsony והחלפות וכו'
וכשאני "וויתרתי" ונשארתי עם הLG והבעיות שהיו לי מחוסר ברירה ומזה שלא רציתי לבטל\להחזיר... אני זוכר שאמרתה שאתה לא תוותר.
מפה לשם הבנתי שהתייאשתה עם הסוני והחלפות והלכתה על ה"הבטוח" שלהוסיף עוד 5K (או כמה שזה היה עד ל10K) ולקנות את הB6 הבטוחה שאמורה לפתור את כל הבעיות... ועכשיו הBAND הזה.... אני מזה מזה מבין אותך :,( זה פחות או יותר הBAND שיש לי רק בצד שמאל של המסך שלי (ועוד שלי הוא 1\4 מהמחיר של המסך שלך)
אני מאוד מקווה שבגלל שזה הB6 וOLED, יהיה לך יותר קל להחליף לאחד חסרת בעיות. אני מחזיק לך אצבעות. מגיע לך כבר לסיים עם הכאב ראש הזה ולקבל מסך חסר בעיות שתוכל להנות ממנו בלי דאגות.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

קדחת, שירות רע במיטבו מ-ח.י...
ע"פ טכנאי ח.י זה "תקין ורק צריך להוריד את הבהירות", הבעיה נשארה, "אה אז רק צריך להגביר את הבהירות", עדיין רואים...
מתייעץ, יעצו לו לשים מצב בדיקת תמונה, תמונה סטטית בהירה וצבעונית, כמעט לא רואים את זה, הצלחה! "הנה אין בעיה, זו בעיה בנטפליקס, או בסרטון או בכל סרט אחר שבו זה מופיע...
אז הטכנאי ברח אחרי דקה וחצי, שמח וטוב לב ואני נשארתי לראות טלווזיית אולד "תקינה" עם פס.
http://oi64.tinypic.com/2yx2lmq.jpg
פשוט לא יאומן שאתה צריך להתמודד עם זה שבוע וחצי אחרי ששילמת כ"כ הרבה על מסך.
ע"פ טכנאי ח.י זה "תקין ורק צריך להוריד את הבהירות", הבעיה נשארה, "אה אז רק צריך להגביר את הבהירות", עדיין רואים...
מתייעץ, יעצו לו לשים מצב בדיקת תמונה, תמונה סטטית בהירה וצבעונית, כמעט לא רואים את זה, הצלחה! "הנה אין בעיה, זו בעיה בנטפליקס, או בסרטון או בכל סרט אחר שבו זה מופיע...
אז הטכנאי ברח אחרי דקה וחצי, שמח וטוב לב ואני נשארתי לראות טלווזיית אולד "תקינה" עם פס.
http://oi64.tinypic.com/2yx2lmq.jpg
פשוט לא יאומן שאתה צריך להתמודד עם זה שבוע וחצי אחרי ששילמת כ"כ הרבה על מסך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
יש להם מנגנון ניקוי חזק למסך. זה נראה כמו או תקלת פאנל או צריבה (אם זה מסך חדש, זה לא הגיוני).
- Evil-u
-
- חבר ותיק

הי עופר,oferlaor כתב:יש להם מנגנון ניקוי חזק למסך. זה נראה כמו או תקלת פאנל או צריבה (אם זה מסך חדש, זה לא הגיוני)....
תודה על הטיפ, אך ניסיתי את זה מיד כשגיליתי זאת (כשהמסך היה בן יום?) לא עזר וכך ניסיתי לבצע ניקוי 3 לילות ברצף כשהמסך סגור.
עדיין לא עזר.
למען האמת החנות שקניתה ממנה מסך מח.י. גם כמו אצלך הייתה בסדר גמור (לא עזרה לי עם החלפה אבל מההתחלה אמרה שאם יש בעיה אפשר להחזיר לזיכוי מלא) ככה שאני שמח שאצלך החנות עשתה אפילו מעל ומעבר... והדעה שלי על ה"טכנאים" של ח.י. רשמתי באשכול שלי מעל לכמה פעמים. בוא נגיד שאני יותר טכנאי מהם והייתי גם אולי לפני 10 שנים (אני בן 29)
- Evil-u
-
- חבר ותיק

