מכבי תל אביב בכדורסל
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
טוב, אז נסגר הסגל לעונה. נראה שיש פוטנציאל לעונה מעניינת. את היקמן ולנדסברג אני לא מספיק מכיר. יש לאחד מהם יכולת אחד על אחד טובה בשביל ליצור לעצמו בסגנון לנגפורד?
המצב עם רוט נראה בעייתי אני לא רואה איך יש מקום בשבילו בקבוצה, נראה איך הוא ישתלב.
לדעתי בעמדה 5 יש שיפור מעונה שעברה, בתקווה שמדלי יתרום את מה שבלו תרם 4,5 ברמה גבוהה.
מי יהיה שחקן חמישייה בעמדה מס' 2? לוגן,היקמן,לנדסברג?
המצב עם רוט נראה בעייתי אני לא רואה איך יש מקום בשבילו בקבוצה, נראה איך הוא ישתלב.
לדעתי בעמדה 5 יש שיפור מעונה שעברה, בתקווה שמדלי יתרום את מה שבלו תרם 4,5 ברמה גבוהה.
מי יהיה שחקן חמישייה בעמדה מס' 2? לוגן,היקמן,לנדסברג?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אז ככה. ראיתי 3 מתוך 5 משחקי הכנה והמסקנות כדלהלן:
אלא אם כן לוגן יוכיח אחרת, אין למכבי השנה גו טו גאי!!!
רוט לא ישחר הרבה. הוא משמעותית פחות טוב מאוחיון.
עוד לא ראיתי את תומאס אז קשה לומר שיש שיפור בעמדה חמש למרות שנראה לי ששארמאדיני ישתלט על העמדה.
קיינר מדלי תעלומה מבחינתי. אולי השחקן היחיד שלא מתאים לשיטה. קצת אנוכי ובלי הצדקה. לא קלע כזה גדול ובטח שלא אתלט. למרות שהוא מוביל את רשימת הקלעים, מבחינתי, כרגע, אכזבה. בינתיים אל תזכיר אותו ואת בלו באותה הנשימה. בטח ובטח שבהגנה.
כפי הנראה היקמן יפתח בחמישייה בעמדה 2. האם אני חושב שהוא השחקן המתאים? לא יודע אבל ביכולת הנוכחית של לוגן ולנדסברג התשובה היא כן.
אלא אם כן לוגן יוכיח אחרת, אין למכבי השנה גו טו גאי!!!
רוט לא ישחר הרבה. הוא משמעותית פחות טוב מאוחיון.
עוד לא ראיתי את תומאס אז קשה לומר שיש שיפור בעמדה חמש למרות שנראה לי ששארמאדיני ישתלט על העמדה.
קיינר מדלי תעלומה מבחינתי. אולי השחקן היחיד שלא מתאים לשיטה. קצת אנוכי ובלי הצדקה. לא קלע כזה גדול ובטח שלא אתלט. למרות שהוא מוביל את רשימת הקלעים, מבחינתי, כרגע, אכזבה. בינתיים אל תזכיר אותו ואת בלו באותה הנשימה. בטח ובטח שבהגנה.
כפי הנראה היקמן יפתח בחמישייה בעמדה 2. האם אני חושב שהוא השחקן המתאים? לא יודע אבל ביכולת הנוכחית של לוגן ולנדסברג התשובה היא כן.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
טוב,
אז ערוץ 10 ישדר את מכבי ת"א ביורוליג.
מה עם HD?
יהיה כמו שנה שעברה ב SPORT5HD?
אז ערוץ 10 ישדר את מכבי ת"א ביורוליג.
מה עם HD?
יהיה כמו שנה שעברה ב SPORT5HD?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
חיובי
(לא יודע לגבי משחקי חוץ, נראה לי שכמו שנה שעברה - לא)
(לא יודע לגבי משחקי חוץ, נראה לי שכמו שנה שעברה - לא)
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

להזכירך, המשחק החמישי בסדרה נגד פאנא היה ב HD. האם זה מבשר משהו על העונה הזו? הלוואי...guyezra כתב:חיובי
(לא יודע לגבי משחקי חוץ, נראה לי שכמו שנה שעברה - לא)...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אין דין סידרה לפני עלייה לפיינל פור כדין עונה רגילה
נקווה שאני טועה...
נקווה שאני טועה...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

guyezra,
אם היינו מדברים על כדורסל נטו, זה היה רלוונטי. ברגע שמדברים על שידורי HD, מה הקשר בין סדרה לפני עליה לפיינל פור לבין משחקי חוץ בעונה הקרובה?
אם היינו מדברים על כדורסל נטו, זה היה רלוונטי. ברגע שמדברים על שידורי HD, מה הקשר בין סדרה לפני עליה לפיינל פור לבין משחקי חוץ בעונה הקרובה?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

