שרשור שאלות Boxee Box

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
BluHorizon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

שלום,
בשבוע שעבר קיבלתי את הבוקסי בוקס. העליתי אותו לרשת ונתתי לו לבצע עידכון תוכנה.
לאחר שהתעדכן, ניסיתי לבצע הוספת: Media Source. על הרשת הביתית שלי פועל לפטופ Dell שמריץ XP-Pro עם SP3. זה לפטופ שמשמש אותי בעבודה ומוגדר להתחבר ל-Domain של המשרד.
הגדרתי בלפטופ מחיצה Shared והוספתי משתמש "boxee".
הזנתי לבוקסי שם מחשב ופרטי משתמש/סיסמא. ניראה שהבוקסי מצא את הלפטופ ברשת, אך לאחר המתנה קצרה, קבלתי מסך חדש המבקש שם משתמש וסיסמא בלבד.
לא משנה מה הכנסתי שם, הבוקסי חוזר להקרין את המסך הזה שוב ושוב. ניסיתי שם/משתמש של ADMIN, שם/משתמש שלי בבוקסי -- מה לא. לא הצלחתי להתקדם משם. ראיתי בפורמים דיווח על בעיה כזאת מלפני חצי שנה -- ואז התשובה הייתה לחכות לעידכון גירסה לבוקסי. ניסיתי כל מיני עצות לגבי הגדרות הרשת בלפטופ -- כלום לא עוזר.
לא צריך להכביר מילים לגבי כמה שזה מתסכל. :?
SOS !!!!!

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

eagle75

אני מניח שהבעיה היא שהתוכן הוא DD5.1. אם זה תוכן כזה ואתה מחובר ישירות למסך (לא דרך רסיבר), אז זו הבעיה. במקרה כזה אתה צריך לוודא שהמכשיר מכוון בצורה מתאימה:

http://boxee.zendesk.com/entries/323075-settings-system

אם זה מסך אז כל ה-CHECKBOXES צריכים להיות כבויים.

BluHorizon

נשמע כמו בעיה קבועה של SHARING שיש ב-WINDOWS. תוודא תחילה שמשתמש GUEST מאופשר ותתן READ ACCESS ו-LIST ACCESS גם לספריה ברמת ה-SHARE וגם ברמת ה-SECURITY RIGHTS.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

oferlaor כתב:eagle75

אני מניח שהבעיה היא שהתוכן הוא DD5.1. אם זה תוכן כזה ואתה מחובר ישירות למסך (לא דרך רסיבר), אז זו הבעיה. במקרה כזה אתה צריך לוודא שהמכשיר מכוון בצורה מתאימה:

http://boxee.zendesk.com/entries/323075-settings-system

אם זה מסך אז כל ה-CHECKBOXES צריכים להיות כבויים.
...
תודה על התשובה.
אכן כל ה checkboxes כבויים. הבעיה של הסאונד נראית אקראית וזה לא קשור לתוכן ספציפי. לפעמים כאשר פותחים את המכשיר שומעים את הסאונד במסך הפתיחה של הבוקסי ולפעמים לא.
כאשר שומעים את הסאונד במסך הפתיחה, הכל עובד ושומעים גם בתכנים. כאשר לא שומעים את הסאונד במסך הפתיחה, כמובן שגם התוכן לא עובד.

ניסינו להרים טלפון לבוקסי היום, קצת מאכזב, התשובה היתה שאין להם תמיכה טלפונית ואנחנו נדרשים להגיע למרכז השירות שלהם על מנת למסור את המכשיר לתיקון. מדובר במכשיר חדש לחלוטין שלא נעשה בו שימוש עדיין.

BluHorizon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Ofer תודה.
האם חייב להיות דוקא משתמש Guest? הגדרתי משתמש boxee בדומיין של המחשב לוקאלי. לא מספיק טוב?
בהגדרות שאתה פרסמת כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 07#1346507
האם אלה הוראות לWIN7 או ל-XP? אם ל-WIN7 - האם קיימת רשימה כזו עבור XP?

napox
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

שלום,

אני משתמש ב BOXEE על ה PC.
איך יוצרים קישורים לוידאו ב MMS ?
יש לי קישורים לערוצי טלוויזיה והייתי רוצה לראות אותם ב BOXEE.
האם יש לזה app מיוחד ?

