zilbermm כתב:קבלו ח"ח על ההשקעה המתמשכת, סיבוב על חשבוני.
מישהו ניסה לעשות את זה על הארדיסק חיצוני למרות ההמלצות?
...
אני עובד עם דיסק חיצוני, או רשת.
אמנם יש בעיית ביצועים, אבל זה לא מפריע לי.
חיברתי לו דיסק קטן כדי לבדוק את ההבדל, ואכן מדובר בביצועים אחרים, אך לא כזה ששיכנע אותי לשנות
את צורת העבודה שלי. דיסק פנימי = צלעות קירור, ואני לא מוכן לשלם עליהם. לדעתי זה משהו שהחברה
הייתה צריכה לתת לרוכשים לפחות במחיר סימלי.
golanw
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
שליחה
...
אני עובד עם הרדיסק חיצוני, בהתחלה לא היו לי עטיפות אח"כ הצלחתי לסדר את זה (תסתכל כמה פוסטים אחורה)
מבחינת ביצועים לעבור בין סרט לסרט במצב מולטיפלקס לוקח delay קטן אבל ממש לא נוראי.
קודם ההרדיסק החיצוני היה מחובר למחשב והייתי מגיע מהאקסטרימר אליו דרך הרשת (חוטית), ואז ה-delay הרבה יותר גרוע (מן הסתם) וגם מתחיל להעיק.
compman112
חבר ותיק
תגובות: 2593
שליחה
האם ניתן להתקין את זה על HDX 1000 בכונן ברשת ?
zilbermm
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
שליחה
danielk כתב:
...
אני עובד עם דיסק חיצוני, או רשת.
אמנם יש בעיית ביצועים, אבל זה לא מפריע לי.
חיברתי לו דיסק קטן כדי לבדוק את ההבדל, ואכן מדובר בביצועים אחרים, אך לא כזה ששיכנע אותי לשנות
את צורת העבודה שלי. דיסק פנימי = צלעות קירור, ואני לא מוכן לשלם עליהם. לדעתי זה משהו שהחברה
הייתה צריכה לתת לרוכשים לפחות במחיר סימלי.
...
מסכים איתך ב-100%
big007
חבר מביא חבר
תגובות: 3744
שם מלא: חיים
שליחה
איך אני מעדכן סרט חדש שהתווסף לרשימת הסרטים על הארדיסק שבמכשיר. דרך המכשיר עצמו??
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2
קודם כל הרשה לי לשבח אותך, כל הכבוד על ההשקעה, הנחישות, ההתמדה והשיתוף.
יש לי מספר שאלות:
1) התקנתי את ה JB דרך התפריטים של ה xtreamer ובזמן ההגדרות הוא הוריד את הנתונים בעברית מאתר סרטים. מה השוני בהתקנה שאתה מציע? האם זוהי גרסה קודמת ועכשין אין צורך בה או שיש לה יתרונות על זו שדרך ה xtreamer ?
2) המעבר בין הסרטים/כותרים ב JB איטי להחריד!!! האם זה שונה כאשר עושים את השינויים שמוצעים כאן?
3) הסריקה הוסיפה לי לJB רק 30 סרטים מתוך יותר מ 100 שיש בתקיה אשר הוספה למועדפים. למה? (אגב, השמות באנגלית)
4) האם יש JB גם למוזיקה?
5) האם אפשר לראות את התמונות גם בתפריט של ה JB או שצריך לחזור למסך הראשי?
שלום,
עברתי על שלבי המדריך. בממשק ווב רואים את הכל טוב. בכל זאת באקסטרימר רואים רק מסגרות שחורות ריקות. ניסיתי למחוק, להתקין מחדש וכו', שום דבר לא עוזר.
אני משתמש בגירסא האחרונה - 2.6 וגירסאת ג'וקבוקס 1.53.
אשמח לעזרה.
תודה מראש!
אחרי שסרקתי את התיקיה ב ThunbGen, וסרקתי את התוצאות ב- XT, יש עדיין לא מעט סרטים שלא רואים תמונה בשבילם, ובד"כ גם לא אף מידע/תמונות נוספות.
זה הגיוני מאחר ולא ציפיתי לפגיעה של 100%, אבל עכשיו אני רוצה לחזור ל TG ולעשות חיפוש ידני על אלו שהתפקששו.
לא מצאתי שום דרך לעשות את זה ב TG, או בכלל.
