יש כאן מישהו בניסוי של ה- yes streamer? אני בניסוי ויש לי שאלה
- Or94
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
לא ניסיתי עדיין לבצע את עצירת השירות אבל יש סרטים שהתרגום בהם לא כפול והוא רגיל ובסדר גמור ובכל הסדרות התרגום גם בסדר. אז האם זאת בעיה של הסרט? או שבכל זאת אני צריך לבצע את תהליך עצירת השירות?
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
Or94,Or94 כתב:לא ניסיתי עדיין לבצע את עצירת השירות אבל יש סרטים שהתרגום בהם לא כפול והוא רגיל ובסדר גמור ובכל הסדרות התרגום גם בסדר. אז האם זאת בעיה של הסרט? או שבכל זאת אני צריך לבצע את תהליך עצירת השירות?...
הבעיה לא בסרט, אלא בתכנת YesStreamer או שילוב קודקים.
האם התקנת חבילת קודקים במחשב?
האם מותקן לך vobsub?
האם התרגום הכפול בפונט של הממיר?
שינוי הגדרות השרות כפי שצויינתי מומלצת ברוב המקרים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 06#1504506
אפשר תמיד להחזיר את ההגדרות אחורה.
איני מאמין שהיא תפתור את בעיית התרגום הכפול.
- Or94
-
- חבר פעיל מאוד

במחשב שלי מותקן FFDSHOW TRYOUTS וHAALI MEDIA SPLITTER.
מותקן VOBSUB
יש תרגום אחד בפונט יותר בהיר ויש אחד יותר כהה קצת.
אני אנסה את שינוי הגדרות השרות. אך אם זה לא יעזור מה צריך לעשות?
מותקן VOBSUB
יש תרגום אחד בפונט יותר בהיר ויש אחד יותר כהה קצת.
אני אנסה את שינוי הגדרות השרות. אך אם זה לא יעזור מה צריך לעשות?
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

תסיר את vobsub
הוא מיותר וככל הנראה גורם לתרגום הכפול.
תעצור את השירות של YesStreamer לפני ההסרה. יותר נקי כך.
לאחר ההסרה בדוק שוב ב- Windows ו- YesStreamer
הוא מיותר וככל הנראה גורם לתרגום הכפול.
תעצור את השירות של YesStreamer לפני ההסרה. יותר נקי כך.
לאחר ההסרה בדוק שוב ב- Windows ו- YesStreamer
- Or94
-
- חבר פעיל מאוד

איך מסירים את הVOBSUB? הוא לא מופיע בהסרה והתקנה של תוכניות? והכוונה בעצירת השירות זה המדריך שכתבת לפני כמה עמודים?
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

כיצד יהגעת למסקנה שמותקן vobsub?Or94 כתב:איך מסירים את הVOBSUB? הוא לא מופיע בהסרה והתקנה של תוכניות? והכוונה בעצירת השירות זה המדריך שכתבת לפני כמה עמודים?...
התקנת חבילת קודקים?
עדיף להסיר את חבילת הקודקים במלואה אך גם אפשר לנטרל את Vobsub במידה והוא לא מופיע בחלון Add Remove Programs.
עבור Win7 או Vista
לחץ על התחל/Start, בחלון חיפוש/פקודה לכתוב cmd בלי ללחוץ enter.
כשיופיע cmd בחלק בעליון של המסך בחלק מתוצאות חיפוש, לבצע קליק ימני ו- Run As Administrator.
בחלון השחור שייפתח לכתוב בשלש שורות שונות (עם Enter ביניהן):
regsvr32 /u vobsub.ax
regsvr32 /u dvobsub.ax
regsvr32 /u vsfilter.dll
עבור Windows XP:
לחץ על התחל/Start. לבחור RUN. לכתוב cmd ולהקיש Enter.
בחלון השחור שייפתח לכתוב בשלש שורות שונות (עם Enter ביניהן):
regsvr32 /u vobsub.ax
regsvr32 /u dvobsub.ax
regsvr32 /u vsfilter.dll
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