כי עונה קונים בכל מקרה (הרי לא בטוח שמכבי תעלה לסידרה הזו) והרייטינג יהיה נמוך לעומת סידרה לעלייה לפיינל פור
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, HD משדרים כשרשתות הטלויזיה בחו"ל מישרות קו עם ניידת השידור בארץ. כמו בליגת האלופות, אני מאוד מקווה שגם בכדורסל רשתות הטלויזיה באירופה ישדרו כדורסל ב HD.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני חושב שזה פשוט עניין של כסף.
לקנות שידור hd מחו״ל זה יותר יקר
בארץ בלאו הכי מצלמים ככה
לקנות שידור hd מחו״ל זה יותר יקר
בארץ בלאו הכי מצלמים ככה
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בוא נהיה אופטימים
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

דייויד לוגאן שחקן מפתח העונה!!!!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אין שידור HD היום
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אכזבה אך משחק ענק של מכבי וזה מה שחשוב.guyezra כתב:אין שידור HD היום...
מכבי לא קבוצה כל כך בינונית כמו שחשבתי. הפתיעה היום. חוץ מקיינר מדלי כולם היו טובים בדקות אלו או אחרות.
נראה לי שמחכה לי חורף חם במיוחד בהיכל.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

"נראה לי שמחכה לי חורף חם במיוחד בהיכל"
משחק מעולה, לא ברור לי למה בלאט לא לקח פסק זמן ברבע השלישי להרים קצת את הקבוצה, לא יודע איך המשחק היה נגמר אם לא הייתה נשרקת העבירה הבלתי ספורטיבית. גם לא ברור לי למה רוט לא שיחק יותר, הוא היה חלק מהחמישייה שדחפה את מכבי קדימה בסוף הרבע הראשון.
תזכירו לי מי זה הנדריקס? תומאס צריך להתחזק אבל הוא הרבה יותר נייד ואתלט ממנו, הנדריקס היה מוגבל בהתקפה ולפי המשחק הזה נראה שגם תומאס. תומאס וג'יימס ביחד יכולים לסגור את הצבע.
לא ברור לי למה בדקות ששרמנדיני עם הכדור לא הולכים עליו יותר עם משחק הגב, לא ראיתי אפילו ניסיון אחד כזה.
חבל שמדלי לא נכנס לעניינים במשחק אבל לא נורא לדעתי עוד נראה ממנו דברים יפים.
בקשר להיקמן אני לא מצליח לגבש דעה. הוא נראה לי בנוני מאוד, קליעה בנונית, הובלת משחק בנונית, מסירות רשלניות. ובכל זאת בלי ששמתי לב סיים עם 16 נק'.
היה תענוג לראות היום את ההגנה של מכבי לאורך דקות ארוכות, אפילו אליהו היה בעניין, ההתקפה נראת צולעת ובלי הגנה שיוצרת נקודות לא יודע איך הם יכולים לעבור את ה60 נק' במשחק כרגע. מחכה לסמית'
משחק מעולה, לא ברור לי למה בלאט לא לקח פסק זמן ברבע השלישי להרים קצת את הקבוצה, לא יודע איך המשחק היה נגמר אם לא הייתה נשרקת העבירה הבלתי ספורטיבית. גם לא ברור לי למה רוט לא שיחק יותר, הוא היה חלק מהחמישייה שדחפה את מכבי קדימה בסוף הרבע הראשון.
תזכירו לי מי זה הנדריקס? תומאס צריך להתחזק אבל הוא הרבה יותר נייד ואתלט ממנו, הנדריקס היה מוגבל בהתקפה ולפי המשחק הזה נראה שגם תומאס. תומאס וג'יימס ביחד יכולים לסגור את הצבע.
לא ברור לי למה בדקות ששרמנדיני עם הכדור לא הולכים עליו יותר עם משחק הגב, לא ראיתי אפילו ניסיון אחד כזה.
חבל שמדלי לא נכנס לעניינים במשחק אבל לא נורא לדעתי עוד נראה ממנו דברים יפים.
בקשר להיקמן אני לא מצליח לגבש דעה. הוא נראה לי בנוני מאוד, קליעה בנונית, הובלת משחק בנונית, מסירות רשלניות. ובכל זאת בלי ששמתי לב סיים עם 16 נק'.
היה תענוג לראות היום את ההגנה של מכבי לאורך דקות ארוכות, אפילו אליהו היה בעניין, ההתקפה נראת צולעת ובלי הגנה שיוצרת נקודות לא יודע איך הם יכולים לעבור את ה60 נק' במשחק כרגע. מחכה לסמית'
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אין ספק שמכבי צריכה לשלוח זר פרחים לשופט...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