תודה מראש.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

napox,

לא מכיר אפליקציה כזו. דווקא יכול להיות נחמד - כזה ששולחים לו לינקים בדואל והוא מציג את האחרונים שנשלחו :)

napox
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

oferlaor כתב:napox,

לא מכיר אפליקציה כזו. דווקא יכול להיות נחמד - כזה ששולחים לו לינקים בדואל והוא מציג את האחרונים שנשלחו :)
...
כלומר לא ניתן לראות MMS ב BOXEE ?
נשמע קצת מוזר, נראה לי שלא הייתי מספיק מובן בשאלה.

לדוגמא, אני רוצה להכניס את הכתובת של ערוץ ל10 ל BOXEE

קוד: בחירת הכל

mms://s3rwm.castup.net/993860001-52.wmv?ct=IL&rg=BZ&aid=386&tkn=20110317082154&ts=0&cu=D058A8F0-6FDD-449A-A8D2-6305A2F412F1&cuauth=%7c1%7c0%7c013B013B023B803B803B243E7C2B56F9A8BE9491C44DE03C0D68F326F2FE6EDB583A095C5C61751B1B22D929B813BD122556BEE369ED87831E648EC31E1DA0FD61E6A7ABCE0773B8A9D14E7FEF08EB1CD5C2F06210B3B977783165ECA32E65523C39941AEA625031FA9C75B3DD9CDA831C13EC8BBC291121BAF4D393F2DBF06016FF767326CD9D593D1D25C7A9E6D6B0BB0D558C258B58C418AD9E46BA2E3D246A1FA6531A630FA347626632F7A52B46483B2B0DB0CCD12712B179DF72D62E8A48558162F2E0F5255078ED545C5C07E65291FD1019BB74A46922A96B01BAC1EE3E117F9C1D2E2C547A2D90DDD5CC92&cufn=993860001-52.wmv&OBT_fname=993860001-52.wmv
איך אני עשה את זה ?
ושוב תודה :)

napox
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: שמירת קיצורי דרך (מועדפים) לאתרי אינטרנט דרך אפליקציית RSS לבוקסיבוקס

שליחה

...
ראיתי את הקישור הזה, אבל משום מה הוא לא עבד לי -

פתחתי RSS בכתובת
http://feeds.delicious.com/v2/rss/napox

הפעלתי את ה APP שנקראת RSS FEEDS (הכתומה) מתוך BOXEE
אני רואה את קישור ל Delicious/napox ובאמת רשום לי שם 'ערוץ 10' אבל שאני לוחץ play כלום לא קורה.

(אפשר להתעלם מהעובדה שהקישור מוביל לשקופית שאומרת שצריך להכנס לאתר ערוץ 10, זה לא קריטי כרגע, אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לראות תוכן דרך BOXEE).

תודה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

עכשיו הבנתי אותך.

לא ממש יודע אם זה אפשרי.

BluHorizon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בעיה בסריקת directory באמצעות שרת DLNA

שליחה

לאחר שלא הועילו כל מאמצאי להגדיר share על הלפטופ שלי באמצעות Samba (כנראה שהבעיה קשורה לזה שהלפטופ שלי שייך לDomain בעבודה שלי ולכן לא ניתן להתחבר אליו באמצעות NETBIOS).
כדי לעקוף את הבעיה, התקנתי Win Media Player 11 והגדרתי Media Share באמצעות DLNA.
ה-Boxee מצא את המקור הזה דרך אופציית uPnP. הגעתי למחיצה של הסרטים והוספתי ל-Boxee.
ה-boxee סרק את הdirectory ודווח על כך שמצא 0 קבצים רלוונטיים.
כמובן שזה שטויות - המחיצה מלאה בסרטים. ה-boxee תוכנה מזהה אותם מצויין!

