אולימפיאדה - לונדון 2012
- amirn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1067
מצטלם מצויין כתמונת נוף, לא כספורט תחרותי.
חבל שהאתלטים לא הצליחו לעלות שלב, זה ספורט שישראל זקוקה להצלחות. לפחות השחייה במגמת שיפור יפה.
חבל שהאתלטים לא הצליחו לעלות שלב, זה ספורט שישראל זקוקה להצלחות. לפחות השחייה במגמת שיפור יפה.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
איפה רשום שמחר השיוט לא ישודר? אני כבר הפסקתי להאמין למה שערוץ 1 אומר.
לטעמי מצטלם מצויין גם כתחרות אבל זה רק במידה ומראים את זה מהתחלה עד הסוף ולא בקפיצות של 5 דקות כאשר באמצע יש פרסומות (או איך שקוראים לכתוביות האלה). יש צילומי מסוק ויש אנימציות מדהימות על הוידאו שמציג בעזרת מיקום ה GPS את המיקום הנוכחי של המפרשיות. מ-ר-ת-ק
בקיצור, מחר לי צריכה להבטיח את המדליה כדי שמחרתיים מה שיהיה לה בראש, זה מדליית זהב...החדשות הן שהשיוט של הספרדיה כנראה ייפסל מה שאומר שהפער בין השתיים קטן עוד יותר (עדיין 3 נקודות, אבל לספרדייה אין יכולת לאבד שום שיוט)
לטעמי מצטלם מצויין גם כתחרות אבל זה רק במידה ומראים את זה מהתחלה עד הסוף ולא בקפיצות של 5 דקות כאשר באמצע יש פרסומות (או איך שקוראים לכתוביות האלה). יש צילומי מסוק ויש אנימציות מדהימות על הוידאו שמציג בעזרת מיקום ה GPS את המיקום הנוכחי של המפרשיות. מ-ר-ת-ק
בקיצור, מחר לי צריכה להבטיח את המדליה כדי שמחרתיים מה שיהיה לה בראש, זה מדליית זהב...החדשות הן שהשיוט של הספרדיה כנראה ייפסל מה שאומר שהפער בין השתיים קטן עוד יותר (עדיין 3 נקודות, אבל לספרדייה אין יכולת לאבד שום שיוט)
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
השיוט של הפולניה נפסל. איפה ראית ששל הספרדיה נפסל?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני מבקש להםסיק לנאחס את קורזיץ.
תודה בשם ההנהלה וצוות העובדים...
תודה בשם ההנהלה וצוות העובדים...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

צוברי מסיים את שני השיוטים במקום 34 ו-35 ויורד למקום ה-20
אני מקווה שבאיגוד מרוצים משיטת הבחירה בשייט שייצג אותנו
קליגר וסלע במקום ה-11
בוסקילה וכהן במקום ה-15
נופר אידלמן סיימה במקום ה-30 את תחרות - גם סוג של אכזבה
אני מקווה שבאיגוד מרוצים משיטת הבחירה בשייט שייצג אותנו
קליגר וסלע במקום ה-11
בוסקילה וכהן במקום ה-15
נופר אידלמן סיימה במקום ה-30 את תחרות - גם סוג של אכזבה
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אי אפשר לנחס אותה. היא עשויה מפלדה, הילדה הזאת
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

סרינה מביסה את שראפובה 6:0 6:1 וזוכה במדליית הזהב בטניס נשים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זה לא אומר שצרך לנסות...kingikra כתב:אי אפשר לנחס אותה. היא עשויה מפלדה, הילדה הזאת...
- osherov
-
- גורו Android

אף אחד לא מנסה לנחס אותה.
אם היא תיקח זהב או תסיים במקום הרביעי זה לא יהיה קשור לנאחס. אלא ליכולת שלה ושל היריבות שלה!
כרגע, לפי השיוטים האחרונים היא בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר. שמעתי שמחר דווקא יש צפי לפחות רוחות, מה שפחות אהוב עלייה (המידע על הרוחות הוא לא מבוסס).
בקשר לספרדייה, אז אמרו שהשופטים ביקשו לפסול אותה מכיוון שהיא חרגה מתחומי השיוט (אין לי מושג מה נסגר שם).
עוד אהבתי היום את הכמעט הפסד של "הדריים טים" לליטאים. אינשאלה שהם לא ייקחו את הזהב (קשה להאמין). אוסף הטווסים האלה שמנסה להשוות את עצמו לנבחרת האגדות מ 92!
אם היא תיקח זהב או תסיים במקום הרביעי זה לא יהיה קשור לנאחס. אלא ליכולת שלה ושל היריבות שלה!
כרגע, לפי השיוטים האחרונים היא בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר. שמעתי שמחר דווקא יש צפי לפחות רוחות, מה שפחות אהוב עלייה (המידע על הרוחות הוא לא מבוסס).
בקשר לספרדייה, אז אמרו שהשופטים ביקשו לפסול אותה מכיוון שהיא חרגה מתחומי השיוט (אין לי מושג מה נסגר שם).
עוד אהבתי היום את הכמעט הפסד של "הדריים טים" לליטאים. אינשאלה שהם לא ייקחו את הזהב (קשה להאמין). אוסף הטווסים האלה שמנסה להשוות את עצמו לנבחרת האגדות מ 92!
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

