שרשור תגובות: HT Deals - מבצע על סדרת CuBox-i לחברי האתר
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מצטער לשמוע על התחושה שלך מקווה שאולי בעתיד תתן להם הזדמנות שנייה סך הכל למול הפאי זה אחלה אלטרנטיבה וזה כחול לבן.
אגב הייתי בטוח שפולנטר מחזיקים מלאי מיידי אצלהם כמשווק ואולי זה יחסוך לך את זמן ההמתנה (הם מבטיחים באתר 10 ימי אספקה אם זכור לי נכון)
אגב הייתי בטוח שפולנטר מחזיקים מלאי מיידי אצלהם כמשווק ואולי זה יחסוך לך את זמן ההמתנה (הם מבטיחים באתר 10 ימי אספקה אם זכור לי נכון)
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
היי בני.
זו היתה ההזדמנות השניה, אחרי האיחורים במשלוח הראשון .גם שם הזמנו לפחות 2 יחידות שהגיעו בעיכוב.
כמו שכתבתי, כחול לבן זה יופי, אבל לא כשיורקים עליך.
ד"א, גם אם פלונטר מחזיקים במלאי מה שכתבתי תקף. גם פלונטר צריכים להרוויח מהעסקה (בערך $15) מה שמייקר אותה, ובמידה ואזדקק לשירות את השירות אקבל לא מפלונטר (שאין לי אליהם טענה אחת) אלא מסוליד ראן.
גם ההבטחות באתר ל-10 ימי אספקה (או אפילו 10 ימי עסקים למשלוח) לא מחזיקות מים.
נמאס לי מתירוצים, נמאס לי משקרים, נמאס לי משירות דוב.
אני ממליץ לכל מי ששוקל לרכוש מכשיר HTPC להתרחק מהם. יש מלא אלטרנטיבות אחרות, בקרוב אפילו אלטרנטיבה ישראלית נוספת מבית קומפיולאב.
רק לא SOLID-RUN.
זו היתה ההזדמנות השניה, אחרי האיחורים במשלוח הראשון .גם שם הזמנו לפחות 2 יחידות שהגיעו בעיכוב.
כמו שכתבתי, כחול לבן זה יופי, אבל לא כשיורקים עליך.
ד"א, גם אם פלונטר מחזיקים במלאי מה שכתבתי תקף. גם פלונטר צריכים להרוויח מהעסקה (בערך $15) מה שמייקר אותה, ובמידה ואזדקק לשירות את השירות אקבל לא מפלונטר (שאין לי אליהם טענה אחת) אלא מסוליד ראן.
גם ההבטחות באתר ל-10 ימי אספקה (או אפילו 10 ימי עסקים למשלוח) לא מחזיקות מים.
נמאס לי מתירוצים, נמאס לי משקרים, נמאס לי משירות דוב.
אני ממליץ לכל מי ששוקל לרכוש מכשיר HTPC להתרחק מהם. יש מלא אלטרנטיבות אחרות, בקרוב אפילו אלטרנטיבה ישראלית נוספת מבית קומפיולאב.
רק לא SOLID-RUN.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
M2 אישית הזמנתי 13 יחידות
13 משפחות שלמות נהנות מהמוצר ללא דופי
אני מקווה שמילה שלי באתר מספיק אמינה לגבי טיב מוצר, וגם אם לא שכל אחד יקנה מה שבא לו.
שים לב שלא אמרתי שאוהד טועה וגם הוא לא טען שאני, כל אחד בוחר בדרך שלו.
צריך ללמוד לסייג דברים
אישית אני לא חןשב שהדיון צריך להפוך לדיון השמצות אלא צריך לכלול עובדות לגבי המוצר...
בנוסף אני חושב שזכותו של אוהד להתלונן כי הוא נכווה, אך מה איתך? ניסית את המוצר?
13 משפחות שלמות נהנות מהמוצר ללא דופי
אני מקווה שמילה שלי באתר מספיק אמינה לגבי טיב מוצר, וגם אם לא שכל אחד יקנה מה שבא לו.
שים לב שלא אמרתי שאוהד טועה וגם הוא לא טען שאני, כל אחד בוחר בדרך שלו.
צריך ללמוד לסייג דברים
אישית אני לא חןשב שהדיון צריך להפוך לדיון השמצות אלא צריך לכלול עובדות לגבי המוצר...
בנוסף אני חושב שזכותו של אוהד להתלונן כי הוא נכווה, אך מה איתך? ניסית את המוצר?
- OhadG
- חבר ותיק

היי תומר, אני אשמח להתדיין לגבי המחיר גם כן.
אני חושב ש(גם) פה החברה פיספסה בענק.
המחירים המקוריים של הקופסאות היו:
i2 - $80
I2-ex - $100
i4 - $140
(כל המחירים לפני ההנחות של הHT ולפני חישוב מע"מ ומשלוח).
החברה החליטה להעלות מחירים בינואר, אבל במקום ליצור הייפ, להכריז על סיום מחירי השקה והעלאת המחירים מה-1 בינואר, הם החליטו באישון לילה (תוך כדי מבצע עם האתר) להעלות מחירים בסדר גודל של עד 30%.
