XBOX One X - הדור הבא של הקונסולות
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
לפי הממצאים שלו, לפי התאור של רמת השחור השגויה ולפי זה שהמסך מאפשר לו בכלל לבחור את רמת הגירוי המינימלי לשחור באות ב- HDMI ניתן להסיק שהקונסולה פשוט משדרת למסך אות ב- RGB. תכנים מקודדים ב- 4:2:0 (או 4:2:2) ולא ב- RGB ולכן המכשיר משתמש במטריצות מסויימות להמרת הצבעים/שיטות וכנראה שכאן קבור הכלב.
הבעייתיות עם נגן האקסבוקוס הוזכרה גם בזמנו בסקירה של נגן ה- OPPO ב- HDTVtest :
http://www.hdtvtest.co.uk/news/oppo-203 ... 024457.htm
ציטוט הפסקה הרלוונטית:
For comparison, one of the cheapest 4K Blu-ray players on the market today, Microsoft’s Xbox One S, gets this wrong (at the time of writing, May 2017). The game console decodes all content to RGB, which on its own isn’t an issue, but it does so with the wrong matrix, resulting in incorrect color reproduction. OPPO’s player, like most on the market, outputs the video in its native Y/Cb/Cr space, meaning that the color decoding step here is performed by the display. Although the console does have an option called “Allow YCC 4:2:2″ in its menus, this appears only to convert the internally decoded RGB back to Y/Cb/Cr; the erroneous color decoding step is still performed beforehand.
הבעייתיות עם נגן האקסבוקוס הוזכרה גם בזמנו בסקירה של נגן ה- OPPO ב- HDTVtest :
http://www.hdtvtest.co.uk/news/oppo-203 ... 024457.htm
ציטוט הפסקה הרלוונטית:
For comparison, one of the cheapest 4K Blu-ray players on the market today, Microsoft’s Xbox One S, gets this wrong (at the time of writing, May 2017). The game console decodes all content to RGB, which on its own isn’t an issue, but it does so with the wrong matrix, resulting in incorrect color reproduction. OPPO’s player, like most on the market, outputs the video in its native Y/Cb/Cr space, meaning that the color decoding step here is performed by the display. Although the console does have an option called “Allow YCC 4:2:2″ in its menus, this appears only to convert the internally decoded RGB back to Y/Cb/Cr; the erroneous color decoding step is still performed beforehand.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
הודיעו היום שאפדייט יגיע עוד כמה ימים.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
·IASDA כתב:הודיעו היום שאפדייט יגיע עוד כמה ימים....
מי זה "הודיעו"?
לינק?
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
מייק יבארה כתב בטוויטר (אני אצרף לינק אח"כ כשאהיה בבית)
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
·IASDA כתב:מייק יבארה כתב בטוויטר (אני אצרף לינק אח"כ כשאהיה בבית)...
https://twitter.com/XboxQwik/status/929893563516706816
Batnun
.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
עד עכשיו נמכרו כ80000 יחידות בבריטניה
לשם השוואה בשבוע הראשון של הPRO נמכרו בבריטניה 50000 יחידות
לשם השוואה בשבוע הראשון של הPRO נמכרו בבריטניה 50000 יחידות
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 507
@Evil-u
אני לא מצליח להבין אותם, הרי ברור שגם הבאג הקודם וגם זה יתוקנו בהקדם דרך עידכון תוכנה - למה הם צריכים לעשות כאלו כותרות בומבסטיות וכתבות מחקר מעמיקות? זה קצת שם אותם באור לא אמין ומוטה.
אני לא מצליח להבין אותם, הרי ברור שגם הבאג הקודם וגם זה יתוקנו בהקדם דרך עידכון תוכנה - למה הם צריכים לעשות כאלו כותרות בומבסטיות וכתבות מחקר מעמיקות? זה קצת שם אותם באור לא אמין ומוטה.
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

@טלHD
·
ממליץ לך לעקוב אחרי הסאב /r/xboxone/ ברדיט (וגם זה של פס4). הדרך הכי קלה ומהירה להתעדכן בכל מה שחדש, וגם (לפחות בזה של אקס בוקס) הרבה מההנהלה כותבת שם קבוע.
·
ממליץ לך לעקוב אחרי הסאב /r/xboxone/ ברדיט (וגם זה של פס4). הדרך הכי קלה ומהירה להתעדכן בכל מה שחדש, וגם (לפחות בזה של אקס בוקס) הרבה מההנהלה כותבת שם קבוע.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
תודה.elangab כתב:@טלHD
·
ממליץ לך לעקוב אחרי הסאב /r/xboxone/ ברדיט (וגם זה של פס4). הדרך הכי קלה ומהירה להתעדכן בכל מה שחדש, וגם (לפחות בזה של אקס בוקס) הרבה מההנהלה כותבת שם קבוע....
לינק ?
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