לצורך הבהרה, יש לי תיקיית Movies אחת שמכילה הרבה מאוד סרטים, חלקם ישירות תחת Movies וחלקם תחת תיקיות משנה נוספות.
אז ב TG לא מצאתי דרך לראות רק את התיקיות/הסרטים שבהם יש בעיות כלשהן, ואז לעשות Processing ידני מחדש רק על אלו.
סריקה על כל התיקיה Movies תחזיר אותי לאותו מצב. מעבר על כל הסרטים (ולהזכירכם חלק גדול מאוד מהם יושב תחת ספריות משנה) וחיפוש המידע/תמונות יהיה סיזיפי למדי. אז אני בלי פתרון.
בעיה נוספת - אם עבר זמן אחרי שכבר ביצעתי את כל התהליך המצוין במדריך, ועם הזמן הוספתי עוד סרטים לאותה תיקייה שכבר סרוקה ומסודרת, ואני רוצה לעשות סריקה מחדש, אבל מבלי שה TG ילך ויחפש שוב עבור כל הסרטים שהוא כבר מצא להם בעבר. אני רוצה שהוא ידע לחפש רק עבור אלו שאין להם שום קבצי תמונות/מידע. איך עושים את זה? צריך להניח פה שאני לא זוכר בדיוק אילו סרטים הוספתי מאז הסריקה האחרונה שבוצעה, ואז אני לא יודע עבור אילו סרטים אני צריך לסרוק מחדש ואילו לא.
אני חייב לציין שהמדריך הזה מהווה אופציה מעולה מאוד ל- JukeBox, אבל שתי הבעיות הנ"ל גורמות לזה שאני כמעט בכלל לא משתמש בו בסוף, וחבל לי.
SharonG כתב:קודם כל באמת אחלה מדריך וניכר שההשקעה רבה. תודה!
בעיה נוספת - אם עבר זמן אחרי שכבר ביצעתי את כל התהליך המצוין במדריך, ועם הזמן הוספתי עוד סרטים לאותה תיקייה שכבר סרוקה ומסודרת, ואני רוצה לעשות סריקה מחדש, אבל מבלי שה TG ילך ויחפש שוב עבור כל הסרטים שהוא כבר מצא להם בעבר. אני רוצה שהוא ידע לחפש רק עבור אלו שאין להם שום קבצי תמונות/מידע. איך עושים את זה? צריך להניח פה שאני לא זוכר בדיוק אילו סרטים הוספתי מאז הסריקה האחרונה שבוצעה, ואז אני לא יודע עבור אילו סרטים אני צריך לסרוק מחדש ואילו לא.
אני חייב לציין שהמדריך הזה מהווה אופציה מעולה מאוד ל- JukeBox, אבל שתי הבעיות הנ"ל גורמות לזה שאני כמעט בכלל לא משתמש בו בסוף, וחבל לי.
אשמח לעצות. תודה.
...
יש ב TG אופציה לדלג על סרטים שיש להם מידע. אז הוא יעבור רק על הסרטים החדשים.
זה מה שאני עושה כשיש הרבה סרטים: מריץ מצב אוטומטי
אח"כ מוחק את כל המידע של סרטים שגויים ומריץ TG שוב, הפעם ידני
בזכות האופציה הזו, הוא עובר בפעם השניה רק על הסרטים שמחקתי להם את המידע.
SharonG
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
שליחה
gilg7, זו בדיוק האופציה שאני מחפש.
אתה יכול לפרט איך עושים את זה?
תודה!
meathook
חבר פעיל
תגובות: 58
שליחה
SharonG כתב:gilg7, זו בדיוק האופציה שאני מחפש.
אתה יכול לפרט איך עושים את זה?
תודה!
...
אחרי שאתה לוחץ על PROCESS FILES/FOLDERS ומופיע לך מסך בחירת הספריות לסריקה, יש לך למעלה מצד שמאל אפשרות לFILTERS, תסמן את without nfo ותלחץ על אייקון REFRESH הירוק כדי שיציג לך רק סרטים ללא קובץ מידע.
SharonG
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
שליחה
תודה, אני אנסה.
דרך אגב, האם עוד מישהו שם לב שעבודה עם ה TG דרך הרשת (כלומר גישה לאקסטרימר דרך הרשת) היא איטית ברמה בלתי אפשרית?
כשאני רוצה לעבוד עם ה- TG אני מתחבר ב- eSATA כדי שיהיה אפשר לעבוד.
יש דרך לשפר/לעקוף את זה?