עד שמישהו הזדעק על כך באתר הם לא טרחו אפילו לציין את זה וכמובן שהם סיפקו שלל תירוצים לאחר מעשה.
אם נסתכל על מחירי הקוביות האלו לאחר העלאה נראה שהם חוצים אחרי מיסים, דמי משלוח (וזמני משלוח של חודש לפחות) 150$.
בעלות כזו כבר ניתן להביא מחשב eGlobal , עם מפרט עדיף ועם שילוח מיידי ע"י חברת שילוח (DHL) ועם זמן אספקה של עד שבוע (מסין, לא מיקנעם!).
אם נסתכל על המחשבים החדשים שאמורים להגיע (מבית אינטל למשל) נראה שהמחירים שלהם צפויים להיות נמוכים משמעותית ממחירי הקוביה (אינטל ללא מע' הפעלה חלונות צפוי לעלות כ-$89) ושוב, יש להם מפרט עדיף ושימושיות עדיפה.
במצב העניינים הזה, ובתוספת לשירות הקלוקל שנותנת סוליד-ראן אני חושש שהעתיד של החברה לא כל כך וורוד (אם נהיה עדינים).
אני מאחל להם קודם כל שישכילו להפנים את הביקורת שהם קיבלו ומקבלים, שישפרו את (חוסר) השירות שהם נותנים, שילמדו שבעולם המודרני שילוח של תוך 10 ימים עסקים הוא באופן דרסטי חורג מהסטנדרט, ואולי אז אוכל לחזור ולהמליץ עליהם.
אוהד.
אני חושב ש(גם) פה החברה פיספסה בענק.
המחירים המקוריים של הקופסאות היו:
i2 - $80
I2-ex - $100
i4 - $140
(כל המחירים לפני ההנחות של הHT ולפני חישוב מע"מ ומשלוח).
החברה החליטה להעלות מחירים בינואר, אבל במקום ליצור הייפ, להכריז על סיום מחירי השקה והעלאת המחירים מה-1 בינואר, הם החליטו באישון לילה (תוך כדי מבצע עם האתר) להעלות מחירים בסדר גודל של עד 30%.
עד שמישהו הזדעק על כך באתר הם לא טרחו אפילו לציין את זה וכמובן שהם סיפקו שלל תירוצים לאחר מעשה.
אם נסתכל על מחירי הקוביות האלו לאחר העלאה נראה שהם חוצים אחרי מיסים, דמי משלוח (וזמני משלוח של חודש לפחות) 150$.
בעלות כזו כבר ניתן להביא מחשב eGlobal , עם מפרט עדיף ועם שילוח מיידי ע"י חברת שילוח (DHL) ועם זמן אספקה של עד שבוע (מסין, לא מיקנעם!).
אם נסתכל על המחשבים החדשים שאמורים להגיע (מבית אינטל למשל) נראה שהמחירים שלהם צפויים להיות נמוכים משמעותית ממחירי הקוביה (אינטל ללא מע' הפעלה חלונות צפוי לעלות כ-$89) ושוב, יש להם מפרט עדיף ושימושיות עדיפה.
במצב העניינים הזה, ובתוספת לשירות הקלוקל שנותנת סוליד-ראן אני חושש שהעתיד של החברה לא כל כך וורוד (אם נהיה עדינים).
אני מאחל להם קודם כל שישכילו להפנים את הביקורת שהם קיבלו ומקבלים, שישפרו את (חוסר) השירות שהם נותנים, שילמדו שבעולם המודרני שילוח של תוך 10 ימים עסקים הוא באופן דרסטי חורג מהסטנדרט, ואולי אז אוכל לחזור ולהמליץ עליהם.
אוהד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
OhadG, הופנם והובן.
כתבת דברים חשובים, אבל ממש אין צורך לחזור על זה שוב ושוב (מעל 10 הודעות עם אותו מסר בערך...).
כתבת דברים חשובים, אבל ממש אין צורך לחזור על זה שוב ושוב (מעל 10 הודעות עם אותו מסר בערך...).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- OhadG
- חבר ותיק

היי דורון, אני מבין מה שאתה כותב, אבל לא מסכים.
כפי ששמחתי (ו/או שמחו אחרים כמו למשל תומר) להמליץ על מוצרי החברה בכל שרשור ששאלו שאלה כזו, כך אני מוצא לנכון להזהיר כיום אחרי שאני (ולא רק אני) נכוותי מהחברה את מי שמתעניין במוצריה.
ייתכן שאתה הבנת והפנמת, אבל לא נראה שהחברה הבינה, ובטח שלא הפנימה (להיפך, המצב התדרדר מהמשלוח הראשון לאי משלוח האחרון).
גם נציג החברה שהגיב פה באופן קבוע ממלא פיו מים משום מה.
אני מבין שייתכן שהאתר מרוויח משהו ברגע שקונים ממנו (Affiliate plan כזה או אחר) וטוב שכך מפני שהוא צריך לממן את עצמו וזו דרך יעילה ונכונה לעשות את זה, אולם זו עדיין לא סיבה מספיק טובה להתעלמות הבוטה של החברה מלקוחותיה.