פתרון לבעיית קבצי MKV עם AVC ו- AC3 שאינם מציגים כתוביות ומשודרים ב- 4:3
נתקלתי בתופעה שקבצי MKV עם תוכן AC3 ו- AVC אינם עוברים דרך ffdshow ולכן לא הכילו כתוביות ושודרו ביחס תמונה 4:3 במקום 16:9.
לאחר מספר נסיונות החלטתי לחזור לנקודת התחלה.
הסרתי YesStreamer, ffdshow.
מחקתי תיקיית YesStreamer.
התקנתי ffdshow. לא בחרתי שישתמש ב- dxva בזמן ההתקנה. איפסתי הגדרות של ffdshow להתחיל מנקי.
התקנתי YesStreamer.
הסרתי Tversity Codec Pack
מי שרוצה יכול לנסות לדלג על שלבי ההתקנה ולקפוץ ישירות לשלב הזה:
הרצתי services.msc.
בחירת Yes Media Server , כניסה ל- properties
ללחוץ על stop
לבחור את ה- טאב של log on
לבחור את this account. ללחוץ על browse ולבחור שם משתמש של administrator. חייבת להיות סיסמא למשתמש אבל המחשב לא חייב להיות מוגדר שצריך להזין את הסיסמא כל פעם שנכנסים אליו.
לבצע apply ו- start. לוודא שהשירות מתחיל כראוי. במידה ולא, שם המשתמש או סיסמא שגוייים.
במידה והשירות מצליח, לכבות אותו ע"י stop שוב.
עכשיו לפני שנתחיל את השירות מחדש, בתיקיית C:\Program Files\Yes Streamer
יש קובץ profiles.xml.
לקראת הסוך יש שורה עם AC3. למחוק אותה ולשמור את הקובץ.
להתחיל את השירות של Yes Streamer.
להזרים סרט ובזמן הזרמת הסרט לשנות בגדרות כמוביות ויחס תמונה ב- ffdshow.
למתקדמים: כעיקרון, היה עדיף לשנות בקובץ config.xml עבור transcode when="always" אבל זה לא עבד.
השינוי ב- profiles.xml אומר לתוכנה שהממיר לא תומך בסרטים עם AC3 ולכן זקוק ל- transcoding.
זה נראה מורכב אבל זה לא.
אני מאמין/מקווה שיס יסדרו את זה בקרוב וזה יהיה שקוף למשתמש בתהליך ההתקנה.
לאחר מספר נסיונות החלטתי לחזור לנקודת התחלה.
הסרתי YesStreamer, ffdshow.
מחקתי תיקיית YesStreamer.
התקנתי ffdshow. לא בחרתי שישתמש ב- dxva בזמן ההתקנה. איפסתי הגדרות של ffdshow להתחיל מנקי.
התקנתי YesStreamer.
הסרתי Tversity Codec Pack
מי שרוצה יכול לנסות לדלג על שלבי ההתקנה ולקפוץ ישירות לשלב הזה:
הרצתי services.msc.
בחירת Yes Media Server , כניסה ל- properties
ללחוץ על stop
לבחור את ה- טאב של log on
לבחור את this account. ללחוץ על browse ולבחור שם משתמש של administrator. חייבת להיות סיסמא למשתמש אבל המחשב לא חייב להיות מוגדר שצריך להזין את הסיסמא כל פעם שנכנסים אליו.
לבצע apply ו- start. לוודא שהשירות מתחיל כראוי. במידה ולא, שם המשתמש או סיסמא שגוייים.
במידה והשירות מצליח, לכבות אותו ע"י stop שוב.
עכשיו לפני שנתחיל את השירות מחדש, בתיקיית C:\Program Files\Yes Streamer
יש קובץ profiles.xml.
לקראת הסוך יש שורה עם AC3. למחוק אותה ולשמור את הקובץ.
קוד: בחירת הכל
<mimetype value="video/mp2t"><!-- MPEG2 TS video format-->
<codec name="MPEG1VIDEO"/>
<codec name="MPEG2VIDEO"/>
<codec name="H264"/><!-- H264, AKA MPEG4 AVC or MPEG4 layer 10 or MPEG4.10 -->
<codec name="MP2"/><!-- MPEG1 Layer II Audio-->
<codec name="AAC"/><!-- MPEG4 AAC-->
<codec name="AC3"/><!-- Dolby Digital AC3 Audio-->
<codec name="EAC3"/><!-- Dolby Digital E-AC3 Audio-->
להזרים סרט ובזמן הזרמת הסרט לשנות בגדרות כמוביות ויחס תמונה ב- ffdshow.
למתקדמים: כעיקרון, היה עדיף לשנות בקובץ config.xml עבור transcode when="always" אבל זה לא עבד.
השינוי ב- profiles.xml אומר לתוכנה שהממיר לא תומך בסרטים עם AC3 ולכן זקוק ל- transcoding.
זה נראה מורכב אבל זה לא.
אני מאמין/מקווה שיס יסדרו את זה בקרוב וזה יהיה שקוף למשתמש בתהליך ההתקנה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 03/10/2011 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kotlicki
-
- חבר פעיל

