איזה באג??urik79 כתב:לא ראיתי כאן שום התייחסות לבאג באנדרואיד לגבי משלוח SMS......
שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
http://www.bbc.co.uk/news/technology-12138790Rino כתב:איזה באג??urik79 כתב:לא ראיתי כאן שום התייחסות לבאג באנדרואיד לגבי משלוח SMS.........
Batnun
.
אני נתקלתי....צריכת הסוללה כרגע יותר גרועה מהאייפון 3GS....בשעה 12:00 בצהריים אני כבר על 60 אחוז סוללהRino כתב:לא רואה בעיות עם הסוללה,
המכשיר כן צורך אבל לא ברמה של זלילה מוגזמת למרות עבודה מאומצת,...
בואו נגיד שעכשיו אני 10 שעות עם סוללה...+ הטענה של חצי שעה בנסיעה ואני על 20 אחוז
אפשר לרכוש סוללה חזקה יותר?? אולי זה בגלל כל הWIFI,3G,WIDGETS (fancy widget,rotter widget) שמתעדכנים כל הזמן
לא יודע...אני מרגיש שאני במרוץ אחרי המטען
תומר
אני צריך לחשוש מזה שאני לא מצליח לקבל תוצאות בבדיקת 3D
ב quardrant ? זה מראה כל מיני מסכים שזזים בתלת מימד ולבסוף יוצא מבלי לתת ציון ...כשאני מבצע בדיקה מלאה זה נכשל בדיוק בסוף באותה נקודה ולא מביא תוצאות , שאני מנסה את כולם ללא ה3D אני מקבל תוצאות...
בנוסף מספר משחקים שהתקנתי עולים ואני רואה מסכים לבנים במקום גרפיקה...
האם יכול להיות שמשהו דפוק? אולי בROM.?
ב quardrant ? זה מראה כל מיני מסכים שזזים בתלת מימד ולבסוף יוצא מבלי לתת ציון ...כשאני מבצע בדיקה מלאה זה נכשל בדיוק בסוף באותה נקודה ולא מביא תוצאות , שאני מנסה את כולם ללא ה3D אני מקבל תוצאות...
בנוסף מספר משחקים שהתקנתי עולים ואני רואה מסכים לבנים במקום גרפיקה...
האם יכול להיות שמשהו דפוק? אולי בROM.?
תומר
ביצעתי את הכיול כפי שנדרש.osherov כתב:richrach,
אתה מתאר בעייה שאני לא קראתי עלייה בנקסוס S. אני הייתי מנסה:
1. לכייל את הסוללה: http://www.hometheater.co.il/vt121521...
בזה הרגע הסתיים מחזור השלב השלישי (הטענה אחרי שהטלפון היה דלוק 2 דקות).
הדלקתי את המכשיר והסוללה עמדה על 97% (ולא 100 או 99 כמו שההגיון אומר), קראתי 2 הודעות טקסט שהגיעו כשהמכשיר היה כבוי והסוללה ירדה מיידית ל- 96%.
אני אמשיך לנטר את מצב הסוללה ואחזור עם עדכונים.
מחכה לשמוע עדכונים...richrach כתב:ביצעתי את הכיול כפי שנדרש.osherov כתב:richrach,
אתה מתאר בעייה שאני לא קראתי עלייה בנקסוס S. אני הייתי מנסה:
1. לכייל את הסוללה: http://www.hometheater.co.il/vt121521...
בזה הרגע הסתיים מחזור השלב השלישי (הטענה אחרי שהטלפון היה דלוק 2 דקות).
הדלקתי את המכשיר והסוללה עמדה על 97% (ולא 100 או 99 כמו שההגיון אומר), קראתי 2 הודעות טקסט שהגיעו כשהמכשיר היה כבוי והסוללה ירדה מיידית ל- 96%.
אני אמשיך לנטר את מצב הסוללה ואחזור עם עדכונים....
תומר
מה מיוחד בה?...
עדכון מצב הסוללה:
כאמור אחרי שהבוקר הסתיים תהליך הכיול לחלוטין ניתן להגיד שיש שיפור אך עדיין זה לא אידיאלי.
כל הבוקר המכשיר היה ללא GPS סנכון WIFI..
קיבלתי 4 שיחות מעל 7 דקות וכתבתי הודעות (מעל 20).
אחרי הצהריים ה-WIFI היה דלוק למשך חצי שעה, גלשתי קצת למרקט והורדתי דברים, קצת גלישה בדפדפן,
10 דקות שימוש ב GPS ו10 דקות הסנכרון היה דלוק.
בערב ה-WIFI היה דלוק ובוצע שימוש מסיבי בדפדפן בחיפושים שונים בגוגל.
מהצהריים ועד שעה זאת התקבלו עוד מס' שיחות ובוצעו מס' שיחות וכן נשלחו והתקבלו הרבה הודעות.
הסוללה עומד עכשיו על 34%.