כבר אמרתי שאין לי מזל?
הגיעו להחליף את ה-B6, שני מובילים די חסרי סבלנות שדאגו להזכיר כל הזמן שיש להם עוד מלא עבודה,
הכנתי שתיה, אמרתי להם שבו שניה אני רוצה לבדוק את המסך החדש, הכנתי שולחן וכבל מאריך מבעוד מועד כדי שאוכל לבדוק את המסך החדש טרם פירוק הישן.
לא רצו, רצו לפרק, לארוז לשים וללכת, כך שיצא שאני במירוץ איתם, הם אורזים אותו ואני בזריזות צריך להתקין אותו, לעדכן אותו,לעדכן נטפליקס, לשים את הפרטים במהירות עם השלט ולבדוק את הפרק ההוא של מרקו פולו, הצלחתי להיות זריז מהם למזלי הרב.
מדוע למזלי? קיבלתי זרבוב ל..אתם יודעים איפה, איך שהדלקתי את הנטפליקס, כשהלוגו מופיע עם המסך האפור, גיליתי vignetting מזעזע מצד ימין, מה זה מזעזע? נראה כמו זליגת אור של LCD, בדקתי גם בפרק עצמו בקטע המדובר, איום ונורא כשיש מסך קרוב לשחור כל הצד הימני נגוס באור.
אמרתי להם אם אפשר בבקשה לפתוח את הקופסא ולהחזיר לי את המסך הקודם אני מעדיף שהוא יהיה לי בנתיים ושאני אבדוק מה ניתן לעשות בהמשך.
היו ממש לא סבלניים והייתי צריך לשכנע אותם לעשות זאת, בסוף אני סחבתי את המסך הקודם חזרה למזנון וחיברתי אותו בעצמי.
קיצור, בעסה.
הגיעו להחליף את ה-B6, שני מובילים די חסרי סבלנות שדאגו להזכיר כל הזמן שיש להם עוד מלא עבודה,
הכנתי שתיה, אמרתי להם שבו שניה אני רוצה לבדוק את המסך החדש, הכנתי שולחן וכבל מאריך מבעוד מועד כדי שאוכל לבדוק את המסך החדש טרם פירוק הישן.
לא רצו, רצו לפרק, לארוז לשים וללכת, כך שיצא שאני במירוץ איתם, הם אורזים אותו ואני בזריזות צריך להתקין אותו, לעדכן אותו,לעדכן נטפליקס, לשים את הפרטים במהירות עם השלט ולבדוק את הפרק ההוא של מרקו פולו, הצלחתי להיות זריז מהם למזלי הרב.
מדוע למזלי? קיבלתי זרבוב ל..אתם יודעים איפה, איך שהדלקתי את הנטפליקס, כשהלוגו מופיע עם המסך האפור, גיליתי vignetting מזעזע מצד ימין, מה זה מזעזע? נראה כמו זליגת אור של LCD, בדקתי גם בפרק עצמו בקטע המדובר, איום ונורא כשיש מסך קרוב לשחור כל הצד הימני נגוס באור.
אמרתי להם אם אפשר בבקשה לפתוח את הקופסא ולהחזיר לי את המסך הקודם אני מעדיף שהוא יהיה לי בנתיים ושאני אבדוק מה ניתן לעשות בהמשך.
היו ממש לא סבלניים והייתי צריך לשכנע אותם לעשות זאת, בסוף אני סחבתי את המסך הקודם חזרה למזנון וחיברתי אותו בעצמי.
קיצור, בעסה.
יש חדש בנושא?a_yaron כתב:
·אני חושב שאתה טועה, בפעם האחרונה שבדקתי ערוץ 1 הופיע פעמיים, פעם הSD ופעם הHD והיו כמה ערוצים נוספים. אני לא רואה שידורי TV כלל לכן לא ממש התעמקתי ברשימת הערוצים.......
ירון...
גם אצלי בת״א הערוצים ב-UHF 28 לא מופיעים ולא נקלטים ב-B6 אבל כן מופעים ונקלטים היטב בממיר מגנום t-2629.
בסריקה ידנית על המסך נקלטה אות ב-28 בעוצמה 90 ואיכות 80 אבל מוסיף רק ערוצי רדיו (ושם עדיין מופיע רשת א׳ שכבר נקראת תרבות ב-26 וב-29)
לפי מפרט המסך, לכאורה הוא תומך בשיטת DVB-T2. אבל בפועל, הוא לא
@EtchDee
בדקתי הבוקר שוב, נקלטים הערוצים הרגילים 1-6 ולאחר מכן הערוצים 7-13 עם התוספת לשם TEST, ערוץ ראשון בHD, ערוץ 20, 24, נסיון הדולבי... ולאחר מכן ערוצי הרדיו.
אני מחובר לאנטנה הישנה שבגג ואני ברחובות.
קצת מוזר שאצלך בTV לא נקלט ואילו בממיר אחר כן נקלט.
ירון
בדקתי הבוקר שוב, נקלטים הערוצים הרגילים 1-6 ולאחר מכן הערוצים 7-13 עם התוספת לשם TEST, ערוץ ראשון בHD, ערוץ 20, 24, נסיון הדולבי... ולאחר מכן ערוצי הרדיו.
אני מחובר לאנטנה הישנה שבגג ואני ברחובות.
קצת מוזר שאצלך בTV לא נקלט ואילו בממיר אחר כן נקלט.
ירון