knazi כתב:"נראה לי שמחכה לי חורף חם במיוחד בהיכל"
...
אכן לא ברור למה לא לקח פסק זמן. השופטים היו זוועה לאורך כל המשחק. ממש לא מגע להם פרחים. אני לא מסכים שהם היו יותר לטובתינו. מורן פתח לא רע אבל לא נראה לי שבלאט בונה עליו יותר מידי. מקווה שאני טועה.knazi כתב: משחק מעולה, לא ברור לי למה בלאט לא לקח פסק זמן ברבע השלישי להרים קצת את הקבוצה, לא יודע איך המשחק היה נגמר אם לא הייתה נשרקת העבירה הבלתי ספורטיבית. גם לא ברור לי למה רוט לא שיחק יותר, הוא היה חלק מהחמישייה שדחפה את מכבי קדימה בסוף הרבע הראשון....
בוא לא נתלהב יותר מידי. אין ספק שיחסית לזמן שהוא נמצא בקבוצה קיבלת ממנו אתמול 200 אחוז אבל בוא נראה המשכיות.knazi כתב: תזכירו לי מי זה הנדריקס? תומאס צריך להתחזק אבל הוא הרבה יותר נייד ואתלט ממנו, הנדריקס היה מוגבל בהתקפה ולפי המשחק הזה נראה שגם תומאס. תומאס וג'יימס ביחד יכולים לסגור את הצבע....
אל תשכח שהן לא היו מוכנים אליו. תומאס וג'יימס מצד אחד מטרייה אוירית, מצד שני צמד איטריות שכל סנטר עס סשר יקח אותם לטבעת כאילו מדובר באויר.
נדמה לי שניסו בהתחלה וזה לא ממש עבד. אני כן חושב שהוא שחקן עם הגב לסל טוב.knazi כתב: לא ברור לי למה בדקות ששרמנדיני עם הכדור לא הולכים עליו יותר עם משחק הגב, לא ראיתי אפילו ניסיון אחד כזה....
לא יודע. לא אהבתי אותו מהרגע הראשון. הוא נראה לי לא חכם מספיק בשביל להשתלב בשיטה ואם זה נכון זה עצוב מאוד.knazi כתב: חבל שמדלי לא נכנס לעניינים במשחק אבל לא נורא לדעתי עוד נראה ממנו דברים יפים....
היקמן תעלומה. נתן את משחק חייו אתמול. עד אתמול היה ביינוני מאוד. כמו תומאס, גם אותו אני רוצה לראות בעוד כמה משחקים כדי לגבש דעה.knazi כתב: בקשר להיקמן אני לא מצליח לגבש דעה. הוא נראה לי בנוני מאוד, קליעה בנונית, הובלת משחק בנונית, מסירות רשלניות. ובכל זאת בלי ששמתי לב סיים עם 16 נק'....
מאליהו אל תצפה לעוד משחקי הגנה. כמו כן, הגנה אצל אליהו זה חטיפות וריבאונדים (הפתיע אותי מאוד באגרסיביות שלו בריבאונד. לא אופייני בכלל). עבודת רגליים לא תקבל אצלו בחיים. הוא פשוט לא יודע. הגנה טובה או לא, את קאלאוואי אף אחד לא הצליח לעצור. אין לך מקדונלד, שארפ, פרקינס. אני בונה על אוחיון בהגנה אבל גם הוא היה רחוק מלעצור את הרכז המצוין הזה שלהם.knazi כתב: היה תענוג לראות היום את ההגנה של מכבי לאורך דקות ארוכות, אפילו אליהו היה בעניין, ההתקפה נראת צולעת ובלי הגנה שיוצרת נקודות לא יודע איך הם יכולים לעבור את ה60 נק' במשחק כרגע. מחכה לסמית'...
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

אל תשכח שסמית' לא שיחק והוא הסטופר שלהם.
השופטים היו מזעזעים לאורך כל המשחק, ממש לא נתנו לשחק כל התקפה שריקה, הקצב של משחק פוטבול מהיר יותר משל המשחק שהיה אתמול.
השופטים היו מזעזעים לאורך כל המשחק, ממש לא נתנו לשחק כל התקפה שריקה, הקצב של משחק פוטבול מהיר יותר משל המשחק שהיה אתמול.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כן. סמית עוד ידבר הרבה העונה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

איזה משחק נורא של מכבי
ועוד לחטוף שלשה משני שליש מגרש
ועוד לחטוף שלשה משני שליש מגרש