- תגובות: 82
צריך לקחת את השירות בפרופורציות...
לכל אחד מאיתנו יש נסיון כזה או אחר עם סטרימרים ותוכנות מדיה סנטר מתקדמות אבל נראה לי שהשירות של יס מכוון ל- MASS MARKET ומה שלנו נראה כבעיה, הקהל הרחב לא בטוח שבכלל עומד להיתקל בה...
לאנשים יש על המחשבים תוכן מגוון של סרטים ממצלמת הוידאו שלהם, סרטים שקנו ב- DVD ועשו להם RIP, מוזיקה שעשו לה RIP או הורידו ותמונות משפחתיות. כל אלה יזוהו בפשטות ע"י ה- YesStreamer ויוזרמו לטלויזיות. בד"כ סרט שעשו לו RIP, יבוא עם הכתוביות מקודדות בוידאו.
אני חייב לומר, כמי שהתשמש ב- 7MC עם Extenders עד לפני שבוע בו הותקנו אצלי הממירים של YES והופעל ה- Streamer, הייתי רגיל לקודד את כל הסרטים שהורדתי ל- WMV-HD ובמהלך הקידוד גם הכתוביות הוכנסו לסרט. זה גם די מפשט את העניין של המקודדים כי לאחר הקידוד (שנעשה על מחשב חזק בצד), ה- Streamer בעצם תלוי בעיקר ב-Codec הפנימי של windows....
לי באופן אישי חסרים דברים כמו יכולת הצגת תמונת עטיפה לקבצי הוידאו ואפילו תקציר בפורמט DVDXML או כל פורמט אחר...
אין ספק שניתן לשפר רבות את הממשק של ה- Yes Streamer. הוא לא מאוד אינטואיטיבי. בנוסף, לא ניתן לשתף מדיה מ- NAS או כונן רשת ממופה, האפליקציה נתקעת מדי פעם, אבל בהתבסס על הגרסא האחרונה של TVersity שהיא די יציבה, אני חושב שהבעיות הן יותר מכיוון הממשק מבוסס Adobe Air.
לאנשים יש על המחשבים תוכן מגוון של סרטים ממצלמת הוידאו שלהם, סרטים שקנו ב- DVD ועשו להם RIP, מוזיקה שעשו לה RIP או הורידו ותמונות משפחתיות. כל אלה יזוהו בפשטות ע"י ה- YesStreamer ויוזרמו לטלויזיות. בד"כ סרט שעשו לו RIP, יבוא עם הכתוביות מקודדות בוידאו.
אני חייב לומר, כמי שהתשמש ב- 7MC עם Extenders עד לפני שבוע בו הותקנו אצלי הממירים של YES והופעל ה- Streamer, הייתי רגיל לקודד את כל הסרטים שהורדתי ל- WMV-HD ובמהלך הקידוד גם הכתוביות הוכנסו לסרט. זה גם די מפשט את העניין של המקודדים כי לאחר הקידוד (שנעשה על מחשב חזק בצד), ה- Streamer בעצם תלוי בעיקר ב-Codec הפנימי של windows....
לי באופן אישי חסרים דברים כמו יכולת הצגת תמונת עטיפה לקבצי הוידאו ואפילו תקציר בפורמט DVDXML או כל פורמט אחר...
אין ספק שניתן לשפר רבות את הממשק של ה- Yes Streamer. הוא לא מאוד אינטואיטיבי. בנוסף, לא ניתן לשתף מדיה מ- NAS או כונן רשת ממופה, האפליקציה נתקעת מדי פעם, אבל בהתבסס על הגרסא האחרונה של TVersity שהיא די יציבה, אני חושב שהבעיות הן יותר מכיוון הממשק מבוסס Adobe Air.
- dudil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
Re: צריך לקחת את השירות בפרופורציות...
הפוך גוטה, הפוך...Kotlicki כתב:לכל אחד מאיתנו יש נסיון כזה או אחר עם סטרימרים ותוכנות מדיה סנטר מתקדמות אבל נראה לי שהשירות של יס מכוון ל- MASS MARKET ומה שלנו נראה כבעיה, הקהל הרחב לא בטוח שבכלל עומד להיתקל בה......
בפיתוח תוכנה יש עיקרון מנחה, בעיה שאצלך (מפתח) מופיעה 'פעם ב', אצל הלקוח תופיע בהרצה ראשונה.
הבעיות שנתקלו כאן אנשים הן בסיסיות. כבר אמרתי, ה'מוצר' הזה לא היה אמור לעזוב את מחלקת הפיתוח של יס ובמיוחד לא לפני שעבר QA ראשוני לפחות.
דודי.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
לאחר הרבה מאוד ניסיונות וחיפושים לא הצלחתי לעשות שום דבר על מנת שסטרימת ישתמש בFFDSHOW
אבל גם אם כן, לא כל התוכן בדיוק 16:9
התוכנה צריכה לדעת לזהות את זה ואו לגזור מימין ומשמאל או להוסיף פסים שחורים למטה ולמעלה
משהו אחר שחשבתי למה לא משתמשים בתוכנה הרשמית של TVERSITY
למה הם עשו כך שממיר מותאום לתוכנה ותוכנה מותאמת לממיר?
אבל גם אם כן, לא כל התוכן בדיוק 16:9
התוכנה צריכה לדעת לזהות את זה ואו לגזור מימין ומשמאל או להוסיף פסים שחורים למטה ולמעלה
משהו אחר שחשבתי למה לא משתמשים בתוכנה הרשמית של TVERSITY
למה הם עשו כך שממיר מותאום לתוכנה ותוכנה מותאמת לממיר?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
alcd,
פשוט מכיוון ש-TVERSITY רגיל לא צריך לעשות transcoding בכלל, אלא רק לשרת את התוכן לקליינט DLNA. הממיר מוגבל יותר מלקוח DLNA רגיל ולכן דורש תוכנה שמותאמת לו בדיוק.
פשוט מכיוון ש-TVERSITY רגיל לא צריך לעשות transcoding בכלל, אלא רק לשרת את התוכן לקליינט DLNA. הממיר מוגבל יותר מלקוח DLNA רגיל ולכן דורש תוכנה שמותאמת לו בדיוק.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