כפי ששמחתי (ו/או שמחו אחרים כמו למשל תומר) להמליץ על מוצרי החברה בכל שרשור ששאלו שאלה כזו, כך אני מוצא לנכון להזהיר כיום אחרי שאני (ולא רק אני) נכוותי מהחברה את מי שמתעניין במוצריה.
ייתכן שאתה הבנת והפנמת, אבל לא נראה שהחברה הבינה, ובטח שלא הפנימה (להיפך, המצב התדרדר מהמשלוח הראשון לאי משלוח האחרון).
גם נציג החברה שהגיב פה באופן קבוע ממלא פיו מים משום מה.
אני מבין שייתכן שהאתר מרוויח משהו ברגע שקונים ממנו (Affiliate plan כזה או אחר) וטוב שכך מפני שהוא צריך לממן את עצמו וזו דרך יעילה ונכונה לעשות את זה, אולם זו עדיין לא סיבה מספיק טובה להתעלמות הבוטה של החברה מלקוחותיה.
שלום חברים,
לאור הביקוש הרב וחוסר של מספר רכיבים לצערנו אכן נוצר בשבועות האחרונים איחור באספקות. בעיה זו לקראת פתרון וכל המשלוחים צפויים לצאת תוך שבוע וחצי.
יחד עם זאת, לאור בקשת הנהלת HT, החלטנו כפיצוי להוסיף כרטיס MicroSD בשויי $10 למשלוחים היוצאים בשבועיים הקרובים.
תודה לכולם על הפירגון וההתלהבות שאנו מקבלים בחודשיים האחרונים.
צוות SolidRun
לאור הביקוש הרב וחוסר של מספר רכיבים לצערנו אכן נוצר בשבועות האחרונים איחור באספקות. בעיה זו לקראת פתרון וכל המשלוחים צפויים לצאת תוך שבוע וחצי.
יחד עם זאת, לאור בקשת הנהלת HT, החלטנו כפיצוי להוסיף כרטיס MicroSD בשויי $10 למשלוחים היוצאים בשבועיים הקרובים.
תודה לכולם על הפירגון וההתלהבות שאנו מקבלים בחודשיים האחרונים.
צוות SolidRun
- davidkap88
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@Ilya-SR
·
שלום.
אם נוצר עיקוב מין הראוי היה לפרסם באתר שלכם בצורה ברורה ולא לאפשר הזמנות נוספות. אפילו באתרי מכירות סיניים מציינים "out of stock"
אפשר היה גם לשלוח מייל לכל מי שהזמין ולעדכן אותו במצב ההזמנה.
הטובה שאתם עושים עם הכרטיס חינם לא צריכה להיות כטובה להנהלת HT אלא התנהגות נורמלית של חברה עם ערכי שירות מה שכנראה לא ממש נכון.
כשקונים מוצר זול מאתר סיני התנהלות כזו היא צפוייה ונסלחת
כגודל הציפיה ........
·
שלום.
אם נוצר עיקוב מין הראוי היה לפרסם באתר שלכם בצורה ברורה ולא לאפשר הזמנות נוספות. אפילו באתרי מכירות סיניים מציינים "out of stock"
הטובה שאתם עושים עם הכרטיס חינם לא צריכה להיות כטובה להנהלת HT אלא התנהגות נורמלית של חברה עם ערכי שירות מה שכנראה לא ממש נכון.
כגודל הציפיה ........
צודק בהחלטdavidkap88 כתב:@Ilya-SR
·
שלום.
כגודל הציפיה ...........
גם שהזמנתי מוצר סיני זול קיבלת התנהלות ושירות עולה פי כמה וכמה מהרמת השירות של SolidRun
- AlAl
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- שם מלא: Al Al
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שאלה,
אי גם כן הזמנתי את המוצר לפני חודש ו..
יש לי מספר מעקב ולפי מספר המעקב הוא כבר תקוע חודש לערך בדואר מעלות תרשיחא,
התקשרתי לראות מה קורה עם החבילה והם טוענים שהיא יצאה מהם לפני 3 שבועות.
איך אני יכול לדעת איפה היא נמצאת ברגע זה? כי לפי מספר המעקב היא נמצאת במעלות..
שבוע טוב
אי גם כן הזמנתי את המוצר לפני חודש ו..
יש לי מספר מעקב ולפי מספר המעקב הוא כבר תקוע חודש לערך בדואר מעלות תרשיחא,
התקשרתי לראות מה קורה עם החבילה והם טוענים שהיא יצאה מהם לפני 3 שבועות.
איך אני יכול לדעת איפה היא נמצאת ברגע זה? כי לפי מספר המעקב היא נמצאת במעלות..
שבוע טוב
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
·מה אורך התקופה?Ilya-SR כתב:היי לכולם,
אנחנו יוצאים במבצע לתקופה מוגבלת של CuBox i4P במחיר של $135 . לחברי האתר יהיה גם כפל מבצעים עם הקופון של 10% שהונפק לכם.
שיהיה שבוע מצוין ,
איליה...