שרשור תגובות: OpenELEC מערכת הפעלה מהטובות ל- XBMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Abu_Jhon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #261 

שלום לכל המומחים,

מזה שנים עבדתי עם XBMC על "חלונות". השבוע התקנתי את ה RP2 עם גרסת הOE האחרונה והלבשת קודי 14 (TheWiz) בהתאם למדריכים - תודה!

בעקרון עובד נחמד אבל כמה בעיות\תהיות אם אפשר-
  • אני מבין שלא ניתן לגשת למערכת ההפעלה עצמה אלא הכל מתבצע דרך ה KODI ותוסף הOE , האם כך?
  • לא ניתן לבצע השהייה (SLEEP) אלא רק כיבוי או להשאיר את ה RP2 עובד? זה די מעצבן כי אם בטעות מישהו כיבה, לא ניתן להפעיל מהשלט אלא רק לנתק ולחבר שוב את הספק??? אם יש דרך אחרת אשמח ללמוד.
  • הרצת וידאו בקפיצות לא עובדת חלק (כמו ב"חלונות") ולעיתים אף תוקעת את המערכת ואז שוב צריך לקום מהכורסא... לנתק ולחבר... יש אפשרות אחרת?
  • יש לי שלט MCE שעובד בסדר עם ה RP2 אבל לא הצלחתי לבצע מיפוי מקשים כפי שיכולתי בעבר ("חלונות") אני משתמש בתוסף Keymap Editor שמצאתי ברשת. האם יש תוסף אחר לעניין או מישהו יודע על דרך טובה יותר?
  • כרגע לפחות אני נאלץ להשתמש ביציאת הסאונד האנאלוגית של ה RP2 , אך יש רעש מעצבן שמתלווה לסאונד (לא מופיע בזמן שקט) האם מישהו מכיר את התופעה?
תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!

Abu_Jhon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

Re: כמה שאלות לאחר מעבר ל Kodi/Openelec

שליחה #262 

@Abu_Jhon
·
טוב אני מבין שכולם פה היו עסוקים בעיקר בלעיסה בשבוע האחרון...

רק עדכון (הערות ב"בולד")-
  • אני מבין שלא ניתן לגשת למערכת ההפעלה עצמה אלא הכל מתבצע דרך ה KODI ותוסף הOE , האם כך?????
  • לא ניתן לבצע השהייה (SLEEP) אלא רק כיבוי או להשאיר את ה RP2 עובד? זה די מעצבן כי אם בטעות מישהו כיבה, לא ניתן להפעיל מהשלט אלא רק לנתק ולחבר שוב את הספק??? אם יש דרך אחרת אשמח ללמוד.???
  • הרצת וידאו בקפיצות לא עובדת חלק (כמו ב"חלונות") ולעיתים אף תוקעת את המערכת ואז שוב צריך לקום מהכורסא... לנתק ולחבר... יש אפשרות אחרת? השתפר ... כנראה תלוי פורמט קובץ
  • יש לי שלט MCE שעובד בסדר עם ה RP2 אבל לא הצלחתי לבצע מיפוי מקשים כפי שיכולתי בעבר ("חלונות") אני משתמש בתוסף Keymap Editor שמצאתי ברשת. האם יש תוסף אחר לעניין או מישהו יודע על דרך טובה יותר? הצלחתי עם התוסף הנ"ל. ישנה בעיה במספר פונקציות.
  • כרגע לפחות אני נאלץ להשתמש ביציאת הסאונד האנאלוגית של ה RP2 , אך יש רעש מעצבן שמתלווה לסאונד (לא מופיע בזמן שקט) האם מישהו מכיר את התופעה? עדיין לא מצאתי פתרון...

אשמח לשמוע תגובות:roll:

AmiVaturi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

CUBX RESBERY + THE WIZ

שליחה #263 

שלום, רכשתי את cubx עם התוכנה מותקנת. לאחר הפעלת קובץ thewiz ממחשב ברשת יש לי הודעת שגיאה
fatal error - disconnected no supported autentication methodavailable והקובץ נסגר,
איך אני מתקין את התוספת? תודה

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #264 

האם הפעלת SSH על ה OPENELEC שלך ?

AmiVaturi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #265 

כן , תודה על התגובה, האפשרות מופעלת ואני ניגש ממחשב אחר ברשת למכשיר בהקלדת כתובת הרשת בדפדפן.

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #266 

עמי כנראה שביטלת את הסיסמה של ה-SSH.

תשאיר את הסיסמה דלוקה (הסיסמה הינה openelec)

AmiVaturi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #267 

צודק - תודה , אבדוק את זה. חשבתי שעדיף לבטל סיסמאות לכניסה מהירה יותר.

lyor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #268 

האם לעוד מישהו כאן יש בעיה עם הגלילה של העכבר לאחר התקנת Openelec על CuBox-i, או על כל חומרה אחרת?

משום מה זה לא עובד לי (העכבר במצב מצויין + הוא עובד לי על קודי שנמצא על המחשב שלי עם חלונות 7).

taldror10
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #269 

שלום
האם מישהו נתקל במצב ברגע שמפעילים סרט/סדרה, המסך שחור שומעים אבל לא רואים?
איך פותרים את הבעיה?