יש למישהו רעיון? רמת התיסכול כבר גבוהה!
:@

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.

בעיות בהזרמה של תכני 1080

שליחה

בעוד ש-720 מנגן לי דרך הרשת בלי בעיות, ב-1080 הבוקסי שלי קצת מקרטע... כל כמה זמן הוא עושה Buffering (יכול לקרות גם כמה פעמים בדקה).
האם מדובר בבעיה שיכולה להיפתר בעזרת עדכון firmware של הבוקסי, או בבעיה בקליטה של הרשת האלחוטית?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

זו בעיה של הרשת האלחוטית. אם זו לא רשת תקן N אין לך סיכוי, וגם אם כן, לא בטוח שהיא מספיק מהירה ל1080p.

זה לא משהו שיפתר בעדכון פירמוור, ויכול להיות שאין לך מנוס משימוש בכבל רשת.

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.

שליחה

אני משתמש ברשת N.
חיבור קווי לא אפשרי. יכול להיות שאפשר לסדר את הראוטר במיקום קצת יותר פתוח וזה ישפר את הקליטה...
!I do my own stunts

Light
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 846

שליחה

Yaron_M כתב:אני משתמש ברשת N.
חיבור קווי לא אפשרי. יכול להיות שאפשר לסדר את הראוטר במיקום קצת יותר פתוח וזה ישפר את הקליטה...
...
אני גם משתמש עם רשת N,
אני מזרים בלי בעייה 1080P

בנוסף להכול הראוטר שלי ממקום בממ"ד והכול בסדר ורץ (מול הדלת)
ושמתי את הבוקסי קרוב למזדרון והכול עובד פיקס

תנסה לקרב את הבוקסי
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB

Eli_Semory
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

שליחה

DvirHar כתב:תודה עופר.

מעניין שבגרסת Windows המגבלה איננה קיימת. ראיתי בפורומים אנשים מתלוננים כבר מנובמבר שנה שעברה. הבעיה הופיעה אחרי שהם עברו לגרסת דפדפן WebKit. אני מקווה שיזדרזו כי זה פוגע בפונקציונאליות בצורה מאוד משמעותית.

הבנתי שאתה בקשר עם החברה - יש לך (או האם תוכל לקבל) איזו שהיא הערכה לגבי צפי לפתרון ?
...
המגבלה בתוכנה קיימת משתי סיבות:

- לא תמיד ניתן לשלוט בצורה אוטומטית בכפתור שמעביר למסך מלא. למשל אם הכפתור הוא חלק מהפלאש עצמו.
- מגבלות חוקיות שדורשות להציג את הדף "כמו שהוא" מבלי להתערב בתוכן בצורה אוטומטית.

לגבי גרסאות ה-PC בכלל, וגרסת ה-Windows, אנחנו מרמים קצת. הסרט לא ממש עובר למסך מלא, אלא רק מתבצע זום על האיזור במסך שמציג את הסרט. בבוקסי הבוקס המעבר הוא אמיתי ולכן גם האיכות טובה יותר.
נערך לאחרונה על ידי Eli_Semory ב 22/03/2011 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
מפתח בבוקסי

Eli_Semory
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

Re: בעיה בסריקת directory באמצעות שרת DLNA

שליחה

BluHorizon כתב:לאחר שלא הועילו כל מאמצאי להגדיר share על הלפטופ שלי באמצעות Samba (כנראה שהבעיה קשורה לזה שהלפטופ שלי שייך לDomain בעבודה שלי ולכן לא ניתן להתחבר אליו באמצעות NETBIOS).
כדי לעקוף את הבעיה, התקנתי Win Media Player 11 והגדרתי Media Share באמצעות DLNA.
ה-Boxee מצא את המקור הזה דרך אופציית uPnP. הגעתי למחיצה של הסרטים והוספתי ל-Boxee.

