תגובות לביקורת: רסיבר Pioneer SC-LX83

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
K300
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 28

שליחה

חברים יקרים,

אני רגע לפני רכישה של רסיבר ק"ב והשירשור הזה בא לי בזמן, לא יאומן כמה.
אני קודם כל רוצה אותו עבור סרטים אבל מאוד חשובה לי גם האיכות במוסיקה.
ההשוואה שנעשת כאן בין הימאה לפיוניר טובה אבל רחוקה מלמצות כמו מבחן הרסיברים הגדול שמצאתי כאן באתר בו ה-LX70 הושווה ל-3800 של ימאה ול-805 של אונקיו.
כזה מבחן מאוד הייתי שמח לקרוא.
האם משיהו מכיר כזה מבחן מעולה שנעשה לרסיברים המודרנים?
כמו כן, אם ארכוש יד 2 את ה-3800, במה הוא יהיה פחות טוב מה-2067 לדוגמה, על פניו, נראה שהנתונים מאוד דומים.....
ה-83 של פיוניר נראה הכי מרשים אבל יקר..........

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

RamLevine כתב:istarmini

סליחה אם הגבתי כך בהתחלה כי לא היה לי ברור מי אתה ומדוע פתאום הופעת עם כזו הצעה......

החלק הראשון שכתבת ממש לא מעניין אותי, אני תמיד מתבטא חופשי ואומר מה שבא לי ואין לי צורך להוכיח דבר לאף אחד. כל מה שכתבתי כאן מגובה בספרות המקצועית באינטרנט, יש רק לחפש.....

החלק השני של הצעתך (נפגשים, צוחקים, מנשנשים, שותים) מדבר אליי יותר......

לצערי עקב מצבה הבריאותי של ביתי בשנתיים האחרונות אני נמצא בקו ישראל-ארה"ב כל הזמן ומה שיש לי כרגע בבית בו אני מתגורר הוא רחוק משלמש פלטפורמה נאמנה.......

אבל הצצתי בציוד שלך ואני מוריד את הכובע. דרך אגב, מעשיך תומכים בדבריי הרבה יותר מאשר דברייך - אתה השכלת לא להשקיע בהגברה של רסיבר והלכת על הגברה שאני אישית מאוד, מאוד אוהב והיתה לי תחת היד במשך עשרות שנים.......

אתה בטוח שאנחנו לא בעצם מסכימים זה עם זה?

בכל מקרה, אם תרצה אתה לארח את הנסיון הזה, אשמח לבוא עם נישנושים........ אולי גם יוסי ירצה להגיע, יהיה נחמד לראות אותו מתפקד באותו יום.........
...
עזוב הציוד שלי זה לא האישו פה. אני מכיר פה אנשים, שבכלל חושבים שהוא *** ואין לי בעיה בענין.
הציוד הזה נמצא ברשותי ,עוד מהתקופה שחשבתי והאמנתי בדיוק כמוך, כי קראתי חוברות וסיפורים מפה ועד סוף העולם.
עד שיום אחד החלטתי לבחון את עצמי בעזרת חבר וגיליתי שהכל קישקוש חוץ משוש :lol:
בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אני ויכולות השמיעה שלי ולכן הרחבתי את הבדיקות בעזרת חברים נוספים שלחלקם ציוד ברמות מחיר של דירה 3 חדרים ממוצעת באזור השרון.
גם הם פתאום גילו מה שאני גיליתי וחלקם עשו מהלכים בנדון.
מאחר והשקעתי במגברים הללו הון כסף לא מתאים לי להפסיד את התחתונים ולכן אני נשאר איתם ומשתמש בפרוססור ,בידיעה ברורה, שרסיבר טוב יעשה את אותה העבודה בדיוק ואת זה אני כותב לך פשוט מנסיון אישי .

הצעתי לבצע את המבחן אצלך על מנת לאפשר לך להתמקד רק בהחלפת ההגברה ללא שיהיה צורך להסתגל לרמקולים ולאקוסטיקה של אנשים אחרים יענו מבחן במגרש הביתי.