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #270 

taldror10 כתב:שלום
האם מישהו נתקל במצב ברגע שמפעילים סרט/סדרה, המסך שחור שומעים אבל לא רואים?
איך פותרים את הבעיה?
...
·בסרט מסויים או בכולם ?

taldror10
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #271 

kalda01 כתב:
...
...
·בסרט מסויים או בכולם ?
...
·בכל סרט/סדרה שאני מפעיל
אתמול ניסיתי לראות תוכנית, רואה איזה דקה אחר כך נתקע לעוד דקה אחרי שחזר לעבוד עובד בצורה מהירה(כמו x2) אחר כך עובד בשלב הבא עושה אגירה
ממש לא עובד חלק וטוב

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #272 

החיבור לאינטרנט הוא קווי או אלחוטי ? האם מקרטע גם בתוכן שנמצא פיזית במחשב או ברשת הביתית ?

האם ניסית להגדיל את גודל הCACHE ?

אם לא תקרא כאן איך לעשות את זה: http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_the_video_cache

taldror10
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #273 

kalda01 כתב:החיבור לאינטרנט הוא קווי או אלחוטי ? האם מקרטע גם בתוכן שנמצא פיזית במחשב או ברשת הביתית ?

האם ניסית להגדיל את גודל הCACHE ?

אם לא תקרא כאן איך לעשות את זה: http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_the_video_cache
...
נכון לכרגע החיבור אלחוטי אבל מחפש פתרון לחיבור חוטי(יש כבל רשת 20 מטר בבית עדיין חושב איך להעביר אותו)
אין תוכן על המחשב הנייד רק הקודי שמותקן עם הOpenelec אבל אבדוק את האופציה עם סרט/סדרה בשביל בדיקה
לגבי ה CACHE ינסה לעשות
תודה

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #274 

דבר ראשון תנסה להעתיק באמצעות SSH קובץ וידאו אל המכשיר עצמו ותראה אם מנגן חלק.
זה יתן אינדיקציה אם הבעייה קשורה להזרמה מהרשת.
לגבי חיבור קווי אם יש לך חשמל חד-פאזה תשקול להשתמש במתאמי רשת על תשתית החשמל.

Adi123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #275 

ביצעתי את ההתקנה בדיוק לפי ההוראות (על NUC 2830) אבל משום מה יש המון דברים בסיסיים שחסרים לי.. כמו נגיד היכולת להחליף skin.
(יש לי רק את confluence)
יש דרך אחרת לבצע את ההתקנה??

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #276 

@Adi123
כדי להחליף סקין עליך קודם-כל להתקין סקינים. Openelec לא מגיעה עם כל הסקינים האפשריים, היא מגיעה רק עם סקין אחד- Confluence.
אני ממליץ להתקין את הריפו של TheWiz ומשם תוכל להתקין הרבה סקינים שעברו הסבה לעברית.

Adi123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #277 

חייב להודות שזה לא ממש נוח..:/

גם כל ההרחבות שהתקנתי משום מה לא מראות לי את כל המאגרים הרלוונטים כמו genesis ואחרים...
נערך לאחרונה על ידי Adi123 ב 30/07/2015 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #278 

האם לאחרונה עידכנו את הסקין הבסיסי ? שמתי לב שפתאום על המחשב שבו יש לי קודי תחת חלונות 8.1 גירסה 14.2 פתאום השתנה
לי הסקין מבלי שנגעתי בכלום. עדיין הסקין הוא Confluence אבל הוא שונה ממה שהיה לפני שבועיים.
נערך לאחרונה על ידי kalda01 ב 30/07/2015 12:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

Adi123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #279 

@PolarBear1
·
הבנתי תודה. אז זה נשמע שיש הבדלים בין קודי openelec לקודי ב windows. השאלה היא אם יש לי NUC עם 4 ג'יגה זיכרון והארד דיסק של 120 ssd - אולי פשוט כדאי לי להתקין windows וזהו?

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #280 

Adi123 כתב:@PolarBear1
·
הבנתי תודה. אז זה נשמע שיש הבדלים בין קודי openelec לקודי ב windows. השאלה היא אם יש לי NUC עם 4 ג'יגה זיכרון והארד דיסק של 120 ssd - אולי פשוט כדאי לי להתקין windows וזהו?
...
אין הבדלים משמעותיים בקודי במערכות ההפעלה השונות. גם קודי תחת חלונות מגיע רק עם סקין ברירת המחדל, וצריך להוריד ולהתקין סקינים נוספים.
זה שיקול שלך אם להתקין openelec או חלונות. יש לי את שניהם במכשירים שונים. לדעתי, אם המכשיר משמש רק לקודי, אז openelec. אם בנוסף לקודי הוא משמש גם ליישומי חלונות אחרים, אז חלונות.
openelec עולה בשניות, יציב, קל, מהיר, לא משגע אותך באמצע צפיה בסרט עם כל מיני עידכוני תוכנה אינסופיים (כולל הפעלה מחדש של המחשב), הודעות אנטיוירוס, וכו'.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”