osherov כתב:אם היא תיקח זהב או תסיים במקום הרביעי זה לא יהיה קשור לנאחס. אלא ליכולת שלה ושל היריבות שלה!...
זה לא בגלל שזה אהוב או לא אהוב עליה. היא הכי גבוהה וכבדה מבין הגולשות לכן מתאימה יותר לרוחות חזקות.כרגע, לפי השיוטים האחרונים היא בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר. שמעתי שמחר דווקא יש צפי לפחות רוחות, מה שפחות אהוב עלייה (המידע על הרוחות הוא לא מבוסס)....
לפי האתר הרשמי היא סיימה שביעית:בקשר לספרדייה, אז אמרו שהשופטים ביקשו לפסול אותה מכיוון שהיא חרגה מתחומי השיוט (אין לי מושג מה נסגר שם)....
http://www.london2012.com/sailing/event ... sults.html
איכשהו תמיד הם אוכלים קש איתם. אני מזכיר לך שבאחד מהמשחקים בין ארה"ב לליטא שאראס קיבל באופן לא רישמי את הכרטיס שלו ל NBAעוד אהבתי היום את הכמעט הפסד של "הדריים טים" לליטאים. אינשאלה שהם לא ייקחו את הזהב (קשה להאמין). אוסף הטווסים האלה שמנסה להשוות את עצמו לנבחרת האגדות מ 92!...
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
שיוט המדלויות בשלישי (לא בשני)
ערן
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
פלפס התחיל במקום רביעי מאכזב, וסיים עם 4 זהב ו 2 כסף.
איזה ענק.
וזה כשהוא כבר לא בכושרו מבייגין.
הרבה הרבה כבוד לאיש.
איזה ענק.
וזה כשהוא כבר לא בכושרו מבייגין.
הרבה הרבה כבוד לאיש.
ערן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זהו נגמרה השחייה עם שני שיאי עולם ב-1500 מטר ו-4x100 מעורב נשים ו-9 שיאים בסה״כ.
הגיבורים הם פלפס עם 6 מדליות ומיסי פרנקלין עם 5 ושניהם עם 4 מזהב
חלק די אהוב עלי בתור אחד ששוחה באופן קבוע...
(ותהרגו אותי אם אני מבין איך שוחים 1500 מטר ב-14 וחצי דקות...)
הגיבורים הם פלפס עם 6 מדליות ומיסי פרנקלין עם 5 ושניהם עם 4 מזהב
חלק די אהוב עלי בתור אחד ששוחה באופן קבוע...
(ותהרגו אותי אם אני מבין איך שוחים 1500 מטר ב-14 וחצי דקות...)
- osherov
-
- גורו Android

לא סובל את הסינים שלוקחים את כל הזהב במקצועות "דרג ב"
אוי לקפיצה לרוחק...איפה הימים של לואיס ופאוול?! איפה הימים של פדרוסו....רק להזכיר שהשיא האולימפי נקבע בשנת 68, ע"י בוב בימון הגדול ואז הוא קפץ ברגע אלמותי 8:90 מטר.......איפה הימים
אוי לקפיצה לרוחק...איפה הימים של לואיס ופאוול?! איפה הימים של פדרוסו....רק להזכיר שהשיא האולימפי נקבע בשנת 68, ע"י בוב בימון הגדול ואז הוא קפץ ברגע אלמותי 8:90 מטר.......איפה הימים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

רמה ממש נמוכה בקפיצה לרוחק
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
בולט צריך לעבור לקפיצה לרוחק כדי להכניס קצת עניין.
אלעד
- osherov
-
- גורו Android

תגידו לי, ערוץ 1 הוא לא ערוץ אגרה?! אז למה לכל הרוחות יש כל 5 דקות את שדורי החסות האלה. זה מטריף אותי!
- osherov
-
- גורו Android

- osherov
-
- גורו Android

הבריטים האלה רצים על פלפלים 
53 שניות לסיבוב אחרון בריצת 10 ק"מ...לא יאמן פשוט!
53 שניות לסיבוב אחרון בריצת 10 ק"מ...לא יאמן פשוט!
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
איך אדם לבן לקח כסף?
אלעד