אני מאחל לבתך את כל הבריאות שבעולם. (f)

לכשתתפנה אשמח לקיים את הבדיקה מי יודע אולי תהיינה לי הפתעות. :)

נ.ב

נשמח לדעת באיזה ציוד אתה משתמש , ככה בשביל הכיף :)
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 29/05/2011 0:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

K300 כתב:חברים יקרים,

אני רגע לפני רכישה של רסיבר ק"ב והשירשור הזה בא לי בזמן, לא יאומן כמה.
אני קודם כל רוצה אותו עבור סרטים אבל מאוד חשובה לי גם האיכות במוסיקה.
ההשוואה שנעשת כאן בין הימאה לפיוניר טובה אבל רחוקה מלמצות כמו מבחן הרסיברים הגדול שמצאתי כאן באתר בו ה-LX70 הושווה ל-3800 של ימאה ול-805 של אונקיו.
כזה מבחן מאוד הייתי שמח לקרוא.
האם משיהו מכיר כזה מבחן מעולה שנעשה לרסיברים המודרנים?
כמו כן, אם ארכוש יד 2 את ה-3800, במה הוא יהיה פחות טוב מה-2067 לדוגמה, על פניו, נראה שהנתונים מאוד דומים.....
ה-83 של פיוניר נראה הכי מרשים אבל יקר..........
...
תלוי את מי אתה שואל ? :lol:

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

ADICT כתב:\אני חושב שאפשר להכתיר את ה83 כמכשיר הכי שנוי במחלוקת בפורום הקולנוע במדינת ישראל
והכי מלבה ייצרים שאי פעם יוצר :התייאשתי:
פיוניר הצליחה :D
...
מעולם לא ידעתי שאפשר להיות קשור כל כך לקופסת ברזל עם חוטים שמצליחה להוציא אנשים למסעות צלב ולמרתונים של טחינת אנרגיות - על פארש !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

K300
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 28

שליחה

רונן, אני שואל את כל מי שיש לו דעה מבוססת על פי נסיון אישי.
אני מבולבל לגמרי.

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי

צר לי שאדם חושב שדעתו היא עובדה 100%

שליחה

RamLevine כתב:
yosihary כתב:
RamLevine כתב:yosihary

בכלל, הנגזר מהכתיבה שלך שאיכותו של מגבר נמדדת רק בעוצמה שלו וביכולת שלו לדחוף לא ענינית........
...
מספיק התיאור שלך שאתה לא צריך מנואל - מה אומר זה מזכיר ליאת החפיפניק הישראלי במיטבו.

אתה מזכיר לי את דניליאור שרב איתי בפראות פעם ואתה ממשיך בדרכו.
אתה עוד מעט תסיים כמוהו.
...
הדברים שציטטתי ממך היו מארבעת כתבותיך האחרונים ולא רק מהאחרונה.

אם אתה חושב שהרכיב שנמצא ב-83 הוא אותו הרכיב שנמצא במונובלוקים של בל קנטו, אז אתה טועה טעות מרה. כן מדובר בקלאס D של B&O אבל ממש, ממש לא אותו הרכיב.....

צר לי שאתה חושב שניסיתי להראות אותך "נלעג ולא מבין כלום", כל הזמן ציינתי שיש לך רמה טכנית וידע טכני מאוד גבוה. רק סייגתי שאתה לא אנין טעם ומסתפק במועט בכל מה שקשור לאיכות אודיו ולכם אתה אולי אוטוריטה בכל מה שקשור לנושאים טכנים אבל לא למה נשמע טוב יותר ממה.

צר לי אם שברתי לך את תדמית הגורו ה-know it all אבל בין זה ובין "נלעג ולא מבין כלום" המרחק גדול
...
אין לך את הרשות בויכוח לסווג אנשים אחרים, לומר "הוא לא אנין טעם הוא מסתפק במועט " זה בדיוק ההתנשאות הגסה, מכוערת ומעליבה מאין כמוה. תתביש, זה כלל לא לעניין. זה לא ביקורת, אתה לא מכיר אותי ואין לך רשות להדביק עלי תויות.

ההבדל העיקרי בין מודולי בל קנטו והדומים לו לבין מודולי סדרת D של פיוניר הוא בעיקרו כוח - כאשר בבל קנטו זוג מגברים מחובר כגשר והספק שונה. ב- 83 אין חיבור גשר והספק הוא שונה לכן השנאי הענק.

אני לא יודע מה הבדל הסאונד - עד שלא בדקתי. אני שומר על ראש פתוח.
אתה יודע מראש שהסאונד של כל מגבר POWER סטריאו או מונו עדיף על כל סאונד של רסיבר, מבלי שבדקת את רובם.

אתה לא שברת לי כלום רק את האמינות שלך. במקום לברבר בוא תציג אתה בדיקה אמינה משל עצמך. קל מאוד למתוח ביקורת שלילית.