·elangab כתב:@Evil-u
אני לא מצליח להבין אותם, הרי ברור שגם הבאג הקודם וגם זה יתוקנו בהקדם דרך עידכון תוכנה - למה הם צריכים לעשות כאלו כותרות בומבסטיות וכתבות מחקר מעמיקות? זה קצת שם אותם באור לא אמין ומוטה....
ולמה זה ברור? מי מתחייב לך לזה? ולמה לא הוציא מוצר בלי כל הבעיות הללו?
להיפך, כל הכבוד לפורבס שמדווח על הדברים הללו, אחרת אני ורב האנשים לא היו מודעים לזה.
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

·זה ברור כי זו לא בעיית חומרה. זה לא התחממות, כונן שלא קורא דיסקים או משהו דומה. מדובר על באג פשוט, ואם היית עוקב אחרי מיקרוסופט היית יודע שהם משחררים מאז ומתמיד עידכונים בקצב מאוד מהיר לאקס בוקס (ובכלל). זה לא שעברו שלושה חודשים. מי מתחייב? הם, למוצר תקין. למה זה קרה? כי לפעמים זה קורה בהשקות של מוצרים אלקטרונים כמו פיקסל 2, אייפון, אקס בוקס או סתם תוכנה במחשב. אצלי זה היה תקין מהיום הראשון, כי התקנתי את הבטא. זה באמת non issue.Huber כתב:·......
ולמה זה ברור? מי מתחייב לך לזה? ולמה לא הוציא מוצר בלי כל הבעיות הללו?
להיפך, כל הכבוד לפורבס שמדווח על הדברים הללו, אחרת אני ורב האנשים לא היו מודעים לזה....
תמשיך לקרוא פורבס אם אתה חושב שהם כותבים טוב, שמח שלמדת מזה.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

elangab - עד שאין הצהרה רישמית ממיקרוסופט על תיקון, שום דבר לא "ברור".
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

@Huber
אם כך אני מקווה שהציוץ של מייק יברה קצת הרגיע. אל חשש, בקרוב מאוד תוכל להנות מניגון תקין של דיסקי 4k בקונסולה החדשה שלך.
אם כך אני מקווה שהציוץ של מייק יברה קצת הרגיע. אל חשש, בקרוב מאוד תוכל להנות מניגון תקין של דיסקי 4k בקונסולה החדשה שלך.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

elangab - היה לי XBOX ONE, מכרתי אותה כי לא היה לה כמעט בלעדיים, כרגע אני עם PC ו PS4. לגבי הציוץ של מייק, זה לדגבי בעייה אחת, מאז צצה בעיה חדשה 
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

@Huber
·
לצערי אין לי אטמוס, אז לא יכול לבדוק. מן הסתם זה גם יסודר. סהכ ההשקה היתה מוצלחת וחלקה. כן, השילוב שלך מוצלח. אם אתה מריץ חלונות 10 יש גישה להרבה מהבלעדיים לקונוסולה ככה שזה עושה את העבודה. פרשתי ממשחק על מחשב לפני כמה שנים, אבל רוצה לקנות פס4 לבלעדיים שלהם (מעולם לא שיחקתי אנצרטד, נראית סדרה כייפית), ויחד עם ה X לכל השאר זה יסגור מספיק פינות.
·
לצערי אין לי אטמוס, אז לא יכול לבדוק. מן הסתם זה גם יסודר. סהכ ההשקה היתה מוצלחת וחלקה. כן, השילוב שלך מוצלח. אם אתה מריץ חלונות 10 יש גישה להרבה מהבלעדיים לקונוסולה ככה שזה עושה את העבודה. פרשתי ממשחק על מחשב לפני כמה שנים, אבל רוצה לקנות פס4 לבלעדיים שלהם (מעולם לא שיחקתי אנצרטד, נראית סדרה כייפית), ויחד עם ה X לכל השאר זה יסגור מספיק פינות.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

ה UNCHARTED לטעמי אחד מסדרות המשחקים הכי טובים שיצא לי לשחק בחיי. ל PS באופן כללי יש בלעדיים ממש טובים לטעמי.
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
@Huber
·הממ לא ממש טובים אלא הכי טובים האקסלוסיבים שלהם מזמן לא רק משחקים אלא אומנות
·הממ לא ממש טובים אלא הכי טובים האקסלוסיבים שלהם מזמן לא רק משחקים אלא אומנות