danwol כתב:עדכון קצר- הגיע ה pipo כך שאוכל להשוות לminix windows: הביצועים מאוד דומים עבור השימושים שלי - קודי, אינטרנט, יוטיוב, סרטים מהרשת הביתית (בד"כ 720P אבל לפעמים גם 1080P ללא בעיות בשניהם).
לא הבחנתי בבעיות התחממות יוצאות דופן עד עכשיו (בשניהם), אבל חשוב לציין שאני מקפיד על איורור טוב.
מבחינת עלות\תועלת יש יתרון לפיפו מכיוון שיותר זול משמעותית מה minix (למרות שההפרש כבר ירד ל 35$ וכבר לא 50$)
אין לי CuBox-i4 Pro, כך שלא אוכל להתיחס.
ניסיתי את מזלי הפעם עם מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט וקצת התאכזבתי, לדעתי הפד ב k400 של לוגיטק יותר טוב, אם כי ההבדל לא ממש משמעותי.
...
·
האם יש עדכון חדשים לגבי ביצועים או יתרונות מול חסרונות?
yakir8
חבר פעיל
תגובות: 64
שליחה
אני מעוניין לקנות את המכשיר אבל שמתי לב שאין לו יציאת שמע מאחר. אם אני מעוניין לחבר מערכת שמע נפרדת אני חייב לחבר ליציאת שמע של האוזניות? או שיש דרך אחרת?
ido111
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
שליחה
yakir8 כתב:אני מעוניין לקנות את המכשיר אבל שמתי לב שאין לו יציאת שמע מאחר. אם אני מעוניין לחבר מערכת שמע נפרדת אני חייב לחבר ליציאת שמע של האוזניות? או שיש דרך אחרת?
...
·
יש לך חיבור סאונד דרך ה-HDMI.
yakir8
חבר פעיל
שליחה
חיבור הhdmi הולך לטלוויזיה...עם מה אני מחבר אותו למערכת.
oris74
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
שליחה
הכוונה לחבר את הפיפו לרסיבר
ido111
חבר פעיל במיוחד
שליחה
yakir8 כתב:חיבור הhdmi הולך לטלוויזיה...עם מה אני מחבר אותו למערכת.
...
·
מהפיפו לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה, 2 כבלים של HDMI.
yakir8
חבר פעיל
שליחה
זה לא רסיבר. אלה רמקולים עם חיבור rca(אדום לבן) או חיבור אוזניו ײ3.5.
ido111
חבר פעיל במיוחד
שליחה
yakir8 כתב:זה לא רסיבר. אלה רמקולים עם חיבור rca(אדום לבן) או חיבור אוזניו ײ3.5.
...
·
יש לך בפיפו חיבור 3.5, תקנה כבל 3.5 ל-RCA שאותו תחבר לריסבר.
שלום חבריםשאלה קטנה-האם יש צורך לקנות מתאם לשקע החשמלי ?
או שהמחשב מגיע עם שנאי ותקע שני פינים עגולים או שהמחשב מגיע עם שטוחים כמו בארה"ב?
גיל37
חבר ותיק
תגובות: 2890
שליחה
לא ניתן להשוות את ה PIPO וה MINIX ל CUBOX כי הם נכללים בקטגוריית mini PC ומריצים Windows וה CUBOX מריץ אנדרואיד, לינוקס למעבדי ARM או OE.
בשביל KODI נטו זה עדיף.
yakirzana
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
שליחה
יש למישהו מדריך טוב לבעיית החימום? יש לי את הPIPO ואחרי צפייה בסרט 1080P אני לא יכול להשתמש במכשיר , מהירות המעבד צונחת בצורה משמעותית כתוצאה מהחום , אפשר לחזור להשתמש רק אחרי הפעלה מחדש
ido111
חבר פעיל במיוחד
שליחה
@SashaRozenman
·
תלוי מאיפה אתה מזמין, מאליקספרסס הוא מגיע עם שקע רגיל כמו אצלנו.
שלום חברים
האם יש אופיס ע"ג הפיפו ואם כן איך מתקינים אותו?
שאלה נוספת- לפעמי םכשאני עובר בין שתי שקעי HDMI שיש לי בטלויזיה (הוט והמחשב) כשאני חוזר לפיפו הוא "מאבד" את התצקן הסאונד של הטלויזיה ואני נאלץ לעשות ריסטרט- מישהו נתקל?מכיר< יודע מה לעשות עם זה?