אבל זה לא עניין של פשוט להוסיף את זה בעידכון הבא?oferlaor כתב:alcd,
פשוט מכיוון ש-TVERSITY רגיל לא צריך לעשות transcoding בכלל, אלא רק לשרת את התוכן לקליינט DLNA. הממיר מוגבל יותר מלקוח DLNA רגיל ולכן דורש תוכנה שמותאמת לו בדיוק....
חומרתית אין אני לא טועה זה לא דורש משהו מיוחד אלה רק חלק של תוכנה כלומר קוד
- oferlaor
-
- מנהל

alcd,
לא ממש מבין למה אתה מתכוון. הקשר בין התוכנה שמסופקת כאן לבין זו שמסופקת כשרת DLNA הוא רופף ביותר. יש כאן תוכנת שרת יעודית למזרימדיה ולא תוכנת שרת DLNA בדיוק. יתכן שיש אלמנטים משותפים בין השניים אבל מדובר בתוכנות שונות משמעותית.
לא ממש מבין למה אתה מתכוון. הקשר בין התוכנה שמסופקת כאן לבין זו שמסופקת כשרת DLNA הוא רופף ביותר. יש כאן תוכנת שרת יעודית למזרימדיה ולא תוכנת שרת DLNA בדיוק. יתכן שיש אלמנטים משותפים בין השניים אבל מדובר בתוכנות שונות משמעותית.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