כאמור שיפור משמעתי מאתמול אך יש עדיין למה לשאוף.
כאמור אחרי שהבוקר הסתיים תהליך הכיול לחלוטין ניתן להגיד שיש שיפור אך עדיין זה לא אידיאלי.
כל הבוקר המכשיר היה ללא GPS סנכון WIFI..
קיבלתי 4 שיחות מעל 7 דקות וכתבתי הודעות (מעל 20).
אחרי הצהריים ה-WIFI היה דלוק למשך חצי שעה, גלשתי קצת למרקט והורדתי דברים, קצת גלישה בדפדפן,
10 דקות שימוש ב GPS ו10 דקות הסנכרון היה דלוק.
בערב ה-WIFI היה דלוק ובוצע שימוש מסיבי בדפדפן בחיפושים שונים בגוגל.
מהצהריים ועד שעה זאת התקבלו עוד מס' שיחות ובוצעו מס' שיחות וכן נשלחו והתקבלו הרבה הודעות.
הסוללה עומד עכשיו על 34%.
כאמור שיפור משמעתי מאתמול אך יש עדיין למה לשאוף.
שהיא חדשה.richrach כתב:מה מיוחד בה?......
Batnun
.
Batnun כתב:שהיא חדשה.richrach כתב:מה מיוחד בה?......
Batnun
....
r4 10/Jan
[left]
* MCK (MoDaCo Custom Kernel) 1.0
* TUN and CIFS modules
* The ROM now uses seperate fingerprints for checkin and market
[/left]
ד"א מה זה עוזר לנו קרנל מקוסטם של מודקו?
תומר
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
עוד בעיה שמתגלה בימים האחרונים ואפילו זוכה להתייחסות מגוגל היא בעיה של כיבוי רנדומלי של המכשיר.
בהתחלה גוגל הפנו את המתלוננים לסמסונג, אבל אחרי שכמה הודעות כאלו התקבלו בפורום התמיכה של גוגל, הם חקרו והצליחו לשחזר את הבעיה.
עוד לא בטוח אם זו בעית חומרה (לא נראה לי, זו בערך אותה חומרה של הגלקסי), או תוכנה (להזכירכם 2.3), אבל בגוגל מבטיחים לתת תשובה.
בכל מקרה אם הבעיה היא תוכנתית, כנראה שנקבל עדכון OTA (שיכלול אולי גם תיקון לבעית ה-SMS).
לינק לכתבה:
http://www.icurrent.com/fmrwe?cid=36772
בהתחלה גוגל הפנו את המתלוננים לסמסונג, אבל אחרי שכמה הודעות כאלו התקבלו בפורום התמיכה של גוגל, הם חקרו והצליחו לשחזר את הבעיה.
עוד לא בטוח אם זו בעית חומרה (לא נראה לי, זו בערך אותה חומרה של הגלקסי), או תוכנה (להזכירכם 2.3), אבל בגוגל מבטיחים לתת תשובה.
בכל מקרה אם הבעיה היא תוכנתית, כנראה שנקבל עדכון OTA (שיכלול אולי גם תיקון לבעית ה-SMS).
לינק לכתבה:
http://www.icurrent.com/fmrwe?cid=36772
אצלי הטלפון ביצע אתחול פעם אחת מאז שיש לי אותו...ובאותו הרגע הייתה לי תחושה שהוא פשוט קרס בגללי...theAman כתב:עוד בעיה שמתגלה בימים האחרונים ואפילו זוכה להתייחסות מגוגל היא בעיה של כיבוי רנדומלי של המכשיר.
לינק לכתבה:
http://www.icurrent.com/fmrwe?cid=36772...
בכל מקרה..לא שטלפונים אחרים לא סובלים מהבעיה(iphone,nokia ושות..)
תומר
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ממתי האיפון עושה אתחולים על דעת עצמו ? הוא פשוט לא .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
IamEzio כתב:ממתי האיפון עושה אתחולים על דעת עצמו ? הוא פשוט לא ....
אתה עוד צעיר בענייני אייפון כנראה...
גם לאייפון זה קורה (הפעם הראשונה היא הכי מפחידה, כי אתה לא מבין בעצם מה קורה), ולפעמים הוא נכנס למצב של Safe Mode.
מה לעשות, זה קורה לכל מערכת הפעלה אם עושים משהו שלא אמורים לעשות.
בכל מקרה, בבאג של הנקסוס, זה לא שיש להם מאות ואלפי הודעות בתמיכה.
מתוך כל המכשירים שנמכרו נפתחו קריאות בודדות, אז נכון, זה לא משהו שצריך לזלזל בו, אבל זה גם לא משהו שצריך להילחץ ממנו...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני מכיר את תופעת הSafe Mode ,זה קורה רק כשמתקינים משהו שלא מתאים למערכת ההפעלה , אבל זה לא בדיוק אתחול ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2