RamLevine
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87

שליחה

yosihary

ראשית, לא הייתה לי כל כוונה לגרור זאת לפסים אישיים אף על פי שבדיעבד זה יצא כך כי מן הסתם נושא הביקורת שלי הוא כותב הכתבה.

העלת כמה נקודות חשובות וברשותך אתיחס לכולם מחר, כבר מאוחר ומחר עומד בפניי יום ארוך.

לא רציתי להעלם עד מחר כי העלת נימה אישית והיה לי חשוב לשים על השולחן שאין לי כל עניין אישי נגדך.

עד התשובה שלי מחר תסתפק במבול ה- (Y) שאתה עומד לקבל מכל מתחנפי הפורום ומכל ה"תודה יוסי" שתקבל ממנהלי האתר.

לילה טוב בנתיים

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

RamLevine כתב:yosihary

ראשית, לא הייתה לי כל כוונה לגרור זאת לפסים אישיים אף על פי שבדיעבד זה יצא כך כי מן הסתם נושא הביקורת שלי הוא כותב הכתבה.

העלת כמה נקודות חשובות וברשותך אתיחס לכולם מחר, כבר מאוחר ומחר עומד בפניי יום ארוך.

לא רציתי להעלם עד מחר כי העלת נימה אישית והיה לי חשוב לשים על השולחן שאין לי כל עניין אישי נגדך.

עד התשובה שלי מחר תסתפק במבול ה- (Y) שאתה עומד לקבל מכל מתחנפי הפורום ומכל ה"תודה יוסי" שתקבל ממנהלי האתר.

לילה טוב בנתיים
...
את הדברים הנ"ל אתה יכול לרשום גם בפרטי ולא ע"ג דפי הפורום בכדי ליצור פרובוקציות...שזו מאז ומתמיד הייתה דרך ההתנהלות שלך (n)
אני לא מבין למה אתה הולך תמיד ראש בקיר ומנסה להראות מאיפה "משתין הדג".
אתה לא מתבייש, יוסי הנכבד, עמל קשות בשביל ליצור סקירה מקיפה, עיינית ונכון טכנית, אם זאת הראה את מגבלותיו של הרסיבר, איכות בנייה ירודה, באגים בתוכנה, כיול אוטומטי אינפנטילי, וכמובן בעל סאונד ללא "הפתעות" כאשר הוא משתווה אחד לאחד עם מתחריו ועוד עולה כפול, כך שגם פה הרסיבר הנ"ל נופל, כך שאין לו עליונות על שום דבר, וכדי שתרדו כבר מהעץ...אתה וחבריך...
בכל הנוגע לרסיבר הזה...זה מטריף לראות אך אתם עושים מהרמת הברזל הזו, איזה משיח קדוש... :roll:
שהעלות לעשות אותה אולי שווה כשישית מה-retail שלה בחו"ל...
ולא כמו מוצרי הייאנד אמיתיים, שהם hand croft ו-custom made...כאשר יהיה לך מכשיר הייאנד אמיתי אולי תדע.
אני מציע לך לחזור לציוד שלך, ה-LX70, + הבלדליוס ו-הb&w 804... :wink: :lol: שלך ותתחיל להנות
מהציוד החביב שלך, ותפסיק לחפש ריבים ופרובוקציה, כי זה לא יילך לך, בסוף כמו ה-אלטר אגו שלך תמצא עצמך חסום, ואז כמובן תפתיע אותנו עם שם הזוי אחר...השטיקים שלך לא עובדים על אף אחד פה...

יאללה שיהיה שבוע טוב...ודיי לחפש ריבים...אם יש למישהו מה לומר שיכול לגרום לסערת רגשות, בשביל זה קיים הפרטי, כי כרגיל, כמו תמיד, השרשור יינעל וחבל... (n)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

[quote="ADICT]אני חושב שאפשר להכתיר את ה83 כמכשיר הכי שנוי במחלוקת בפורום הקולנוע במדינת ישראל
והכי מלבה ייצרים שאי פעם יוצר :התייאשתי:
פיוניר הצליחה :D[/quote]

שנוי במחלוקת לגבי אילו שחושבים שהןא יקר מידי עבורם . או שלא מכירים אותו כלל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

לא יכלתי להתאפק ועשיתי עוד (Y) ליוסי. אני מה זה אדם חלש... :בוכה:
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

אני חושב שהנושא מוצה.
תודה לכולם.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me