התכוונתי האם אפשרי שיס יהפכו את הממיר שלהם לDNLA
- oferlaor
-
- מנהל

alcd
1. לא בטוח שהם יכולים, בגלל מגבלות של מה שהחומרה שלהם תומכת (יש לא מעט דרישות שהתקן של DLNA דורש שלא בטוח שהממיר עומד בהן).
2. השאלה היא גם הם מצידם הם מעוניינים לטפל בכלל בנושא הזה.
1. לא בטוח שהם יכולים, בגלל מגבלות של מה שהחומרה שלהם תומכת (יש לא מעט דרישות שהתקן של DLNA דורש שלא בטוח שהממיר עומד בהן).
2. השאלה היא גם הם מצידם הם מעוניינים לטפל בכלל בנושא הזה.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

alcd,
Yes אינם יכולים להפיץ את המוצר שלהם עם Tversity. צריך רישיון מ- Tversity.
בנוסף רק גרסת ה- Tversity Pro תומכת ב- transcoding ל- H264.
יס ככל הנראה חתמו הסכם הפצה לגרסה ספציפית שמותאמת ליס רק עבור מכשירים של יס.
כנראה, שאפשר לקחת את Tversity ולהזרים לממיר אבל זה דורש השקעה. לא שווה את המעמץ.
Yes אינם יכולים להפיץ את המוצר שלהם עם Tversity. צריך רישיון מ- Tversity.
בנוסף רק גרסת ה- Tversity Pro תומכת ב- transcoding ל- H264.
יס ככל הנראה חתמו הסכם הפצה לגרסה ספציפית שמותאמת ליס רק עבור מכשירים של יס.
כנראה, שאפשר לקחת את Tversity ולהזרים לממיר אבל זה דורש השקעה. לא שווה את המעמץ.
- IceMe
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
בנוגע ל DLNA
ייתכן מאוד שיהיה אך צריך לחשוב על המגבלויות,
לדוג' MAX מקליט על MPEG4
TOTAL מקליט על MPEG2
שאר הממירים ללא נגן כלל אך ורק אפשרות צפייה
אך מאוד ייתכן שיהיה בעתיד
ד"א ירון - דש בחזרה
ייתכן מאוד שיהיה אך צריך לחשוב על המגבלויות,
לדוג' MAX מקליט על MPEG4
TOTAL מקליט על MPEG2
שאר הממירים ללא נגן כלל אך ורק אפשרות צפייה
אך מאוד ייתכן שיהיה בעתיד
ד"א ירון - דש בחזרה
- kesemb
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
עכשיו, אחרי שיכולתי לבדוק, ה-CPU בזמן שאני מזרים ממש נמוך, 0-20...
מה יכולה להיות הבעיה?
עריכה:
הבעיה עוד נמשכת...
עכשיו ניסיתי להזרים סרט ב-1080p, והוא עבד כמו גדול, ואפילו יותר מזה, הכתוביות היו כמו שאני אוהב, ישר מה-FFDShow. ה-HDTVים בכלל לא מוצגים עם תרגום מ-FFDShow וה-WEB-DLים עדיין ממשיכים לקרטע.
מה יכולה להיות הבעיה?
עריכה:
הבעיה עוד נמשכת...
עכשיו ניסיתי להזרים סרט ב-1080p, והוא עבד כמו גדול, ואפילו יותר מזה, הכתוביות היו כמו שאני אוהב, ישר מה-FFDShow. ה-HDTVים בכלל לא מוצגים עם תרגום מ-FFDShow וה-WEB-DLים עדיין ממשיכים לקרטע.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

כאשר אתה צופה ב- web-dl ישירות במחשב, האם יש קרטועים?kesemb כתב:עכשיו, אחרי שיכולתי לבדוק, ה-CPU בזמן שאני מזרים ממש נמוך, 0-20...
מה יכולה להיות הבעיה?
עריכה:
הבעיה עוד נמשכת...
עכשיו ניסיתי להזרים סרט ב-1080p, והוא עבד כמו גדול, ואפילו יותר מזה, הכתוביות היו כמו שאני אוהב, ישר מה-FFDShow. ה-HDTVים בכלל לא מוצגים עם תרגום מ-FFDShow וה-WEB-DLים עדיין ממשיכים לקרטע....
כיצד קודד הסרט? AC3, XVID?
תבדוק עם mediainfo.
- Or94
-
- חבר פעיל מאוד

אבא שלי הצליח לפתור את הבעיה של התרגום. הוא מחק את הFFDSHOW TRYOUTS גירסא X64 וביטל את האפשרות SUBTITLES בFFDSHOW TRYOUTS הרגיל והVOBSUB גם מבוטל והכל עובד. עכשיו גם שומעים וגם יש תרגום רק פעם אחת.