...
יש אכן כרגע בעיה בסריקת קבצים דרך UPNP.
האם אתה מצליח לגשת לסרטים ישירות דרך הקבצים? (תפריט FILE)
מפתח בבוקסי

BluHorizon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: בעיה בסריקת directory באמצעות שרת DLNA

שליחה

Eli_Semory כתב:
BluHorizon כתב:לאחר שלא הועילו כל מאמצאי להגדיר share על הלפטופ שלי באמצעות Samba (כנראה שהבעיה קשורה לזה שהלפטופ שלי שייך לDomain בעבודה שלי ולכן לא ניתן להתחבר אליו באמצעות NETBIOS).

...
יש אכן כרגע בעיה בסריקת קבצים דרך UPNP.
האם אתה מצליח לגשת לסרטים ישירות דרך הקבצים? (תפריט FILE)
...
המוטיבציה לעבוד ב-DLNA הייתה בדיוק שלא הייתה גישה למערכת הקבצים באמצעות WINDOWS.
ראה הודעה קודמת שלי בנושא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 47#1360547
בתמצית: לא מצאתי דרך בעולם להתחבר למע' הקבצים של Laptop שמחובר בעבודה ל-Domain. לא משנה מה ניסיתי/פתחתי/הגדרתי ... אין גישה. כשה-Laptop ברשת הביתית אפשר לגשת ממנו למחשבים אחרים, אך לא להיפך. לכן התקנת DLNA Server הייתה יכולה לעקוף בעיה זו!
יש לי מסך Toshiba שתומך ב-DLNA והוא מצליח להקרין סרטים מה-Laptop הזה באמצעות DLNA. מאכזב מאד שה-Boxee, שכביכול תומך בכך, לא עובד.

BluHorizon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Yaron_M כתב:אני משתמש ברשת N.
...
אתה יכול לשקול Power-Line Ethernet. לחבר את הראוטר למתאם אחד ואת ה-Boxee למתאם השני ולקבל חיבור קוי מהיר על רשת החשמל. זה אמור לעבוד טוב אם השקע ליד הנתב והשקע ליד הבוקסי הם על אותה פאזה.
הנה דוגמה למוצר כזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TL-PA211
אך זה לא זול. כל מתאם כ-200 ש'ח.

אפשרות אחרת היא למקם WiFi Repeater במחצית הדרך בין הנתב שלך ל-Boxee, כך של-repeater יהיה קו-ראיה לנתב ול-Boxee.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Eli_Samori

מה שהייתי רוצה זו פונקציה בדפדפן (אולי כאופציה) שכאשר אתה מעל פלאש עם העכבר שזה יעצור את כל שאר הדברים מלעשות RENDER (שרק הפלאש ינגן) ואם אחרי כמה שניות לא מזיזים את העכבר שזה יעשה זום על זה ויעלים את כל השאר.

וזה ברמת דפדפן, כלומר, עדיין צריך יהיה ללחוץ על כפתור MAXIMIZE אם בוחרים לעשות זאת.

BlueHorizon

כמה עניינים:
1. יש לי דומיין בבית וזה עובד לי מצויין. מה שעשיתי זה הגדרתי שהשיתוף הוא 40 ביט (זו הגדרה של WINDOWS 7 SHARING) ושלכולם יש גישה ל-SHARED FILES. אחרי זה באיזורים ששיתפתי פשוט הגדרתי שיש ל-everyone גישה.

2. Media sharing של מיקרוסופט עובד, איך להגיד בעדינות, "לא משהו". זה בתאכלס תומך רק בפורמטים שמיקרוסופט מעדיפים ולכן פחות או יותר חסר שימוש למרביתנו.

אם אתה כבר נכנס לעולם ה-DLNA, אז פשוט תמצא תוכנת שירות אחרת (TVERSITY, Twonky או אחת מאלף התוכנות האחרות שעובדות עם MKV).

אני אישית ממליץ לנסות ולמצות את עניין ה-SMB, כי בתאכלס זה עובד יותר טוב כיום (בניגוד לעבר ששם הביצועים לרוב של DLNA היו שנות אור יותר טובות מSMB).

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”